Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

eğer var ya bu ay hamileysem ve bu kadar kolay olursaa Oofff
ne yapsam heh bi garibanı sevindircem sizde şahit olunnn

kızlar herade igneden dolayı bu çizgi.. kacıncı gün hamileymiş gibi gösteriyodu bu igne yaa unuttummm
cünkü gögüslerim hiç sertleşmedi ,büyümedi..
zaten bu teste hiç güvenmiyorum

haftaya pazar kesin belli olcak bakalım...

her gün yapsammı acaba testi hehe evde bol bol var nasılsa :)))

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım sağ taraftaki yumurta 17mm olmuş dün çatlatma iğnesi vurduk,
sağ tarafımda ağrı oluyor biraz neden acaba?

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım sağ taraftaki yumurta 17mm olmuş dün çatlatma iğnesi vurduk,
sağ tarafımda ağrı oluyor biraz neden acaba?

17mm oldugunda igne vuruluyo mu? benim bildiğim 19-20 olmadan vurmuyorlar ama ...
agrı iyiye işaret canım çatlıyo olabilir.

17mm oldugunda igne vuruluyo mu? benim bildiğim 19-20 olmadan vurmuyorlar ama ...
agrı iyiye işaret canım çatlıyo olabilir.

17 18 mm olursa vururuz iğne dedi dr, hatta doktor kendiliğinden çatlayabilir dedi her ihtimale karşı ben istedim iğneyi
bilmiyorum:26:

Merhaba arkadaslar ya bi sey soracam, bende sizlerdenim yumurtlayaman karilardan yani, klomen tam 4defa kullandim, ama bazen buyutdu yumoslari bazen yok,,sizden ricam ilac kullanmadan hani kurler bitkiler iyi gelir yumurta buyutmeye ?

valla cnm inşallah hamişsindir..11. gün iyi bir gün sayısı yani 28 güne göre adetten 3 gün önce demek..iğnenin öyle bir etkisi mi var?ama hcg sadece hamilelikte salgılanıyor demiyorlar mı..ee o test de hcg yi sadece algılamıyor mu?
inşallah hepimiz de hayırlısıyla bir an önce mutlu haberler alırız..sen yine de kötü ihtimali düşünmeye çalış ki sonra üzülme..ama bana hamişsin gibi geldi..

Merhaba arkadaslar ya bi sey soracam, bende sizlerdenim yumurtlayaman karilardan yani, klomen tam 4defa kullandim, ama bazen buyutdu yumoslari bazen yok,,sizden ricam ilac kullanmadan hani kurler bitkiler iyi gelir yumurta buyutmeye ?

ne yumurtlayamayan karı mı neyse, cnm hayıt hapı var ablam onunla hamile kaldı onu dene..adetini düzenliyor filan çok iyi bir hap..hayıt otundan çayını da yapıyorlarmış..ama bilgim bu kadar...

canım benim inşallah bu sefer test yanıltmıyordur bizi neden gidip kan tahlili yaptırmıyorsun daha garanti olur hemde daha fazla stres yaşamazsın benim yumurtam çatladıktan sonra 10.günde testte çift çizgi çıktı yani batıma 3-4 gün vardı daha benimde göğüslerim hiç acımadı tabi şuanda dokunamıyorum o ayrı çok gazım vardı ertesi sabah gidip test yaptırdım 32 çıkmıştı çok yeniydi yani onun için vakit kaybetme canım varsada yoksada öğren sende rahatla bizdeeee :)))

kızlar yaaa çok fenayımmmm..

yine kanamam başladı benim ya üstelik bu sefer ağrımda var dün temizlik yaptım ama öyle kendimi yoracak gibi değil hiç ağır birşey kaldırmıyorum zaten dinlene dinlene yaptım ya nebiliyim hep dua ediyorum RABBİM eğer bebeğimi benden alacaksan bana dayanma gücü ver diye ne olur bana dua edin kızlar gerçekten çok korkuyorum bu sefer ((((

çok geçmiş olsun hemen dr git ,kötü düşünme ne temizliği yaptın ya ,hamile kalmışın ayaklarını kaldır yat ev, pislik götürsün ,tühya hemen dr

geçmiş olsun cnm..hakkaten bi doktoruna danış acilen..beklemeye gelmez böyle şeyler..

17 18 mm olursa vururuz iğne dedi dr, hatta doktor kendiliğinden çatlayabilir dedi her ihtimale karşı ben istedim iğneyi
bilmiyorum:26:

hımm enteresan .. bende şaşırdım benim doktor 19-20 mm olmadan igne yapamam demişti.. hatta bana da demişti igne yapmayalım istersen diye ben de kendim istedim hayırlısı hakkımızda.. inşallah tuturururuz....

evet hayıtı da cok iyi diyolar canım
kesinlikle dene.. bende bu ay olmazsa bi daha ki ay kesin içicem hapını yine..

belkide ignenin etkisidr diyorum... akşam heyecan yaptım :)) 2. çizgiyi görmek güzel yalan bile olsa
en azından mutlu mutlu geziyorum hehe kırmızılanırsamda üzülmücem cünkü bu ay değişik bişiler denicem
kocakarı ilacı diyim.... iyi gelirse size de söylerim

ayy ne güzel haberler bunlarr çok mutlu oldummm
ben 30 günde bir adet oluyorum o yüzden biraz erken sanırım.
bakiyim gene yapıcam test , test cok evde bitsin ya banane zaten sevmedim bu testi... laboquik almam bi daha..
test yaptırmıcam canım ya adete kadar beklicem... yoksa daha cok üzülürüm çünküüü

canım ya ne diye yoruyosun kendini
bırak yapma bişey
milllet 9 ay boyunca yatıyoo
ilk 3 ay cok riskli
aman yapma gözünü seveyim
cagır anneni filan..
hemen doktora git
progestan kullanıyor musun?

bende dün azıcık iş yaptım hemen akıntım oldu...
yormucam bende kendimi valla..

ahh cnm ahh ne die yaparsın iş ne gerek var bırak bebeğin sağlıkla gelsin dünyayada evinide pislik götürsün napcan,hemen git doktoruna
bu arada kızlar hepinize merhaba ben gözümü dayadım 3 kaldı adetimi bekliorum adet olum ki ameliyatımı olum eşim dio süt buharı yaptım yaa bu ay açılıomuş bide hamile kalıomuşun dio nerrdeee mucize olur valla beklemedeyim yani canlarım öpüyorum hepinizi

kızlar doktora gittim geldim ciddi bir düşük riski çok dikkatli ol dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ama pek mümkün değil çünkü çalışıyorum ve geçen sefer rapol aldığımda biraz sorun oldu bu sefer rapor almadım doktora dedim iş yerinde sıkıntı oldu diye oda ozman iş yerinde mümkğn mertebe otur ayağa kalkma dedi ilişki yasağıda verdi artık ben kocaya koca bana hasret :)) birde iğne verdi 1 tane ama adını bilmiyorum progestanı günde 2 kere alıyordum şimdi günde 3 tane hemde 2 şer tane alıcam inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırım kızlar yaaa ayaklarımı uzattım öyle yazıyorum baya rahat oluyo :)) öptüm hepinizi

geçmiş olsun cnm..pek çok hamilede oluyor bu dönemlerde..etrafımdaki hamilelerin %70 inde oldu diyebilirim..takma kafana..dinlen..

Merhabalar güzel bayanlaaarr uzun bir süredir giremiyorum malumunuz yeni eleman aldık bilgisayarı ortak kullanıyoruz onuda geçtim işi hiç bilmediği için işi öğretiyorum hiç ama hiç vaktim olmuyor bu ara yorulmaya başladım iş yerinde yaz sezonunada girince yoğunlukta olunca biraz zorlanıyorum ama sıkıntı olmuyor çok şükür
Sizler nasılsınız ne var ne yok yeni hamişlerimiz varmı eskilerden gelen giden kimsecikler kendinize çok çok iyi bakın..

İkizimolsun canım çok üzüldüm çalışan için çok zor oluyor yaa allah yardım etsin sana ve inşallaah şu zorlu zamanları sağlıkla atlatmanı nasip etsin canım bebişinle birlikte

mrb kızlar bana akıl verin son adet tarihim 16 idi şuan 27 gün oldu yani adet olalı iğne vurulalı çatlatma iğnesi vurulalı 12 gün oluyor gögüslerim çok hassalaştı çevresi ağrıyor ben test yaptırsammı acaba kızlar yardım edin adetim gelmedi daha

bence kesin sonuç istiyosan kanda çıkar ancak idrarda çıkmaz cnm...tabi okumuşsundur tersi olan nadir insanlar da oluyor ablam gibi mesela..kanda çıkmayıp idrarda çıkmıştı yeğnim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…