Saolun. Sizede hayırlı günler. Ohh iyi yapmışsınız. Bende yıkamaya göndericektm ama hiç iyi şeyler duymadım güzel yapmıyorlarmış kendim yıkadım miss gibi olduuu :) 14 tane halı vardıı kendimide iyice hırpalamışım ayağım maf 1 haftadır ağrısından acısından duramıyorum. Bu gün hastaneye gidicem çünkü şişti, damarlarım falan.. Netede pek gelmiyorum haliyle ağrından başka bişi düşünemiyorum ki. Az çok baktım topiğeikizimolsunistiyorum, düşük tehlikem var demiş. Canım çok üzüdüm. Inş. hayırlısıyla atlatırsın bu dönemi.. Durusel24, sen naptn canım ameliyat işini? Sanırım bebek haberide yok Allahım en kısa zamanda bizlere hayırlı evladlar nasip eder inş.
Tavuklu Makarna, Avatarınızda çok hoş bir cafe gözlemlemekteyim :) Nerdeymiş orasıı bi uğrayalım dilerseniz :)
valla cnm orası neresi ben de bilmiyorum kinetten bulmuştum üstüne tavuklu makarna yazdım tabelasının ben kafem oldu
Kızlar bide ne dicem bu zamana kadar kayınvalidemler pek konuşmuyordu bebek hususunda çünkü fazla bir samimiyetimiz yok. Pek hoşlanmıyoruz birbirimizden malesef. Şimdi hepsinin dili uzamış. Geçen gittim oraya bunun bi kız kardeşi var, yaşlı hiç çocugu olmamış. Eşide ölmüş bayadır yok. Diyo Allah kardeşime merhamet etsn evlad yok bişey yok kimsesizz. Hemen ardından pat sen naptın hamilelik işini falan dedi. Rahim röntgeni çektircem ama Istanbulda annemlere gidince dedm. Sonra burda demiştimya bir arkadaş 6senedir tedavi görüyor hamile kaldı die ona gittm sormak için görümcemde geldi.. Ev böyle çok kalabalık işte o kızın kaynanası, annesi , eltisi , görümcesi falan birsürü kişi. O arkadaşta sandale çekmişti kenara orda oturuyorduu herkes koltukta işte. Diyo ki sende hamile kal sende kıymetli ol.. Bak biz nereye otutturmuşuz onu bilmem ne herkesin içinde şakayla karışık laf sokmaya çalışıyo.. O kadar üzüldüm ki. Sanki oluyor ben yapmıyorum nasıl bir zihniyetse.. Sonra bir kaç gün sonra akşam bize geldiler eltimle, kaynanam eltiminde 5tane çocuğu var. Bitane 1,5 yaşlarında böyle çok tatlı. Eşimde onunla oyunlar oynadı böyle alıyor öpüyor seviyor.. İşte akvaryum var bizde böyle bebek balıkları izliyor kucağına alıyor onları sevdiriyor. Böyle ne biliym o kadar kötü oldum ki.Üzüldüm.. Ağlıyacaktım nerdeyse. Ya rabbı dedm benmde bebeğim olsaydıı Ben hiç böyle olmamıştım zaman geçince insan daha da çok hassaslaşıyor sanırım. Eşime bida benm yanımda çocuk sevme dedm.
cnmcım ne kadar erken çektirirsen için o kadar rahatlar arkadasın neye göre erken dio anlamadım ben bebek düşünmeye başlayalı 1 yıl olmadı daha çekindim ama geç bile oldu bence keşke en başından çekinseydim belki şimdiye bebeğim olurdu 5 ay klomen 4 ay boş sonra rahim filmi işte benimki,hem dediğin gibi eşinin spermleri yetcek belki sana ama yinede inşaaallaaahh kapalı deildir tabii tüplerin bütün temennim bu çünkü ameliyat falan ben stresini çekiorum rabbim hiç kimseye çektirmesin
Saolun. Sizede hayırlı günler. Ohh iyi yapmışsınız. Bende yıkamaya göndericektm ama hiç iyi şeyler duymadım güzel yapmıyorlarmış kendim yıkadım miss gibi olduuu :) 14 tane halı vardıı kendimide iyice hırpalamışım ayağım maf 1 haftadır ağrısından acısından duramıyorum. Bu gün hastaneye gidicem çünkü şişti, damarlarım falan.. Netede pek gelmiyorum haliyle ağrından başka bişi düşünemiyorum ki. Az çok baktım topiğeikizimolsunistiyorum, düşük tehlikem var demiş. Canım çok üzüdüm. Inş. hayırlısıyla atlatırsın bu dönemi.. Durusel24, sen naptn canım ameliyat işini? Sanırım bebek haberide yok Allahım en kısa zamanda bizlere hayırlı evladlar nasip eder inş.
Tavuklu Makarna, Avatarınızda çok hoş bir cafe gözlemlemekteyim :) Nerdeymiş orasıı bi uğrayalım dilerseniz :)
Kızlar bide ne dicem bu zamana kadar kayınvalidemler pek konuşmuyordu bebek hususunda çünkü fazla bir samimiyetimiz yok. Pek hoşlanmıyoruz birbirimizden malesef. Şimdi hepsinin dili uzamış. Geçen gittim oraya bunun bi kız kardeşi var, yaşlı hiç çocugu olmamış. Eşide ölmüş bayadır yok. Diyo Allah kardeşime merhamet etsn evlad yok bişey yok kimsesizz. Hemen ardından pat sen naptın hamilelik işini falan dedi. Rahim röntgeni çektircem ama Istanbulda annemlere gidince dedm. Sonra burda demiştimya bir arkadaş 6senedir tedavi görüyor hamile kaldı die ona gittm sormak için görümcemde geldi.. Ev böyle çok kalabalık işte o kızın kaynanası, annesi , eltisi , görümcesi falan birsürü kişi. O arkadaşta sandale çekmişti kenara orda oturuyorduu herkes koltukta işte. Diyo ki sende hamile kal sende kıymetli ol.. Bak biz nereye otutturmuşuz onu bilmem ne herkesin içinde şakayla karışık laf sokmaya çalışıyo.. O kadar üzüldüm ki. Sanki oluyor ben yapmıyorum nasıl bir zihniyetse.. Sonra bir kaç gün sonra akşam bize geldiler eltimle, kaynanam eltiminde 5tane çocuğu var. Bitane 1,5 yaşlarında böyle çok tatlı. Eşimde onunla oyunlar oynadı böyle alıyor öpüyor seviyor.. İşte akvaryum var bizde böyle bebek balıkları izliyor kucağına alıyor onları sevdiriyor. Böyle ne biliym o kadar kötü oldum ki.Üzüldüm.. Ağlıyacaktım nerdeyse. Ya rabbı dedm benmde bebeğim olsaydıı Ben hiç böyle olmamıştım zaman geçince insan daha da çok hassaslaşıyor sanırım. Eşime bida benm yanımda çocuk sevme dedm.
Arkadaşlarıma anlatıyorum çok abarttığımı düşünüyorlar, bundan sonra kimseyle konuşmuyorum burda rahatlıyorum biraz olsa. Yaşamayan bilemiyor çünküü..... O kadar hassas bir dönem ki insan herşeyi farklı algılamaya çokca müsaittt ..
cnm merhaba benim adet günüm yarın ama gelen giden bişe yok işte olsam bittiği gün ameliyata gircem,Ama inşallah olmam düşünsene bu ay hamile kaldığımı ayy kafayı yerim herhalde bendede durumlar böle işte,cnm yorma kendini yaa halı yıkama fabrikaları oluo böle makinede yıkıolar ben bizzat gittim gördüm tertemiz yapıolar bende oraya yollucam.ayy 14 halı yıkasam ölürüm ben cnm yaa kıyamam.abartmıyosun tabii yaşamayan asla bilemez davulun sesi uzaktan hoş gelir insanlara ,anlamadım sende yap oturtalım senide diyen görümcen mi cnm ahh insanlar çok acımasız laf nereye gidio bilmiolar yaa,benim eşimde çok sevio bebekleri bende çok severim tutamıorum kendimi valla mıncıklayıveriorum ama kaynanamların yanında hiç sevmiorm bu sefer seninde olsun dicekler sanki ben istemiorum daa amann allaha havale ediorum bende,geçenlerde işte eşimin yanında sormuşlar gelinde bişe yokmu die yookk onlar daha küçük gelin yükselme sınavlarına gidip gelio demiş inan hayret ettim bende, kii onlardan çok derdine düşerdi kızmalarım işe yaramış yani
bilmemki, o dediki kimler cocukken agir enfeksion hastalik geciriyor onlarda tuplerin tikali olmasi ihtimali yuksek,eyer oyle bir hastalik gecirmediysen simdilik acele etme, daha yeni evlisin falan, kendisinde kapali tupler ve cocukken agir enfeksion hastalik gecirmis...ben simdi tedavi oluyorum, bitiyor bu ay, 2ay ara vereyim diyorum, ramazan ciksin oyle cekileyim hmmm ?
cnm benim bende çok sordum doktora neden oluo bu die ağır enfeksiyon bilmem ne cinsel hastalıklar vs.vs. ama ben daha ömrümde deil enfeksion idrar yolu enfeksiyonu bile geçirmedim hiç bi hastalık geçirmedim öle ağır Allaha şükür,ama doğustanda olabiliomuş bilmiorum işte bakıcaz,sen bilirsin cnm dinlen bakalım bende çünkü 2 ay aradan sonra çekindim
Kızlar yeni bişi okudum, hamileliğin ilk 2 ayında etrafa haber vermek iyi değilmiş, yaşlılar çocuk canlanmadan sakla derlermiş..o yüzden bakalım bu aylarda hamiş kalırsam söölememeyi düşünüyorum..tabi bunun için adet olduğumda da söylememem gerekiyor ona dayanabilcem mi bilmiyorum, canım sıkılırsa atarım kendimi yine buraya gibi gelii...söylemeyip durabilirsem sonra da hamiş olursam ohh 2.ayda süprizz yapardım
Herkese hayirli gunler kizlar nasilsiniz? bugunku sporumu hali yikayarak yaptim artik oh mis gbi gicir gicir oldu halilarim. Iyice citiledimEsimde diyor yorma kendini fazla bu halilar doguma kadar kirlenmez artik :) kuzum atesin mi cikti diyorum o da bu aralar bebisle ilgili cok net ruyalar goruyorum yakinda olucak ins diyor. Bana anlatmiyor ama. Insallah Ya Rabbim tez zamanda 2cihanda alnimizin aki olcak evlatlarimizi nasip et bizlere amin
Arkadaşlarıma anlatıyorum çok abarttığımı düşünüyorlar, bundan sonra kimseyle konuşmuyorum burda rahatlıyorum biraz olsa. Yaşamayan bilemiyor çünküü..... O kadar hassas bir dönem ki insan herşeyi farklı algılamaya çokca müsaittt ..
evet canım söylememek lazım aslında ama bizim artık söylenmicek durumu gecti sanki...
nasıl saklarım öyle bişey olsa bilmiyoru(
bide benim bu ay bişi yok yani belli.
adet belirtilerim var sadece..
hamilelik değil.. ve eminim ve son kararım...
oh valla iyi yapmışsın
benimde spora ihtiyacım var....
canım inşallah rüyalarınız bir işarettir keşke öyle olsa...
ah canım
okurken ben de agılıcaktım
bende çok doldum yinee.
zaten ne zaman kalabalık bir ortama girsem ertesi günü içim acıyoo yüreğim acıyoo
biliyorum insanlar laf sokmak için yapmıyo aslında ama
bizi hiç mi hiç anlamıyorlar..
anlayamazlar cünkü..
bilmiyorlar cocuk hasretinin en demek oldugunu..
dün 2 tane olay yaşadım birazdan yazarım...
bende en kısa zamanda aglıcam kesinn zor duruyorumm
ve inan anlattıgın aynı seyleri yaşadım.
bizde de akvaryum var
cocuk gelince eşim alıyo seviyooo cok üzülüyorum
anlıyo gerci benim üzülceğimi cok fazla sevmiyo
onuda bu sekilde kısıtlıyorum resmen...
anlasıldııı bugün herkesler dertli ben de çookk gerginim amaannn dün biraz karnım ağrıdı olurum yarın kesin dedim bugünde hiç bişe yok göğüsler patlıcak uff ne bilim yaa olsam bi dert olmasam bi dert ben zaten dertliyim yaram yarim yarim yaram olmuş ufff
bebegem yaa bosver onları..bence büyük günah onların yaptıkları imaları dedikleri..ii bi tööbe etmleleri lazım..sen kim oluyosun da Allahın işine karışıyosun, Onun işini beğenmiyorsun..merak etme burada sen artı oluyosun onlar eksi....ben de eşim geçen arkadaşının doğumla ilgili e-mailini forwardlamış, işte kızımız oldu falan filan..bazen hassaslığım tutuyor, nie yolluyo ki diyorum..ama onlar kötü niyetli olmuyo bacım eşlerimize sahip çıklaım onlar da bizim gibi sonuçta..
gecmis olsun canim bayagi yikamisin sende mahvedr insani okadar hali neyse Gule gule kirlet halilarini oyle derler ya:) laf diyenlerede takma ayrica bi insan bna sirf hamileyim diye deger vercekse hic vermesin daha iyi ya eksik olsun. Bizi en iyi biz biliriz canim boswer sen. Esimin arkadasinin hanimiyla knusabiliyorum ben sadce oda 3yillik ewli ve simdi tup bebek yntemiyle 8aylik hamile bana dedgi sey "her tekmeledginde boyle bi tatli aciyi ve duyguyu tez zamanda sanada nasip olsun ins "diyor aminn aminn diyorm. Face te arkadaslarim cocuklarinin resimlerini paylasinca uzuluyorum ama napalim ins bi gun olcak bizimde olcak.
cnm merhaba benim adet günüm yarın ama gelen giden bişe yok işte olsam bittiği gün ameliyata gircem,Ama inşallah olmam düşünsene bu ay hamile kaldığımı ayy kafayı yerim herhalde bendede durumlar böle işte,cnm yorma kendini yaa halı yıkama fabrikaları oluo böle makinede yıkıolar ben bizzat gittim gördüm tertemiz yapıolar bende oraya yollucam.ayy 14 halı yıkasam ölürüm ben cnm yaa kıyamam.abartmıyosun tabii yaşamayan asla bilemez davulun sesi uzaktan hoş gelir insanlara ,anlamadım sende yap oturtalım senide diyen görümcen mi cnm ahh insanlar çok acımasız laf nereye gidio bilmiolar yaa,benim eşimde çok sevio bebekleri bende çok severim tutamıorum kendimi valla mıncıklayıveriorum ama kaynanamların yanında hiç sevmiorm bu sefer seninde olsun dicekler sanki ben istemiorum daa amann allaha havale ediorum bende,geçenlerde işte eşimin yanında sormuşlar gelinde bişe yokmu die yookk onlar daha küçük gelin yükselme sınavlarına gidip gelio demiş inan hayret ettim bende, kii onlardan çok derdine düşerdi kızmalarım işe yaramış yani
Evt canım biliyorsun ben Urfadayım çevremdekiler göndermişler hiç memnun değiller.. O yüzden göndermedm maf etmesinler halılarımı die. Bende 3-4 tane yıkadım bir günde öyle 2-3 günde bitti ama bende bittim. Aynen görümcem ''sende hamile kal sende kıymetli ol bakk baş köşeye oturturmuşuz'' diyolar.. Bazılarıda hiç bilmeden kendi kafasında kuruyor çocugu olmuyor die üzülüyor dua ediyor arkamdan falann.. Bazılarıda, istemiyormusunuz? yoksa olmuyor mu diye laf almaya çalışıyor ağzımdan sizene ya ben açıklama yapmak istemiyorumm.... Kayımda diyormuş hala çocuk düşünmüyorlar mı ne kadar oldu falan die sananee yaaaaaa sananeee sana mı düştüü..
evet canım söylememek lazım aslında ama bizim artık söylenmicek durumu gecti sanki...
nasıl saklarım öyle bişey olsa bilmiyoru(
bide benim bu ay bişi yok yani belli.
adet belirtilerim var sadece..
hamilelik değil.. ve eminim ve son kararım...
oh valla iyi yapmışsın
benimde spora ihtiyacım var....
canım inşallah rüyalarınız bir işarettir keşke öyle olsa...
ah canım
okurken ben de agılıcaktım
bende çok doldum yinee.
zaten ne zaman kalabalık bir ortama girsem ertesi günü içim acıyoo yüreğim acıyoo
biliyorum insanlar laf sokmak için yapmıyo aslında ama
bizi hiç mi hiç anlamıyorlar..
anlayamazlar cünkü..
bilmiyorlar cocuk hasretinin en demek oldugunu..
dün 2 tane olay yaşadım birazdan yazarım...
bende en kısa zamanda aglıcam kesinn zor duruyorumm
ve inan anlattıgın aynı seyleri yaşadım.
bizde de akvaryum var
cocuk gelince eşim alıyo seviyooo cok üzülüyorum
anlıyo gerci benim üzülceğimi cok fazla sevmiyo
onuda bu sekilde kısıtlıyorum resmen...
ne zamandır aklımda sade vanilyalı bi kek pişirmek var bugün yapiim inşallah yaa..
Benimde canım ıspanaklı kek istiyor. Abur çubur bide birazdan markete gidicem :) Vanilyalı kekinden de alırım bir dilimKaçak çayda isterim ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?