Sana da günaydın Cimeka. Allahtan umut kesilmez, bi defasında benim 17. günde büyümüştü yumurtam. Hayırlısı neyse o olsun, ama inşallahh seninki de büyümüştür.
canım bundan sonra doktorun nasıl bir yol izliyecekmiş?
evet doktor banada verdı iğne dolabında sakla zamanı gelınce vururuz dedı benım BEKLENMEYEN adet tarihim 5 şubat cevabın için tşk ederim.
öhü öhü ebettbende senı hatırlıom iğne verdı mı sana ıgneye ragmen mi olmadıı
cnm doktorum rahim filmi çekip 1 ay daha bekleyelim diyor.eğer ufak yapışıklıklar varsa açılıyor ve hamile kalanlar oluyor dedi.Ondan sonra da aşılama yapalım diyor.onuda 3 kere deneiyor sonra tüp bebek ünitesine gönderiyor.Ama ben aşılamadan önce ara verdim biraz.
anladım tatlım.benim de klomenle 3.ayım sonrasında napacak bilmiym.aşılama için bende beklerim heralde.rahim filmim en başta çekilmişti zaten.sorun yoktu.ne zor işlermiş
zor beklemek.Ben hemen olacak sanıyordum,nerdeeee..
Özele gittim hep yarın bir de araştırma hastanesine gideyim diyorum.Belki farklı bir şey görürler.Rahim filmini ödermi devlet acaba.Özelde doktorum 400 tl demişti.sen nerde çektirdin cnm?
Arkadaşlar merhaba,
Bugün adetimin 1. günü. Az önce dr.umu aradım.
Klomene 5. günü başlayacağımı, Sabah 1 Akşam 1 olarak 5 gün içeceğimi söyledi. Hap bitince 4 gün ilişki yok. Sonra gün aşırı ilişki dedi.
Siz de bu şekilde mi uyguluyorsunuz.
benim doktorum eğer yumurtlama oluşuyorsa bir tane yeterli dedi. ben sadece akşam 8de 1 tane yutuyorum.ben 4. günü başlıyorum sanırım bu doktora göre değişiyor.4 gün ilişki yok demiş sana benim doktorum öyle birşey demedi 5. gün başlarsan 5 gün kullanırsan 4 gün daha 14. gün olur ben bir kere 12. gün yumurtladım niçin öyle dedi ki kaç günde adet oluyorsun ki?ben klomen bitince günaşırı başlıyorum .ama doktorununda bir bildiği vardır.benim bu şekilde.
Kaldı ki normalde yumurtlama da oluyor bende. Kafam karıştı iyice.
canım bence sen hap biter bitmez gün aşırı ilişki şeklinde yap
cimeka
mrb cnm peki adetinin kaçıncı gününde 14 ml olmus benimde yarın kontrolüm var 10.günüm bakalım merak ediyom da benim doktorum güzel gelişmiş ya da gelişmemiş diyor yrn sorcam kaç ml olmus diye bide su rahim duvarı kalınlığını sorcam burdan okuduğum kadarıyla oda önemliymiş..hadi bakalım cmt kadar iyice büyür inss
cnm merhaba.. bugün benim 20.günüm..bugün dedi 14 diye..
selam kızlaarr aranıza yenı katıldım baska topicteydım artık burayada ugrayım cunku bende klomen kullanıorum bu ay ıkıncı ayım yaklasık 1.5 yıldır bebik istios korunmuos ama yok yumurtalrın guzel dedı doktor ama olmuosa tembeldır dedı gecen ay klomen kullandım gunde bı tane 10 gun boyunca 33 mm yumurtam olmus doktor cok ii dedi ilişki önerdı olmadıı yıne regl oldum bu sefer doktorumu deıstırdım oda gunde ıkı tane 5 gun kullan dedı kullanıom bakalım bıde iğne verdı ama onu ssk karsılamıomus bakalım onuda vurcagın zamanı solucem dedı vurulcagım gun alırım 80 tl miş fıyatı öle işte kızlarr acıkkk uzun oldu ama okuyun ve benı de lıstenıze ekleyınn inşş guselhaberler alalım artıkın ya bu sureclerı gecırmek cok zormuss:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?