Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

valla cnm orası neresi ben de bilmiyorum kinetten bulmuştum üstüne tavuklu makarna yazdım tabelasının ben kafem oldu

Kızlar bide ne dicem bu zamana kadar kayınvalidemler pek konuşmuyordu bebek hususunda çünkü fazla bir samimiyetimiz yok. Pek hoşlanmıyoruz birbirimizden malesef. Şimdi hepsinin dili uzamış. Geçen gittim oraya bunun bi kız kardeşi var, yaşlı hiç çocugu olmamış. Eşide ölmüş bayadır yok. Diyo Allah kardeşime merhamet etsn evlad yok bişey yok kimsesizz. Hemen ardından pat sen naptın hamilelik işini falan dedi. Rahim röntgeni çektircem ama Istanbulda annemlere gidince dedm. Sonra burda demiştimya bir arkadaş 6senedir tedavi görüyor hamile kaldı die ona gittm sormak için görümcemde geldi.. Ev böyle çok kalabalık işte o kızın kaynanası, annesi , eltisi , görümcesi falan birsürü kişi. O arkadaşta sandale çekmişti kenara orda oturuyorduu herkes koltukta işte. Diyo ki sende hamile kal sende kıymetli ol.. Bak biz nereye otutturmuşuz onu bilmem ne herkesin içinde şakayla karışık laf sokmaya çalışıyo.. O kadar üzüldüm ki. Sanki oluyor ben yapmıyorum nasıl bir zihniyetse.. Sonra bir kaç gün sonra akşam bize geldiler eltimle, kaynanam eltiminde 5tane çocuğu var. Bitane 1,5 yaşlarında böyle çok tatlı. Eşimde onunla oyunlar oynadı böyle alıyor öpüyor seviyor.. İşte akvaryum var bizde böyle bebek balıkları izliyor kucağına alıyor onları sevdiriyor. Böyle ne biliym o kadar kötü oldum ki. Üzüldüm.. Ağlıyacaktım nerdeyse. Ya rabbı dedm benmde bebeğim olsaydıı Ben hiç böyle olmamıştım zaman geçince insan daha da çok hassaslaşıyor sanırım. Eşime bida benm yanımda çocuk sevme dedm.

Arkadaşlarıma anlatıyorum çok abarttığımı düşünüyorlar, bundan sonra kimseyle konuşmuyorum burda rahatlıyorum biraz olsa. Yaşamayan bilemiyor çünküü..... O kadar hassas bir dönem ki insan herşeyi farklı algılamaya çokca müsaittt ..

bebegem yaa bosver onları..bence büyük günah onların yaptıkları imaları dedikleri..ii bi tööbe etmleleri lazım..sen kim oluyosun da Allahın işine karışıyosun, Onun işini beğenmiyorsun..merak etme burada sen artı oluyosun onlar eksi....ben de eşim geçen arkadaşının doğumla ilgili e-mailini forwardlamış, işte kızımız oldu falan filan..bazen hassaslığım tutuyor, nie yolluyo ki diyorum..ama onlar kötü niyetli olmuyo bacım eşlerimize sahip çıklaım onlar da bizim gibi sonuçta..

bilmemki, o dediki kimler cocukken agir enfeksion hastalik geciriyor onlarda tuplerin tikali olmasi ihtimali yuksek,eyer oyle bir hastalik gecirmediysen simdilik acele etme, daha yeni evlisin falan, kendisinde kapali tupler ve cocukken agir enfeksion hastalik gecirmis...ben simdi tedavi oluyorum, bitiyor bu ay, 2ay ara vereyim diyorum, ramazan ciksin oyle cekileyim hmmm ?

gecmis olsun canim bayagi yikamisin sende mahvedr insani okadar hali neyse Gule gule kirlet halilarini oyle derler ya:) laf diyenlerede takma ayrica bi insan bna sirf hamileyim diye deger vercekse hic vermesin daha iyi ya eksik olsun. Bizi en iyi biz biliriz canim boswer sen. Esimin arkadasinin hanimiyla knusabiliyorum ben sadce oda 3yillik ewli ve simdi tup bebek yntemiyle 8aylik hamile bana dedgi sey "her tekmeledginde boyle bi tatli aciyi ve duyguyu tez zamanda sanada nasip olsun ins "diyor aminn aminn diyorm. Face te arkadaslarim cocuklarinin resimlerini paylasinca uzuluyorum ama napalim ins bi gun olcak bizimde olcak.

cnm benim bende çok sordum doktora neden oluo bu die ağır enfeksiyon bilmem ne cinsel hastalıklar vs.vs. ama ben daha ömrümde deil enfeksion idrar yolu enfeksiyonu bile geçirmedim hiç bi hastalık geçirmedim öle ağır Allaha şükür,ama doğustanda olabiliomuş bilmiorum işte bakıcaz,sen bilirsin cnm dinlen bakalım bende çünkü 2 ay aradan sonra çekindim

hmmm anlasildi canim, insallah basarili hayirli gecer amaleiyatin, bebeyine kavusursun tez zamanda...

evet canım söylememek lazım aslında ama bizim artık söylenmicek durumu gecti sanki...
nasıl saklarım öyle bişey olsa bilmiyoru(
bide benim bu ay bişi yok yani belli.
adet belirtilerim var sadece..
hamilelik değil.. ve eminim ve son kararım...

oh valla iyi yapmışsın
benimde spora ihtiyacım var....
canım inşallah rüyalarınız bir işarettir keşke öyle olsa...

ah canım
okurken ben de agılıcaktım
bende çok doldum yinee.
zaten ne zaman kalabalık bir ortama girsem ertesi günü içim acıyoo yüreğim acıyoo
biliyorum insanlar laf sokmak için yapmıyo aslında ama
bizi hiç mi hiç anlamıyorlar..

anlayamazlar cünkü..
bilmiyorlar cocuk hasretinin en demek oldugunu..
dün 2 tane olay yaşadım birazdan yazarım...

bende en kısa zamanda aglıcam kesinn zor duruyorumm

ve inan anlattıgın aynı seyleri yaşadım.
bizde de akvaryum var
cocuk gelince eşim alıyo seviyooo cok üzülüyorum
anlıyo gerci benim üzülceğimi cok fazla sevmiyo
onuda bu sekilde kısıtlıyorum resmen...

hayırlısı cnm ya şükür ki umudumuz var deniyoruz hadi hiç umut edemeyecek olsak..güzel olur inşallah herşey cnm

anlasıldııı bugün herkesler dertli ben de çookk gerginim amaannn dün biraz karnım ağrıdı olurum yarın kesin dedim bugünde hiç bişe yok göğüsler patlıcak uff ne bilim yaa olsam bi dert olmasam bi dert ben zaten dertliyim yaram yarim yarim yaram olmuş ufff

dert yok kızlarr...kafaları dağıtıyoruz....hadi bakalım..

Öyle ama onlar yaşamadıkları için hiç bilmiyorlar anlamayada çalışmıyorlar.. Görümcemin dili çok sivri hakikaten.. Insan istiyor destek olsunlar falan ama nerde.. Doğrudur canım bende ilk defa geçen gün oldum kalben çok üzüldüm öyle eşimin sevmesine falan. Benm eşim hayvanlara felaket düşkün onlar için yapmadığı fedakarlık yok diyebilirm. Bi bebeğimiz olsa kim bilir neler yaparr... Öyle, bazan diyorum sorun bende değilde eşimde olsaydı nasıl olurdu :/ Onlar içinde zorlu bir süreç sanırım. Allah yardımcımız olsun.

Evt canım ya sorma mahvoldum:) Eyvallah canım saol.. Taşınıcaz inş. o yüzden daha sermedm ufak ufak evi topluyorm bu evimiz çok büyük kutu gibi bi ev istiyorum bende. Temizliği çok zor oluyor. Yani saçmalık ,sanki normalde çok değer verdilerde hamile kalsam değerli olcam pehhhh. Öyle,canım en azından konuşabildiğin seni anlayan birileri var benm ailemde arkadşlarımda kimsem yok burda. Anlayabilecek biriside yok. Eşimde soğuk kanlı davranıyo belkide ben üzülmüyeym die ama olur daha önümüzde uzun yıllar var dio..

Kıyamam ya Evt, hepsi doğurmuş 5-10tane burda bir yorum vardı ''kocaları öpse hamile kalıyorlar''diye o geliyor bazan aklıma gülüyorum :))) O hesap..
Bu kadar sık sık doğuran hiç yaşamayan nerden anlıcak ki. Doğrudur canım, senin avatarında doğum takvimi gördüm hamilemisinn sennn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…