merhaba kızlar ben regl oldum :) doktora gittim tekrar klomen verdi yeni döngüm başladı bugün hayırlısıyla..
üzüldüm ağladım ama geçti şimdi daha iyiyim çok şükür :)
merhaba kızlar ben regl oldum :) doktora gittim tekrar klomen verdi yeni döngüm başladı bugün hayırlısıyla..
günaydın kızlar
bugun benim adet günüm 12 haziran
bakalım sonuc ne olacak
ilk denemede biraz zor ama olucak mı acaba
adete 3 gün ve 1 gün kala test yaptım ama negatif cıktı
dün gecede saat 10:30 da çamaşırımda sütlü kahvemi desem biraz daha koyu mu o renklerde
birşeyler geldi sonra kesildi
dedim adet oluyorum heralde
sırf ayakta dolanayımda adetse gelsin diye sabah 6 da kalktım
6 dan beri dolanıyorum akıntının rengi biraz kırmızı koyu pempe oldu
birazda kasıklarım ağrımaya başladı
dedim tamam zeynep adet oldun gidip pedi yeniledim
bu seferde kesildi
bu saat oldu simdi hic bir sey gelmiyor
hamile değilim desem
adette değil ne bilim hiç bir adetim boyle başlmazdı
acaba bu klomen progestan gibi ilaçlardan olurmu ya da ne bilim yumurta çatlamayıp kist falan olunca boyle birseyde olurmu
korkmaya başladım kızlar
cnm ya benm de 10 gün filan var.
başladı merak ama hayırlısı artık..
hayırlısı olsun cnm üzülme bile yeni ay yeni umut inşallah:) benimde 2 gün kaldı bata olursam ameliyat olcam inşallah sonuç temiz çıkar açılır tüplerimde bide tüp bebek için sürünmem rabbime dua ediyorum yüzüme baksın çok korkuorumRabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah çoookk zor yaşamayan bilmez çektiklerimizi şu çocuklarını döven onlara bakmayan annelere o kadar kızıorum ki çookk nankörler ellerindeki servetin kıymetini bilmiolar ben bu ay sadece ameliyata odaklandım hakkımızda hayırlısı
cnm klomenin etkisi adeti az getirebilio oluo bendede olmuştu
günaydın kızlar
bugun benim adet günüm 12 haziran
bakalım sonuc ne olacak
ilk denemede biraz zor ama olucak mı acaba
adete 3 gün ve 1 gün kala test yaptım ama negatif cıktı
dün gecede saat 10:30 da çamaşırımda sütlü kahvemi desem biraz daha koyu mu o renklerde
birşeyler geldi sonra kesildi
dedim adet oluyorum heralde
sırf ayakta dolanayımda adetse gelsin diye sabah 6 da kalktım
6 dan beri dolanıyorum akıntının rengi biraz kırmızı koyu pempe oldu
birazda kasıklarım ağrımaya başladı
dedim tamam zeynep adet oldun gidip pedi yeniledim
bu seferde kesildi
bu saat oldu simdi hic bir sey gelmiyor
hamile değilim desem
adette değil ne bilim hiç bir adetim boyle başlmazdı
acaba bu klomen progestan gibi ilaçlardan olurmu ya da ne bilim yumurta çatlamayıp kist falan olunca boyle birseyde olurmu
korkmaya başladım kızlar
romacım bu ay da kullancaksın ilacı öyle mi..bi ay ara veriliyo diyenler vardı da yok demek öyle bişi..ziiraa ben bi ay kullanmasam gene yumurtlamam karısır gibi geliyo..
bakar mısın bana daha adet olmadan o psikolojiye girdim
romacım bu ay da kullancaksın ilacı öyle mi..bi ay ara veriliyo diyenler vardı da yok demek öyle bişi..ziiraa ben bi ay kullanmasam gene yumurtlamam karısır gibi geliyo..
bakar mısın bana daha adet olmadan o psikolojiye girdim
olmazsın adet inşallah cnm artık forumda güzel habere ihtiyacımız var eşimde bana ümit verio süte oturdun,rahim filmide çekindin belki açılmıştır dio kıyamam yaa nasıl ümit edio rabbim inşalllah onun gönlüne göre verir ama benim ümidim yok o bıcak altına yatcam
hayırlısı olsun cnm üzülme bile yeni ay yeni umut inşallah:) benimde 2 gün kaldı bata olursam ameliyat olcam inşallah sonuç temiz çıkar açılır tüplerimde bide tüp bebek için sürünmem rabbime dua ediyorum yüzüme baksın çok korkuorumRabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah çoookk zor yaşamayan bilmez çektiklerimizi şu çocuklarını döven onlara bakmayan annelere o kadar kızıorum ki çookk nankörler ellerindeki servetin kıymetini bilmiolar ben bu ay sadece ameliyata odaklandım hakkımızda hayırlısı
cnm klomenin etkisi adeti az getirebilio oluo bendede olmuştu
evet canım bu ayda kullanıcam hatta bu sabah başladım içmeye 10 gün sonrada yine gözükmeye gidicem doktora..
doktordan doktora değişiyor heralde canım..şimdiden stres yapma kendine inan bana en büyük düşmanımız stres ben bu ay uzak durmaya çalışıcam elimden geldiğince ama pek mümkün gözükmüyo
gerçekten rahim filmi çekilenlerin yüzde ellisi öbür ay hamile oluyomuş..ablam demişti..bir de gerçekten yalnızken insan idare edebiliyor ama eşimin arkadaşlarının çocukları oldukça onu mahsun gibi görmek zor...ama inşallah olacak ümitsizlik yok... hem bizdeki acele biraz da çevreden ne diyecekler düşüncesi yoksa şükür rahatmız yerinde şükredecek çok şeyimiz var...
canım inşallah kendiliğinden açılır tüplerin..benimde bu ay 2.denemem doktor 3 ay denemeden sonra rahim filmi çekeriz dedi..ne olacagımız hiç belli değil..
Rabbim çok fazla aratmadan versin inşallah
merhaba canım bende bu ay senin gibi ilk defa kullandım klomeni..senin anlattıklarının aynısını yaşadım..ilk gün kahverengi bişey geldi ertesi günde kahverengi akıntı devam etti ve bitti reglim :) hayatımda ilk defa böyle oldu bende şaşırdım..neyse hakkımızda hayırlısı olsun..doktora gittim baktırdım bende senin gibi kist filanmı oldu acab filan düşünüyordum ama doktor kist yok dedi..
geçen hafta ne oldu biliyo musunuz kızlar..eşimin bi arkadaşı ilk defa geldi bize..bir de 4 yaşında çocukları var çok güzel maşşallah efendi mübarek tipli bir çocuk yani..eve girdi eşime diyor ki kızınız nerde..eşim de bizim kızımız yok diyor..çocuk ısrarla kızınız nerde diyor..annesi de dedi genelde eşimin arkadaşlarının kızları var ondan öyle demiştir diye..ama benim için çok şirin bi durumdu..eşim de kız çocuklarını çok seviyor bu arada..geçen rüyasında görmüş hatta..
ayyy cnm yaa inşallah olur kızınız yaa malum olmuştur çocuğa
adetime son 4 gün stresli günler başlıyor bende eger gebelik yoksa inşallah geçikmeden gelir..((
ayy inşallah cnm ya kız oğlan fark etmez bana sağlıklı olsun da..hepimize inşallah ayrıca..bi de bu ara ben yumurta diye diye herhalde bilinçaltıma yerleşmiş, geçen aylarda bi gün tencereyle bi sürü yumurta kaynattım beyaz beyaz rüyamda..en son da bi tabakta 3 tane yumurta vardı..hayırdır inşallah..üçüz olur mu ki acep
adetime son 4 gün stresli günler başlıyor bende eger gebelik yoksa inşallah geçikmeden gelir..((
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah canım..inşallah gebesindir :)
evet aslında en güzel dua bu sanırım..benimki 5 gün gecikti okadar ümit hayal kurdum hepsi bir anda uçtu gitti elimden çok büyük yıkım yaşadım bu ay..Ama şükür Allaha inacım tam ayaktayız çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?