Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Canımmmm çookk geçmiş olsun tüplerin tıkalımı çıktı sondadan korkma canın fazla acımaz acil şifalar diliyorum...

evet cnm malesef tıkalı çıktı sen napıosun bebiş nasıl geçtimi gazları ayy nebilim yaa sondaydı lağmandı herkes bişe sölüo ama yookk daha kimseyi dinlemicem arastırmıcamda gircem çıkcam ameliyata önemli olan netice inşallah açılır bebeişimolurda herşeyi her sıkıntıyı unuturum Rabbim Büyük,arada gir yaa özletme kendini demoş çookk öptüm seni ve minik duruyu:)

kahverengi akıntım var demişsin kaçıncı günün peki? adetin gecti mi?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

bugun kontrolum vardı
çok şükür binlerce şükür kist falan oluşmamış gayet iyi dedi doktor 22 mmlik yumurtamda çatlamış kaybolmuş

bugun3.günüm 5.gün tekrar başlıcam klomene dozunuda artırmadı
inşallah hayırlısıyla bu kez olur
zaten uzun süre korununca rahimin kendini gebeliğe hazırlaması zaman alabiliyormuş
üzülme henüz ilk deneme dedi

klomen kullanırken ilişkiye girmenin zararı var mı kızlar
ben bugun heyecandan doktora sormayı unuttumda :)

tedavin hayırlı olsun cnm..benm dr un söylediğine göre sadece yumurtlama ve dolayısıyla birliktelik zamanı (5-6 gün) geçtikten sonra olmasa ii olur dedi..tutunması için galiba..:44:

herkese merhaba öncelikle.. 7 aylık bi aradan sonra ilk kez internet görebildim.. seda cemre rojda ve hatirlayamadigim herkes hala buradami bilmiyorum. hamile kaldigimi ilk sizle paylastim deneyimlerimisize anlattim. ilk ay hersey nasilda guzeldi hayatimda. herkes diyorduki hamile kaldin ama bizi birakmadin. birakmayi hic istemedim ama 2. aydan itibaren bas agrilariyla ugrastim. her sabah migren kriziyle actim gozumu migren kriziyle kapattim. yerlerde surundum agridan. bebegim gun gun icimde buyudu ama ben tadini hic cikaramadim. ne ilk kipirtilarinda heyecanlana bildim ne diger hamilelik zamanlarimda. 36. haftada hala migren krizleriyle ugrasirken doktor kontrolunde bebegimin suyunun azaldigini ogrendim ve acil doguma alindim.. sezeryanla dunyaya geldi bebegim. 2700 kilo ile.. dogmasiyla birlikte işkencem bitti.. bas agrilarim bitti.. bugun 20 gunluk oldu bebegim.. hala sarilikla ugrasmamiz disinda hicbir sikıntısı yok çok şükür. uykusuz her gece modundayim ama olsun. 7 aylik eziyete deydimi derseniz evet deydi ama inanamayacaginiz kadar zor zamanlardi. burayi hic unutmadim.. umarim o dönemde benim gibi bebek icin ugrasan herkesin icinde buyuyordur bebekleri.. benim yaramazdan firsat buldukca yine gelecegim.. iyi bakin kendinize..

bebeğin hayırlı olsun güle güle büyüt

kızlar bende bu ay dinlenmedeyim dr takibi yok , 1,5 ayda 3 kere adet oldum bu adetimde 3 gün sürdü ,ay strese girdim her an adet olacam diye şimdi ne zaman olurum acaba rabbim sen büyüksün

Allah analı babalı büyütsün cnm..gel tabi tecrübelerinden faydalanırız..

kızlar bende bu ay dinlenmedeyim dr takibi yok , 1,5 ayda 3 kere adet oldum bu adetimde 3 gün sürdü ,ay strese girdim her an adet olacam diye şimdi ne zaman olurum acaba rabbim sen büyüksün

haklısın cnm..nie öyle oldu yaa hakkaten deişik oldu senn bayagı..inşallah temizlenmştir içerde ne var ne yoksa-kist filan..bu ayı da boş geçme..yumurtlama testi ısmarlayabilirsin netten..gg den 21 tl ye 20 tane mi ne satılıyor..bi akrabam bi ay çok adet olmuş..bittikten sonra 2 gün filan tekrar kanaması olmuş..o da şaşırmış..takip eden ay ilaç kullanmadığı halde hamile kaldı..herhalde içerisi temizlendi diyordu..zaten klomenin öbür aya da etkisi kalıyor diyorlar..

hoşgeldin cnm gözün aydın bebişin zorda olsa gelmiş olsun çektiğin acı bile güzeldir,migren belasını en çok ben bilirim rojda ve cemre epeydir hiç girmiolar sedada hamile biliosundur doğumuna az kaldı en son işyerinde yerine gelcek birine işi öğretiodu bi kızı olcak,benimde tüpler tıkalı çıktı geçen ay hsg çekindim 21 haziranda laparoskopi olcam,bizde bu kadar sende başka neler var bebişin cinsiyeti ne adı ne oyy ne tatlıdır cnm Allah babalı büyütsün inşallah

ayy cnm yaa inşallah kistlerin hep erimiştir onun kanamasıdır,dur bakım doktorun ne dicek Allah büyük

melteeemmmm msjını aldım canımmmm bende hemen yazdııımm Ne bekledik seni ilk zamanlar ne bekledik baktık senden tık yok demek sorunlardan anlamıştık zaten 2 seçenek vardı ya bırakıp gittin yada gebeliğin sorunluydu canım nitekim sorunlar yaşamışsın nasıl özlemişiz yaa.. Demoşta doğumu yaptı eskilerden bi rben varım canım hamile kalan diğer arkadaşlarımız yine mücadeleye devam ediyor allah yardımcıları olsun inşallah onlarında en kısa sürede olacak dualarımız hep onlarla..Cemre frienly ercelf rojdaaa ve aklıma gelmeyen diğer falan ne zamandır yoklar onlarda belli bir zamandan sonra kimsecikler uğramamaya başladı artık bende sık girmemeye başladım kimse olmayınca herkes biliyorsun psikolojiyi canım anlatmama gerek yok sende yaşadın , ama yeni arkadaşlarımız var aramızda ben hepsiyle tanışma fırsatı bulamasamda yenilerimiz var topiğimizi yanlız bırakmıyorlar saolsunlar..Bebebeğin cinsiyetini ne onu bile öğrenemedik senden valla adını ne koydunuz :) Canım yaa allaah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallaah darısı tüm isteyeen arkadaşlarımızın başınaa amiiinnn..Çok sevindim seni burda gördüğüme özeldende yazdım,kendine ve bebeğine iyi bak,allah yar ve yardımcın olsun hoşçakal canım

geçmiş olsun canım
hamilelikte migren gibi pek cok bu sekilde hastalık sineye ceker diyorlardıı...
cok enteresannn:44:

cok cok gecmiş olsun inşallah sarılıkı da atlatır bebişin..
sarılık için eski zaman usullerini de deneyebilirsin:) daha cabuk iyileşir bebeğin...

Sizin de sağlıklı sıhhatli bebişinizi almanızı nasip etsin mevlam..

cok sagol canim omrumün büyük bolunu verdim sanirim 8 ayda :) bebegim erkek adını kartal koyduk.. fena besiktasliyiz :)) forumun bayaa bi gerisine gidip okudum sedanin hamile oldugunu :)
tüpler icin bisey dediler mi sana nasil duzelecekmiş?? ben 10 ay ugrasmistim hamile kalmak icin sonra asilama ile oldu :) Allah hepinize gostersin ayni mutlulugu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…