cnım ameliyatının iyi geçmesine ve tüplerinin açılmasına çok sevindim inşallah bu günleride atlatıcaksın hayatım ileride hepsinini gülerek hatırlıycaz inşallah sen şimdi artık sadece kendini düşün yok onedemiş bu ne söylemiş hiç bir şey takma kafana bebiş yolunda bir engel daha kalktı daha önünden şimdi sıra meleğimizi beklemekte en kısa güzel haberlerini almak dileğiyle çok öpüyorum seni
CANLARRRIIIMMM BEN GELDİM ÇOK ZORLU Bİ ameliyat geçirdim 2.5saat sürdü tam kanamamı durduramamışlar ayılamadımda serumu karnımdakileri söküp atmısım 2 erkek doktor annem eşim hemşireler başedememişbenle bağlamış ellerimi sonunda doktorum gitmiş şuan baya halsizim karnımda ağrı var ama dün gün boyu kustum eşim annem kıyamam çok ağlamışlar basımda kanım 14ten 11e düşmüş çok korkmuşlar doktorum dioki hayatımda senin gibi hasta görmedim o hanım hanım kız gitti bi canavar geldi:)sonuç olarak sol tüpüm açıkmış sağda hafif tıkalıymış ve açılmış zaten benim yumurta genelde sağda oluşuodu ondan olmuomuş bebiş suan bi problem yok 2 ay kadar dinlen klomn kullanma dedi 1hafta sonra kontrolüm var durumlar böle zor yazıorum öptm hepınızı
canım çok çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın dün misafirlerim vardı bakamadm nete aklım sendeyddi merak ettim bende. en kısa zamanada toparlanırsın inşallah
saol cnm çok şükür ama zordu ömrümden 10yıl gitti valla 11de girdim 2.5ta odama geldim 3.5ta kendime ayıltmayada çok uğraşmış dktrlr,rabbim kimseye yasatmasın
süt buharına oturmanın rahim yolunda iltihap varsa temizlediğinden bahsediyorlardı sanırım.
pco luysan sana metformin hapına başlamanı öneririm arkadaşım ve kiloluysan da kilo vermeni
CANLARRRIIIMMM BEN GELDİM ÇOK ZORLU Bİ ameliyat geçirdim 2.5saat sürdü tam kanamamı durduramamışlar ayılamadımda serumu karnımdakileri söküp atmısım 2 erkek doktor annem eşim hemşireler başedememişbenle bağlamış ellerimi sonunda doktorum gitmiş şuan baya halsizim karnımda ağrı var ama dün gün boyu kustum eşim annem kıyamam çok ağlamışlar basımda kanım 14ten 11e düşmüş çok korkmuşlar doktorum dioki hayatımda senin gibi hasta görmedim o hanım hanım kız gitti bi canavar geldi:)sonuç olarak sol tüpüm açıkmış sağda hafif tıkalıymış ve açılmış zaten benim yumurta genelde sağda oluşuodu ondan olmuomuş bebiş suan bi problem yok 2 ay kadar dinlen klomn kullanma dedi 1hafta sonra kontrolüm var durumlar böle zor yazıorum öptm hepınızı
canım hsgden sonra bi de laparoskopi yapılıyor,senin ameliyatın da onunla mı ilgili,ben de olacağım,umarım hepimiz için hayırlısı olur
Geçmiş olsun canım. Yazılarını girdikçe okuyordum. Atlattın bak. Artık gelsiin bebişlerrr..Kendine iyi bak. Allaha emanet ol..
çok saol cnm rabbim hepimize nasip etsin inşallah bekletmeden daha fazla:))
cnm benim saol inşallah bitanem,cnm hsg sırasında kendimi kastığım için tıkalı çıkmış zaten sol tarafım acıkmış ve ordada pek oluşmuo yumoş ondan olmuo demekki sağ tarafta hafif varmış tıkanıklık acılmış cnm sen ne yap et anestezili çekin rabbim yüzüne bakar inşallah dualarım seninle:))))))))))))
EVET CNM LAPAROSKOPİ VE HİSTEROSKOPİ oldum seninde kapalımıydı tüplr
canım tüpün biri açık da diğeri net değilmiş,görüntülenememiş,laparoskopiyle bekacaklar,kapalıysa açmaya çalışacaklar,bu laparoskopiyle pko da çözülebiliyormuş,yumurtalara delikler açıp foliküllerin fazlalarını akıtıyorlarmış,sana bu da yapıldı mı
insallah canim insallah benimde acik cikar..ha bide bi sey sorayim,meselaa ben nerdeyse 6 ayin follikul takibi yapdirdim, o yuzden hep hep sol tarafda yumurtam olusuyordu, sadece bi kez sag tarafda olusmusdu, zaten usg de doktor bakarken sag yumurtalik soldan biraz buyuk, onda pko daha fazla biraz dedi..senin yazindan dogrmu anlamdim bilmiyorum ama, bende de 1tarafda hep yumos oluyordusa demekki belkide sag tarafim kapalidir hmm? ayy bi gelseydi 4gun bende bilirdim ne var ne yok(((
EVET CNM LAPAROSKOPİ VE HİSTEROSKOPİ oldum seninde kapalımıydı tüplr
canım tüpün biri açık da diğeri net değilmiş,görüntülenememiş,laparoskopiyle bekacaklar,kapalıysa açmaya çalışacaklar,bu laparoskopiyle pko da çözülebiliyormuş,yumurtalara delikler açıp foliküllerin fazlalarını akıtıyorlarmış,sana bu da yapıldı mı
yok cnm bende pco yok ama evet ileri derecede pco varsa o şekilde bi operasyonla yakıp temizliolar yumurtayı ama bana yapmadılar.cnm anestezi almadan çekindiysen anestezili bi daha çekin çünkü bende kaplı çıktı ve öle kolay bi ameliyat deil doktor bana 2 günden kalkar işe gidersin diodu 10 gün rapor verdi bide kan kaybı çok yaşadım saldırmışım narkozzluyken sökmüşüm bandajımı falan yarım saatlik amliyattan 11de girip 3te filan çıkmışım 3.5ta filan ayıldım yani bu riskler var yani inşallah sende böle olmaz ama çok çektim ben 1 tüm gün kustum(
cnm evet benimkide aynen senin bi benzerin benim hep sağda oluşuodu 3-5 yumoş ama hiç hamiş klamadım ve sol açıkmış sağda hafif tıkalı oda açılmış birazda şekilleri bozukmuşhayırlısıyla inşallah atlatırsın cnm dur bakalım ama kesin anestezi al en büyük örnek benim bak kastım kendimi kapalı dediler ikiside deilmiş ama
yok cnm bende pco yok ama evet ileri derecede pco varsa o şekilde bi operasyonla yakıp temizliolar yumurtayı ama bana yapmadılar.cnm anestezi almadan çekindiysen anestezili bi daha çekin çünkü bende kaplı çıktı ve öle kolay bi ameliyat deil doktor bana 2 günden kalkar işe gidersin diodu 10 gün rapor verdi bide kan kaybı çok yaşadım saldırmışım narkozzluyken sökmüşüm bandajımı falan yarım saatlik amliyattan 11de girip 3te filan çıkmışım 3.5ta filan ayıldım yani bu riskler var yani inşallah sende böle olmaz ama çok çektim ben 1 tüm gün kustum(
ah canım,çok çekmişsin yaaa,artık dileğine kavuşursun umarım,pazartesi günü bi gideyim doktora,bakalım ne diyecek,bende pko da var
cAAANNIMMMMMMMMMMMM GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR OLSUN İNŞALLAHHHH ÇOK ŞÜKÜR PROBLEM KALMAMIŞ 2 AY SONRA HAMİLESİN ALLAH İZİN VERİRSE YAA YİNE SÖYLÜYRUM BUU GERZEK DOKTORLAR NEDEN BAŞTA YAPILMASI GEREKEN ŞEYİ EN SON YAPIYORLAR ANLAM VEREMİYORUMM NEYSE HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH BİRAN ÖNCE KAVUŞURSUN BEBİŞİNEEEEGELİYOR GELİYOR
ayyyyyyyy cnmmmmmmmm inşallaahhhh ağzından bal damlıo bitanem seninn bebişee arkadas gelsin amaaann cnm kadn olmak çok zor zanaatmış az önce öksürük tuttu ölüodum ne kadar dolmuşum ağladım karnım çok acıdı böle olacagını bilsem vallaha evlenmezdim hiç sıkıntım bitmio(
canım kıyamam ben sana geçecek geçecek buda geçecek hiiçç öyle deme allah izin verirde bebişini kucağına aldığın zaman o acılarda neymiş feda olsun diceksin..
durusel canım cooook gecmiş olsun neler yaşamışsın
inşallah bu yaşadıklarına degecek cok cok tatlı bebişinde gelicek canım oh içimiz rahatladı tabi en cok sen rahatladın.artık bu rahatlıkla ikiz olur diy klomen vermemiştir doktor hehehe
ama pko luysan nasıl olcak yumurta gelişmiyosa mecbur klomen filan kullanman gerekmicek mi.....
ay benimde solda oluşuyo hep yumurta ama olmuyo bi ay sagda oluştu o ay hamile kaldım sanırım
valla bende şüpheleniyorum yaaa bence benimde tüplerde sorun var offff cok zormuş ameliyat yaaaa
işte süt kaynatıp oturmak da işe yarıyo sanırım tüplerin açılmasında... bu ay 1 kez yapabildim ama her halvetten önce yapmak istiyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?