evet kızlar şu an itibariyle kahverengiler geldi ve sonu kırmızı bunun..(( kısmet değilmiş demek ki
bende bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum evde kendim soğan kürüdür incir kürüdür yok havuç kürüdür ne varsa yapıcam birde böyle deneyim
kayınvalidemlerdeyim ve ev kalabalık ağlayamıyorum doldum allahım sen sabır ver yarabbim
canım gözün aydın allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin...darısı isteyen herkesin başına
bu ayıda boş geçirmedik kızlar birdahaki aya kim gebe kalacak bakalım..:)))
allaha çok şükür pembe 2 damla kandan sonraki 2 gün sonra doktordaydım bügün kanda hassas hamileliğe baktı ve hamileynişşim çok sevindim pazartesi tekrar gideceğim
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inş. bebeğini sorunsuz bi hamilelik yaşarsın inş. allahımm bana ve bütün arkadaşlarıma nasip etsin inş. sendeki sorun neydi canım[/QUTE]
canım polikistliydim yumurta olmuyordu hormonlar kötüydü saolsun doruk tıp merkezindeki aysel hanım 4 ayda hamileliğime vesile oldu
canım bende pko hastasıyım 7-8 ayda bir genelde kendiliğinden adet oluyorum yumurtlama tembelliği varmış bende bir ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum yumurtam çatladı ama döllenme gerçekleşmedi bu geçtiğimiz ayda klomeni günde 1 tane 5 gün kullandırdıkları için düşük doz yumoşlarım istenilen büyüklüğe ulaşmadı tedavi iptal oldu sen ne kullandın bu ay
canım ağlama allah herşeye kadirdir dua et bol bol eminmisin kahverengi olduğuna benim pembe renkte 2 damla geldi yerleşme kanamsı olmasın
canım bende pko hastasıyım 7-8 ayda bir genelde kendiliğinden adet oluyorum yumurtlama tembelliği varmış bende bir ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum yumurtam çatladı ama döllenme gerçekleşmedi bu geçtiğimiz ayda klomeni günde 1 tane 5 gün kullandırdıkları için düşük doz yumoşlarım istenilen büyüklüğe ulaşmadı tedavi iptal oldu sen ne kullandın bu ay
canım klomen verdi adetim 5 günü sonra gittim 2 yumurtan büyük dedi iğne vurdu ve progestan verdi adetten 3 gün geçti sonuç hamileyim allah isteyen herkese versin rahim filmimde temiz çıkmıştı doktorumda çok iyi maralimi hap yüksek tuttu
kahverengi canım peçeteme geldi geçen ayda böyle olmuştum...kısmet değilmiş yaradanın vardır bir bildiği diyip avutuyorum kendimi 3 yıldır..((
allaha çok şükür pembe 2 damla kandan sonraki 2 gün sonra doktordaydım bügün kanda hassas hamileliğe baktı ve hamileynişşim çok sevindim pazartesi tekrar gideceğim
evet kızlar şu an itibariyle kahverengiler geldi ve sonu kırmızı bunun..(( kısmet değilmiş demek ki
bende bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum evde kendim soğan kürüdür incir kürüdür yok havuç kürüdür ne varsa yapıcam birde böyle deneyim
kayınvalidemlerdeyim ve ev kalabalık ağlayamıyorum doldum allahım sen sabır ver yarabbim
Uzun zamandır almadığımız güzel bi haber işte. Çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Bizler içinde dua et.
melteeemmmm msjını aldım canımmmm bende hemen yazdııımm Ne bekledik seni ilk zamanlar ne bekledik baktık senden tık yok demek sorunlardan anlamıştık zaten 2 seçenek vardı ya bırakıp gittin yada gebeliğin sorunluydu canım nitekim sorunlar yaşamışsın nasıl özlemişiz yaa.. Demoşta doğumu yaptı eskilerden bi rben varım canım hamile kalan diğer arkadaşlarımız yine mücadeleye devam ediyor allah yardımcıları olsun inşallah onlarında en kısa sürede olacak dualarımız hep onlarla..Cemre frienly ercelf rojdaaa ve aklıma gelmeyen diğer falan ne zamandır yoklar onlarda belli bir zamandan sonra kimsecikler uğramamaya başladı artık bende sık girmemeye başladım kimse olmayınca herkes biliyorsun psikolojiyi canım anlatmama gerek yok sende yaşadın , ama yeni arkadaşlarımız var aramızda ben hepsiyle tanışma fırsatı bulamasamda yenilerimiz var topiğimizi yanlız bırakmıyorlar saolsunlar..Bebebeğin cinsiyetini ne onu bile öğrenemedik senden valla adını ne koydunuz :) Canım yaa allaah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallaah darısı tüm isteyeen arkadaşlarımızın başınaa amiiinnn..Çok sevindim seni burda gördüğüme özeldende yazdım,kendine ve bebeğine iyi bak,allah yar ve yardımcın olsun hoşçakal canım
evet cnm malesef tıkalı çıktı sen napıosun bebiş nasıl geçtimi gazları ayy nebilim yaa sondaydı lağmandı herkes bişe sölüo ama yookk daha kimseyi dinlemicem arastırmıcamda gircem çıkcam ameliyata önemli olan netice inşallah açılır bebeişimolurda herşeyi her sıkıntıyı unuturum Rabbim Büyük,arada gir yaa özletme kendini demoş çookk öptüm seni ve minik duruyu:)
guiss çok mutlu oldum cnm hayırlı uğurluu olsun..sağ sağalim kucağına al inşallah..çok morall oldu darısı bize artıkın inşallahcanım klomen verdi adetim 5 günü sonra gittim 2 yumurtan büyük dedi iğne vurdu ve progestan verdi adetten 3 gün geçti sonuç hamileyim allah isteyen herkese versin rahim filmimde temiz çıkmıştı doktorumda çok iyi maralimi hap yüksek tuttu
hepinizede dua ediyiyorum canım sizde bana dua edin sağ salim kucağıma alayım bebeğimi çok korkuyorum polikistlilerde düşük tehlikesi çok oluyormuş
hepinizede dua ediyiyorum canım sizde bana dua edin sağ salim kucağıma alayım bebeğimi çok korkuyorum polikistlilerde düşük tehlikesi çok oluyormuş
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?