günaydın kızlar ne var ne yok bakalım..benim dinlenme sürecim devam ediyor..:)) ilaçsız stressiz günler özlemişim
dün eskişehire gittim algıda seçicilik olucak belki 100 tane hamile kadın gördüm hepsinde lcw alınmış dikkat bebek var tshirtleri..:)))
allah bizede nasip eder inşallah
kızlar bu ay yumurta takibi yaptırdım maalesef 13 mm gelişmiş önümüzdeki ay klomene başlasam nasıl olur acaba
inşallah canım benim klomende 2.döngüm dün bitti yarın kontrole gidicem hayırlısı inş..bende ilaçtan bıktım
cnm bu ayı da boş geçmeyin..sadece geç yumurtlamışsın..ben de senn gibi olunca dr a gitmiştim..sonradan öğrendiklerimi paylaşayım: netten ovulasyon kiti alıp test yaparak yumurtanın çatlayacağı zamanı tespit edebilirsin yada bir kaç gün sonra başlayarak 1 hafta filan 1 gün arayla ilişki olabilir..muhtemelen adetin çok gecikmesin diye dr un hap vermiştir..klomene de dr un tevsiyesi ile başlamalısın..dr bunlardan bahsetmediyse o dr u değiştirmelisin
Kizlar mrb herkese hayirli cumalar. Nasilsiniz bakalim. Ben kasik agrilarindan oluyorum resmen. Ayakta duramiyorum onun yuzunden. Duruseli cok merak ettim insallah ameliyati sorunsuz guzel gecmistir. Yakin zamandada ameliyatin mahsullerini guzel bebislerle toplar. Haberini bekliyoruz canim tez yanimiza don
Günaydın canım ...
Beni sorarsan iyiyim
klomeni son içtim dün akşam..
bakalım bu ay nolcaz..
durusel dün ameliyat mı oldu? inşallah iyi gelmiştir.
Senden ne var ne yok? gene bekleme süresine girdik iştee..
sanki hepimiz aynı anda bekleyip aynda anda çalışıyoruz heeee:):)
bende bu ay halvetlerden önce süt kaynatıp oturucam bakalım inşallah iyi gelir benimde kanallara...
hadi insallah canim sende yakalarsin bir bebis:) ay ben sute kiyamam ya bi ara dusundum ama yapamadim zaten reglimin 14.u gunumdeyim artik bidahaki aya yaparim belki. Ay keske gelmesede ihtiyac duymasakhepimiz tombis tombis olarak grsek 2013e ah ah
inşallah cnm yaaa...hayırlısı öncelikle..kızlar siz eşlerinizi dr a gönderdiniz mi ve ne zaman gönderdiniz?ben önümüzdeki 2 ay da olmazsa gidelim diyorum da..onlar için daha zor muayene olmak vs..:44:
hayirlisi canim bu ay olmazsa bidahaki aya olur insallah. Ben eylulde 15gun arayla tekrarlayan kanamalarim icin esimle birlikte dr.a gttgimde esimden spermiogram istedi ve yaptirdik 1yillik evliydik hemen hemen. Zor bisey yok alt tarafi bi numune veriyor. Kadinlarin daha zor surekli aletlerle icli disliyiz.
dogru diosun cnm...hayırlısı inşallah..adetimi bekliycem ben de artık..önümüzdeki aya hayıt hapı düşünüyorum..
hadi insallah canim sende yakalarsin bir bebis:) ay ben sute kiyamam ya bi ara dusundum ama yapamadim zaten reglimin 14.u gunumdeyim artik bidahaki aya yaparim belki. Ay keske gelmesede ihtiyac duymasakhepimiz tombis tombis olarak grsek 2013e ah ah
canım bence yap tam günündesin
zaten halvet öncesi bi 5-10 dk nı alır.
ahh ahh nerdeee o günleeeeerrr
bu hayit hapinin markasi flan varmi canim. Ben cayini icmeye kalktim ama bogazlarimi yakti tiksindm biraktim bende oluruna ekimde 2.senemiz doluyor
ablam bunu kullandığı ay hamile kaldı cnm..bir yandan da hiçbişey yapmasam mı diyorum..ama yine yumurtlamam gecikirse diye de endişeleniyorum...bilmiyorum..
veganaturel diye bi marka kullanmış ablam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?