Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

vay manyak vay...kendi büyütmüş de nolmuş insanlığı bırakmış..yaa asıl hayırlı evlat lazım kötü kalpli insanların niyetlerinin karşılığını alacağına inancım tam..ha burda ha öbür tarafta..

bende aksine tedavi olurken daha rahat oluyorum.
ilaclar iyi gelicek gibime geliyor olmasa da daha rahat oluyorum
ama aksine ben hariç sanırım herkese ters etki yapıyoo heee

canım aynen bu ayda boş gecti bende aynen senin gibiyim...

en güzel haber adetin gecikmemesi olucak heralde bu ay hehe :)) ama içimizden illa biri o şanslı kişiden olucak Canım buna eminim...

ne dicemi bilemedim ama kalbimden vuruldum.. ve ablam dediğim insan.. ama gercekten agızdan cıkan lafların ne kadar önemli oldugunu o kadar iyi anlıyorum ki...
ama gün gelir devran döner, bizi üzenler de bir gün üzülür....

merhaba canım.geçen ay 3.yılımı doldurdum.bu benim 2.klomen kullanışım olacak.iğnemi vurundum bugün gonalf 75 fena yaktı ama koldan vurundum.eşimde sperm oranı iyi çıktı onda problem yok.bende şiştim zaten bu ilaçları kullanmaktan ama uğraşıyoruz işte.inş. bu ay iyi sonuçlanır

herkese merhaba kadınlar kulübüne dün üye oldum 5 yıllık evliyim 3.5 yaşında oğlum var 10 aydır korunmuyoruz ama hala tık yok bu ay doktora gittim infilite tanısı koydu ve klomen verdi 3 gün sonra başlıycam ilk defa bakalım hayırlısı diyorum inşallah hamile kalırım rabbim olmayan ve isteyene versin.

amin cnm..ben hiç yan etki görmedim klomende yumurta takibi yapılıyor o da dr yakın olduğu için zorlanmadım..inş hepimiz güzel neticeler alırız..

slm kızlar adet oldum bekliodum zaten aradım doktorumu ameliyat için 21ine gün verdi yav bi arkadasım kafamı karıştırdı sonda falan takcaklar die yaa zaten korkuorum iice tırstım takarlarmı ki sonuçta göbüşten olcam yarım saatlik bişe uff ya anlatamam içime nasıl kasvet doldu rabbim büyüksün yardım et de açılsın şu tüpler,hepinizin dualarını bekliorum laptopu götürcem kendime gelince yazcam hastaneden size

hadi bakalım cnm..güzel haberlerle gel..korkma herkes bişi anlatır böyle zamanlarda..bişicik olmas inşallah..

selam canım
hayırlısı olsun
kalbimiz seninle
hemencik gecicek ve hersey cok güzel olucak inşallahhh

mrb kızlar benden bugün pembe bir kanama geldi iç çamaşırıma 2 damla felan olmuş adetmi olacam acaba şimdi kesildi yok bişey gelmiyo

mrb kızlar benden bugün pembe bir kanama geldi iç çamaşırıma 2 damla felan olmuş adetmi olacam acaba şimdi kesildi yok bişey gelmiyo

inşallah değildir canım ben ilk bebeğimde adet oldum ilk gün ertesi gün bidaha olmadım 2 hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde öyledir

hadi bakalım cnm..güzel haberlerle gel..korkma herkes bişi anlatır böyle zamanlarda..bişicik olmas inşallah..

evet yaa forumdada okuyorum neler neler yazıolar öğlende eşim kızdı zaten korkuosun okuma böle şeyler dedi bak etrafımızdaki arkadaslarımıza bizden en az 8 yaş büyükler var yok çocukları ne takıosun dedidoğru dioda olmuo işte adetimde çookk sancılı oluo hsgden sonra olabiliomuş böle hiiiçç tadım yok bugün

selam canım
hayırlısı olsun
kalbimiz seninle
hemencik gecicek ve hersey cok güzel olucak inşallahhh

inşallah cnm napalım hakkımızda hayırlısı bu olur inşallah açılır tüplerde gelir bebişler napalım rabbim bundan büyük dert vermesin

En son dr'a gittiğimde sol yumurta 14mm sağ 17 mm'di şuanda sol taraf da ağrı var acaba çatlıyor mu :26:

hayırlısı olsun canım inşallah ameliyatın çok güzel geçicek...bu tarz operasyonlardan sonra hamile kalanları duydum inşallak sende en kısa zamanda gebe kalırsın dualrım seninle

inşallah değildir canım ben ilk bebeğimde adet oldum ilk gün ertesi gün bidaha olmadım 2 hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde öyledir

inşallah canım hala gelmiyor akşam kasıklarım ağrıdı biraz geçti bu gün adetimin 29 günü yarın doktora gideceği dua edin bana

Canımmmm çookk geçmiş olsun tüplerin tıkalımı çıktı sondadan korkma canın fazla acımaz acil şifalar diliyorum...

arkadaslar benım yumurtam catladı doktor gun asırı ılıskı dedı gonderdı eve .adet olursan gel veya adetın 4 gun gecerse gel dedı.dunden berı 1-2 damla kahve akıntı lekelenmem var bu nedemek acaba? cok stres oldum.zorla yumurtam catladı oda bosa gıttı galıba((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…