Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızlar ya ayın 22sine az kaldı patlamak üzereyim 22sinde test yaptıracak başka kimse varmı?hiçbir belirti yok bende : (((dua edin arkadaşlar

anladım cnm..hayırlısı olsun..sonrasında size bişey olması tabii çok kötü olurr..Allah korusun..

kızlar 10.gün 12mm yumoş normalmi birde bu yumoşlar günde kaç mm büyürki

cnm benm dr ne kaç yumurta olduğunu ne kaç mm olduğunu söylemişti..zaten dr a gidiyorsundur takma kafana dr a bırak..çağırmıştır yakında zaten..yada çağırmalı..ben ii ki de sormamışım çünkü sonradan söyledi dr fazla sayıda yumurtam olduğu için korkmuş ama kontrole gittiğimde yoluna girmişti kist görünmüyordu vs..

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün bugün sakin sayfa bende kaygı hat safhada son 2 gün yarın aksam 5te gidip doktorumla yüzyüze konusacam işte sorcam nasıl olcak nasıl etcez die bende durumlar böle

günaydın canım , inşallah kolayca atlatırsın , korkma diyecem ama insan korkuyor , sakin olmaya çalış ,allaha emanet

günaydın allah yardımcın olsun canım sakin ol sitres yapma bugünlerde geçicek

arkadaşlar cumartesi doktora gidicem klomenden sonra ilk muayene olucak ama bana çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi gerçi herkese yapmıyolar diye duydum siz ne dersiniz?

ben cuma test yapacağım ve düşündükçe heyecanlanıyorum umarım olur 3 yıl bitti evlilikte yeni düşünmeye başladık ama tedavi gerekti umutluyum inş. ben 4 haziranda kontrole gittim -sat 25 mayıs- iki tane 11 cm(doğru mu yazdım bilmyrm ama 11 kesin) yumurta var dedi bunun ne demek olduğunu bilen varmı?

arkadaşlar cumartesi doktora gidicem klomenden sonra ilk muayene olucak ama bana çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi gerçi herkese yapmıyolar diye duydum siz ne dersiniz?

canım sanırım senin yapına göre veriyrlar benim adetim her ay oluyrdu ama bazen 30 bazen 34 günde oluyrdu bana verdi klomenden sonra ama bir arkadaşım 7 aydan sonra ilk defa adet oldu ona vermediler

canım sanırım senin yapına göre veriyrlar benim adetim her ay oluyrdu ama bazen 30 bazen 34 günde oluyrdu bana verdi klomenden sonra ama bir arkadaşım 7 aydan sonra ilk defa adet oldu ona vermediler

canım benim adetim hiç şaşmaz 27 ,28 günde bir oluyorum düzenli yani neyse hayırlısı diyorum artık

cnm ya bizim de bi çiçek vardı kurumuştu..resmen küllerinden doğdu..bembeyaz bi açtı sormaa...insan böyle şeyleri de güzel haberlere yoruyor artık..

aynen canim ya. Onu okadar ozledimki bazi geceler esime caktirmadan sessizce agladgm zamanlarda oldu. Tamam esimle mutluyuz huzurluyum cok sukur ama yarımız. Ne zaman gun gelir bebislerimiz olur iste o zaman tam bir AILE oldugumuzu anlayacagm insallah

ayyy kızlar çok fenayım o bana biz tatile gidemeyiz eşim hamile kalır diyen iş arkadasım vardı yaa işte eşi hamileymiş Allahım yaa kendimle savas halindeyim resmen ağlamamak için sıkıorum kendimi yarabbim isyan etmiorum neden bazılarınınki bu kadar kolay olurken beennn ölüorum bi bebek için kıskanmıorum kesinlikle allah herkese versin ama banada versin nolur vallahi çok kötüyüm kızlar stres bbi yandan üzüntü bi yandan bide sahte gülücükler atıorum ki sormayın ne kadar zavallıyım

bi de bunlar daha 9 aylık evliler geçen ay düşünmeye başladılar bu ay hamile ne kadar kolay yaa bide allah sanada nasip etsin diolar yaa başıma ağrıyı soktular Rabbim inşallah açılırda tüplerim benimde çektiğim dertler biter hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

canım benim üzülme ,ağla ağla açılırsın ,ay vallahi pat diye kalmış biz neler yapıyoruz ,of of rabbim sen büyüksün yarabbim sen sabır ver

canım benim üzülme ,ağla ağla açılırsın ,ay vallahi pat diye kalmış biz neler yapıyoruz ,of of rabbim sen büyüksün yarabbim sen sabır ver

eve bi atım kendimi eşimide çarşıya bişe al die göndercem bi güzzeeeelll ağlıcam doldum çünküeşimde kızıo ağlayınca çok etkilenio amaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…