belli olmaz canım neyin ne zaman olacagı..
işte her ilaç herkese iyi gelmiyo bizde araya araya bulur inşalllah..
sadece sütü kaynatıp üzerine bacaklarını acıp buharında duruyorsun bu kadar :)
bir kaç dakika sütü ısıtıp tekrar edebilirsin.
ilişki sırasında rahatlık saglıyo eger kuruluk vs.. varsa hiç jellerle ugraşmaya grek yok bunu yaptın mı kolay ..
ben gecen sene hamile kaldıgım ay yapmıştım bi daha yapmak kısmet olmadı kaç aydır ya...
yorgunluk bkkınlıkta var tabi elim gitmiyo ama bu ay yapmak istiyorum Allah izin verirsee
kızlar ben eski üyelerdenim veeeee hmileyim az önce acilden geliyorum değerim 293.45
tebrik ediyorum,allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş. canımkızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm
canımm canımm kızın ne tatlı olmuş maşallaahhhCanım ne habersin nasılsın evet eskilerden kimsecikler kalmamışbebiş nasıl en zor aya girmişsin ve havalar çook sıcakk allah yardımcın olsun doğum nasıl olacak normalmii sezeryanmı anlat biraz isim buldunuzmu ??? allah hayırlısıyla kurtulmanı bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsinn..
kızlar ben eski üyelerdenim veeeee hmileyim az önce acilden geliyorum değerim 293.45
canımm canımm kızın ne tatlı olmuş maşallaahhh
Benim sorma yaa fenalardayım yatamıyorum kalkamıyorum zorlanıyorum bu ara acayip hele sıcaklar öldüm bittim resmenAma şükürler olsun yine bugünler gelsin die az uğraşmadık böylesi hayırlıymış canım sağlıkla dünyaya getirsem birde rahatlicam sen hep öle derdin yaa :)
Benim herşey normal görünüyor canım son ana kadr normal dedi dr.Bütün artıları eksileri anlatıcam sana ona göre yol çizicez dedi..
Ben 4 kg. üstünde sezeryan oluyormuş doğrumudur dedim benimkinin maşallahı var çünkü şuan 2kg79 gr doğuma daha 8 hafta var :)
Oda kiloda önemli ama kilodan önemli çatı durumları gebeliğin gidişatı falan hepsini anlatıcam dedi şuan normal canım inşallaah 38.haftaya kadar burdayım allahın izniyle sonra izine çıkıyorum sanırım 3-4 ay olamicam sizlerle sonrasında yine burdayım inşş
canımm allah hayırlısıyla kurtarmanı nasip etsin demek bebiş tombiş oyy yerim onu ben
olmadığın süreçte seni özlücez 21inde ameliyat oluorum bende hepinizin dualarını bekliorum..
hayırlı olsun çok güzel bir duygu bende yarın kaç günlük olduğunu öğreneceğim allah herkese versin inşallh bende dış gebelikten korkuyorum kaçıncı haftada belli olur acaba kızlar
Herkese hayirli gunler kizlar. Bu sabah yatak odamin canim 2ugur bocegi gordum cok tatlilar ve halada ordalar niye bilmem ama mutlu oldum gorunce:) Hamislerimiz varmis cok sevindim tebrik ediyorum sizleri. Duruselcim 21 i senin icin yeni bir baslangic olucak 21inden sonra minik fasulyen yollari acik gorunce hemen gelip yesercek gobusunde insallah
Herkeze merhabalar. Ben de klomen ve çatlatma iğnesi kullananlardanım, yani kullandım :) ve 3. Ayımda hamile kaldım, hem de üçüz. şuan 12 haftalık hamileyim. Bana da ilk dr a gittiğimde bu yumurtaların yumurtlaması çok zor denmişti, bir sonraki ay yumurtladım, rahim duvarım kalınlaşmıyordu, klomenin dozu artırıldı, bir sonraki ay kalınlaştı ve derken hamile olduğumu öğrendim. Söylenen hiçbir şeye kulak asmamak lazım, her an her şey olabiliyor. Herkezin şansı bol olsun inşallah.
Herkese hayirli gunler kizlar. Bu sabah yatak odamin canim 2ugur bocegi gordum cok tatlilar ve halada ordalar niye bilmem ama mutlu oldum gorunce:) Hamislerimiz varmis cok sevindim tebrik ediyorum sizleri. Duruselcim 21 i senin icin yeni bir baslangic olucak 21inden sonra minik fasulyen yollari acik gorunce hemen gelip yesercek gobusunde insallah
cnm yaa maşşallah sana..hem de üçüz..nasıl oldu..korkmadın mı ilk duyunca filan üçüzü...Allah sağ sağlim kucağına doldurmayı nasip etsin
nasıl oldu ben de anlamadım :) korkmam mı, hamile olduğumu öğrenmem ile üçüz olduğunu öğrenmem aynı anda oldu, şoktan hamile olduğuma sevinemedim bile. normal rutin kontrole gidiyorsun ve bunları öğreniyorsun, hayatımın şoku oldu. ama maalesef önümüzdeki hafta bir tanesine veda etmek zorundayız, çok korkuyorum.
Herkeze merhabalar. Ben de klomen ve çatlatma iğnesi kullananlardanım, yani kullandım :) ve 3. Ayımda hamile kaldım, hem de üçüz. şuan 12 haftalık hamileyim. Bana da ilk dr a gittiğimde bu yumurtaların yumurtlaması çok zor denmişti, bir sonraki ay yumurtladım, rahim duvarım kalınlaşmıyordu, klomenin dozu artırıldı, bir sonraki ay kalınlaştı ve derken hamile olduğumu öğrendim. Söylenen hiçbir şeye kulak asmamak lazım, her an her şey olabiliyor. Herkezin şansı bol olsun inşallah.
nasıl oldu ben de anlamadım :) korkmam mı, hamile olduğumu öğrenmem ile üçüz olduğunu öğrenmem aynı anda oldu, şoktan hamile olduğuma sevinemedim bile. normal rutin kontrole gidiyorsun ve bunları öğreniyorsun, hayatımın şoku oldu. ama maalesef önümüzdeki hafta bir tanesine veda etmek zorundayız, çok korkuyorum.
hazancım gözün aydın canım RABBİM sağasalim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim inan maşallah maşallah yaz geldi bizim topikte hareketlenmeler başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?