Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

duruselcim uzulme dicem ama nafile. Su anda yazini okuyunca benim bile gozlerim doldu cidden Rabbim sen bizim kanayan yuregmizi aglayan gozlerimizi gorur ve bilirsin. Sen Ehad sin sen Samedsin isimlerinin hurmetine bizlere tez vakitte opup koklayip bagrimiza bastircagmiz hayrli saglikli sihhatli evlatlar nasip et Allahim amin

valla cnm napım bilemedim hayırlı olsun diyebildim sadece benim durumumda çok zor cnm işyerinde 2 kişinin ikizi birinin 2 birinin 3 diğer 3 kişininde birer çocugu var evli olup bebeği olmayan bi ben kaldım sürekli herkes çocugunu anlatıo al şimdi buda yanımda çalışıo yok halsiz eşim yok midesi bulanıo demeye başladı bile yolda başı dönmüş aradı bunun koşmayı bi gör ne bilim yaa bu kadar insanın içinde bi ben kötüyüm fesatım galiba ki böle üzülüyorum

eve bi atım kendimi eşimide çarşıya bişe al die göndercem bi güzzeeeelll ağlıcam doldum çünküeşimde kızıo ağlayınca çok etkilenio amaannn

canım yaaa okadar iyi anlıyorum ki seni ağla açıl rahatla ama devamlı böyle heba etme kendini Allah bizlerede nasip edicek inşşalah bol bol dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor maalesef

benzer bir olayla bende hergün karşı karşıya kalıyorum o yüzden çok haklısın kesinlikle bu kötü fesat biri olduğun anlamına gelmiyor. insanlarında biraz düşünmesi lazım ama olamıyorlar malesef öyle seninde olacak bir gün inşallah o günleri düşün bence duymamaya çalış önemsememeye çalış ben öyle yapmayı başarıyorm artık

canım yaaa okadar iyi anlıyorum ki seni ağla açıl rahatla ama devamlı böyle heba etme kendini Allah bizlerede nasip edicek inşşalah bol bol dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor maalesef

cnm yaa ancak kendimi size attım zaten her zaman deil ama biri böle hamileyim diyince moralmen yıkılıorum kıskanmıorum niye olmuş demiorum onun oluosa benimde olsun diorum bölede kendimi yiyorum işte,aynen duadan başkası boş yani gercekten psikolojimiz bozuldu eşiminde benimde o da zavallım panik atak korkuo ameliyatımdan sanki neyse basit bi ameliyat ama olma diyip duruo o öle yaptıkca bende üzülüorum kaldım ortada kendimi çok garip hissediyorum

arkadaşlar cumartesi doktora gidicem klomenden sonra ilk muayene olucak ama bana çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi gerçi herkese yapmıyolar diye duydum siz ne dersiniz?

bende ilk kullandığımda yani üç defa kullandım pozitif sonuç aldım ama pıhtılaşma yüzünden kaybettim üçündede iğne vurulmamıştı...sonradan herşeyi kullanmama hatta aşılama yaptırmama rağmen tutmadı Allah yardımcımız olsun...

bende cuma günü test yaptıracağım zaman geçmek bilmiyor canım benimde sat 23 mayıs benim dr yumurta var dedi ama sayı ve büyüklüğü hakkında bilgi vermedi 2 4 6 hazirana ilişki verdi yerimde duramıyorum...

doğru ama yaşamayan bilemio işte insanlar bi lafla karşındakinin içinde ne volkanlar patlattıklarını bilseler yapmazlar herhalde yada yaparlar bilmiorum insanlarada güvenim kalmadı iiydim önemsemiodum çok ama işte ameliyatında stresiyle böle durumlarda yıkılıorum bildiğin rabbim hepimize tez zamanda nasip eder inşallah

canım ya takma diyeceğim ama bende takıyorum inan cahil insan çok fazla hele birde zayıf noktanın bu olduğunu bilip canını daha fazla acıtmak isteyenler oluyor inşallah rabbim bizlerede anneliği nasip etsin.çok tükettiler beni çok yordular...

inşallah canım inşalllahhh.. bazılarıda bilerek yapıyor ya bunu söylüyor bide ... daha kötüleride var öyle düşün. sen ne amileytı olucaksın yazmışmıydın daha önce görmedim ama biran önce iyileşrsin inşallah güzel haberler paylaşırız burdann

amin cnm inşallah hepimize Allahım bir an önce nasip ederde herkesin çenesi kapanır

cnm 5 ay klomenden sonra zar zor rahim filmi çekindim ondada kapalı çıktı tüpler o kadar tedavi boşaymış yanii şimdi laparoskopi olcam bakalım açılırsa açılcak tüpler yoksa tüp bebek herhalde onuda kışa ancak yaptırabilirim inşaallhh gerek kalmazda açılır dua edin 21inde ameliyatım

evet hatırladım şmdi seni.. inşallah canm açlılır kendiliğinden olur hergün dua ediyorum nerde varsa Allah'ım her steyene versin her derde deva versin inşallah. bende cuma günü iğne oldum bakalım beklyorum...

evet hatırladım şmdi seni.. geçmiş olsun şimdiden inşallah canm açlılır kendiliğinden olur hergün dua ediyorum nerde varsa Allah'ım her steyene versin her derde deva versin inşallah. bende cuma günü iğne oldum bakalım beklyorum...

ahh ahh anlıyorum cnm seni...bir de işin garibi bu kadar soran bu konuyu konuşup duran insanlar sen hamile olduğunda umursamaz bile..benm de bi arkadaşım korunurken üstüste 2 kere hamile kaldıama mesela bu arkadaşıma karşı hiç içimde bi kırgınlık yok..çünkü o onun hayatıdır, hiçç öyle nispet etme huyu yok..hatta kendi iş arıtor, kendini kötüler sürekli filan..herkes aynı değil yaani..beni rahatsız eden tip bi tane var mesela..toplam 10 a yakın arkadaşım hamile doğurdu vs ama onlarda bişi yok şükür..illa ki soruyorlar amaa nispaet vs yok..

Canim cok gecmis olsun oncelikle Allah basta sana olmak uzere hepimize sifa versin, cocuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin. İlk defa bi topici incelerken yazdiklarini okudum ve icim gitti resmen. Ama sunuda aklindan cikartma nolur sende yanliz degilsin bak hepimiz bebek sahibi olabilmek icin turlu turlu yollardan geciyoruz kimimiz mutlu hemen haberi aliyoruz, kimimiz bir o kadar daha ugrasmak zorunda kaliyoruz. Evet bebek sahibi olmayi düsündügün ay hamile kalmak cok büyük bir lütüf ama olamayanda o kdar cok kisi varki buda her gecen artiyor. Rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikartmasin sende kendini cok yipratmamaya calis lutfen. En kisa zamanda hayirli haberlere bizi sevindirirsin insallah, Allah gonlunden geceni tez vakitte gerceklestirsin.

ağla canım ağlama demicem cumadan beri ben ağlıyorum...biliyorum olmayacak benim çocuğum etrafımdaki herkes korunmayı bıraktıkdan 2 ay sonra gebe ben 3 yıldır tık yok yaptığım onca şeye rağmen 30 yaşımdayım gücüm kalmadı artık..

hiç kimseyi kandırmayalım kıskanıyorum her hamile kalanı neden o da ben değilim diye..(( doğurmuşları değil ama gebe kalanları kıskanıyorum ve uzaklaştırıyorum kendimden başka sebepler bularak..

çok çaresizim...

ah canım yaaa
inan senden farklı değilim
hatta ben cocugu olanlarada uyuz oluyorum .. senin bi ötendeyim kimsenin cocugunu bile sevmiyorum...

bu ay değişik bişey denedim bakalım kadın 5 ay sürer bu yaptıgımız tedavinin etkisi dedii
5 ay içinde hamile kalırsam kesin ondandır dicem ve sizi de davet edicem

ilk defa hayal kurmaya başladım evimde bebeğimi kocamı beni hatta kayınvalidemi bebeğimizi severken hayal ettim yaa ne garip... ilk defaa hemde.. o kadar istiyordum hiç hayal kurmamıştım..
bu tedavi bana cok moral oldu
eski zaman işi bişey ..
sonra anlatırım ne oldugunu iyi gelirse tabiiii

günde 1 tane klomen içicem bu ay sadece
doktora da gitmedim gitmicem bu ay...

inşallah tedavin işe yarar ben sadece incir yiyorum başkada birşey yapmıcam ne yapsam boş olmayacak...((
bende ilk defa hayal kurmuyorum her kurduğum hayal elimde patladı balık burcuyum hayalciyimdir ama artık hayal yok hayatın gerçekleri var..((

hep ya çocuğum olursa gebe kalırsam diye ilaç içmiyordum ağrıdan uyuyamasam bile ama hep boşunaymış..(

sen derman bul arkadaşımda inşallah gebe kalırsın

günaydın biyologcuumm

ilaç konusuna gelince ilk 1 ay içinde içebilirsin :)) ilk ay daha bebek bebek olmadıgı için ona bir etkisi yokmuş.
Allah ne kadar büyük görüyomusun , sen bilmiyorsun yaa işte ilaç içsen bile bebeğe etkisi yok.. ben bunu okuyunca çok duygulanmıştımm

Herseyi nasılsa bizim iyliğimiz için yaratmış...

bakalım canım inşallah iyi gelirde size de tavsiye ederim
bu ay iyiyim o yüzden moralim filanda iyi
bide klomen içiyorum ya o da bende en az 2 tane yumurta yapıyo yaa
korkuyorum ya ikiz olursa diyee
ne saçma dimi.. hem o kadar uğraş hem ikiz olcak diye korkk Hey yarabbiimmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…