canim yaa seni iyi bulmusum o zaman, bende tedavi goruyordum bu yumurtalam isine, ama kafama bazi seyler takildi, bi arakdasim 10yil tedavi gordu 10cu yil gitdi rahim filmine, ee kapaliymis onda da, baksana 10yili heder gitmis, benimda kafama takildi, yani hani bende kapaliysaaa eyer neden tedavi alayimki simdi ilaclar falan zarar hepsi zaten..ama anestezili almak istioyorum , acisindan korkdugum icin, sen nasil aldin ? anlatsana bir..
Allah bilir orasini deseydin. Is sadece gebe kalmakla bitseydi. Hepimiz ayni durumdayiz canim twde gordugum hamileler beni uzuyor, hele haberlerde kazada olen yahut sehit eslerinin hamile oldugunu soyluyolar ya onlarada uzuluyorum. Bide 10cocuklu aileleri gosterdiklerinde hepten fittiriyorum
çok ağrıma gidiyor bazı şeyler dediğin gibi boğazımda düğümleniyor yutkunuyorum da sanki içime oturuyor nasıl bir kalp vicdandır bilmiyorum kötü günler atlattını bile bile insanın nasıl olduğunu neler hissettiğini sormazda gelip sürekli kendini anlatır aldıklarını neşeyle gösterir bilmiyorum bana göre çok ters şeyler ama anlatamıyosn işte sonra dicek kıskanıyo beni Allah gönlüne göre versin diyorum geçiyorum ama geçemiyorum iştee ... inşallah canım bugünlerde geçicek allah göbüşümüzü bebişle doldurur kısmetse hayırlı evlatlarımız olurr
amin arkadaşım... bazı insanlar ince düşünemiyor tabi hassasız ama bunun farkına varamıyorlar maalesef benim arkadaşımda öyle hamile bebğine kıyafetler alıyor hergün birer birer getirip gösteriyor deli oluyorummm ama haklıyız bence yaşayan biliyor maalesefbende bu forumda anlatarak kendimi bir nebzede olsa rahatlıyorum arkadaşlarımla paylaştığımda onlar benimle aynı durumda olomadığından sanırım abarttığımı düşünüyorlar
kızlar o lekelenme artık adet kanaması oldu suan resmen adet oldum artık
umutlar 13 temmuza kaldı
doktorum adet olmazsan zaten geliceksin,olursan da geliceksin demişti
şimdi kontrol edicek o sürece tekrar başlıcak sanırım değil mi
çıkıorum kızlar evden devam ederim yarım saate geliorum
ah canimsin yaaa.. insallah hikayenin sonu kucaginda bebeklerinle biterevet canim bende cok istiyorum ama etrafimda her kes, doktorym bile simdi gerek yok diyorlar. 1yillik evliyim ama hic gebelik yasamadim 4kez klomen, artik fazla klomende istemiyorum zarar nede olsa ((( sen kac yillik evlisin ? esinde normalmi hersey? bizde esimde de biraz zayiflik var hafif
ya bu kadarına da iyi niyetli bakamıyorum ben yaa..İnşallah iyidir de ben böyle tiplerle arayı uzatıyorum birşey derlerse de şak diye yapıştırıyorum lafı..geçen bi arkadaşın kardeşi, daha yeni tanıştık kızla bana dio ki ee sen evleneli çok olmuş niye çocuğunuz olmadı vs.ben de 5 aydır filan düşünüyorum aslında..neyse orda bişi diyemedim..sonra arkadaşıma dedim ki kardeşin bana böyle dedi-o da yanımdaydı derken- bu benim özelim daha ilk kez gördüğüm kişiye ben bu konuda açıklama yapmak zorunda mıyım ..vs...sonra bu kız hamile kalmış ablası dedi bana..dedim ii olmuş çok meraklıydı o zaten dedim..hiç sakınmıyorum..bazı insanların utanmazlıkları karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum o ayrı..eşimin bi arkadaşının kayınvalidesiyle bi alışveriş merkezinde karşılaştım kadını ilk defa görmüşüm bana bebek soruyo yuhh yaa Allahından müstahakını bul e mi sana ne..ben senn neyinim de soruyosun, doğursam sen mi bakcan..ooyyyy amma sinir birikmiş yaa..
4 kez kullandıysan ve 1 yıldır olmuosa bence çekin derim cnm bende öle erteledim durdum 7 ay boyunca hsgyi, bende evleneli 2 yıla yaklaştı işte ama ilk yıl eşim askerdeydi zaten 1 yıl boyunca korundum görüştüğümüzdede saf gibigeçen sene temmuzda işte prolaktin yüksekti onun tedavisine başladım eylül ekim kasım aralık ocak ve nisan da klomen kullandım ama olmadı işte rahim filmi bu ayda ameliyat allah nasip ederse tek duam artık açılsın tüplerim inşallah bide tüp bebek için uğraşmam inşallah,eşimde normal cnm bendede yumurta oluşuo bi film kalmıştı onu çekindik olsun en azından sebebini biliyorum artık açılmazsada kader napım kışa doğru işten rapor alcam ve tüp bebek yaptırcam napım cnm eşin içinde burda bazı arkadaşlar kürler kullanıo bol bol fındık keçiboynuzu yedir keçiboynuzunu kaynat suyunu içsin tabii daha tecrübeliler seni aydınlatır inşallah hepimiz kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
cnm öncelikle düşüklerinin sebebini araştırdın mı? bi üni hastanesine gidip araştırabilirsin..3 tane olunca heryerde yaparlar araştırmayı zaten..en azından hamile kalınca düşmeden ilacını vs bilir içersin...kızlaryaaaa bat 22 haziran hiç akıntım felan yok çok korkuyorum bende üç düşük var onlardada klomenle hamile kalmıştım ama sonrasında aşılamada yaptırmamıza rağmen hamilelik olmadı çok korkuyorum bu kez çok umutlandım ya hamile kalmakta kalmamakta benim için sorunlu oluyor...hiç bir belirtide yok üstelik...offf offf nedir bu çektiğimiz.hamile kalmak için hangi yollara başvurmadımki ama artık hamilelikde olmuyor...rabbim yardımcımız olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
millet ne kadar meraklı yaa her işi gücü bitmiş bizim şeyimizin bekçisi olmuşlar merak ediolar herhalde acaba nie doğurmuo olmuo olmuo evet kesin olmuo du bi sorum iğnemi sokum diolar,bugünde yeni bi temizlikçi geldi işyerine 1 aylık falan bana iğneden başladı sen kaç yıllıkk evliissiiinnnn içimden sananeeee diyorum 2 dedim gardımı aldım ama bebek düşünmüyon muuuu sannaaaneee yok dedim düşünmüom.kendinin tuzu kuru tabi benden 2 yaş büyük ve 5 er yasında ikizleri var erken evlenmiş baya yani bi tek bizim türk milletinde vardır bu kadar merak die düşünüorum artık çocuk mevzuu açılınca kaçasım gelio ortamdan valla yaa kardesim ben derdime düşmüşüm ameliyat olcam beni bana bırakın üstelik diğerleride bilio yani ameliyat olcam rahimde problem var dedim amaaann canım işte el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış atalarımız ii sölemiş. ooff bende amma dolmuşum haa senden kalır yanım yok
Kızlar yeni bişi okudum, hamileliğin ilk 2 ayında etrafa haber vermek iyi değilmiş, yaşlılar çocuk canlanmadan sakla derlermiş..o yüzden bakalım bu aylarda hamiş kalırsam söölememeyi düşünüyorum..tabi bunun için adet olduğumda da söylememem gerekiyor ona dayanabilcem mi bilmiyorum, canım sıkılırsa atarım kendimi yine buraya gibi gelii...söylemeyip durabilirsem sonra da hamiş olursam ohh 2.ayda süprizz yapardım
günaydın kızlar nasılsınız, canım bu ara söylememek moda zaten , sende söyleme :) kimi görsem 4-5 aylık yok hamile değilim diyor kimi 9 ay saklıyor send e3 aya kadar söyleme, bende gene adet oluyorum 1,5 aydır 3 adetim bu ay hergünüm kanlı akıntıyla geçti ,bu ay dinlensemmi ne yapsam bilmedim
inşallah önce bi oluyum dayaa cnm sen doktora filan gitmiştin di mi..neden oluyor bu ara kanamalar?
haklisin canim. ya esimin sperm zayifligi icin cok iyi bir ilac onerdiler, onu rusyadan alib gonderecekler bana, kullanan olubmus 100% etkiliymis, Speman adi, isteyen bakar alir, bende hani ilaci esime icermeden istiyorum rahim filmini cekilmeyi, yani hani tikaliysa yazik adama niye icsinki...ama dun rahim filmi cekilen biriyle konusdum bana cok daha erken biraz bekle , yaz ciksin sonra dedi, o yuzden kaldim boyle karasiz((( inasllah senin ameliyatinda basarili gecer canim, tez zamanda bebeyine kavusursun , bak esinde de bir prblm yokmus, iyi olacak kher sey insallah gonlunu ferah tut guzleim
Herkese hayirli gunler kizlar nasilsiniz? bugunku sporumu hali yikayarak yaptim artik oh mis gbi gicir gicir oldu halilarim. Iyice citiledimEsimde diyor yorma kendini fazla bu halilar doguma kadar kirlenmez artik :) kuzum atesin mi cikti diyorum o da bu aralar bebisle ilgili cok net ruyalar goruyorum yakinda olucak ins diyor. Bana anlatmiyor ama. Insallah Ya Rabbim tez zamanda 2cihanda alnimizin aki olcak evlatlarimizi nasip et bizlere amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?