- 25 Temmuz 2011
- 278
- 4
- 318
benim de senin gibi olurdu hep ve ben hep ilk günü, kahverengi gelen günü baz aldım
şöyle oldu canım, son adetimden tam 27 gün sonra kontrolüm vardı ve o sabah adet oldum, gittim tabi kontrole, doktor muayene etti, her şey çok güzel bu dururm hoşuma gitti ama sen yine de umutlanma dedi, yine klomene devam tabi, h.içi başla dedi. takip eden c.tesi tekrar gittim(5. hafta) o gün hamile olduğumu öğrendim :)
anladım cnm..hayırlısı olsun..sonrasında size bişey olması tabii çok kötü olurr..Allah korusun..
kızlar 10.gün 12mm yumoş normalmi birde bu yumoşlar günde kaç mm büyürki
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün bugün sakin sayfa bende kaygı hat safhada son 2 gün yarın aksam 5te gidip doktorumla yüzyüze konusacam işte sorcam nasıl olcak nasıl etcez die bende durumlar böle
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün bugün sakin sayfa bende kaygı hat safhada son 2 gün yarın aksam 5te gidip doktorumla yüzyüze konusacam işte sorcam nasıl olcak nasıl etcez die bende durumlar böle
arkadaşlar cumartesi doktora gidicem klomenden sonra ilk muayene olucak ama bana çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi gerçi herkese yapmıyolar diye duydum siz ne dersiniz?
canım sanırım senin yapına göre veriyrlar benim adetim her ay oluyrdu ama bazen 30 bazen 34 günde oluyrdu bana verdi klomenden sonra ama bir arkadaşım 7 aydan sonra ilk defa adet oldu ona vermediler
cnm ya bizim de bi çiçek vardı kurumuştu..resmen küllerinden doğdu..bembeyaz bi açtı sormaa...insan böyle şeyleri de güzel haberlere yoruyor artık..
ayyy kızlar çok fenayım o bana biz tatile gidemeyiz eşim hamile kalır diyen iş arkadasım vardı yaa işte eşi hamileymiş Allahım yaa kendimle savas halindeyim resmen ağlamamak için sıkıorum kendimi yarabbim isyan etmiorum neden bazılarınınki bu kadar kolay olurken beennn ölüorum bi bebek için kıskanmıorum kesinlikle allah herkese versin ama banada versin nolur vallahi çok kötüyüm kızlar stres bbi yandan üzüntü bi yandan bide sahte gülücükler atıorum ki sormayın ne kadar zavallıyım
canım benim üzülme ,ağla ağla açılırsın ,ay vallahi pat diye kalmış biz neler yapıyoruz ,of of rabbim sen büyüksün yarabbim sen sabır ver
eve bi atım kendimi eşimide çarşıya bişe al die göndercem bi güzzeeeelll ağlıcam doldum çünküeşimde kızıo ağlayınca çok etkilenio amaannn
çok üzgünüm ne desem boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?