- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
saol cnm benim inşallah mutlu sona yaklasıyorumdur ameliyat aslında kolay ama benim kaderim herhalde her şey zor oluo öksürmek çok fena suan tek sıkıntım o kanamam olunca 3 doktor uğraşmış benle o esnada solunum cihazını çıkardılar herhalde temizlemeyi unuttular ilk gün hep kan kustum o da öksürtüobende yapmıştım geçen ay süt buharı belki o açtı belki hsgde kastığımdan kapalı çıktı pko yok bende cnm prolaktin yüksekliği var onun içinde ilaç yazdırcam ilk ay klomensiz denemişti doktorum o zaman yumurta takibi yaptırdım oluşmuştu yumoş inşallah oluşur rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine çektiğim sıkıntı yüzü suyuna bu ay nasip eder inşallah bana ve hepimize
Guis canım sende aşkının meyvesini almışsın sonunda
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..
amin canım saol allaha çok şükür elimize aldırmayıda nasıp etsin inşallah sizdende güzel haberler gelir
kılr sizein dualarınıza ihtiyacım var pazar akşamı ultrasona girmiştim ama kese görünmedi değerim 2000 bu gün tekrar bakcak çok korkuyorum ya yine göremese
geçmiş olsun canım dikkat et
canlarrrııımmm ben geldim çok zorlu bi ameliyat geçirdim 2.5saat sürdü tam kanamamı durduramamışlar ayılamadımda serumu karnımdakileri söküp atmısım 2 erkek doktor annem eşim hemşireler başedememişbenle bağlamış ellerimi sonunda doktorum gitmiş şuan baya halsizim karnımda ağrı var ama dün gün boyu kustum eşim annem kıyamam çok ağlamışlar basımda kanım 14ten 11e düşmüş çok korkmuşlar doktorum dioki hayatımda senin gibi hasta görmedim o hanım hanım kız gitti bi canavar geldi:)sonuç olarak sol tüpüm açıkmış sağda hafif tıkalıymış ve açılmış zaten benim yumurta genelde sağda oluşuodu ondan olmuomuş bebiş suan bi problem yok 2 ay kadar dinlen klomn kullanma dedi 1hafta sonra kontrolüm var durumlar böle zor yazıorum öptm hepınızı
amin canım saol allaha çok şükür elimize aldırmayıda nasıp etsin inşallah sizdende güzel haberler gelir
bende klomen kullananlardanım ilk defa bu ay kullandım.yumurta takibine gittiğimde 23 mm tek yumurta olmuş ve iğne verdi doktorum ama çatladımı bilemiyorum.çatlarken bir belirti olur mu acaba ?tecrübeliler yardım bekliyorum
bende klomen kullananlardanım ilk defa bu ay kullandım.yumurta takibine gittiğimde 23 mm tek yumurta olmuş ve iğne verdi doktorum ama çatladımı bilemiyorum.çatlarken bir belirti olur mu acaba ?tecrübeliler yardım bekliyorum
ben geldim kızlar iş görüşmelerine gitmekten pek giremedim nete...çocuğu nasip etmedi mevlam belki işi kısmet eder bir yandan da kpss çalışıyorum çok yoğunum anlayacağınız...
yazın kendimi dinlenmeye almıştım biliyorsunuz çok rahatım bu ay gün hesaplama yok aman ilacımı alayım doktorun verdiği saat de ilişkiye gireyim ohhh be dünya varmış..:)))
dileyen herkese rabbim çocuk versin..bana da versin..:))
sizlerde nevar ne yok bakalım
bu yumurta takibi ilaki hsg çekildikten sonra mı yapılıyor arkadaşlar?hsg çekinmeden yumurta takibi+çatlatma iğnesi olan vaRmı? istanbulda tavsiye edebiloeceginiz iyi bir doktor birde?yardımlarınız için teşekkür ederim.ben bir defa klomen kullandım ama doktorum yumurta takibi yapmadı. ilişki günü falan da vermedi..tutmadı
binlerce şükür keseyi gördük 10 gün sonra inş kalp atışlarını duymaya gitcez
merhaba canım senle aynı durumdayız bende görüşmelere gidiyorum kpss için tekrar yapıyorum , iş konusunda hep olumsuz sonuç alıyorum ,kpss düşük alıyorum bakalım hayırlısı bende bu ay dinlenmedeyim evet ya ne rahatız ilaç yok birşey yok :) bu arad dün gece biz yine sallandık ve çok korktuk sabaha kadar yatamadım ben herkeste balkonlarda falandı ne güzel sallanmıyorduk alışmıştım ya ,şimdi yine tırstım birde gece sinek her yerimi ısırmazmı kaşım yanağım boynum parmagım öldüm
canım normal olanı ilk önce hsg çekilmesi belki tüpler kapalı boş boş neden ilaç alasın , ama benim arkadaşa dr 2 ay klomenle tedavi uyguladı ondan sonra hsg istedi her dr farklı yani
hazan04
binlerce şükür keseyi gördük 10 gün sonra inş kalp atışlarını duymaya gitcez
çok şükür canım ,inşallah kalp atışlarınıda duyarsın hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?