kızlaar dr a gittim daha adet olmadım ama gebe değilmişimadetini bekle dedi. bu ay ilaçsız deniycez..hepimiz için hayırlısı..
bizim halvet zamani belli olmuyorki canim:) esimde gormemesi lazim sutu ziyan ediyorsun diye soylenir durur. Sabahtan yapsam gun boyu etkisini devam ettirirmiki acaba
günaydın hanımlar nasılsınız ben 2 gündür çok kötüydüm ama bugün o kadar güzel haberler aldım ki çok mutluyum...
iş başvurusu yaptığım yerden mülakata çağırdılar pazartesi iş görüşmem var...inşallah işe alınırım
bu ay ne doktora gittim ne de ilaç içiyorum ve o kadar rahatım ki halvetlerde kasılıp kalıyordum aklımda hep bebek düşüncesi vardı ama şimdi halvetlerde saatide sorun olmuyor çok iyiyim
ya benim anlamadıgım neden adet olmazsın yumurta mı oluşmamış oluyor? kaç gün gecti peki?
hı anladım .. canım bu tedavi için ziyan etmiyorsun ki sonucta ..
altı üstü bi su bardagı kaynatsan yeter :)
1 kilo sütle 5 gün yaparsın nolcak bişi olmaz...
sütle ne yapıyorsunuz kızlar,ben pcoluyum,bana da fayda eder mi
ya benim anlamadıgım neden adet olmazsın yumurta mı oluşmamış oluyor? kaç gün gecti peki?
kızlar bende anlamadım yaaa olayı tam anlatsanızzz
Kizlar mrb herkese hayirli cumalar. Nasilsiniz bakalim. Ben kasik agrilarindan oluyorum resmen. Ayakta duramiyorum onun yuzunden. Duruseli cok merak ettim insallah ameliyati sorunsuz guzel gecmistir. Yakin zamandada ameliyatin mahsullerini guzel bebislerle toplar. Haberini bekliyoruz canim tez yanimiza don
Günaydın canım ...
Beni sorarsan iyiyim
klomeni son içtim dün akşam..
bakalım bu ay nolcaz..
durusel dün ameliyat mı oldu? inşallah iyi gelmiştir.
Senden ne var ne yok? gene bekleme süresine girdik iştee..
sanki hepimiz aynı anda bekleyip aynda anda çalışıyoruz heeee:):)
bende bu ay halvetlerden önce süt kaynatıp oturucam bakalım inşallah iyi gelir benimde kanallara...
canlarim yaa durusel den haberiniz varmi ? ameliyat olcakdi hani ? nasilmis simdi ? haber alirsaniz yazin mutlaka banada
canım hepımız merak edıyoruz onu ıyılesınce durumunu izah eder aramıza gelıp
CANLARRRIIIMMM BEN GELDİM ÇOK ZORLU Bİ ameliyat geçirdim 2.5saat sürdü tam kanamamı durduramamışlar ayılamadımda serumu karnımdakileri söküp atmısım 2 erkek doktor annem eşim hemşireler başedememişbenle bağlamış ellerimi sonunda doktorum gitmiş şuan baya halsizim karnımda ağrı var ama dün gün boyu kustum eşim annem kıyamam çok ağlamışlar basımda kanım 14ten 11e düşmüş çok korkmuşlar doktorum dioki hayatımda senin gibi hasta görmedim o hanım hanım kız gitti bi canavar geldi:)sonuç olarak sol tüpüm açıkmış sağda hafif tıkalıymış ve açılmış zaten benim yumurta genelde sağda oluşuodu ondan olmuomuş bebiş suan bi problem yok 2 ay kadar dinlen klomn kullanma dedi 1hafta sonra kontrolüm var durumlar böle zor yazıorum öptm hepınızı
CANLARRRIIIMMM BEN GELDİM ÇOK ZORLU Bİ ameliyat geçirdim 2.5saat sürdü tam kanamamı durduramamışlar ayılamadımda serumu karnımdakileri söküp atmısım 2 erkek doktor annem eşim hemşireler başedememişbenle bağlamış ellerimi sonunda doktorum gitmiş şuan baya halsizim karnımda ağrı var ama dün gün boyu kustum eşim annem kıyamam çok ağlamışlar basımda kanım 14ten 11e düşmüş çok korkmuşlar doktorum dioki hayatımda senin gibi hasta görmedim o hanım hanım kız gitti bi canavar geldi:)sonuç olarak sol tüpüm açıkmış sağda hafif tıkalıymış ve açılmış zaten benim yumurta genelde sağda oluşuodu ondan olmuomuş bebiş suan bi problem yok 2 ay kadar dinlen klomn kullanma dedi 1hafta sonra kontrolüm var durumlar böle zor yazıorum öptm hepınızı
ya ne sütüüüüüüüüüüüüüü
yazmışlar sütle birşey hazırlıyorlarmış,eşleri ziyan oluyor yapma diyormuş,kür filan mı anlamadım,pcoluyum,iyi gelen kür biliyor musunuz
çok geçmiş olsun canım ne güzel haberler böyle...desene 2 aya kadar hamişsin..:)))
hiçbir sorun çıkmadığına sevindim doktoru korkutman dışında..:)))
ahh canim kardesim yaa ne cok sevindim..insallah cok az kaldi bebise ))) dur seni yoriyim ben yine sorularimla. canim ya peki sana tuplerinin 2sidemi tikali demislerdi ? bunu hsg zamanimi dediler? nasil oluyor hsg o zaman yalnismi cekmis filmi ? acikmis biri biride hafif tikali..olllleyyyyy hadi gelsin bebisler..artik kafani rahat tut, bak naasil gelecek veletler tipis tipis..bende 4gun sonra gidiyorum dua et lutfen acik ciksinlar((
çok şükür atlattın canım çok çok geçmiş dolsun tez zamanda bebeğin gelsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?