Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

adet tarihlerimiz aynı canım..:)) adet sancılarıyla gebelik belirtileri birbirinin aynısı kendini dinleme... bence eger için rahatlayacaksa yap ama kesin belli olmayabilir herşey inşallah gebesindir canım

selam kızlar nasılsınız var mı gebe olan..:)) valla benim 6 gün var ama sadece kasıklarım ağrıyor o da klomen içtiğimden beri var dost olduk ağrıyla..:)))

gelecekse kan tahlili yaptır bence en kısa zamanda hadi inşallah vardır...ben bu ay yine hüsranla sonuçlanıcam..( bari aramızdan biri gebe olsunda umut olsun bize

adet tarihlerimiz aynı canım..:)) adet sancılarıyla gebelik belirtileri birbirinin aynısı kendini dinleme... bence eger için rahatlayacaksa yap ama kesin belli olmayabilir herşey inşallah gebesindir canım

peki canım klomen kullandım diye bu ay geç gelme olasılığı varmı geç gelen arkadaşlar varmı

geçmiş olsun canım inşallah bugünleri sağsalim atlatırsınız yavrunla... :)))

kızmakta haklıymışız yani
sana iş yasagı koyuyoruz hiç bişi yapmıcaksın
kocan yapsın sen ye azıcık da:)))))

ah canım zor Allah yardımcın olsun.iş te böyle durumda çalıştıgımız için isyan edesim geliyor.

ben okumuştum kızlardan biri benm hep klomenden 4 gün geç geliyor demişti..test konusunda da garanti veremem cnm dediğim gibi ablamın durumu mesela..o da o ay klomenle hamiş kalmıştı üstelik..

valla ben gecike filan bekleyemem bat günü yaparım testimi :)) varsa vardır yoksa yokturrr ssz

ALLAH razı olsu canım benim dikkat edicem artık kendime eşim sağolsun çok yardımcı oluyo her işi yapıyo biz kadınlar dayanamıyoruz işte ne yapalım

evet canım çok haklısın bende kesin öyle olurum..

allahtan çalışmaya başladım daunutuyorum takmıyorum 4 günde geçer ya göz açıp kapatıncaya kadar:18::18:

bata mı 4 gün var?=

bugün kontrole gittim seropheneden sonra bir tane yumurta oluşmuşş ancak istenilen boyuta gelmediği için iğne olmadım. herşey normlmiş çarşamba günü tekrar gidicem inşallah büyürr extra bişey varmı hızlandırmak için büyümeyi kendi halnemi bıraksam

Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Rabbim korur meleğinide senide hiç merak etme. İş de yapma. Bırak biraz pasaklı ol bebeğin için. Önce sağlık.. Meleğin ve sen Allaha emanet olun.

hapın miktarını artırıyosun:)

günaydın kızlar
bugun benim adet günüm 12 haziran
bakalım sonuc ne olacak
ilk denemede biraz zor ama olucak mı acaba
adete 3 gün ve 1 gün kala test yaptım ama negatif cıktı

dün gecede saat 10:30 da çamaşırımda sütlü kahvemi desem biraz daha koyu mu o renklerde
birşeyler geldi sonra kesildi
dedim adet oluyorum heralde
sırf ayakta dolanayımda adetse gelsin diye sabah 6 da kalktım
6 dan beri dolanıyorum akıntının rengi biraz kırmızı koyu pempe oldu
birazda kasıklarım ağrımaya başladı
dedim tamam zeynep adet oldun gidip pedi yeniledim
bu seferde kesildi
bu saat oldu simdi hic bir sey gelmiyor

hamile değilim desem
adette değil ne bilim hiç bir adetim boyle başlmazdı

acaba bu klomen progestan gibi ilaçlardan olurmu ya da ne bilim yumurta çatlamayıp kist falan olunca boyle birseyde olurmu
korkmaya başladım kızlar

Son düzenleme:

canım stress den gelemiyor olabilir.
umarım yerleşme kanamasıdır dicem ama eger öyle olsaydı teste cıkmaz mıydı?

bugün bekleme bakalım gelirse :)) gelir gelmezse umut vardır..

merhaba kızlar ben regl oldum :) doktora gittim tekrar klomen verdi yeni döngüm başladı bugün hayırlısıyla..

üzüldüm ağladım ama geçti şimdi daha iyiyim çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…