slm hanımlar. ne kadar korunmasız çalışmadan sonra klomen kullanmaya karar verdiniz? bizim 10 ay oldu ama hala gebelik yok. dr. randevum var cuma günü ve dr. bana kesinlikle klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başlayacak. sizce bekleyeyimmi gideyimmi cevaplarsanız sevirim.
slm hanımlar. ne kadar korunmasız çalışmadan sonra klomen kullanmaya karar verdiniz? bizim 10 ay oldu ama hala gebelik yok. dr. randevum var cuma günü ve dr. bana kesinlikle klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başlayacak. sizce bekleyeyimmi gideyimmi cevaplarsanız sevirim.
Tedavin hayırlı olsun Fatmacığım. Eğer olası adet tarihini verirsen seni de ekleriz uğurlu listemize.merhabalar ben pcos hastasıyım. bugün nihayet adet oldum cuma doktora gidecem bana klomen verir sanırım. bizde çocuk düşünüyoruz. allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.
Senin de tedavin hayırlı olsun arkadaşım, aramıza hoş geldin. İnşallah fazla beklemeden kavuşursunuz siz de yavrunuza. Doktorlar genelde 5 gün kullandırıyorlar klomeni. Günde 1 veya 2 tane. Benim doktorum da yumurta 18 mm olduğunda çatlatma iğnesini yaptırıyordu. Yani senin şu 80 liraya aldığın iğneden bahsediyorum. Klomen bittikten sonra yumurta kontrolüne çağırdı dimi doktorun. Yumurtan yeterli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vurdurur ve ilişki tarihleri verir sana. Muhtemel adet tarihini söylersen listemize seni de ekleriz.selam kızlaarr aranıza yenı katıldım baska topicteydım artık burayada ugrayım cunku bende klomen kullanıorum bu ay ıkıncı ayım yaklasık 1.5 yıldır bebik istios korunmuos ama yok yumurtalrın guzel dedı doktor ama olmuosa tembeldır dedı gecen ay klomen kullandım gunde bı tane 10 gun boyunca 33 mm yumurtam olmus doktor cok ii dedi ilişki önerdı olmadıı yıne regl oldum bu sefer doktorumu deıstırdım oda gunde ıkı tane 5 gun kullan dedı kullanıom bakalım bıde iğne verdı ama onu ssk karsılamıomus bakalım onuda vurcagın zamanı solucem dedı vurulcagım gun alırım 80 tl miş fıyatı öle işte kızlarr acıkkk uzun oldu ama okuyun ve benı de lıstenıze ekleyınn inşş guselhaberler alalım artıkın ya bu sureclerı gecırmek cok zormuss:2:
Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inş bende ilk defa klomen aldım bu ay gecen haftada ıgne beklıyorum heyecanla adet olmamayı hayırlısıyla tabı
selam kızlaarr aranıza yenı katıldım baska topicteydım artık burayada ugrayım cunku bende klomen kullanıorum bu ay ıkıncı ayım yaklasık 1.5 yıldır bebik istios korunmuos ama yok yumurtalrın guzel dedı doktor ama olmuosa tembeldır dedı gecen ay klomen kullandım gunde bı tane 10 gun boyunca 33 mm yumurtam olmus doktor cok ii dedi ilişki önerdı olmadıı yıne regl oldum bu sefer doktorumu deıstırdım oda gunde ıkı tane 5 gun kullan dedı kullanıom bakalım bıde iğne verdı ama onu ssk karsılamıomus bakalım onuda vurcagın zamanı solucem dedı vurulcagım gun alırım 80 tl miş fıyatı öle işte kızlarr acıkkk uzun oldu ama okuyun ve benı de lıstenıze ekleyınn inşş guselhaberler alalım artıkın ya bu sureclerı gecırmek cok zormuss:2:
HOşgeldin haykolikGözüm seni bir topicten ısırıyor sanki
Ben de hemen hemen seninle aynı durumdayım.ben 3. klomeni de kullandım olmadı malesef.
bu ay rahim filmi çektiricem ...İnş çok beklemeden kavuşursun bebişine cnm.
bana daha ıgne falan vermedı bugun muayenede olamadım yarın ıns.senın ıcınde herseyınm hayırlısı olsun umarım bıran once anne olursun
evet doktor banada verdı iğne dolabında sakla zamanı gelınce vururuz dedı benım BEKLENMEYEN adet tarihim 5 şubat cevabın için tşk ederim.Tedavin hayırlı olsun Fatmacığım. Eğer olası adet tarihini verirsen seni de ekleriz uğurlu listemize.
Senin de tedavin hayırlı olsun arkadaşım, aramıza hoş geldin. İnşallah fazla beklemeden kavuşursunuz siz de yavrunuza. Doktorlar genelde 5 gün kullandırıyorlar klomeni. Günde 1 veya 2 tane. Benim doktorum da yumurta 18 mm olduğunda çatlatma iğnesini yaptırıyordu. Yani senin şu 80 liraya aldığın iğneden bahsediyorum. Klomen bittikten sonra yumurta kontrolüne çağırdı dimi doktorun. Yumurtan yeterli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vurdurur ve ilişki tarihleri verir sana. Muhtemel adet tarihini söylersen listemize seni de ekleriz.
öhü öhü ebettHOşgeldin haykolikGözüm seni bir topicten ısırıyor sanki
Ben de hemen hemen seninle aynı durumdayım.ben 3. klomeni de kullandım olmadı malesef.
bu ay rahim filmi çektiricem ...İnş çok beklemeden kavuşursun bebişine cnm.
günaydın kızlar bugün yine doktore giseceğim bu saatten sonra gelişme olacağını sanmıyorum artık yine de bakalım bir.. olmazsa bu adetimle 3er yapacağız serophenei
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?