Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

çürüdüm gittim valla ama sonunda dogdu bebegim.. hee oyle dedikleri gibi kucagina alinca herseyi unutuyosun palavrasina inanmayin unutulmuyo
cok sevindim hamile olduguna doguma az kaldi ozaman demi.. ayy allah yardimcin olsun.. cemrenin hamile oldugunu okudum ama sonra devam edemedim cok geride kalmisim onada mesaj attim bakacam simdi varmi bisii diye :) opuyorum cok yine gorusuruz :)

cok sagol canim.. işin ilginc yani benim eskiden migrenim yoktu!!!!! hamilelik migreniymis bu. hayatimi karartti.. ama gecti cok şükür. yoksa nasil bakardim bebege bilmiyorum. agridan yerlerde surundum hergun

sarılık icin herseyi denedik valla eski yeni ne varsa :)) sabah yine kani alindi biraz düşmüş ama seruma devam :) gececek insallah..

ayy cnm yaa inşallah kistlerin hep erimiştir onun kanamasıdır,dur bakım doktorun ne dicek Allah büyük

canimm ben uyumusdum azacik, sanki bana ilac verim dogumu hazirliyordi..uyandigimda yalnizdim cok kotu hiss etdim kendimi, karar verdim adet gunum 22i haziran, adet olunca doktora gitcem burada ve rahi,m filmi icin anlasacam gunu....onumuzdeki ay cekilsin bitsin artik kafamdaki bu sorular (((

sedaa nerelerdesin kız iice unuttun bizi cnmm nasılsın yaa arada gir yaa çok öptümmm.

cnm işte laparoskopi yapcaklar açılacak gibiyse müdahale etcek histeroskopimi neyse işte onunla açacak yoksa herhalde tüpler alınacak direk tüp bebek dicekler bana((dua et sen loohusasın dualrın kabul olur,bebeğinide çookk çok öp kartalımızı:)inşallah tez zamanda iyileşir büyürde sende rahatlarsın cnm benim

çekin kurtar cnmm bencede ertelemenın hiç bi faydası yokmuş ben gördüm korkunun ecele faydası yokmuş,eşimde bana dio hemen olmak zorunda deilsin laparoskopi bekle dio ne beklicem dedim biran önce olsun bitsin bi sürede onun stresini çekemem valla ömrümden ömür gitti hsgeydi buydu derken,inşallah seninki temiz çıkar tek temennim o cnm benim Allah kimseye vermesin

kistim minicik kalmış ,bizde gg den babystart varya onun preseed jeli,tükürükten ovulasyon testini ,birde vitaminleri aldık , bu ay onu deniyecez , hemde dinlenmiş olurum ,vitaminlerimde yarın gelir içerim ,adet tarihim 22 siydi ya acaba tekrar olurmuyum ,bugün yürüdüm geldim biraz adetim devam eder diye bir damla gelmiş

ayy cnm yaa inşallah kistlerin hep erimiştir onun kanamasıdır,dur bakım doktorun ne dicek Allah büyük

ay öyleyse 22 bir dahamı adet görecem hayır dayanamam artık kistik minicik kalmış , dedim dinlenecem bu ay tamam dedi

cnm peki doktorun ne dedi bu duruma normalmiymiş,ii bari küçülmüş olmazsın inşallah bi daha

erkekkmişş ne güzel canım yaa allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallaah
Benimde bişe kalmadı canım 1,5 ayım kaldı allahın izniyle birde atlatırsak 1,5 ayı rahatlicam Evet bayaadır yoksun neler geldi gitti neler oldu bitti olsun sonunda geldin yaa önemli olan o Allah yardımcın olsun canım
canım yaa geliyorum bakıyorum kimsecikler yok napiyim geri çıkıyorum eskisi gibide giremiyorum biliyorsun kız aldık yeni onunla uğraşıyorum fırsatım hiç olmuyor evdede net yok idare etmeye çalışıyorum öle böle işte canım sen napıyorsun ameliyat falan okudum hayırlısı allahtan inş. canım yılmak yok her zamanki gibi allah yardımcın olsun inş.
Sizin de sağlıklı sıhhatli bebişinizi almanızı nasip etsin mevlam..

amiiinn canım çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere versin inş. kimseye çok fazla aratmasın

tesekkur ederim datlum..insallah seninde ameliyatin cok iyi basarili gecer, hemen hemen hamis olursun sende..inaniiyorum buna canim yaa yaz mevsimi sicaklarinda yapdirmakkk kotu olmaz dimi ?

selam hanımlarr..
ve bu ay ki yolculugumuzun son noktasında.. kahverengileri gördüm... arkasından kırmızılar hoşgelirler...
pazartesi günü bana doktor yolu göründü...
gelişmeleri yazarım ..

diğer arkadaşların batları gelenlerde yazsın lütfeen:)) merak ediyoruumm
biyolog..sen nerdesiiin??

burdayımmmmm....hadi ya nerden çıktı bu kahverengiler..((
yarını bekliyorum ama benim muhakkak 3 gün geçikir beni sinir eder
kasıklarımda batma şeklinde ağrılarım var..( bu ayda nasip değilmiş demek ki napalım canım üzülme

kayınvalidemlerdeyim yarın evime geçicem yarın mevlüd var bol bol dua edicem hepimiz için.

Kızlarrr yarın kandil hepiniz duamdasınız..Allahım inşallah bizlerede nasip eder annelik duygusunu böyle güzel bir günün yüzü suyu hürmetine öpüyorum hepinizi

tesekkur ederim datlum..insallah seninde ameliyatin cok iyi basarili gecer, hemen hemen hamis olursun sende..inaniiyorum buna canim yaa yaz mevsimi sicaklarinda yapdirmakkk kotu olmaz dimi ?

neyi canım ameliyatımı napım cnm olsun bitsin çok fazla dikiş falan olmuomuş zaten 3-4 tane dikiş olur dediler olmaz inşallah?

benimkilerde akşama binio görümce mörümce:)geliolar bakalım,evet dua edelim bol bol hastayım ibadet edemem ama bolcana dua edecem hepimize

Kızlarrr yarın kandil hepiniz duamdasınız..Allahım inşallah bizlerede nasip eder annelik duygusunu böyle güzel bir günün yüzü suyu hürmetine öpüyorum hepinizi

amiiinn canm rabbim yüzümüze baksın inşallah

hayırlısı olsun cnm önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:) mübarek günlerde tuttuk hasta olduk

üzülmüyorum canım bu ay doktora gitmicem ben heralde.. evde yapıcaklarım var onları denicem inşallah
Allah dualarımızı kabul etsin canım ben bu halde hiçbişi yapamıcam(((

kız sen ne zaman adet oldun hiç yazmadın
gecen test yapıcaktın filan sonra görüşmedik bi türlü....

hayırlısı olsun cnm önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:) mübarek günlerde tuttuk hasta olduk

he yaaa valla ben pazar gününe bekliyordum ama
benim adetim hiç şaşmaz işte o kadar da düzenli..
bence benim de tüpler kapalı diye düşünmeye başladım..

gecen sene hamile kaldıgımda süt kaynatıp kaynatıp oturmuştum bu ay inşallah yine yapıcam...
klomenim var onuda içicem
bide bitkilsel bi ilacım var onuda içicem
bide son :) olarak bi kadın ilac yapıyo beline sarıyosun filan onu yaptırıcam bakalım...
sende ameliyat olucaksın .. hep bişeyleri beklemekle umut etmekle geciyo günler... aylar.. Hatta yıllar....
Allah yardımcımız olsun bize hayırlı tedavi yolunu göstersin inşallah...

Derdi veren Allah ım dermanını da bulmayı nasip etsin bize...

canım ben geçen cuma günü hastalandım sonra doktora gittim işte tekrar klomen verdi bakalım yımırtalarımı büyütüyorum işte

allaha çok şükür pembe 2 damla kandan sonraki 2 gün sonra doktordaydım bügün kanda hassas hamileliğe baktı ve hamileynişşim çok sevindim pazartesi tekrar gideceğim

allaha çok şükür pembe 2 damla kandan sonraki 2 gün sonra doktordaydım bügün kanda hassas hamileliğe baktı ve hamileynişşim çok sevindim pazartesi tekrar gideceğim

Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inş. bebeğini sorunsuz bi hamilelik yaşarsın inş. allahımm bana ve bütün arkadaşlarıma nasip etsin inş. sendeki sorun neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…