Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

okullar kapandı karneleri verdim işler dahada azaldı bende kafayı takıyorum herşeye takdığım gibi :) kendi kendime iş buluyom zaten mesela daha yeni oturdum bugün :) bekleme süreçlerini bilmemmi bir kere tesadüfen yumurta oluştuğu zaman dr a gitmişimde hemen iğne vermişti 13 gün nasıl geçti birde bana sor. ama bu kez iş o aşamaya gelsin daha rahatlıcam ben sadece yumurta oluştumu kaç tane , p.tesi iğne yaptırcakmıyım acaba bunları merak ediyorum çalışmaları ve beklme süreci daha kolay geliyo.. :)

bakın ben ne yaptım 3. haftada böyle oluyomuşş

Bu evrede zigot hücrelerini bir arada tutan Zona pellucida, gıda teminine aracılık eden hücre tabakası olan trophoblast ile yer değiştirir.

ondan benim kasıklarım arıyo heralde hahahaha
olmayan şeyi oldurcam bende sanki zorlaa Hey Yarabbiimmmm:26:

benimki meraktan ama acaba hamileysem suanda ne oluyodur diye
bunu düşününen iyi düşünmüş valla.:))

Son düzenleme:

ooooooo süpermiş seninle aramızda 1 gün var o zaman ben hamileysem doğum günümde doğurucam....:))))

acaba gebeymiş gibi mi davransak o zaman rahimde eşek değil ya bebişi tutundurur....:)))

alemsin valla

teşekkürler canım şimdi tatile gideceğiz o zaman dönüşte başka bir doktora gideyim...

[
selam hoşgeldin
hayırlısı olsun canım
1 sene değilde 6 ay kadar bekleyebilirsin aslında
genelde doktorlar 1 yıl diyor ama ... bir yumurta takibine alabilir seni.
yaşın kaç bilmiyorum bide ailenizde böyle sorun yaşayan var mı ?[/QUOTE]

teşekkürler yaşım 28 ailemde de böyle bir sorun yok sadece eşimde varikosel var ama doktor %80 çocuğunuz olur dedi hayırlısı bakalım en iyisi 6. aya kadar beklyim. başka bir doktora gideyim..

anladım cnm haklısın o zaman..ben ilk defa kullandığım için ve doktorum çok açıklama yapmadığı için sadece yumurta oluştu diye biliyorum..ondan biraz rahatladım herhalde..

ben iğneyi olalı 5 gün oldu hiç karnım filan ağrımıyo normal mi yaa..ablam da demişti, doktor da demişti karnın ağrıyabilir vs diye..seninki normal iyiye de kötüye de yorma bence..ilaçtan oluyormuş doktor demişti..

AMİN......
en azından kan testinde negatifi görünce umudu kesiyoruz..((
keşke hemşire olsaydık hastanede her gün kan testi yapardık..:)))

yok canım yaaa.bek ben hemşireyim.ama öyle daha kötü.inbsan ereken erken baktırıp moralini bozuyo durduk yere.bak bugün nöbetteyim.gittim salak gibi tahlil verdim.iğneden sonraki 15.günümdü.ne oldu.sonuç hüsran.keşke biraz daha bekleyebilseydim.bu moralle nöbet de geçmek bilmedi. adet görüp umutların bitmesi daha iyiy de aslında ama onu da ben yapamıyom.11 aylık bekleyiş bu ay için de bitti sanırım.biraz erken baktım gerçi ama.olsaydı şimdiye olurdu herhalde.nasip artık ne yapalım.

doğru söylüyorsun ben öyle düşünmemiştim... adet günün geçtimide sen umutsuzlandın... kırmızı gelmediği sürece umut vardır

daha öncede bahsetmiştim hemşire olan yengem var ve ilk çocuğunda adeti 20 gün geçiktikden sonra kanda belli olmuş...adeti geçiktikten sonra hergün kan tahlili yapmış...:)))

benim son 6 gün adete hayırlısı bakalım

evet canım haklısın bizde aynı seyi evde idrar testi ile yapıyoruz işte...
yapmıcam kesin kararlıyım diyorum ama ne oluyosa bi anda aman git yap diyo şeytan yapınca tabii hersey bitiyo..
bakiyim suana kadar yapmadım son 1 hafta hep son güne odaklancam haftaya bugün yaparım test o zaman varsa vardır yoksa yoktur zaten...

adetime 4 gün kaldı bende beyaz akıntım var peynir kesiği gibi ne bu acaba üşüttüm mü kızlar

canım bende de bu sabah oldu akıntı
normal heralde bizim için..

hım ignenin etkileri demekki
aman hemencikte hamileliğe yoruyoruz yaa ne kötüüüü

anladım cnm haklısın o zaman..ben ilk defa kullandığım için ve doktorum çok açıklama yapmadığı için sadece yumurta oluştu diye biliyorum..ondan biraz rahatladım herhalde..

hakkımızda hayırlısı artık elimiz mahkum beklicez paşa paşa :) benim doktorum çok fazla açıklama yapıyor o açıkladıkça benim kafamda başka soru işaretleri oluşuyor oluşuypr böyle gidiyor işte fazla abartıp heyecan ve stres yapıyorum kendi kendime biliyorum ama
sen iğneni olmuşsun sanırım bekleme sürecindesin hayırlısı merakla bekliyorum inş. güzel haberlerini alırız bende yarın akşam yazarım artık gelişmeleri

merhaba kızlar.nöbetten geldim ve bi kaç saat uyudum.şimdi uyandım ve radikal kararlarla döndüm.bu bu topikteki son yazım.artık bebek düşüncelerinden biraz sıyrılamk istiyorum.kendimi çok yordum.artık akışına bırakacağım.ve nasip olurda bigün gebe kaabilirsem güzel haberlerle aranız dönecem.inşallah yakında aranıza tekrar dönerim.dualarınızda beni unutmayın.

sen hamilemisin canım tuttumu seninki

canım valla son 1 hafta var..
İnşallah tutmuşturrrr

tatlım hayırlısı olsun hakkında..
cok haklısın.. ,
umarım en kısa zamanda çoook güzel haberlerle dönersin..

ya kızlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım dr belirli günler için ilişki verdi sadece ogünlerdemi yoksa kırmızıların geleceği tarihe kadarmı çalışmalıyız?bugün sattan sonraki19.gün...

Doktorunun dediği günler kesin çalış canım. Adet gününe kadarda gün aşırı yaptığın çalışma şansını artırır.

Doktorunun dediği günler kesin çalış canım. Adet gününe kadarda gün aşırı yaptığın çalışma şansını artırır.

aynen canım .. gün aşırı adete kadar devammmm

kızzzlaaar kızlaar koşun bişey sorcaaammm

benim bugün 11. gün igneden sonraa...
şimdi test yaptım.
2. çizgi var
yani hayali gebelik çizgisi mi bu şimdiii
yayımlıcam biraz daha bekliyim....

karnım çok acıyooo dokunamıyorum bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…