Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

merhaba kızlar ben regl oldum :) doktora gittim tekrar klomen verdi yeni döngüm başladı bugün hayırlısıyla..

üzüldüm ağladım ama geçti şimdi daha iyiyim çok şükür :)

hayırlısı olsun cnm üzülme bile yeni ay yeni umut inşallah:) benimde 2 gün kaldı bata olursam ameliyat olcam inşallah sonuç temiz çıkar açılır tüplerimde bide tüp bebek için sürünmem rabbime dua ediyorum yüzüme baksın çok korkuorum Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah çoookk zor yaşamayan bilmez çektiklerimizi şu çocuklarını döven onlara bakmayan annelere o kadar kızıorum ki çookk nankörler ellerindeki servetin kıymetini bilmiolar ben bu ay sadece ameliyata odaklandım hakkımızda hayırlısı

cnm klomenin etkisi adeti az getirebilio oluo bendede olmuştu

merhaba kızlar ben regl oldum :) doktora gittim tekrar klomen verdi yeni döngüm başladı bugün hayırlısıyla..

romacım bu ay da kullancaksın ilacı öyle mi..bi ay ara veriliyo diyenler vardı da yok demek öyle bişi..ziiraa ben bi ay kullanmasam gene yumurtlamam karısır gibi geliyo..
bakar mısın bana daha adet olmadan o psikolojiye girdim

cnm ya benm de 10 gün filan var.

başladı merak ama hayırlısı artık..

olmazsın adet inşallah cnm artık forumda güzel habere ihtiyacımız var eşimde bana ümit verio süte oturdun,rahim filmide çekindin belki açılmıştır dio kıyamam yaa nasıl ümit edio rabbim inşalllah onun gönlüne göre verir ama benim ümidim yok o bıcak altına yatcam

inşallah kolaycacık atlatırsın da bu günleri hiç hatırlamazsın cnm..ben de bugün saçımı kestirmeyi düşünüyorum..biraz farklılık yapayım da mutlu olayım..

merhaba canım bende bu ay senin gibi ilk defa kullandım klomeni..senin anlattıklarının aynısını yaşadım..ilk gün kahverengi bişey geldi ertesi günde kahverengi akıntı devam etti ve bitti reglim :) hayatımda ilk defa böyle oldu bende şaşırdım..neyse hakkımızda hayırlısı olsun..doktora gittim baktırdım bende senin gibi kist filanmı oldu acab filan düşünüyordum ama doktor kist yok dedi..

yok cnm öle kist oluşmadıgı sürece klomene devam demişti benim doktorum sonuna kadar içebilirsin demişti

evet canım bu ayda kullanıcam hatta bu sabah başladım içmeye 10 gün sonrada yine gözükmeye gidicem doktora..

doktordan doktora değişiyor heralde canım..şimdiden stres yapma kendine inan bana en büyük düşmanımız stres ben bu ay uzak durmaya çalışıcam elimden geldiğince ama pek mümkün gözükmüyo

gerçekten rahim filmi çekilenlerin yüzde ellisi öbür ay hamile oluyomuş..ablam demişti..bir de gerçekten yalnızken insan idare edebiliyor ama eşimin arkadaşlarının çocukları oldukça onu mahsun gibi görmek zor...ama inşallah olacak ümitsizlik yok...hem bizdeki acele biraz da çevreden ne diyecekler düşüncesi yoksa şükür rahatmız yerinde şükredecek çok şeyimiz var...

canım inşallah kendiliğinden açılır tüplerin..benimde bu ay 2.denemem doktor 3 ay denemeden sonra rahim filmi çekeriz dedi..ne olacagımız hiç belli değil..

Rabbim çok fazla aratmadan versin inşallah

geçen hafta ne oldu biliyo musunuz kızlar..eşimin bi arkadaşı ilk defa geldi bize..bir de 4 yaşında çocukları var çok güzel maşşallah efendi mübarek tipli bir çocuk yani..eve girdi eşime diyor ki kızınız nerde..eşim de bizim kızımız yok diyor..çocuk ısrarla kızınız nerde diyor..annesi de dedi genelde eşimin arkadaşlarının kızları var ondan öyle demiştir diye..ama benim için çok şirin bi durumdu..eşim de kız çocuklarını çok seviyor bu arada..geçen rüyasında görmüş hatta..

öle cnm haftasonu memleketteydik kuzenlerinin çocukları varmış onları bana bi anlatışı var yüreğim parçalandı nasıl tatlılar dio üçüde almış kucağına gezdiriolar dio dedim rabbim bizede verir inşallah onlarda demişler yokmu sende bişe kaynanam ordaymış nasıl demişse hayret ettim onlar daha küçük hele gelinin yükselme sınavları oluo gidip gelio dursunlar demiş çok şaşırdım çünkü hep ısrarcıydı bilmio tedavimi en son buna ben bi patlamıştım işe yaradı herhalde
dediğin gibi insan eşine hiç kıyamıo bende çocukları çok severim öper koklarım ben sevdikçede o bakıo mahsun mahsun bana

canım inşallah kendiliğinden açılır tüplerin..benimde bu ay 2.denemem doktor 3 ay denemeden sonra rahim filmi çekeriz dedi..ne olacagımız hiç belli değil..

Rabbim çok fazla aratmadan versin inşallah

inşallah cnm açılmıştır inşallah sende o filmi çekinmeden kalırsın hamiş

çok iilginçmiş, bisürü yumurta oluşuyo halbuki ben de çok adet olunur filan sanıyodum..tabi kişiye göre deişiyor bu şeyler..

hayırlısı olsun canım... ağladığın iyi olmuş içindekileri atmışsındır...

ayyy cnm yaa inşallah olur kızınız yaa malum olmuştur çocuğa

ayyy cnm yaa inşallah olur kızınız yaa malum olmuştur çocuğa

ayy inşallah cnm ya kız oğlan fark etmez bana sağlıklı olsun da..hepimize inşallah ayrıca..bi de bu ara ben yumurta diye diye herhalde bilinçaltıma yerleşmiş, geçen aylarda bi gün tencereyle bi sürü yumurta kaynattım beyaz beyaz rüyamda..en son da bi tabakta 3 tane yumurta vardı..hayırdır inşallah..üçüz olur mu ki acep

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah canım..inşallah gebesindir :)

adetime son 4 gün stresli günler başlıyor bende eger gebelik yoksa inşallah geçikmeden gelir..((

evet aslında en güzel dua bu sanırım..benimki 5 gün gecikti okadar ümit hayal kurdum hepsi bir anda uçtu gitti elimden çok büyük yıkım yaşadım bu ay..Ama şükür Allaha inacım tam ayaktayız çok şükür

ah arkadaşım 20 gün geçiktiğimi bilirim o kadar umutlanmıştım ki hamileyim diye dolaşıyordum test yapma imkanım yoktu..((
Allah kimseyi gebe değilse geöiktirtmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…