Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

teşk edrm cnm benim inşallah rabbim büyük bunları görecek yasayacakmışım önümüzde ramazan bebiş gelir inşallah ayy bu narkoz beni kötü etti ya gözüm doğumdanda korktu valla

canım çok çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın dün misafirlerim vardı bakamadm nete aklım sendeyddi merak ettim bende. en kısa zamanada toparlanırsın inşallah

canım çok çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın dün misafirlerim vardı bakamadm nete aklım sendeyddi merak ettim bende. en kısa zamanada toparlanırsın inşallah

saol tatlım bende dün gece ancak yazabildim baktım merak etmişsiniz şimdide yatıorum öle iyiyim biraz ama ağrılarım var gecer inşallah cnm çok öptüm

saol cnm çok şükür ama zordu ömrümden 10yıl gitti valla 11de girdim 2.5ta odama geldim 3.5ta kendime ayıltmayada çok uğraşmış dktrlr,rabbim kimseye yasatmasın

canım hsgden sonra bi de laparoskopi yapılıyor,senin ameliyatın da onunla mı ilgili,ben de olacağım,umarım hepimiz için hayırlısı olur

süt buharına oturmanın rahim yolunda iltihap varsa temizlediğinden bahsediyorlardı sanırım.
pco luysan sana metformin hapına başlamanı öneririm arkadaşım ve kiloluysan da kilo vermeni

canım teşekkür ederim sana bilgin için,metmorfin hapını duydum fakat dr bana hiç ilaç yazmadı hatta öneride bile bulunmadı,tep tüpüm görüntülenememiş de onun için laparoskopi yapacaklar bir de,acaba onu mu bekliyor,kilolar için diyetteyim 6 kg verdim şimdi daha sıkı yapıyorum hedefim eylüle kadar 15 kg daha vermek

Geçmiş olsun canım. Yazılarını girdikçe okuyordum. Atlattın bak. Artık gelsiin bebişlerrr.. Kendine iyi bak. Allaha emanet ol..

canım hsgden sonra bi de laparoskopi yapılıyor,senin ameliyatın da onunla mı ilgili,ben de olacağım,umarım hepimiz için hayırlısı olur

EVET CNM LAPAROSKOPİ VE HİSTEROSKOPİ oldum seninde kapalımıydı tüplr

Geçmiş olsun canım. Yazılarını girdikçe okuyordum. Atlattın bak. Artık gelsiin bebişlerrr.. Kendine iyi bak. Allaha emanet ol..

saol cnm benim inşallAh gelir bebişler biraz kıvrımlıymış benim tüpler ama doktor dedi normal yolla olur

insallah canim insallah benimde acik cikar..ha bide bi sey sorayim,meselaa ben nerdeyse 6 ayin follikul takibi yapdirdim, o yuzden hep hep sol tarafda yumurtam olusuyordu, sadece bi kez sag tarafda olusmusdu, zaten usg de doktor bakarken sag yumurtalik soldan biraz buyuk, onda pko daha fazla biraz dedi..senin yazindan dogrmu anlamdim bilmiyorum ama, bende de 1tarafda hep yumos oluyordusa demekki belkide sag tarafim kapalidir hmm? ayy bi gelseydi 4gun bende bilirdim ne var ne yok (((

cnm evet benimkide aynen senin bi benzerin benim hep sağda oluşuodu 3-5 yumoş ama hiç hamiş klamadım ve sol açıkmış sağda hafif tıkalı oda açılmış birazda şekilleri bozukmuşhayırlısıyla inşallah atlatırsın cnm dur bakalım ama kesin anestezi al en büyük örnek benim bak kastım kendimi kapalı dediler ikiside deilmiş ama

cAAANNIMMMMMMMMMMMM GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR OLSUN İNŞALLAHHHH ÇOK ŞÜKÜR PROBLEM KALMAMIŞ 2 AY SONRA HAMİLESİN ALLAH İZİN VERİRSE YAA YİNE SÖYLÜYRUM BUU GERZEK DOKTORLAR NEDEN BAŞTA YAPILMASI GEREKEN ŞEYİ EN SON YAPIYORLAR ANLAM VEREMİYORUMM NEYSE HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH BİRAN ÖNCE KAVUŞURSUN BEBİŞİNEEEE GELİYOR GELİYOR

ayyyyyyyy cnmmmmmmmm inşallaahhhh ağzından bal damlıo bitanem seninn bebişee arkadas gelsin amaaann cnm kadn olmak çok zor zanaatmış az önce öksürük tuttu ölüodum ne kadar dolmuşum ağladım karnım çok acıdı böle olacagını bilsem vallaha evlenmezdim hiç sıkıntım bitmio(

canım kıyamam ben sana geçecek geçecek buda geçecek hiiçç öyle deme allah izin verirde bebişini kucağına aldığın zaman o acılarda neymiş feda olsun diceksin..

canım kıyamam ben sana geçecek geçecek buda geçecek hiiçç öyle deme allah izin verirde bebişini kucağına aldığın zaman o acılarda neymiş feda olsun diceksin..

inşallah cnm yaa şükür bugün daha iiyim banyomu yaptım pansumanımı oldum geldim allahım senin durunun fotoğrafını yeni gördüm rabbim nazarlardan saklasın inşallah hayırlı ömürler versin nası büyümüş ne tatlı olmuş maşallahinşallah daha fazla aratmaz bebişimde beni hemen olur

durusel canım cooook gecmiş olsun neler yaşamışsın
inşallah bu yaşadıklarına degecek cok cok tatlı bebişinde gelicek canım oh içimiz rahatladı tabi en cok sen rahatladın.artık bu rahatlıkla ikiz olur diy klomen vermemiştir doktor hehehe
ama pko luysan nasıl olcak yumurta gelişmiyosa mecbur klomen filan kullanman gerekmicek mi.....

ay benimde solda oluşuyo hep yumurta ama olmuyo bi ay sagda oluştu o ay hamile kaldım sanırım
valla bende şüpheleniyorum yaaa bence benimde tüplerde sorun var offff cok zormuş ameliyat yaaaa

işte süt kaynatıp oturmak da işe yarıyo sanırım tüplerin açılmasında... bu ay 1 kez yapabildim ama her halvetten önce yapmak istiyorum ....

Guis canım sende aşkının meyvesini almışsın sonunda

Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..

saol cnm benim inşallah mutlu sona yaklasıyorumdur ameliyat aslında kolay ama benim kaderim herhalde her şey zor oluo öksürmek çok fena suan tek sıkıntım o kanamam olunca 3 doktor uğraşmış benle o esnada solunum cihazını çıkardılar herhalde temizlemeyi unuttular ilk gün hep kan kustum o da öksürtüobende yapmıştım geçen ay süt buharı belki o açtı belki hsgde kastığımdan kapalı çıktı pko yok bende cnm prolaktin yüksekliği var onun içinde ilaç yazdırcam ilk ay klomensiz denemişti doktorum o zaman yumurta takibi yaptırdım oluşmuştu yumoş inşallah oluşur rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine çektiğim sıkıntı yüzü suyuna bu ay nasip eder inşallah bana ve hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…