Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

merhaba arkadaşlar aylar sonra aklıma geldi ve bi girip bakmak istedim buraya bende 8,9 ay öncesine kadar burda sizler gibiydim bilmiyorum belki benim girdiğim zamandan birileri varsa belki beni hatırlarlar şimdi tekrar girip okuyunca bende bişeyler yazmak istedim belki bebiş sahibi olmanızda azda olsa bi faydam olur....
benimde polikistik over hastalığım vardı düzenli adet göremediğim için hamile kalamıyodum ve sonunda tedavi olmaya karar verdim ve ilk ay klomen kullandım fakat yumurtalarım gelişmedi 2. ay tekrar klomen kullandım yumurtalarım gelişti fakat biz tam yumurtlama sırasında eşimle ilişkiye girmediğimiz için yumurtalarım iğne kullanmadan kendiliğinden çatladığı halde malesef geç kalmış olduk bu arada ben diyete başladım ve 1 ayda 8 kilo verdim inanırmısınız kızlar 8 kilo verdiğim ay yumurtalarım daha çok gelişti ve ben çatlatma iğnemi vuruldum size tavsiyem adetinizin 12. günü 14. günü 16.günü eşinizle ilişkiye girin biz ilk 2 ay bunu bilmiyoduk ve olmadı 3. ay bu şekilde ilişkiye girince ve eşim 11 ben 8 kilo verince ben hamile kaldım

şu anda 9 aylık hamileyim son günlerim kızımın gelmesini bekliyorum allahım hepinize nasip etsin inşallah bide bana hep derlerdi çok kafana takıyosun ondan olmuyo diye inanmıyodum hamile kaldığım ay diyet yaptığım için onun telaşı içindeydim ve inanınki hamileliği hiç düşünmüyodum hatta inanırmısınız testi yaparken bile inşallah bu ay hamile değilimdir birazz daha kilo vereyim diğer ay kalırım inşallah bile dedim ama iyikide kalmışım.....

yani kızlar anlıcağınız birincisikafanıza takmayın,ikincisi kilonuz varsa muhakkak verin çünkü yumurtalıklar yağ bağlıyor,üçüncüsüyse dediğim zamanlarda ilişkiye girin inşallah sizlere birazda olsa faydam olur hepiniz hamiş kalırsınız okadar güzel bir duygu ki hepinizin yaşamasını isterim......

kendinize iyi bakın.....

günaydın kızlar ne var ne yok bakalım..benim dinlenme sürecim devam ediyor..:)) ilaçsız stressiz günler özlemişim
dün eskişehire gittim algıda seçicilik olucak belki 100 tane hamile kadın gördüm hepsinde lcw alınmış dikkat bebek var tshirtleri..:)))
allah bizede nasip eder inşallah

inşallah canım benim klomende 2.döngüm dün bitti yarın kontrole gidicem hayırlısı inş..bende ilaçtan bıktım

kızlar bu ay yumurta takibi yaptırdım maalesef 13 mm gelişmiş önümüzdeki ay klomene başlasam nasıl olur acaba

cnm bu ayı da boş geçmeyin..sadece geç yumurtlamışsın..ben de senn gibi olunca dr a gitmiştim..sonradan öğrendiklerimi paylaşayım: netten ovulasyon kiti alıp test yaparak yumurtanın çatlayacağı zamanı tespit edebilirsin yada bir kaç gün sonra başlayarak 1 hafta filan 1 gün arayla ilişki olabilir..muhtemelen adetin çok gecikmesin diye dr un hap vermiştir..klomene de dr un tevsiyesi ile başlamalısın..dr bunlardan bahsetmediyse o dr u değiştirmelisin

canım teste de başladım çift çizgiyi 2 gün üst üste gördüm ama dr yumurtaların gelişmemiş dedi bu nasıl iştir anlamadım ben ya

Kizlar mrb herkese hayirli cumalar. Nasilsiniz bakalim. Ben kasik agrilarindan oluyorum resmen. Ayakta duramiyorum onun yuzunden. Duruseli cok merak ettim insallah ameliyati sorunsuz guzel gecmistir. Yakin zamandada ameliyatin mahsullerini guzel bebislerle toplar. Haberini bekliyoruz canim tez yanimiza don

Günaydın canım ...
Beni sorarsan iyiyim
klomeni son içtim dün akşam..

bakalım bu ay nolcaz..
durusel dün ameliyat mı oldu? inşallah iyi gelmiştir.

Senden ne var ne yok? gene bekleme süresine girdik iştee..
sanki hepimiz aynı anda bekleyip aynda anda çalışıyoruz heeee:):)

bende bu ay halvetlerden önce süt kaynatıp oturucam bakalım inşallah iyi gelir benimde kanallara...

Son düzenleme:

hadi insallah canim sende yakalarsin bir bebis:) ay ben sute kiyamam ya bi ara dusundum ama yapamadim zaten reglimin 14.u gunumdeyim artik bidahaki aya yaparim belki. Ay keske gelmesede ihtiyac duymasak hepimiz tombis tombis olarak grsek 2013e ah ah

hadi insallah canim sende yakalarsin bir bebis:) ay ben sute kiyamam ya bi ara dusundum ama yapamadim zaten reglimin 14.u gunumdeyim artik bidahaki aya yaparim belki. Ay keske gelmesede ihtiyac duymasak hepimiz tombis tombis olarak grsek 2013e ah ah

inşallah cnm yaaa...hayırlısı öncelikle..kızlar siz eşlerinizi dr a gönderdiniz mi ve ne zaman gönderdiniz?ben önümüzdeki 2 ay da olmazsa gidelim diyorum da..onlar için daha zor muayene olmak vs..:44:

inşallah cnm yaaa...hayırlısı öncelikle..kızlar siz eşlerinizi dr a gönderdiniz mi ve ne zaman gönderdiniz?ben önümüzdeki 2 ay da olmazsa gidelim diyorum da..onlar için daha zor muayene olmak vs..:44:

hayirlisi canim bu ay olmazsa bidahaki aya olur insallah. Ben eylulde 15gun arayla tekrarlayan kanamalarim icin esimle birlikte dr.a gttgimde esimden spermiogram istedi ve yaptirdik 1yillik evliydik hemen hemen. Zor bisey yok alt tarafi bi numune veriyor. Kadinlarin daha zor surekli aletlerle icli disliyiz.

dogru diosun cnm...hayırlısı inşallah..adetimi bekliycem ben de artık..önümüzdeki aya hayıt hapı düşünüyorum..

canım bence yap tam günündesin
zaten halvet öncesi bi 5-10 dk nı alır.
ahh ahh nerdeee o günleeeeerrr

canım bence yap tam günündesin
zaten halvet öncesi bi 5-10 dk nı alır.
ahh ahh nerdeee o günleeeeerrr

bizim halvet zamani belli olmuyorki canim:) esimde gormemesi lazim sutu ziyan ediyorsun diye soylenir durur. Sabahtan yapsam gun boyu etkisini devam ettirirmiki acaba

bu hayit hapinin markasi flan varmi canim. Ben cayini icmeye kalktim ama bogazlarimi yakti tiksindm biraktim bende oluruna ekimde 2.senemiz doluyor

ablam bunu kullandığı ay hamile kaldı cnm..bir yandan da hiçbişey yapmasam mı diyorum..ama yine yumurtlamam gecikirse diye de endişeleniyorum...bilmiyorum..

veganaturel diye bi marka kullanmış ablam..

ablam bunu kullandığı ay hamile kaldı cnm..bir yandan da hiçbişey yapmasam mı diyorum..ama yine yumurtlamam gecikirse diye de endişeleniyorum...bilmiyorum..

veganaturel diye bi marka kullanmış ablam..

umut dunyasi canim heleki boyle ablanda oldugu gbi kanitlanmis sonuc gorunce insan ister istemez denemek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…