Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

günaydın hanımlar nasılsınız ben 2 gündür çok kötüydüm ama bugün o kadar güzel haberler aldım ki çok mutluyum...
iş başvurusu yaptığım yerden mülakata çağırdılar pazartesi iş görüşmem var...inşallah işe alınırım

bu ay ne doktora gittim ne de ilaç içiyorum ve o kadar rahatım ki halvetlerde kasılıp kalıyordum aklımda hep bebek düşüncesi vardı ama şimdi halvetlerde saatide sorun olmuyor çok iyiyim

kızlaar dr a gittim daha adet olmadım ama gebe değilmişim adetini bekle dedi. bu ay ilaçsız deniycez..hepimiz için hayırlısı..

ya benim anlamadıgım neden adet olmazsın yumurta mı oluşmamış oluyor? kaç gün gecti peki?

bizim halvet zamani belli olmuyorki canim:) esimde gormemesi lazim sutu ziyan ediyorsun diye soylenir durur. Sabahtan yapsam gun boyu etkisini devam ettirirmiki acaba

hı anladım .. canım bu tedavi için ziyan etmiyorsun ki sonucta ..
altı üstü bi su bardagı kaynatsan yeter :)

1 kilo sütle 5 gün yaparsın nolcak bişi olmaz...

hadi hayırlısı canım ,inşallah kalbine göre olur .

işe başlarsında inşallah daha da kafan dagılır :)))

benim içinde bervat bi gün
hayat işte kimine gülerken kimini aglatıyor...

sütle ne yapıyorsunuz kızlar,ben pcoluyum,bana da fayda eder mi

cnm dr bana progestan vermişti..o yapmış olabilir galiba..bırak progestanı dedi dr..hormonlar birbiine girdi tabi normal..

en kisa zamanda yapicam insallah canim. Kuaforden geliyorum nasil tiklim tiklim dolu anlatamam ama sonunda uzun saclarima kiydim kestirdim rahatladim cidden oh dunya varmis

canlarim yaa durusel den haberiniz varmi ? ameliyat olcakdi hani ? nasilmis simdi ? haber alirsaniz yazin mutlaka banada

canım hepımız merak edıyoruz onu ıyılesınce durumunu izah eder aramıza gelıp

CANLARRRIIIMMM BEN GELDİM ÇOK ZORLU Bİ ameliyat geçirdim 2.5saat sürdü tam kanamamı durduramamışlar ayılamadımda serumu karnımdakileri söküp atmısım 2 erkek doktor annem eşim hemşireler başedememişbenle bağlamış ellerimi sonunda doktorum gitmiş şuan baya halsizim karnımda ağrı var ama dün gün boyu kustum eşim annem kıyamam çok ağlamışlar basımda kanım 14ten 11e düşmüş çok korkmuşlar doktorum dioki hayatımda senin gibi hasta görmedim o hanım hanım kız gitti bi canavar geldi:)sonuç olarak sol tüpüm açıkmış sağda hafif tıkalıymış ve açılmış zaten benim yumurta genelde sağda oluşuodu ondan olmuomuş bebiş suan bi problem yok 2 ay kadar dinlen klomn kullanma dedi 1hafta sonra kontrolüm var durumlar böle zor yazıorum öptm hepınızı

çok geçmiş olsun canım ne güzel haberler böyle...desene 2 aya kadar hamişsin..:)))
hiçbir sorun çıkmadığına sevindim doktoru korkutman dışında..:)))

ahh canim kardesim yaa ne cok sevindim..insallah cok az kaldi bebise ))) dur seni yoriyim ben yine sorularimla. canim ya peki sana tuplerinin 2sidemi tikali demislerdi ? bunu hsg zamanimi dediler? nasil oluyor hsg o zaman yalnismi cekmis filmi ? acikmis biri biride hafif tikali..olllleyyyyy hadi gelsin bebisler..artik kafani rahat tut, bak naasil gelecek veletler tipis tipis..bende 4gun sonra gidiyorum dua et lutfen acik ciksinlar ((

yazmışlar sütle birşey hazırlıyorlarmış,eşleri ziyan oluyor yapma diyormuş,kür filan mı anlamadım,pcoluyum,iyi gelen kür biliyor musunuz

süt buharına oturmanın rahim yolunda iltihap varsa temizlediğinden bahsediyorlardı sanırım.
pco luysan sana metformin hapına başlamanı öneririm arkadaşım ve kiloluysan da kilo vermeni

cnım ameliyatının iyi geçmesine ve tüplerinin açılmasına çok sevindim inşallah bu günleride atlatıcaksın hayatım ileride hepsinini gülerek hatırlıycaz inşallah sen şimdi artık sadece kendini düşün yok onedemiş bu ne söylemiş hiç bir şey takma kafana bebiş yolunda bir engel daha kalktı daha önünden şimdi sıra meleğimizi beklemekte en kısa güzel haberlerini almak dileğiyle çok öpüyorum seni

kızlar günaydın mor kutudaki early....geri ismini bilmiyorum,o test güvenilir mi? acon gebelik testiymiş o.

Son düzenleme:

çok şükür atlattın canım çok çok geçmiş dolsun tez zamanda bebeğin gelsin inşallah :)

çok geçmiş olsun canım ne güzel haberler böyle...desene 2 aya kadar hamişsin..:)))
hiçbir sorun çıkmadığına sevindim doktoru korkutman dışında..:)))

çok saol cnm rabbim hepimize nasip etsin inşallah bekletmeden daha fazla:))

cnm benim saol inşallah bitanem,cnm hsg sırasında kendimi kastığım için tıkalı çıkmış zaten sol tarafım acıkmış ve ordada pek oluşmuo yumoş ondan olmuo demekki sağ tarafta hafif varmış tıkanıklık acılmış cnm sen ne yap et anestezili çekin rabbim yüzüne bakar inşallah dualarım seninle:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…