Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

evet kızlar şu an itibariyle kahverengiler geldi ve sonu kırmızı bunun..(( kısmet değilmiş demek ki

bende bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum evde kendim soğan kürüdür incir kürüdür yok havuç kürüdür ne varsa yapıcam birde böyle deneyim

kayınvalidemlerdeyim ve ev kalabalık ağlayamıyorum doldum allahım sen sabır ver yarabbim

canım ağlama allah herşeye kadirdir dua et bol bol eminmisin kahverengi olduğuna benim pembe renkte 2 damla geldi yerleşme kanamsı olmasın

allaha çok şükür pembe 2 damla kandan sonraki 2 gün sonra doktordaydım bügün kanda hassas hamileliğe baktı ve hamileynişşim çok sevindim pazartesi tekrar gideceğim

canım gözün aydın allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin...darısı isteyen herkesin başına

bu ayıda boş geçirmedik kızlar birdahaki aya kim gebe kalacak bakalım..:)))

canım ağlama allah herşeye kadirdir dua et bol bol eminmisin kahverengi olduğuna benim pembe renkte 2 damla geldi yerleşme kanamsı olmasın

kahverengi canım peçeteme geldi geçen ayda böyle olmuştum...kısmet değilmiş yaradanın vardır bir bildiği diyip avutuyorum kendimi 3 yıldır..((

allaha çok şükür pembe 2 damla kandan sonraki 2 gün sonra doktordaydım bügün kanda hassas hamileliğe baktı ve hamileynişşim çok sevindim pazartesi tekrar gideceğim

Uzun zamandır almadığımız güzel bi haber işte. Çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Bizler içinde dua et.

Canım üzülme , Allah büyüktür sabredelimm.. Bende 4-5 gün sonra adet olcam sanmıyorum yine olmadı umutsuzum.. Doktorda bana dedi rahim röntgeni çektir gel die bu ay klomen verdi almadım ben çektirmedm çünkü . Istanbul' a annemlerin yanına gittiğimde radyomarda çektireyim diyorum acısız oluyormuş . Hayırlısı olur inş.

Evt, canım her ay stres stress oldu mu olmadı mıı maf olduk ya Ben bu ay tedavi olmadım biraz olsun iyiydim aklıma gelmio değil ama olmadı ihtimali daha yüksek ister istemez.. Canım sen rahim röntgeni çektirmişmiydin?

Uzun zamandır almadığımız güzel bi haber işte. Çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Bizler içinde dua et.

hepinizede dua ediyiyorum canım sizde bana dua edin sağ salim kucağıma alayım bebeğimi çok korkuyorum polikistlilerde düşük tehlikesi çok oluyormuş

Guisssssss hamilemisn sennnnnnn:)) Oyy oyy , Allahım inş. hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder canım. Çok sevindimm. Dikkat et kendine evt PKOda tehlike yüksek 16 haftaya kadr sürebiliyormuş. Yan gelip yatcan artkk boşver işi güçüüü

Canım ne habersin nasılsın evet eskilerden kimsecikler kalmamış bebiş nasıl en zor aya girmişsin ve havalar çook sıcakk allah yardımcın olsun doğum nasıl olacak normalmii sezeryanmı anlat biraz isim buldunuzmu ??? allah hayırlısıyla kurtulmanı bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsinn..

Canım ikisidemi tıkalı çıktı ya bu gerzek doktorlar başta yapılacak şeyi neden sonda yapıyorlar bu kadar yıpranmazdın birtürlüanlam veremiyorum burdaki arkadaşlar olmasa belki bende halaaa tedavi görüyor olacaktım neyse hayırlısı olsun canım ameliyat ne zaman ?? sen kimsecikleri kafana takma bebemm inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Allahıma şükürler olsunkii kuzum akıllandı teyzesi gazı var azıcık ama önceki gibi ağlamıyor kafayı yicektik ya gitmedik dr ve hoca kalmadı :) ne yapacağımızı şaşırmıştık neyseki geçti ama kuzucum memeyi bıraktı zaten sütüm azdı anlicağın öncesi ve sonrası çok stresli bir hamilelik oldu çok üzüldüm ağladım sonra amaaaann dedimm boşver tek mamayla büyicek olan çocuk benimki değil çok şükür kucağımda yeter bana daha yeni yeni anne olmanın tadını çıkarıyorum ve iznim eylüle kadar uzadı çok mutluyum canım benim evde net yok anca anneme geldiğim zaman girebiliyorum siteye eskilerden kimsecikler yok acaba hamile olan varmı aralarında sevo ve sevde ne yaptılar merak ediyorum kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum canım.. Kurban olduğum allahım bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin allahım bebişlerinizi biranönce göndersin bizimkileride korusun amiiiiiinnnnn..

Selam arkadaşlar size moral olsun diye yazıyorum çevremdeki çocuğu olmayan 3 arkadaşım hamile kaldı biri uzun yıllar tedavi gördü sonra bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldı diğeri tüp bebek yaptı tuttu diğeride eskiler bilir topikten sarışın diye bir arkadaş biz onunla dost olduk düşük yaptıktan sonra tedavisiz olarak hamile kaldı yanii allahtan umut kesilmezz sakın umudunuzu kaybetmeyin olmaz demeyin allahım bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin darısı sizlere olsun inşalllllllaaaaaaahhhhhhhhhh......

guiss çok mutlu oldum cnm hayırlı uğurluu olsun..sağ sağalim kucağına al inşallah..çok morall oldu darısı bize artıkın inşallah

Son düzenleme:
hepinizede dua ediyiyorum canım sizde bana dua edin sağ salim kucağıma alayım bebeğimi çok korkuyorum polikistlilerde düşük tehlikesi çok oluyormuş

etrafım pko dolu bebeğim maşşallah hiçç öyle bişey olmadı..sadece 1 hafta filan dinlendikleri oldu riskten geçti..o da herkeste olabiliyo..pko da hamile kalınca tüm kistler eriyor tertemiz oluyor rahimm..

hamile arkadaşlar Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...hepinizin miraç kandili hayırlı olsun birbirimiz için dua edelim rabbim dualarımızı kabul etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…