Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

saol cnm ama iğneden sonra bugün tam 7 gün oldu ne kasıklarımda ne belimde bacaklarımda vs. bi deişiklik yok..doktor karnın ağrıyabilir filan demişti o da olmadı pek..maşşallah tabi de o sebepten biraz deişik hissediyorum...inşşallah yanılıyorumdur..

arkadaşlar merhaba ben de klomen tedvisi gördüm fakat henüz gebelik olmadı en sonda 8 cm kist oluştu dr iğnelere başlıcaz dedi ama ben korkuyorum içinizde iğne tedavisi ile yumurtası gelişen ve hamile kalan var mı??

önemli olan netice canım :)

benim karnım kasıklarım adete kadar hiç durmadı hep ağrıdı ama bak gel görki gebelik yok

cnm ne o iğnenin adı gonal f mi..google da gonal f kadınlar kulübü yaz bi sürü link çıkıyor oraları okuyabilirsin..

Ya rabbim bize kendi yanından lütuf ve keriminle
tertemiz ve mubarek bir evlat gönder
şüphe yokki sen duaları işiten ve kabul edensin aminnn

Ya rabbim bize kendi yanından lütuf ve keriminle
tertemiz ve mubarek bir evlat gönder
şüphe yokki sen duaları işiten ve kabul edensin aminnn

amin insallah canim. Benim regl bugun bitti ve bu ay yeni umutlarima yelken actim tum devlete ve millete hayirli ugurlu olsun:)

amann karnımda ağrımaya başladı bu çocuk sevgisi özlemi beni yedi bitirdi artık yüreğimde boğazımda inanın bi yumruk var kızlar şuan işteyim birazdan çıkıcam ama ağlamamak için kendimi zor tutuyrum ya rabbim nolursun şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine şu içimizdeki yangını dindir tarafından hayırlı evlatlar nasip eyle bize sağlık nesiller nasip eyle kurban olduğum allahım benim ve burdaki bütün arkadaşlarımın içindeki evlat hasretini dindir içimize can ver neşe ver hayat ver yarabbim bi arkadasım var gebelik düşünüo yeni evli bi problemide yok tatile gidemem herhalde gebe kalırım dio bu sene ben ameliyattan sonra atıcam kendimi tatile yaa bu laf bile incitio beni ben mi çok hassasım anlamadım

amin arkadaşım... bazı insanlar ince düşünemiyor tabi hassasız ama bunun farkına varamıyorlar maalesef benim arkadaşımda öyle hamile bebğine kıyafetler alıyor hergün birer birer getirip gösteriyor deli oluyorummm ama haklıyız bence yaşayan biliyor maalesef bende bu forumda anlatarak kendimi bir nebzede olsa rahatlıyorum arkadaşlarımla paylaştığımda onlar benimle aynı durumda olomadığından sanırım abarttığımı düşünüyorlar

Son düzenleme:

ah kardesim seni ne iyi anliyorum ((( butun arkadaslarim dogurdu, gebe, yada dogurmak uzere, onlara haset etmiyorum, sonucta bu Allahin mulki istediyi kadar istediyine infak eder. ama ama bende istiyorum onlar gibi ((((( uzgunum bende kac gundur. ( cok uzgunum, insallah bizimde yuzumuz guler canim birgun/ sende sorun nedir bu ara? ben yumurtalayamiyorum ((

cnm ben geçen ay rahim filmi çekindim malesef tüplerim kapalı çıktı adete 2 gün var işte olucam bitiminde hemen labaroskopi olcam bilmiorum da çok zoruma gidio benimde öle bi güne gidiorum herkes bebkten bahsedio yok gazı yok bezi yok dişi nasıl bunalıorum nasıl üzülüyorum çekmeyen bilemez

aynen öle cnm ayy çocuk bana gelmedi bakıcısına gitti nasıl ağladım ben çocukluyum gelemem bu laflar belki onlara göre normal ama ben üzülüyorum işte hemde çok seninkide kötüymüş banane kardeşim ne gösterion al git evine kıyafeti

canim yaa seni iyi bulmusum o zaman, bende tedavi goruyordum bu yumurtalam isine, ama kafama bazi seyler takildi, bi arakdasim 10yil tedavi gordu 10cu yil gitdi rahim filmine, ee kapaliymis onda da, baksana 10yili heder gitmis, benimda kafama takildi, yani hani bende kapaliysaaa eyer neden tedavi alayimki simdi ilaclar falan zarar hepsi zaten..ama anestezili almak istioyorum , acisindan korkdugum icin, sen nasil aldin ? anlatsana bir..

Allah bilir orasini deseydin. Is sadece gebe kalmakla bitseydi. Hepimiz ayni durumdayiz canim twde gordugum hamileler beni uzuyor, hele haberlerde kazada olen yahut sehit eslerinin hamile oldugunu soyluyolar ya onlarada uzuluyorum. Bide 10cocuklu aileleri gosterdiklerinde hepten fittiriyorum

çok ağrıma gidiyor bazı şeyler dediğin gibi boğazımda düğümleniyor yutkunuyorum da sanki içime oturuyor nasıl bir kalp vicdandır bilmiyorum kötü günler atlattını bile bile insanın nasıl olduğunu neler hissettiğini sormazda gelip sürekli kendini anlatır aldıklarını neşeyle gösterir bilmiyorum bana göre çok ters şeyler ama anlatamıyosn işte sonra dicek kıskanıyo beni Allah gönlüne göre versin diyorum geçiyorum ama geçemiyorum iştee ... inşallah canım bugünlerde geçicek allah göbüşümüzü bebişle doldurur kısmetse hayırlı evlatlarımız olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…