Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Günaydın kızlarr... Bugün güne umutla başladımmm hadisizde uutlarınızı hayallerinizi tüketmeyinn. Iyi düşünelim iyi şeyler olsun.. Herşey gönlümüzce olsunnn

kesin öle olcak cnm artık çocuk lafı duymaya bile tahammülüm kalmadı valla kimseyi görmekte istemiyorum

çok teşekkür ederim cnm amiinnn zaten sizler olmasanız ben napacam bilmiyorum ççookkk büyük lütuf bencede hemde 9 aylık evlisin bu ay kalırım diosun ve kalıosuın hatta planlarını bile ona göre yapıosun olmadan ahhh bizlerde ölüyoruz olsun die::::::(((((((

ağladım valla cnm bi güzel hemde akşam eve gittim bi güzel ağladımmm napım ben bıcaklar altına yatarken milletin 3er beşer ikizer evlatları var dayanamıorum allahım affetsin üzülüyorum napım kıskanıyorum tamam herkesin olsunda benimde olsun kuzenimin 2 yasında bebeği vardı kocası askere gitti geldi 2 yıldır hap içip korunuodu o ay bıraktı hapı ve hamile kaldı doğurdu şimdi kocalarımız aynı anda geldi askerden 10 ay oldu bende tık yok onun bebek büyüyo üstelik ben hapla korunmuodum, diyorum valla ben çok kötü fesat bi insanım rabbim ondan vermio bana

(( çok üzgünüm hepimiz için..
insan kendne acır mı evet ben kendime acıyorum kendime üzülüyorum..
sen anne olamıcaksın cocugun olmucak yanlız kalıcaksın
sen o duyguyu yaşayamıcaksın diye...
ne büyük eksiklik.. anne olmamamk...

bende çok acıorum bize cnm dün facede bi resim koymuşlar anne olma duygusu her canlıda kutsal die bi anne kuş yavrularını kanatları altına almış ona baktım baktım ağladım kuş bile tatmış o duyguyu die,bide tvde falan diolarya kadınara verilmiş en üstün özellik anne olmak o zaman eriyorum resmen bitiorum ben o özel kadınlardan deilim die

canim gunaydin. nasilsin?? yaa uzme kendini lutfen, herseyin mutlaka bi zamani vardir, zorda olsa beklemeliyiz iste..ameliatdan sonra insallah sende olacaksin anne..ne zaman ameliyet ins? off ben adetime 2gun kaldi, hic bu kadar gelmesini istememisdim, gelsindee artik gideyimm ben hsg cekilmeye ((

Kızlar yaa koyvermek yok, bi komşumuz vardı sebepsiz şekilde çocukları olmuyordu..8 sene sonra hamile kaldı tüp bebekle..kızı oldu..sonra da yine tüp bebekle ikizi oldu bir kız bir erkek..o zmanlar ben küçüktüm anlamıyordum tabii fekat ona o zaman desen 3 tane güzel mi güzel yavrun olcak evin dolcak taşcak diye, inanmayabilirdi ama ben bunu gördüm...sadece beklemek..ve ümit kesmemek...

kızlar bu ay klomeni 2.kullanışım
geçen ay klomen kullandığımda olmamıştı
bu sefer adet bittikten sonra 7.gün kahverengi leke geldi sonra kesildi bir kere oldu
zaten bu ay adetim kısa sürdü diğer aylara göre

acaba klomen böyle yapıyormu ?

günaydın cnm bugün iyimiyim kötümüyüm bilmiorum cnm içim uçusuo korkuorum yarın ameliyat aksam çıkcam gitcem doktorumla konuşcam bi güzel nasıl olcak ne etcek die bide annem gelio memleketten onuda alıp döncez dua et olurmusende adetin hemen bittiği gün git çekinhsgni umarım temiz çıkar cnm benim

evet cnm klomen yapıo böle şeyler azaltıo bazen bazen leke getirio normal yanii

umudumuz küçükte olsa var cnm rabbim büyük mucizeleride olur inşallah hepimize öle süprizler verir

Kizlar hayrli gunler aksam cok fena oldum. Gece yatarken yan komsumuzun 9gunluk bebegi 12den 1.30akadar bir agladi yirtiniyodu yavrum sesini duydukca bende agladim. Esim sesime kalkti beni teselli etmeye calisiyor. Bu rahat zamanlarin bizimde cocugumuz boyle agliycak diyor innsallah diyorum. durusel uzulme canim insallah anne olmak cok yakininda. Ameliyat icin stres yapma. Ameliyattan sonraki zamani dusun. Bebisin olmus emziriyosun altini dgstiriyosun biraz buyuyunce onunla oynuyosun esin sen ve bebekleriniz birlikte geziyosunuz onlarin mutluluguyla mutlu oluyosun bunlar guzel seyler ameliyata grerken hep bunlari dusun

:)) Rabbim sanada nasip etsin canım inşallaaaaahh dualarım hep sizlerle biliyorsun..Şu ameliyatıda atlattınmı inş. sağlıkla bebeğim bulacaktır seni.Bende çok özlicem canım evde pc olmadığı için giremicem yaklaşık 3-4 ay burda olamicam ama allahın izniyle izinden döner dönmez burdayııımm

şşşşşşşşşş ağlamak yoookkk..Rabbim herkesi başka başka şelerle imtihan ediyor canım.Bizimde imtihanımız buymuş..Şükürler olsun rabbim beni çok bekletmedi seninde durumun meğersem başkaymış baltan bilseydin belki sende çok beklemeyecektin ammmmaa ne diyoruz canım herşeyde vardır bir hayır ,rabbim böyle uygun görmüş..
Daha bu sabah eşimle konuşuyoruz..Bana diyorki bizden çoook sonra evlenenlerin çocukları yaşına girdi bile kocaman oldu baba diyorlar ama rabbim böyle uygun görmüş bizim içinde kızımızı gönderdi çok şükür diyor,rabbimmin vardır bir bildiği canım..Kıskançlık olmadığını çok çok iyi biliyorum,seni çok iyi anlıyorum hatta burdaki arkadaşlarımız hepmiz birbirimizi anlıyoruz ama yetmiyor bazen içimizdeki çığlığı susturmak..Bende geçtim senin geçtiğin yollardan bunalıma girmiştim neredeyse eşim saçlarını kazıtmıştı benden çok o bunalıma girmişti..Bu zor günler geçecek inşallah ve rabbim sanada nasip edecek birgün , yıpratma kendini bu kadar..Sanırım ameliyat günün yarındı,sağlıkla sıkıntısız çıkmayı nasip etsin rabbim sonrada inşa. bebeğin gelir

canım durusele söylediğim aynı şeler senin içinde geçerli inşallah rabbim bu sabrın mükafatını verecektir ne deem boş biliyorum bende geçtim bu yollardan teseelli vermekten başkada bişey gelmiyor elimden

canim ne demek icimiz okadar yanarken birbirimize verdgimiz teselliler yuregmizdeki atesi dindiriyor. Madden olmasada manevi olarak birbirimizin yaninda oldugunu bilmek bile insani rahatlatiyor. Rabbim seni ve kizinizida korusun insallah az kaldi kawusmana masallah subhanallah size canim

canım yaa ne güzel anlatmışsın inşallaaahh ayy bende aynı şeyleri yaşadım inanırmısın 20 günlük bebek var aşağıda bizimde ben ağladım o ağladı dün((

cnmsınn yaa biliorum seni teselli edioduk kist oldu sanmıştım bebişine hamişken nasıl üzülüodun rabbim bizede verir inşallah cnm evet yarın ameliyatım, laptopuda götürür kendimi ii hissedersem akşam yazarım size tek duam şuan çıkınca doktorumun gülerek açıldı tüplerin demesi ve önümüzdeki aylarda size müjde vermem rabbim yüzüme bakar inşallah millette iş yerinde işin peşinde ben can derdine düşmüşüm cnm sıkıldı biraz dua et cnm bolca bana meleğinin yüzü suyu hürmetine rabbim kabul eder inşallahçookk öpüyorum seni

benimde bu ayki adetim kopkoyu simsiyahtı yaa
hiç kan gibi değildi..
klomen yapıyo heralde....

inşallaah canım .. herşey istediğin gibi olsun .. yarın ameliyatın sanırım.. içini ferah tut ..

bende çok istiyorum bebişim olsun .. milletin sorgu sualinden yıldım resmen .. birde soruya başlarken nie bebek yapmıosunuz sorun sende mi eşinde mi diyerek başlayan kötü kalpli fesat insanlar yok mu ..

bugün kasıklarımda hafif bir ağrı var birde göbeğim kaşınıy tatlı tatlı iğnenin etkisindenmi ki inşallah iyi şeyler oluyordur içerde :))

durusel stres yapma canım hayırlısıyla çıkıcaksın ameliyattan herşey yolunda gidicek ve açılacak tüplerin sonrada gelsinnn bebişlerrrr ....

evet cnm yarın sizene dicen aslında o soranlara benim de kocamında şeyi yok ondan olmuo dicen kalcaklar inşallah ii olur çok saol cnm rabbim sanada banada hepimize nasip eder

inşaalllaahh cnmmm ağzından bal damlıyo yerim ben seni ikiz üçüz olur inşallah hiç gocunmam valla sağlıklı olsunda inşallah seninde içerde bebişller oluşuodur cnm:))

inşaalllaahh cnmmm ağzından bal damlıyo yerim ben seni ikiz üçüz olur inşallah hiç gocunmam valla sağlıklı olsunda inşallah seninde içerde bebişller oluşuodur cnm:))[/QUOTE]

bugün çok pozitifim nedense bilmiyorum :):): yok ikiz olma şansı yok bir tanecik yumurta oluşmuştu diğeri küçüktü ama tabi bilemeyiz :) inşalllahhh canımm

ah ahhh ne kadar kücük seyler canımızı yakıyor
başkalarına normal gelen seyler bizim için can yakıyor..

biz taşındık bizden 1 sene sonra karşı apartmana gelin geldi 2 ay önce baktım balkonunda kücük kücük kıyfateler vardıı
içim nasıl cızladı bilemezsinizzz

maaf oldum
öldüm bittim o anda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…