nasıl oldu ben de anlamadım :) korkmam mı, hamile olduğumu öğrenmem ile üçüz olduğunu öğrenmem aynı anda oldu, şoktan hamile olduğuma sevinemedim bile. normal rutin kontrole gidiyorsun ve bunları öğreniyorsun, hayatımın şoku oldu. ama maalesef önümüzdeki hafta bir tanesine veda etmek zorundayız, çok korkuyorum.
kızlar ben eski üyelerdenim veeeee hmileyim az önce acilden geliyorum değerim 293.45
25 mayısta adet oldum klomen kullandım 7 haziranda çatlama iğnesi vurdum doktorun belirttiği şekilde düzenli ilişkiye girdik şimdi bekliyrz yanlız bir kaç sorum olacaktı:
benim normalde adet düzensizliği var 32-34 günde bir oluyrm şimdi benim gebelik testi için hangi tarihi esas almam lazım 28 gün mü yoksa farklı mı?
hiçbir belirtti yok hayatıma aynen devam ediyrm gebelik varsa belirtiler ne zamn ortaya çıkar
25 mayısta adet oldum klomen kullandım 7 haziranda çatlama iğnesi vurdum doktorun belirttiği şekilde düzenli ilişkiye girdik şimdi bekliyrz yanlız bir kaç sorum olacaktı:
benim normalde adet düzensizliği var 32-34 günde bir oluyrm şimdi benim gebelik testi için hangi tarihi esas almam lazım 28 gün mü yoksa farklı mı?
hiçbir belirtti yok hayatıma aynen devam ediyrm gebelik varsa belirtiler ne zamn ortaya
ozlemm benimde adet düzensizliğim var hatta aşırı 8-9 ayda bir kendiliğinden oluyorum ama çatlatma iğnesi olduğum ay geçen ayla günü gününe adet oldum
hiçbir belirtti yok hayatıma aynen devam ediyrm gebelik varsa belirtiler ne zamn ortaya çıkar
canım işin doğrusu bende cuma günü test yaptırmayı düşünyrm iğneden sonra ilk ilişki 8 haziran cuma oldu düşünyrm olsak bile en fazla 10 günlüktür belirtti çıkmaz herhalde?
aa bebeğim..duymuştum onu..nasıl oluyor sizin karaınıza mı bırakıyorlar yoksa mecburi mi deniyor?
canım ne güzel Allah bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı başımıza bende geçen ay ilk kez klomen kullandım 3 yumurtam oldu.. ama bebek olmadı.. bu ay beklemedeyiz.. gelecek ay tekrar klomen olucak.. bakalım.. keşke bu ay kendiliğimden hamile kalsamda gerek kalmasa ilaca
bir de bunların hepsini birden öğrenmen kaçıncı haftada oldu..adet tarihini bekledin mi..geçti mi ..kusura bakma çok sordum..
senin adına çok sevindim ,hayırlı olsun,neden çocuklardan biri gidiyor sorunmu var ,eğer yoksa 3 doğur bence ne güzel olur :) rabbim sen ne büyüksün bizede nasip et inşallahhhh amin amin
yok yok, mecburi değil, ama çok riskli. Annenin kararı tabiki de ve de doktorların önerisi. Açıkçası ben ileriki aylarda yüksek düşük riskini göze alamadım, hepsini kaybetmektense şimdiden 1 tanesini kaybetmek daha iyi olacak sanırım.
yok yok, sorun yok çok şükür, çok riskli ama, düşük riski var yüksek oranda, bu riski almak istemiyorum. darısı sizlere inşallahhhhhh.
kızlar bişey sorcam yaa şimdi ben adetimin 5. günü klomene başlıcam ya benim 14 ünde kahverengiler geldi 2-3 damla 15 de kan şeklinde geldi 14 ümü benim adet günüm 15 imi oluyo off 14 düyse klomen içmem gerekiyo bugün bana bi akıl verin
kızlar bişey sorcam yaa şimdi ben adetimin 5. günü klomene başlıcam ya benim 14 ünde kahverengiler geldi 2-3 damla 15 de kan şeklinde geldi 14 ümü benim adet günüm 15 imi oluyo off 14 düyse klomen içmem gerekiyo bugün bana bi akıl verin
1 damlada gelse o gün ilk gün sayıyor dr bu nedenle 14 canım senin ilk günün ,hadi bu ay tedavi hayırlısıyla sonuçlansın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?