- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Bende bu ay ilk defa klomen kullandım sağ taraftaki yumurta 17mm olmuş dün çatlatma iğnesi vurduk,
sağ tarafımda ağrı oluyor biraz neden acaba?
17mm oldugunda igne vuruluyo mu? benim bildiğim 19-20 olmadan vurmuyorlar ama ...
agrı iyiye işaret canım çatlıyo olabilir.
kızzzlaaar kızlaar koşun bişey sorcaaammm
benim bugün 11. gün igneden sonraa...
şimdi test yaptım.
2. çizgi var
yani hayali gebelik çizgisi mi bu şimdiii
yayımlıcam biraz daha bekliyim....
karnım çok acıyooo dokunamıyorum bile...
Merhaba arkadaslar ya bi sey soracam, bende sizlerdenim yumurtlayaman karilardan yani, klomen tam 4defa kullandim, ama bazen buyutdu yumoslari bazen yok,,sizden ricam ilac kullanmadan hani kurler bitkiler iyi gelir yumurta buyutmeye ?
kızzzlaaar kızlaar koşun bişey sorcaaammm
benim bugün 11. gün igneden sonraa...
şimdi test yaptım.
2. çizgi var
yani hayali gebelik çizgisi mi bu şimdiii
yayımlıcam biraz daha bekliyim....
karnım çok acıyooo dokunamıyorum bile...
kızlar yaaa çok fenayımmmm..
yine kanamam başladı benim ya üstelik bu sefer ağrımda var dün temizlik yaptım ama öyle kendimi yoracak gibi değil hiç ağır birşey kaldırmıyorum zaten dinlene dinlene yaptım ya nebiliyim hep dua ediyorum RABBİM eğer bebeğimi benden alacaksan bana dayanma gücü ver diye ne olur bana dua edin kızlar gerçekten çok korkuyorum bu sefer((((
yine kanamam başladı benim ya üstelik bu sefer ağrımda var dün temizlik yaptım ama öyle kendimi yoracak gibi değil hiç ağır birşey kaldırmıyorum zaten dinlene dinlene yaptım ya nebiliyim hep dua ediyorum RABBİM eğer bebeğimi benden alacaksan bana dayanma gücü ver diye ne olur bana dua edin kızlar gerçekten çok korkuyorum bu sefer((((
17 18 mm olursa vururuz iğne dedi dr, hatta doktor kendiliğinden çatlayabilir dedi her ihtimale karşı ben istedim iğneyi
bilmiyorum:26:
evet hayıtı da cok iyi diyolar canımMerhaba arkadaslar ya bi sey soracam, bende sizlerdenim yumurtlayaman karilardan yani, klomen tam 4defa kullandim, ama bazen buyutdu yumoslari bazen yok,,sizden ricam ilac kullanmadan hani kurler bitkiler iyi gelir yumurta buyutmeye ?
valla cnm inşallah hamişsindir..11. gün iyi bir gün sayısı yani 28 güne göre adetten 3 gün önce demek..iğnenin öyle bir etkisi mi var?ama hcg sadece hamilelikte salgılanıyor demiyorlar mı..ee o test de hcg yi sadece algılamıyor mu?
inşallah hepimiz de hayırlısıyla bir an önce mutlu haberler alırız..sen yine de kötü ihtimali düşünmeye çalış ki sonra üzülme..ama bana hamişsin gibi geldi..
canım benim inşallah bu sefer test yanıltmıyordur bizi neden gidip kan tahlili yaptırmıyorsun daha garanti olur hemde daha fazla stres yaşamazsın benim yumurtam çatladıktan sonra 10.günde testte çift çizgi çıktı yani batıma 3-4 gün vardı daha benimde göğüslerim hiç acımadı tabi şuanda dokunamıyorum o ayrı çok gazım vardı ertesi sabah gidip test yaptırdım 32 çıkmıştı çok yeniydi yani onun için vakit kaybetme canım varsada yoksada öğren sende rahatla bizdeeee :)))
kızlar doktora gittim geldim ciddi bir düşük riski çok dikkatli ol dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ama pek mümkün değil çünkü çalışıyorum ve geçen sefer rapol aldığımda biraz sorun oldu bu sefer rapor almadım doktora dedim iş yerinde sıkıntı oldu diye oda ozman iş yerinde mümkğn mertebe otur ayağa kalkma dedi ilişki yasağıda verdi artık ben kocaya koca bana hasret :)) birde iğne verdi 1 tane ama adını bilmiyorum progestanı günde 2 kere alıyordum şimdi günde 3 tane hemde 2 şer tane alıcam inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırım kızlar yaaa ayaklarımı uzattım öyle yazıyorum baya rahat oluyo :)) öptüm hepinizi
mrb kızlar bana akıl verin son adet tarihim 16 idi şuan 27 gün oldu yani adet olalı iğne vurulalı çatlatma iğnesi vurulalı 12 gün oluyor gögüslerim çok hassalaştı çevresi ağrıyor ben test yaptırsammı acaba kızlar yardım edin adetim gelmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?