öööff dimi yaaaa
bide dün bana biri dedi kiii
sen nazar degdirdin cocuguma
bende olabilri deger nazarım ama seninki hasta baksana bide cocuklar dönem dönem huy değiştirir dedim .
kaç tane cocuk büyüttün dediiioracıkta bogcaktımmm
bende yegenlerime baktım biliyorum dediim
ama o benim canımı yaktı allah da onun canını yaksın
selam arkadaşlar bügün çatlama iğnesinden sonrakı 13. günüm bu ikinci klomen kullanışım ümidim yok çok üzgünüm 14 aydır korunmuyorum tüm testleride olduk ama hamile kalamıyorum artık umudumu kaybetmeye başladım çok yoruldum hemde cok eşimlede tartıştım tedavıye başladığım zamanlar bende istem dışı gergınlık oluyo eşimle tartışıyosruz bende tedaviyi bırakmayı düşünüyorum kendımı çok ama çok yanlız hıssedıyorum, hiçbir belirtim yok içimde artık ümitte kalmadı nezman adet olucam bir an önce olayımda bu stresten kurtulayım
canım aynen bu ayda boş gecti bende aynen senin gibiyim...iyi geceler kızlar herkesde bir umutsuzluk var havalardanmıdır nedir anlamadım 2 gün var adetime ama iyice ruhsuzlaştım yine adet olucam sanırım moralim çok bozuk... bu hayatta hiçbirşey başaramadım bunu da yapamadım..(( isyan etmiyorum kaderim buymuş demek ki.. (( inşallah sizlerden güzel haberler alırım
vay manyak vay...kendi büyütmüş de nolmuş insanlığı bırakmış..yaa asıl hayırlı evlat lazım kötü kalpli insanların niyetlerinin karşılığını alacağına inancım tam..ha burda ha öbür tarafta..
ah canimsin yaaa.. insallah hikayenin sonu kucaginda bebeklerinle biterevet canim bende cok istiyorum ama etrafimda her kes, doktorym bile simdi gerek yok diyorlar. 1yillik evliyim ama hic gebelik yasamadim 4kez klomen, artik fazla klomende istemiyorum zarar nede olsa ((( sen kac yillik evlisin ? esinde normalmi hersey? bizde esimde de biraz zayiflik var hafif
herkese merhaba kadınlar kulübüne dün üye oldum 5 yıllık evliyim 3.5 yaşında oğlum var 10 aydır korunmuyoruz ama hala tık yok bu ay doktora gittim infilite tanısı koydu ve klomen verdi 3 gün sonra başlıycam ilk defa bakalım hayırlısı diyorum inşallah hamile kalırım rabbim olmayan ve isteyene versin.
slm kızlar adet oldum bekliodum zaten aradım doktorumu ameliyat için 21ine gün verdi yav bi arkadasım kafamı karıştırdı sonda falan takcaklar die yaa zaten korkuorum iice tırstım takarlarmı ki sonuçta göbüşten olcam yarım saatlik bişe uff ya anlatamam içime nasıl kasvet doldu rabbim büyüksün yardım et de açılsın şu tüpler,hepinizin dualarını bekliorum laptopu götürcem kendime gelince yazcam hastaneden size
slm kızlar adet oldum bekliodum zaten aradım doktorumu ameliyat için 21ine gün verdi yav bi arkadasım kafamı karıştırdı sonda falan takcaklar die yaa zaten korkuorum iice tırstım takarlarmı ki sonuçta göbüşten olcam yarım saatlik bişe uff ya anlatamam içime nasıl kasvet doldu rabbim büyüksün yardım et de açılsın şu tüpler,hepinizin dualarını bekliorum laptopu götürcem kendime gelince yazcam hastaneden size
selam canım
hayırlısı olsun
kalbimiz seninle
hemencik gecicek ve hersey cok güzel olucak inşallahhh
mrb kızlar benden bugün pembe bir kanama geldi iç çamaşırıma 2 damla felan olmuş adetmi olacam acaba şimdi kesildi yok bişey gelmiyo
hadi bakalım cnm..güzel haberlerle gel..korkma herkes bişi anlatır böyle zamanlarda..bişicik olmas inşallah..
selam canım
hayırlısı olsun
kalbimiz seninle
hemencik gecicek ve hersey cok güzel olucak inşallahhh
mrb kızlar benden bugün pembe bir kanama geldi iç çamaşırıma 2 damla felan olmuş adetmi olacam acaba şimdi kesildi yok bişey gelmiyo
En son dr'a gittiğimde sol yumurta 14mm sağ 17 mm'di şuanda sol taraf da ağrı var acaba çatlıyor mu :26:
inşallah değildir canım ben ilk bebeğimde adet oldum ilk gün ertesi gün bidaha olmadım 2 hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde öyledir
inşallah canım hala gelmiyor akşam kasıklarım ağrıdı biraz geçti bu gün adetimin 29 günü yarın doktora gideceği dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?