canımcım bende bu ay ilk defa klomen kullandım. günde iki tane daha 10. günde 15 mm olmuş rahim duvarımda 3mmdi. dr bunu beğenmedi tabi ama çatlatma iğnesi vurulduğum gün yumrta 18mm rahim duvarıda 5,2 mm olmuştuç bu sfer dr beğendi iyi olmuş gelişmiş dedi. gerçi tam bilmiyorum ama bana da sanki 20. günde 14mm az gibi geldi günde 2 klomen kullanıyosan az gibi geldi ama en iyisini yine dr biliri moralini bozmak için yazmadım sen dr. 20. günde oranlar nasıl diye bi sor istersen
kızlar 2.klomen denemem de başarısız adet oldum.şimdi hiç bi değişiklik olmadan tekrar klomen mi vercek doktor acaba yada neden olmamış olabilir bir fikri olan var mı 3 yumurtam oluşmuştu
ben bu ay günde 2 denedim. büyük ihtimal bu ay böyle geçti büyüyemedi bile benimkiler.önümüzdeki ay günde 3 alacağım..her doktor en az 3 ay kullandırıyor bu ilaçları.olmaması ise demekki hayırlı zamanı bu değilmiş..
Herkese günaydın hayırlı sabahlaar. İnşallah güzel haberler alırız bugün. Uzun zaman oldu topik canlanamadı bi türlü. E haydi kızlaar, bol bol hamiş oluun
canım günaydın ayyy ağzından bal damlıyo.hadi inşallah.benim de bu sabah alt karnıma bir ağrı girdi hala da az az var.daha 10 gün var günüme.
Canım gününe az kalmış. Hadi inşallah güzel haberlerini alırız.
saol canım ama umutsuzum ben.2 ay olmadı bu ay da olmayacak gibi.gerçi lilanında 3.denemede olmuştu ama bende hiç belirti de yokki.
aradaşlar klomenkullanıp çatlatma iğnesi olalı bugün 1 haftayı 1 gün geçti. şuan ateşin yükseliyor ama büyük ihtimal grip başlangıcı var ondan. şuan ilaç içmek istiyorum grip için acaba hiç bi belirti yok ama hamile bile olsam zarar verirmi kullanabailirmiyim. bilen varmı?
aradaşlar klomenkullanıp çatlatma iğnesi olalı bugün 1 haftayı 1 gün geçti. şuan ateşin yükseliyor ama büyük ihtimal grip başlangıcı var ondan. şuan ilaç içmek istiyorum grip için acaba hiç bi belirti yok ama hamile bile olsam zarar verirmi kullanabailirmiyim. bilen varmı?
Canım.. İçinde asla ve asla umutsuzluğa yer verme.
Her daim umutlu olacağız. Yoksa her türlü zorlukla nasıl mücadele ederiz ki.
Daha 10 günün var. Belirti içinde erken zaten. Bunları kafana takma.
Kaldı ki, bu ayda olmazsa olmasın. Bir sonraki ay olur.
Yeter ki, bizim sağlığımız yerinde olsun.
Ben burdaki geçmiş bütün topiklere zaman zaman göz atıyorum.
İsteyipde, mücadele veripte amacına ulaşmamış kimse görmedim. 2008 yılında, 2009 yılında anne olmak için uğraşan bayanların şimdi kucağında bebekleri var.
Bizim de olacak. Buna o kadar yürekten inanıyorum ki...
İçini ferah tut. Yüreğini karartma sakın.
Canım.. İçinde asla ve asla umutsuzluğa yer verme.
Her daim umutlu olacağız. Yoksa her türlü zorlukla nasıl mücadele ederiz ki.
Daha 10 günün var. Belirti içinde erken zaten. Bunları kafana takma.
Kaldı ki, bu ayda olmazsa olmasın. Bir sonraki ay olur.
Yeter ki, bizim sağlığımız yerinde olsun.
Ben burdaki geçmiş bütün topiklere zaman zaman göz atıyorum.
İsteyipde, mücadele veripte amacına ulaşmamış kimse görmedim. 2008 yılında, 2009 yılında anne olmak için uğraşan bayanların şimdi kucağında bebekleri var.
Bizim de olacak. Buna o kadar yürekten inanıyorum ki...
İçini ferah tut. Yüreğini karartma sakın.
maş. ne güzel yazmışsın,
arkadaşa yazmışsın ama benim bile okurken kalbim ferahladı :81:
bende aklıma bişey takıldığında geçmiş sayfalara bakarım,çoğu kişinin
bebekleri kucaklarında şimdi
ayyy inşallah bizimde öyle olur.bebekleri olanlara okadar imreniyorumki anlatamam.sanki dünya onlarınmış gibi.
canım ya ne güzel yazmışsın.ama ben yorulduğumu hissediym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?