tmm cnm kek fırında kaçak çay da var ohh...arkadaş iyi olurdu şimdi de bana yaa..
bizimde canimiz cekti tum topik toplasip sanami gelsek acaba:)
cnm dün bi ikize hamile arkadaşımla konuştum. o da klomenle kalmış. bana doğal yolla demişti daha önce. onu da doktora sormuş şimdi bu doğal mı oluyo tedaviyle mi diye o da demiş tüp yada aşılamayla olsa ona tedaviyle denir sennki doğal yoldan demiş..söyleyim dedim senn de ikiz ihtimali vardı galiba noldu?
buyrun gelin bebikim..
ohhh kızlar çaylar kekler cnm çekti valla çok severim pata börek ben yaaa ama işteyim tabii(evde olsam kesin koymuştum fırına düşününsene hepimizin bi yerde toplandığını Allahııımm herkes bebek göbek klomen hsg iğne laflar birbirine karışır
ne zamandır aklımda sade vanilyalı bi kek pişirmek var bugün yapiim inşallah yaa..
eşim geldi öğlen dio yaa bu bayanlar çocuktan başka bişe konuşmazmı seminerleri var öğrtmn, dio yok çocuk peşime ağladı yok bırakmadı yok altı vıdır vıdır dio dedim noldu sende benim gibi dayanamıomusun artık nasıl güldüm yok yaa dio tek konuşacakları bebekmi ya dio cıcır susmuolar
öööff dimi yaaaa
bide dün bana biri dedi kiii
sen nazar degdirdin cocuguma
bende olabilri deger nazarım ama seninki hasta baksana bide cocuklar dönem dönem huy değiştirir dedim .
kaç tane cocuk büyüttün dediiioracıkta bogcaktımmm
bende yegenlerime baktım biliyorum dediim
ama o benim canımı yaktı allah da onun canını yaksın
rabbim sen büyüksün duy sesimizi , bizi itin köpeğin diline düşürme,
bugün tekrar gittim doktora sol tarafyaki yumurtam 15 mm olmuş sağ taraftada 9 mm varmış. cuma günü sabahtan yine gidicem muhtemelen 17 mm olucak soldaki ve çatlatma iğnemi olucam kısmetse diğeride 11 mm civarına gelicek yaaa oda çatlar mı acep.. biliyorum en az 17 olması lazım ama bi umut varmı sizceee
bende 17mm ile çatlatma iğnesi vuruldum bende bekliyorum :)
hayırlısı olsun canm inşallah bebişin olur. ozaman yakın zamanlarda kalırız hamiş inşallah. sen enzaman oldun iğneni
9 mayıs da olmuştum, inşAllah oluruz hayırlısı ile bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?