allaha çok şükür pembe 2 damla kandan sonraki 2 gün sonra doktordaydım bügün kanda hassas hamileliğe baktı ve hamileynişşim çok sevindim pazartesi tekrar gideceğim
ya arkadaşlar bişey sorcam doktor bana klomen verdi ama bana dediki çok fazla yumurtan var o yüzden büyüyüp çatlayamıyolar bugün tüp bebekle ikizleri olan arkadaşıma söyledim klomen yumurta yapmaya yarıyo zaten sana senin çok var demiş niye verdiki dedi siz ne dersiniz iyice kafam karıştı yarın başlıycam ilaca başlasammı başlamasammı ama 10 aydırda olmuyo bebiş off allahım ya iyice karıştı kafam(
canım sen hangi şehirdesin
Canım üzülme , Allah büyüktür sabredelimm.. Bende 4-5 gün sonra adet olcam sanmıyorum yine olmadı umutsuzum.. Doktorda bana dedi rahim röntgeni çektir gel die bu ay klomen verdi almadım ben çektirmedm çünkü . Istanbul' a annemlerin yanına gittiğimde radyomarda çektireyim diyorum acısız oluyormuş . Hayırlısı olur inş.
Evt, canım her ay stres stress oldu mu olmadı mıı maf olduk yaBen bu ay tedavi olmadım biraz olsun iyiydim aklıma gelmio değil ama olmadı ihtimali daha yüksek ister istemez.. Canım sen rahim röntgeni çektirmişmiydin?
iyi akşamlar arkafassdlar öncelikle hayırlı kandiller benım bu konudakı arkadaslara bı sorum var ben normalde duzensız adet göruyodum bu 2 aydır duzenlıyım acaba duzenlı adewt görünce bebısın tutma sansı nedir bi fikir verebilirmisiniz bana
Bilecikteyim canım ben biraz geç oldu cevabım ama...:)))
eger bu ay hamile kalsaydım doğum günümde allah nasip etseydi doğuracaktım..(( o yüzden biraz üzüldüm ama şimdi geçti iyiyim...
nasip değilmiş demek ki ama bu günlerde hayatımda çok güzel gelişmeler oldu iş arıyorum 3 yıldır ve bir yerden haber geldi ramazandan sonra kesin gözüyle bakıyoruz...nasibim varsa olur o yüzden diğer aylarda ki gibi yıkılmadım... birde nedense bu ay hiç umudum yoktu
rahim röntgeni çekilmedi ama eski doktorum çok garip bşr yöntemle kanallarıma açık mı kapalı mı diye baktı ve açık dedi zaten daha önceden de gebelik oluşmuştu..
inşallah senin röntgen filmin temiz çıkar canım bir an önce yaptırda kurtul bence aklında kalmasın
iyi geceler arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım. üç gündür yazılanları takip ediyordum klomen tedavisine başladımda :)
hayırlı olsun canım inşallah ilk denemende gebe kalırsın...hoşgeldin bu arada..:))
teşekkür ederim. inşallah isteyen herkes gebe kalır. 1 yıldır normal denedik olmadı. klomene başladık 3. günüm. sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah bir aksilik çıkmaz. :)
senin çocuk var mı?
hayır canım malesef..( 3 yıldır deniyoruz ama olmadı henüz...
inşallah ilk denemende gebe kalırsın canım
iyi geceler kızlar nasılsınız ben daha iyiyim... şimdi tecrübeli arkadaşlara bir sorum var bu ay ikinci klomenimi kullandım çatlatma iğnesiyle ve bu ay tekrar bunu yapmak istemiyorum ara vermek istiyorum 1-2 ay sizce bir sorun olur mu doktorumla konuşmalımıyım...eşim öğretmen ve yaz tatilindeyiz ve bir kayınvalidemlerde bir benim ailemde olacağımız için pek sağlıklı ilişki düzenimiz olamıcak doktorun verdiği tarihlerde sorun yaşayabiliriz o yüzden yaz tatilinde ara vermek istiyorum...sizce ne kadar doğru olur..birde bu süreçte soğan kürü falan yapayım dedim ne dersiniz
iyi geceler kızlar nasılsınız ben daha iyiyim... şimdi tecrübeli arkadaşlara bir sorum var bu ay ikinci klomenimi kullandım çatlatma iğnesiyle ve bu ay tekrar bunu yapmak istemiyorum ara vermek istiyorum 1-2 ay sizce bir sorun olur mu doktorumla konuşmalımıyım...eşim öğretmen ve yaz tatilindeyiz ve bir kayınvalidemlerde bir benim ailemde olacağımız için pek sağlıklı ilişki düzenimiz olamıcak doktorun verdiği tarihlerde sorun yaşayabiliriz o yüzden yaz tatilinde ara vermek istiyorum...sizce ne kadar doğru olur..birde bu süreçte soğan kürü falan yapayım dedim ne dersiniz
bir sorun var mı peki? hangi tedavileri oldun? bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim bizlere çocuk bahşeder inşallah..
Hiç bir sorun olmaz, biz de eşimle öğretmenız bayram tatıllerıne denk geldı, sömestr tatılıne denk geldı doktorum kendısı dedı ara verelım dıye. Bıraz dinlenmeye gecebılırsın, problem degıl
ara verebilirisn canım ne olacak , ben gecen ay dinlenmedeydim , bu ayda dinlenmedeyim :) biraz rahatlasın vücudumuz ilaç al al nereye kadar ,3 ay ilaç kullandım 2 ay dinleniyorum ,zaten başka yerde insan stres oluyor ay biri duyar ,banyomu nasıl yapayım .... dinlen sen dinlen öpüldün
bakarsın bu arada hamiş kalırsın..
genelde bu klomen + catlatma ignesindne sonra hamile kalan cok var
bende gecen sene ara verdiğimde hamile kalmıştım yani igneden sonraki ay..
sen bu arada incir filan ye canım yiyebiliyorsan yine yumurtalarını calıştırır boşa gecmesin:)))
bende bu ay doktora gitmice.. klomenim var onu içicem ... günde 1 tane bişi olmaz nasılsa....
bide süt kaynatıp oturcam halvetten önce.. başka bide o kadına ilac yaptırcam belime bugün yada yarın bakiyim.. hayırlısı hakkımızda...
hayır canım hiçbir sorunum yok sadece troid hastasıyım ama o da kontrol altında
sırf yaz tatillerinde evimizde kalalım diye işe giricem her yaz boşa geçiyor..(( teşekkür ederim cevabın için
sorma ya ilaçlar yüzünden kendimi tanıyamıyorum dengesizleştim iyice...başkasının evinde biri duyar mı o ses nerden geldi diye zaten istesende olmuyor o yüzden okullar açılana kadar bende en azından ilaca ara vereyim dedim incir falan yerim bende eşimede keçiboynuzu ne yapalım..:)))
inşallah canım ya nerdeee bende o şans..:))) inciri çok severim yemem mi yerim bakalım bu yaz tatilinde ne duyduysam onu yapıcam..:))
geçen sene bu zamanlar kocakarının birinden 40 baharatla hazırlanan bir ilaç içmiştim 11 yıldır çocuğu olmayan birinin çocuğu olmuş ama bende işe yaramadı..:))) süt olayını bende deneyim bak onu denememiştim nasıl yapıyorsunuz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?