Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım benim bebişim bitane teşekkür ederim ilgine :))

ohhh kızlar çaylar kekler cnm çekti valla çok severim pata börek ben yaaa ama işteyim tabii (evde olsam kesin koymuştum fırına düşününsene hepimizin bi yerde toplandığını Allahııımm herkes bebek göbek klomen hsg iğne laflar birbirine karışır

eşim geldi öğlen dio yaa bu bayanlar çocuktan başka bişe konuşmazmı seminerleri var öğrtmn, dio yok çocuk peşime ağladı yok bırakmadı yok altı vıdır vıdır dio dedim noldu sende benim gibi dayanamıomusun artık nasıl güldüm yok yaa dio tek konuşacakları bebekmi ya dio cıcır susmuolar

fenami olur birbirimize dertlesir dururduk. Oturmaya geldgmizde uzulcek bi durumumuz olmazdi. Hocanin tabiriyle hepimiz damdan dusmusuz anlariz halimizden canim. Neguzel olurdu vala

ne zamandır aklımda sade vanilyalı bi kek pişirmek var bugün yapiim inşallah yaa..

yap yap canım valla süper oluyo
bende pazar günü yaptımm cok iyi geldi
bira ztarcın ve fındıkta koydum ohhh missss

bak sana tarif vereyim bunu yap asla çökmez....

3 yumurta
2 su bard. şeker
Önce cırpılacak.

1 su bard. süt
1 su bard. sıvı yag
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 bucuk su bardagından biraz az Un

sonra sıcak fırına veriyosun : )))
:87:

öööff dimi yaaaa

bide dün bana biri dedi kiii
sen nazar degdirdin cocuguma
bende olabilri deger nazarım ama seninki hasta baksana bide cocuklar dönem dönem huy değiştirir dedim .
kaç tane cocuk büyüttün dediii oracıkta bogcaktımmm
bende yegenlerime baktım biliyorum dediim
ama o benim canımı yaktı allah da onun canını yaksın

rabbim sen büyüksün duy sesimizi , bizi itin köpeğin diline düşürme,

bugün tekrar gittim doktora sol tarafyaki yumurtam 15 mm olmuş sağ taraftada 9 mm varmış. cuma günü sabahtan yine gidicem muhtemelen 17 mm olucak soldaki ve çatlatma iğnemi olucam kısmetse diğeride 11 mm civarına gelicek yaaa oda çatlar mı acep.. biliyorum en az 17 olması lazım ama bi umut varmı sizceee

bende 17mm ile çatlatma iğnesi vuruldum bende bekliyorum :)

selam arkadaşlar bügün çatlama iğnesinden sonrakı 13. günüm bu ikinci klomen kullanışım ümidim yok çok üzgünüm 14 aydır korunmuyorum tüm testleride olduk ama hamile kalamıyorum artık umudumu kaybetmeye başladım çok yoruldum hemde cok eşimlede tartıştım tedavıye başladığım zamanlar bende istem dışı gergınlık oluyo eşimle tartışıyosruz bende tedaviyi bırakmayı düşünüyorum kendımı çok ama çok yanlız hıssedıyorum, hiçbir belirtim yok içimde artık ümitte kalmadı nezman adet olucam bir an önce olayımda bu stresten kurtulayım

iyi geceler kızlar herkesde bir umutsuzluk var havalardanmıdır nedir anlamadım 2 gün var adetime ama iyice ruhsuzlaştım yine adet olucam sanırım moralim çok bozuk... bu hayatta hiçbirşey başaramadım bunu da yapamadım..(( isyan etmiyorum kaderim buymuş demek ki..(( inşallah sizlerden güzel haberler alırım

merhaba kızlar bende bu ay klomen kullanacağım ilk defa adetimin 5. gününü bekliyorum inşallah bu ay hamile kalabilirim 3 aydır olmuyor yaaa

Kızlar nedir bu ümitsizlik böyle..düşünün ki benzer şeyleri yaşayan hatta daha çoğunu bi sürü insan var..yalnız değiliz..demek ki henüz vakti gelmemiş..ablamda pko var ama klomeni kullanarak yeğnime hamile kalmıştı..şimdi de klomen kullandı olmadı dr yüzünden kiste çevirdi..o ay sadece hayıt hapı kullandı ve şimdi hamile...ki onu dr lar ne kadar ümitsizleştiriyordu..pko da bisürü küçük olgunlaşmayan yumurta oluyor rahimde sürekli..nasip olunca hiçbiriengel değil..hayırlı vakitte gelsinler inşallah...ama hakkaten tedavi esnasında ben de gergin oluyorum özellikle son hafta-yani bu hafta çok gerginim ve tabii ki kocama patlıyorum..sağolsun idare ediyor..etsinler artık o kadar hormon alıyoruz normal bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…