mrb kızlar bana akıl verin son adet tarihim 16 idi şuan 27 gün oldu yani adet olalı iğne vurulalı çatlatma iğnesi vurulalı 12 gün oluyor gögüslerim çok hassalaştı çevresi ağrıyor ben test yaptırsammı acaba kızlar yardım edin adetim gelmedi daha
adet tarihlerimiz aynı canım..:)) adet sancılarıyla gebelik belirtileri birbirinin aynısı kendini dinleme... bence eger için rahatlayacaksa yap ama kesin belli olmayabilir herşey inşallah gebesindir canım
peki canım klomen kullandım diye bu ay geç gelme olasılığı varmı geç gelen arkadaşlar varmı
kızlar doktora gittim geldim ciddi bir düşük riski çok dikkatli ol dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ama pek mümkün değil çünkü çalışıyorum ve geçen sefer rapol aldığımda biraz sorun oldu bu sefer rapor almadım doktora dedim iş yerinde sıkıntı oldu diye oda ozman iş yerinde mümkğn mertebe otur ayağa kalkma dedi ilişki yasağıda verdi artık ben kocaya koca bana hasret :)) birde iğne verdi 1 tane ama adını bilmiyorum progestanı günde 2 kere alıyordum şimdi günde 3 tane hemde 2 şer tane alıcam inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırım kızlar yaaa ayaklarımı uzattım öyle yazıyorum baya rahat oluyo :)) öptüm hepinizi
peki canım klomen kullandım diye bu ay geç gelme olasılığı varmı geç gelen arkadaşlar varmı
kızlar doktora gittim geldim ciddi bir düşük riski çok dikkatli ol dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ama pek mümkün değil çünkü çalışıyorum ve geçen sefer rapol aldığımda biraz sorun oldu bu sefer rapor almadım doktora dedim iş yerinde sıkıntı oldu diye oda ozman iş yerinde mümkğn mertebe otur ayağa kalkma dedi ilişki yasağıda verdi artık ben kocaya koca bana hasret :)) birde iğne verdi 1 tane ama adını bilmiyorum progestanı günde 2 kere alıyordum şimdi günde 3 tane hemde 2 şer tane alıcam inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırım kızlar yaaa ayaklarımı uzattım öyle yazıyorum baya rahat oluyo :)) öptüm hepinizi
ben okumuştum kızlardan biri benm hep klomenden 4 gün geç geliyor demişti..test konusunda da garanti veremem cnm dediğim gibi ablamın durumu mesela..o da o ay klomenle hamiş kalmıştı üstelik..
kızmakta haklıymışız yani
sana iş yasagı koyuyoruz hiç bişi yapmıcaksın
kocan yapsın sen ye azıcık da:)))))
ah canım zor Allah yardımcın olsun.iş te böyle durumda çalıştıgımız için isyan edesim geliyor.[/QUOT
ALLAH razı olsu canım benim dikkat edicem artık kendime eşim sağolsun çok yardımcı oluyo her işi yapıyo biz kadınlar dayanamıyoruz işte ne yapalım
valla ben gecike filan bekleyemem bat günü yaparım testimi :)) varsa vardır yoksa yokturrr ssz
valla ben gecike filan bekleyemem bat günü yaparım testimi :)) varsa vardır yoksa yokturrr ssz
ALLAH razı olsu canım benim dikkat edicem artık kendime eşim sağolsun çok yardımcı oluyo her işi yapıyo biz kadınlar dayanamıyoruz işte ne yapalım
allahtan çalışmaya başladım daunutuyorum takmıyorum 4 günde geçer ya göz açıp kapatıncaya kadar:18::18:
bugün kontrole gittim seropheneden sonra bir tane yumurta oluşmuşş ancak istenilen boyuta gelmediği için iğne olmadım. herşey normlmiş çarşamba günü tekrar gidicem inşallah büyürr extra bişey varmı hızlandırmak için büyümeyi kendi halnemi bıraksam
günaydın kızlar
bugun benim adet günüm 12 haziran
bakalım sonuc ne olacak
ilk denemede biraz zor ama olucak mı acaba
adete 3 gün ve 1 gün kala test yaptım ama negatif cıktı
dün gecede saat 10:30 da çamaşırımda sütlü kahvemi desem biraz daha koyu mu o renklerde
birşeyler geldi sonra kesildi
dedim adet oluyorum heralde
sırf ayakta dolanayımda adetse gelsin diye sabah 6 da kalktım
6 dan beri dolanıyorum akıntının rengi biraz kırmızı koyu pempe oldu
birazda kasıklarım ağrımaya başladı
dedim tamam zeynep adet oldun gidip pedi yeniledim
bu seferde kesildi
bu saat oldu simdi hic bir sey gelmiyor
hamile değilim desem
adette değil ne bilim hiç bir adetim boyle başlmazdı
acaba bu klomen progestan gibi ilaçlardan olurmu ya da ne bilim yumurta çatlamayıp kist falan olunca boyle birseyde olurmu
korkmaya başladım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?