Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

senin adına çok sevindim ,hayırlı olsun,neden çocuklardan biri gidiyor sorunmu var ,eğer yoksa 3 doğur bence ne güzel olur :) rabbim sen ne büyüksün bizede nasip et inşallahhhh amin amin

25 mayısta adet oldum klomen kullandım 7 haziranda çatlama iğnesi vurdum doktorun belirttiği şekilde düzenli ilişkiye girdik şimdi bekliyrz yanlız bir kaç sorum olacaktı:
benim normalde adet düzensizliği var 32-34 günde bir oluyrm şimdi benim gebelik testi için hangi tarihi esas almam lazım 28 gün mü yoksa farklı mı?
hiçbir belirtti yok hayatıma aynen devam ediyrm gebelik varsa belirtiler ne zamn ortaya çıkar

cnm ben de senden 2 gün önce vuruldum.. dr bana yarın yada öbür gün gelmemi..muayenede ve gerekirse testle gebeliğin anlaşılacağını söyledi..ama ben de perşembe filan mı gitsem diyorum..belki adet olcam çünkü..bakalım dayanabilirsem..ayrıca bende de bişi yok..sadece biraz ğöğüs şişliği o da zaten adetten öncekiyle aynı..hayırlısı..zaten belirtiler adet gecikince çıkarmış..istersen adetini bekle istersen adetn geçince idrar testi ver istersen de (bana göre bakarsak) perşembe yada cuma kan testi ver..

canım işin doğrusu bende cuma günü test yaptırmayı düşünyrm iğneden sonra ilk ilişki 8 haziran cuma oldu düşünyrm olsak bile en fazla 10 günlüktür belirtti çıkmaz herhalde?

7 haziranda oldunsa 8 haziranda çatladıysa üzerine 14-15 gün koy canım inşallah bebiş vardır

aa bebeğim..duymuştum onu..nasıl oluyor sizin karaınıza mı bırakıyorlar yoksa mecburi mi deniyor?

yok yok, mecburi değil, ama çok riskli. Annenin kararı tabiki de ve de doktorların önerisi. Açıkçası ben ileriki aylarda yüksek düşük riskini göze alamadım, hepsini kaybetmektense şimdiden 1 tanesini kaybetmek daha iyi olacak sanırım.

Aminnnnn. hiç moralini bozma, umarım herşey dilediğin gibi olur.

bir de bunların hepsini birden öğrenmen kaçıncı haftada oldu..adet tarihini bekledin mi..geçti mi ..kusura bakma çok sordum..

şöyle oldu canım, son adetimden tam 27 gün sonra kontrolüm vardı ve o sabah adet oldum, gittim tabi kontrole, doktor muayene etti, her şey çok güzel bu dururm hoşuma gitti ama sen yine de umutlanma dedi, yine klomene devam tabi, h.içi başla dedi. takip eden c.tesi tekrar gittim(5. hafta) o gün hamile olduğumu öğrendim :)

senin adına çok sevindim ,hayırlı olsun,neden çocuklardan biri gidiyor sorunmu var ,eğer yoksa 3 doğur bence ne güzel olur :) rabbim sen ne büyüksün bizede nasip et inşallahhhh amin amin

yok yok, sorun yok çok şükür, çok riskli ama, düşük riski var yüksek oranda, bu riski almak istemiyorum. darısı sizlere inşallahhhhhh.

yok yok, sorun yok çok şükür, çok riskli ama, düşük riski var yüksek oranda, bu riski almak istemiyorum. darısı sizlere inşallahhhhhh.

anladım en doğru karar sizin tabi, amin amin

cuma günü çatlatma iğnemi oldum kızlar sonundaaa :) bakalım 10 gün sonra güzel habeerleri veirim bende umarım. ama bugün moralim çok bozuldu. daha önceki hamileliğimde bebeğin kalp atışları hiç duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. arkadaş anlattı bugun onunda yakını bu durumu üst üste 3 kez yaşamış gönlümü rahat tutmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktannnn.. doktoruma sordum bendeki risk daha fazlamı yoksa herkes kadarmı diye o da çok fazla değil dedi ama içimmm rahatlamadııı

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam yaa şimdi ben adetimin 5. günü klomene başlıcam ya benim 14 ünde kahverengiler geldi 2-3 damla 15 de kan şeklinde geldi 14 ümü benim adet günüm 15 imi oluyo off 14 düyse klomen içmem gerekiyo bugün bana bi akıl verin

1 damlada gelse o gün ilk gün sayıyor dr bu nedenle 14 canım senin ilk günün ,hadi bu ay tedavi hayırlısıyla sonuçlansın :)

benim de senin gibi olurdu hep ve ben hep ilk günü, kahverengi gelen günü baz aldım

benim de senin gibi olurdu hep ve ben hep ilk günü, kahverengi gelen günü baz aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…