melteeemmmm msjını aldım canımmmm bende hemen yazdııımm Ne bekledik seni ilk zamanlar ne bekledik baktık senden tık yok demek sorunlardan anlamıştık zaten 2 seçenek vardı ya bırakıp gittin yada gebeliğin sorunluydu canım nitekim sorunlar yaşamışsın nasıl özlemişiz yaa.. Demoşta doğumu yaptı eskilerden bi rben varım canım hamile kalan diğer arkadaşlarımız yine mücadeleye devam ediyor allah yardımcıları olsun inşallah onlarında en kısa sürede olacak dualarımız hep onlarla..Cemre frienly ercelf rojdaaa ve aklıma gelmeyen diğer falan ne zamandır yoklar onlarda belli bir zamandan sonra kimsecikler uğramamaya başladı artık bende sık girmemeye başladım kimse olmayınca herkes biliyorsun psikolojiyi canım anlatmama gerek yok sende yaşadın , ama yeni arkadaşlarımız var aramızda ben hepsiyle tanışma fırsatı bulamasamda yenilerimiz var topiğimizi yanlız bırakmıyorlar saolsunlar..Bebebeğin cinsiyetini ne onu bile öğrenemedik senden valla adını ne koydunuz :) Canım yaa allaah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallaah darısı tüm isteyeen arkadaşlarımızın başınaa amiiinnn..Çok sevindim seni burda gördüğüme özeldende yazdım,kendine ve bebeğine iyi bak,allah yar ve yardımcın olsun hoşçakal canım
geçmiş olsun canım
hamilelikte migren gibi pek cok bu sekilde hastalık sineye ceker diyorlardıı...
cok enteresannn:44:
cok cok gecmiş olsun inşallah sarılıkı da atlatır bebişin..
sarılık için eski zaman usullerini de deneyebilirsin:) daha cabuk iyileşir bebeğin...
ayy cnm yaa inşallah kistlerin hep erimiştir onun kanamasıdır,dur bakım doktorun ne dicek Allah büyük
melteeemmmm msjını aldım canımmmm bende hemen yazdııımm Ne bekledik seni ilk zamanlar ne bekledik baktık senden tık yok demek sorunlardan anlamıştık zaten 2 seçenek vardı ya bırakıp gittin yada gebeliğin sorunluydu canım nitekim sorunlar yaşamışsın nasıl özlemişiz yaa.. Demoşta doğumu yaptı eskilerden bi rben varım canım hamile kalan diğer arkadaşlarımız yine mücadeleye devam ediyor allah yardımcıları olsun inşallah onlarında en kısa sürede olacak dualarımız hep onlarla..Cemre frienly ercelf rojdaaa ve aklıma gelmeyen diğer falan ne zamandır yoklar onlarda belli bir zamandan sonra kimsecikler uğramamaya başladı artık bende sık girmemeye başladım kimse olmayınca herkes biliyorsun psikolojiyi canım anlatmama gerek yok sende yaşadın , ama yeni arkadaşlarımız var aramızda ben hepsiyle tanışma fırsatı bulamasamda yenilerimiz var topiğimizi yanlız bırakmıyorlar saolsunlar..Bebebeğin cinsiyetini ne onu bile öğrenemedik senden valla adını ne koydunuz :) Canım yaa allaah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallaah darısı tüm isteyeen arkadaşlarımızın başınaa amiiinnn..Çok sevindim seni burda gördüğüme özeldende yazdım,kendine ve bebeğine iyi bak,allah yar ve yardımcın olsun hoşçakal canım
cok sagol canim omrumün büyük bolunu verdim sanirim 8 ayda :) bebegim erkek adını kartal koyduk.. fena besiktasliyiz :)) forumun bayaa bi gerisine gidip okudum sedanin hamile oldugunu :)
tüpler icin bisey dediler mi sana nasil duzelecekmiş?? ben 10 ay ugrasmistim hamile kalmak icin sonra asilama ile oldu :) Allah hepinize gostersin ayni mutlulugu..
canimm ben uyumusdum azacik, sanki bana ilac verim dogumu hazirliyordi..uyandigimda yalnizdim cok kotu hiss etdim kendimi, karar verdim adet gunum 22i haziran, adet olunca doktora gitcem burada ve rahi,m filmi icin anlasacam gunu....onumuzdeki ay cekilsin bitsin artik kafamdaki bu sorular(((
haklısın cnm..nie öyle oldu yaa hakkaten deişik oldu senn bayagı..inşallah temizlenmştir içerde ne var ne yoksa-kist filan..bu ayı da boş geçme..yumurtlama testi ısmarlayabilirsin netten..gg den 21 tl ye 20 tane mi ne satılıyor..bi akrabam bi ay çok adet olmuş..bittikten sonra 2 gün filan tekrar kanaması olmuş..o da şaşırmış..takip eden ay ilaç kullanmadığı halde hamile kaldı..herhalde içerisi temizlendi diyordu..zaten klomenin öbür aya da etkisi kalıyor diyorlar..
ayy cnm yaa inşallah kistlerin hep erimiştir onun kanamasıdır,dur bakım doktorun ne dicek Allah büyük
kistim minicik kalmış ,bizde gg den babystart varya onun preseed jeli,tükürükten ovulasyon testini ,birde vitaminleri aldık , bu ay onu deniyecez , hemde dinlenmiş olurum ,vitaminlerimde yarın gelir içerim ,adet tarihim 22 siydi ya acaba tekrar olurmuyum ,bugün yürüdüm geldim biraz adetim devam eder diye bir damla gelmiş
ay öyleyse 22 bir dahamı adet görecem hayır dayanamam artıkkistik minicik kalmış , dedim dinlenecem bu ay tamam dedi
erkekkmişş ne güzel canım yaa allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallaahçürüdüm gittim valla ama sonunda dogdu bebegim.. hee oyle dedikleri gibi kucagina alinca herseyi unutuyosun palavrasina inanmayinunutulmuyo
cok sevindim hamile olduguna doguma az kaldi ozaman demi.. ayy allah yardimcin olsun.. cemrenin hamile oldugunu okudum ama sonra devam edemedim cok geride kalmisim onada mesaj attim bakacam simdi varmi bisii diye :) opuyorum cok yine gorusuruz :)
canım yaa geliyorum bakıyorum kimsecikler yok napiyim geri çıkıyorum eskisi gibide giremiyorum biliyorsun kız aldık yeni onunla uğraşıyorum fırsatım hiç olmuyor evdede net yok idare etmeye çalışıyorum öle böle işte canım sen napıyorsun ameliyat falan okudum hayırlısı allahtan inş. canımsedaa nerelerdesin kız iice unuttun bizicnmm nasılsın yaa arada gir yaa çok öptümmm.
cnm işte laparoskopi yapcaklar açılacak gibiyse müdahale etcek histeroskopimi neyse işte onunla açacak yoksa herhalde tüpler alınacak direk tüp bebek dicekler bana((dua et sen loohusasın dualrın kabul olur,bebeğinide çookk çok öp kartalımızı:)inşallah tez zamanda iyileşir büyürde sende rahatlarsın cnm benim
çekin kurtar cnmm bencede ertelemenın hiç bi faydası yokmuş ben gördüm korkunun ecele faydası yokmuş,eşimde bana dio hemen olmak zorunda deilsin laparoskopi bekle dio ne beklicem dedim biran önce olsun bitsin bi sürede onun stresini çekemem valla ömrümden ömür gitti hsgeydi buydu derken,inşallah seninki temiz çıkar tek temennim o cnm benim Allah kimseye vermesin
Sizin de sağlıklı sıhhatli bebişinizi almanızı nasip etsin mevlam..
sedaa nerelerdesin kız iice unuttun bizicnmm nasılsın yaa arada gir yaa çok öptümmm.
cnm işte laparoskopi yapcaklar açılacak gibiyse müdahale etcek histeroskopimi neyse işte onunla açacak yoksa herhalde tüpler alınacak direk tüp bebek dicekler bana((dua et sen loohusasın dualrın kabul olur,bebeğinide çookk çok öp kartalımızı:)inşallah tez zamanda iyileşir büyürde sende rahatlarsın cnm benim
çekin kurtar cnmm bencede ertelemenın hiç bi faydası yokmuş ben gördüm korkunun ecele faydası yokmuş,eşimde bana dio hemen olmak zorunda deilsin laparoskopi bekle dio ne beklicem dedim biran önce olsun bitsin bi sürede onun stresini çekemem valla ömrümden ömür gitti hsgeydi buydu derken,inşallah seninki temiz çıkar tek temennim o cnm benim Allah kimseye vermesin
selam hanımlarr..
ve bu ay ki yolculugumuzun son noktasında.. kahverengileri gördüm... arkasından kırmızılar hoşgelirler...
pazartesi günü bana doktor yolu göründü...
gelişmeleri yazarım ..
diğer arkadaşların batları gelenlerde yazsın lütfeen:)) merak ediyoruumm
biyolog..sen nerdesiiin??
tesekkur ederim datlum..insallah seninde ameliyatin cok iyi basarili gecer, hemen hemen hamis olursun sende..inaniiyorum bunacanim yaa yaz mevsimi sicaklarinda yapdirmakkk kotu olmaz dimi ?
burdayımmmmm....hadi ya nerden çıktı bu kahverengiler..((
yarını bekliyorum ama benim muhakkak 3 gün geçikir beni sinir eder
kasıklarımda batma şeklinde ağrılarım var..( bu ayda nasip değilmiş demek ki napalım canım üzülme
kayınvalidemlerdeyim yarın evime geçicem yarın mevlüd var bol bol dua edicem hepimiz için.
Kızlarrr yarın kandil hepiniz duamdasınız..Allahım inşallah bizlerede nasip eder annelik duygusunu böyle güzel bir günün yüzü suyu hürmetine öpüyorum hepinizi
canım yaa geliyorum bakıyorum kimsecikler yok napiyim geri çıkıyorum eskisi gibide giremiyorum biliyorsun kız aldık yeni onunla uğraşıyorum fırsatım hiç olmuyor evdede net yok idare etmeye çalışıyorum öle böle işte canım sen napıyorsun ameliyat falan okudum hayırlısı allahtan inş. canımyılmak yok her zamanki gibi allah yardımcın olsun inş.
cnm öle tabi napcam sonuna hayırlısıyla ulaşana kadar yılmak yıkılmak yok Rabbimden ümit kesilmez,sende hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın bitanem inşallah ama melteminki gibi aceleci olmasın kızımız vakitli gelsin inşallah:)
selam hanımlarr..
ve bu ay ki yolculugumuzun son noktasında.. kahverengileri gördüm... arkasından kırmızılar hoşgelirler...
pazartesi günü bana doktor yolu göründü...
gelişmeleri yazarım ..
diğer arkadaşların batları gelenlerde yazsın lütfeen:)) merak ediyoruumm
biyolog..sen nerdesiiin??
burdayımmmmm....hadi ya nerden çıktı bu kahverengiler..((
yarını bekliyorum ama benim muhakkak 3 gün geçikir beni sinir eder
kasıklarımda batma şeklinde ağrılarım var..( bu ayda nasip değilmiş demek ki napalım canım üzülme
kayınvalidemlerdeyim yarın evime geçicem yarın mevlüd var bol bol dua edicem hepimiz için.
Kızlarrr yarın kandil hepiniz duamdasınız..Allahım inşallah bizlerede nasip eder annelik duygusunu böyle güzel bir günün yüzü suyu hürmetine öpüyorum hepinizi
hayırlısı olsun cnm önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:) mübarek günlerde tuttuk hasta olduk
üzülmüyorum canım bu ay doktora gitmicem ben heralde.. evde yapıcaklarım var onları denicem inşallah
Allah dualarımızı kabul etsin canım ben bu halde hiçbişi yapamıcam(((
kız sen ne zaman adet oldun hiç yazmadın
gecen test yapıcaktın filan sonra görüşmedik bi türlü....
allaha çok şükür pembe 2 damla kandan sonraki 2 gün sonra doktordaydım bügün kanda hassas hamileliğe baktı ve hamileynişşim çok sevindim pazartesi tekrar gideceğim
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inş. bebeğini sorunsuz bi hamilelik yaşarsın inş. allahımm bana ve bütün arkadaşlarıma nasip etsin inş. sendeki sorun neydi canım[/QUTE]
canım polikistliydim yumurta olmuyordu hormonlar kötüydü saolsun doruk tıp merkezindeki aysel hanım 4 ayda hamileliğime vesile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?