ahh ahh anlıyorum cnm seni...bir de işin garibi bu kadar soran bu konuyu konuşup duran insanlar sen hamile olduğunda umursamaz bile..benm de bi arkadaşım korunurken üstüste 2 kere hamile kaldıama mesela bu arkadaşıma karşı hiç içimde bi kırgınlık yok..çünkü o onun hayatıdır, hiçç öyle nispet etme huyu yok..hatta kendi iş arıtor, kendini kötüler sürekli filan..herkes aynı değil yaani..beni rahatsız eden tip bi tane var mesela..toplam 10 a yakın arkadaşım hamile doğurdu vs ama onlarda bişi yok şükür..illa ki soruyorlar amaa nispaet vs yok..
Canim cok gecmis olsun oncelikle Allah basta sana olmak uzere hepimize sifa versin, cocuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin. İlk defa bi topici incelerken yazdiklarini okudum ve icim gitti resmen. Ama sunuda aklindan cikartma nolur sende yanliz degilsin bak hepimiz bebek sahibi olabilmek icin turlu turlu yollardan geciyoruz kimimiz mutlu hemen haberi aliyoruz, kimimiz bir o kadar daha ugrasmak zorunda kaliyoruz. Evet bebek sahibi olmayi düsündügün ay hamile kalmak cok büyük bir lütüf ama olamayanda o kdar cok kisi varki buda her gecen artiyor. Rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikartmasin sende kendini cok yipratmamaya calis lutfen. En kisa zamanda hayirli haberlere bizi sevindirirsin insallah, Allah gonlunden geceni tez vakitte gerceklestirsin.
ağla canım ağlama demicem cumadan beri ben ağlıyorum...biliyorum olmayacak benim çocuğum etrafımdaki herkes korunmayı bıraktıkdan 2 ay sonra gebe ben 3 yıldır tık yok yaptığım onca şeye rağmen 30 yaşımdayım gücüm kalmadı artık..
hiç kimseyi kandırmayalım kıskanıyorum her hamile kalanı neden o da ben değilim diye..(( doğurmuşları değil ama gebe kalanları kıskanıyorum ve uzaklaştırıyorum kendimden başka sebepler bularak..
çok çaresizim...
kesin öle olcak cnm artık çocuk lafı duymaya bile tahammülüm kalmadı valla kimseyi görmekte istemiyorum
çok teşekkür ederim cnm amiinnn zaten sizler olmasanız ben napacam bilmiyorum ççookkk büyük lütuf bencede hemde 9 aylık evlisin bu ay kalırım diosun ve kalıosuın hatta planlarını bile ona göre yapıosun olmadan ahhh bizlerde ölüyoruz olsun die::::::(((((((
ağladım valla cnm bi güzel hemde akşam eve gittim bi güzel ağladımmm napım ben bıcaklar altına yatarken milletin 3er beşer ikizer evlatları var dayanamıorum allahım affetsin üzülüyorum napım kıskanıyorum tamam herkesin olsunda benimde olsun kuzenimin 2 yasında bebeği vardı kocası askere gitti geldi 2 yıldır hap içip korunuodu o ay bıraktı hapı ve hamile kaldı doğurdu şimdi kocalarımız aynı anda geldi askerden 10 ay oldu bende tık yok onun bebek büyüyo üstelik ben hapla korunmuodum, diyorum valla ben çok kötü fesat bi insanım rabbim ondan vermio bana
(( çok üzgünüm hepimiz için..
insan kendne acır mı evet ben kendime acıyorum kendime üzülüyorum..
sen anne olamıcaksın cocugun olmucak yanlız kalıcaksın
sen o duyguyu yaşayamıcaksın diye...
ne büyük eksiklik.. anne olmamamk...
bende çok acıorum bize cnm dün facede bi resim koymuşlar anne olma duygusu her canlıda kutsal die bi anne kuş yavrularını kanatları altına almış ona baktım baktım ağladım kuş bile tatmış o duyguyu die,bide tvde falan diolarya kadınara verilmiş en üstün özellik anne olmak o zaman eriyorum resmen bitiorum ben o özel kadınlardan deilim die
canim gunaydin. nasilsin?? yaa uzme kendini lutfen, herseyin mutlaka bi zamani vardir, zorda olsa beklemeliyiz iste..ameliatdan sonra insallah sende olacaksin anne..ne zaman ameliyet ins? off ben adetime 2gun kaldi, hic bu kadar gelmesini istememisdim, gelsindee artik gideyimm ben hsg cekilmeye((
kızlar bu ay klomeni 2.kullanışım
geçen ay klomen kullandığımda olmamıştı
bu sefer adet bittikten sonra 7.gün kahverengi leke geldi sonra kesildi bir kere oldu
zaten bu ay adetim kısa sürdü diğer aylara göre
acaba klomen böyle yapıyormu ?
Kızlar yaa koyvermek yok, bi komşumuz vardı sebepsiz şekilde çocukları olmuyordu..8 sene sonra hamile kaldı tüp bebekle..kızı oldu..sonra da yine tüp bebekle ikizi oldu bir kız bir erkek..o zmanlar ben küçüktüm anlamıyordum tabii fekat ona o zaman desen 3 tane güzel mi güzel yavrun olcak evin dolcak taşcak diye, inanmayabilirdi ama ben bunu gördüm...sadece beklemek..ve ümit kesmemek...
:)) Rabbim sanada nasip etsin canım inşallaaaaahh dualarım hep sizlerle biliyorsun..Şu ameliyatıda atlattınmı inş. sağlıkla bebeğim bulacaktır seni.Bende çok özlicem canım evde pc olmadığı için giremicem yaklaşık 3-4 ay burda olamicam ama allahın izniyle izinden döner dönmez burdayııımmayyy cnm tebrik ederim ne güzel haberler alıoruz gözün aydın çok sevindiiimmm:))
canımm canımm kızın ne tatlı olmuş maşallaahhh
Benim sorma yaa fenalardayım yatamıyorum kalkamıyorum zorlanıyorum bu ara acayip hele sıcaklar öldüm bittim resmenAma şükürler olsun yine bugünler gelsin die az uğraşmadık böylesi hayırlıymış canım sağlıkla dünyaya getirsem birde rahatlicam sen hep öle derdin yaa :)
Benim herşey normal görünüyor canım son ana kadr normal dedi dr.Bütün artıları eksileri anlatıcam sana ona göre yol çizicez dedi..
Ben 4 kg. üstünde sezeryan oluyormuş doğrumudur dedim benimkinin maşallahı var çünkü şuan 2kg79 gr doğuma daha 8 hafta var :)
Oda kiloda önemli ama kilodan önemli çatı durumları gebeliğin gidişatı falan hepsini anlatıcam dedi şuan normal canım inşallaah 38.haftaya kadar burdayım allahın izniyle sonra izine çıkıyorum sanırım 3-4 ay olamicam sizlerle sonrasında yine burdayım inşş
canımm allah hayırlısıyla kurtarmanı nasip etsin demek bebiş tombiş oyy yerim onu ben
olmadığın süreçte seni özlücez 21inde ameliyat oluorum bende hepinizin dualarını bekliorum..
ayyy kızlar çok fenayım o bana biz tatile gidemeyiz eşim hamile kalır diyen iş arkadasım vardı yaa işte eşi hamileymiş Allahım yaa kendimle savas halindeyim resmen ağlamamak için sıkıorum kendimi yarabbim isyan etmiorum neden bazılarınınki bu kadar kolay olurken beennn ölüorum bi bebek için kıskanmıorum kesinlikle allah herkese versin ama banada versin nolur vallahi çok kötüyüm kızlar stres bbi yandan üzüntü bi yandan bide sahte gülücükler atıorum ki sormayın ne kadar zavallıyım
Kizlar hayrli gunler aksam cok fena oldum. Gece yatarken yan komsumuzun 9gunluk bebegi 12den 1.30akadar bir agladi yirtiniyodu yavrum sesini duydukca bende agladim. Esim sesime kalkti beni teselli etmeye calisiyor. Bu rahat zamanlarin bizimde cocugumuz boyle agliycak diyor innsallah diyorum. durusel uzulme canim insallah anne olmak cok yakininda. Ameliyat icin stres yapma. Ameliyattan sonraki zamani dusun. Bebisin olmus emziriyosun altini dgstiriyosun biraz buyuyunce onunla oynuyosun esin sen ve bebekleriniz birlikte geziyosunuz onlarin mutluluguyla mutlu oluyosun bunlar guzel seyler ameliyata grerken hep bunlari dusun
canım durusele söylediğim aynı şeler senin içinde geçerli inşallah rabbim bu sabrın mükafatını verecektir ne deem boş biliyorum bende geçtim bu yollardan teseelli vermekten başkada bişey gelmiyor elimden
Kizlar hayrli gunler aksam cok fena oldum. Gece yatarken yan komsumuzun 9gunluk bebegi 12den 1.30akadar bir agladi yirtiniyodu yavrum sesini duydukca bende agladim. Esim sesime kalkti beni teselli etmeye calisiyor. Bu rahat zamanlarin bizimde cocugumuz boyle agliycak diyor innsallah diyorum. durusel uzulme canim insallah anne olmak cok yakininda. Ameliyat icin stres yapma. Ameliyattan sonraki zamani dusun. Bebisin olmus emziriyosun altini dgstiriyosun biraz buyuyunce onunla oynuyosun esin sen ve bebekleriniz birlikte geziyosunuz onlarin mutluluguyla mutlu oluyosun bunlar guzel seyler ameliyata grerken hep bunlari dusun
:)) Rabbim sanada nasip etsin canım inşallaaaaahh dualarım hep sizlerle biliyorsun..Şu ameliyatıda atlattınmı inş. sağlıkla bebeğim bulacaktır seni.Bende çok özlicem canım evde pc olmadığı için giremicem yaklaşık 3-4 ay burda olamicam ama allahın izniyle izinden döner dönmez burdayııımm
şşşşşşşşşş ağlamak yoookkk..Rabbim herkesi başka başka şelerle imtihan ediyor canım.Bizimde imtihanımız buymuş..Şükürler olsun rabbim beni çok bekletmedi seninde durumun meğersem başkaymış baltan bilseydin belki sende çok beklemeyecektin ammmmaa ne diyoruz canım herşeyde vardır bir hayır ,rabbim böyle uygun görmüş..
Daha bu sabah eşimle konuşuyoruz..Bana diyorki bizden çoook sonra evlenenlerin çocukları yaşına girdi bile kocaman oldu baba diyorlar ama rabbim böyle uygun görmüş bizim içinde kızımızı gönderdi çok şükür diyor,rabbimmin vardır bir bildiği canım..Kıskançlık olmadığını çok çok iyi biliyorum,seni çok iyi anlıyorum hatta burdaki arkadaşlarımız hepmiz birbirimizi anlıyoruz ama yetmiyor bazen içimizdeki çığlığı susturmak..Bende geçtim senin geçtiğin yollardan bunalıma girmiştim neredeyse eşim saçlarını kazıtmıştı benden çok o bunalıma girmişti..Bu zor günler geçecek inşallah ve rabbim sanada nasip edecek birgün , yıpratma kendini bu kadar..Sanırım ameliyat günün yarındı,sağlıkla sıkıntısız çıkmayı nasip etsin rabbim sonrada inşa. bebeğin gelir
kızlar bu ay klomeni 2.kullanışım
geçen ay klomen kullandığımda olmamıştı
bu sefer adet bittikten sonra 7.gün kahverengi leke geldi sonra kesildi bir kere oldu
zaten bu ay adetim kısa sürdü diğer aylara göre
acaba klomen böyle yapıyormu ?
amin cnm inşallah hepimize Allahım bir an önce nasip ederde herkesin çenesi kapanır
cnm 5 ay klomenden sonra zar zor rahim filmi çekindim ondada kapalı çıktı tüpler o kadar tedavi boşaymış yanii şimdi laparoskopi olcam bakalım açılırsa açılcak tüpler yoksa tüp bebek herhalde onuda kışa ancak yaptırabilirim inşaallhh gerek kalmazda açılır dua edin 21inde ameliyatım
inşallaah canım .. herşey istediğin gibi olsun .. yarın ameliyatın sanırım.. içini ferah tut ..
bende çok istiyorum bebişim olsun .. milletin sorgu sualinden yıldım resmen .. birde soruya başlarken nie bebek yapmıosunuz sorun sende mi eşinde mi diyerek başlayan kötü kalpli fesat insanlar yok mu ..
bugün kasıklarımda hafif bir ağrı var birde göbeğim kaşınıy tatlı tatlı iğnenin etkisindenmi ki inşallah iyi şeyler oluyordur içerde :))
durusel stres yapma canım hayırlısıyla çıkıcaksın ameliyattan herşey yolunda gidicek ve açılacak tüplerin sonrada gelsinnn bebişlerrrr ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?