Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

anladım şimdi oh o zaman bi engel kalmadı gibi şimdi desene ayy haddiii inşallah yaaaaa

ameliyat kolay ama işte o narkoz mahvetti belkide ameliaytın kücügü büyügu yok malesef narkoz alıyosan riskli tüm ameliyatlar
Allah korumuş yine ..
Ramazan aynı cok bereketli canım belkide ramazan bebişi gelir
ayy hepimiz aynı anda hamile kalsak 1-2 ay içinde ne güzel olur yaaaaa

kılr sizein dualarınıza ihtiyacım var pazar akşamı ultrasona girmiştim ama kese görünmedi değerim 2000 bu gün tekrar bakcak çok korkuyorum ya yine göremese

üç beş gündür takip edemiyordum. çok çok geçmiş olsun. Ne güzel haberler. Inşallah en kısa zamanda daha da güzel haberler alırsın.

bende klomen kullananlardanım ilk defa bu ay kullandım.yumurta takibine gittiğimde 23 mm tek yumurta olmuş ve iğne verdi doktorum ama çatladımı bilemiyorum.çatlarken bir belirti olur mu acaba ?tecrübeliler yardım bekliyorum

en 2 kez çatlatma iğnesi yaptım, zaten 2. Sinde tuttu, hem de üçüz. Ben bir şey hissetmemiştim, ama doktor ultrasonda görebilir diye düşünüyorum. şansın bol olsun...

en 2 kez çatlatma iğnesi yaptım, zaten 2. Sinde tuttu, hem de üçüz. Ben bir şey hissetmemiştim, ama doktor ultrasonda görebilir diye düşünüyorum. şansın bol olsun...

Ben 2 kez çatlatma iğnesi yaptım, zaten 2. Sinde tuttu, hem de üçüz. Ben bir şey hissetmemiştim, ama doktor ultrasonda görebilir diye düşünüyorum. şansın bol olsun...

slm kızlar bende klomen kullandım bu ay bu ikinci kullanışım 3 tane yumurtam oluşmuş bugün 14.günüm 5'te çatlatma iğnesini vurulacağım umarım bu ay tutar, 2 kez kimyasal gebelik geçirdim dilerim isteyen herkes çok beklemeden kavuşur meleklerine :)

ben geldim kızlar iş görüşmelerine gitmekten pek giremedim nete...çocuğu nasip etmedi mevlam belki işi kısmet eder bir yandan da kpss çalışıyorum çok yoğunum anlayacağınız...

yazın kendimi dinlenmeye almıştım biliyorsunuz çok rahatım bu ay gün hesaplama yok aman ilacımı alayım doktorun verdiği saat de ilişkiye gireyim ohhh be dünya varmış..:)))

dileyen herkese rabbim çocuk versin..bana da versin..:))

sizlerde nevar ne yok bakalım

bu yumurta takibi ilaki hsg çekildikten sonra mı yapılıyor arkadaşlar?hsg çekinmeden yumurta takibi+çatlatma iğnesi olan vaRmı? istanbulda tavsiye edebiloeceginiz iyi bir doktor birde?yardımlarınız için teşekkür ederim.ben bir defa klomen kullandım ama doktorum yumurta takibi yapmadı. ilişki günü falan da vermedi..tutmadı

merhaba canım senle aynı durumdayız bende görüşmelere gidiyorum kpss için tekrar yapıyorum , iş konusunda hep olumsuz sonuç alıyorum ,kpss düşük alıyorum bakalım hayırlısı bende bu ay dinlenmedeyim evet ya ne rahatız ilaç yok birşey yok :) bu arad dün gece biz yine sallandık ve çok korktuk sabaha kadar yatamadım ben herkeste balkonlarda falandı ne güzel sallanmıyorduk alışmıştım ya ,şimdi yine tırstım birde gece sinek her yerimi ısırmazmı kaşım yanağım boynum parmagım öldüm

canım normal olanı ilk önce hsg çekilmesi belki tüpler kapalı boş boş neden ilaç alasın , ama benim arkadaşa dr 2 ay klomenle tedavi uyguladı ondan sonra hsg istedi her dr farklı yani

hazan04
binlerce şükür keseyi gördük 10 gün sonra inş kalp atışlarını duymaya gitcez

çok şükür canım ,inşallah kalp atışlarınıda duyarsın hayırlısıyla :)

Son düzenleme:
anladım canım.korkaklığımdan yaklaşık 4 aydır kaçıyorum şu hsg den.sanki klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kalabilecekmişim gibi geliyor.boş yere hsg çekilmek istemiyorum...bu tür bir tedavi uygulayan doktoru bi bulsam ahhh

binlerce şükür keseyi gördük 10 gün sonra inş kalp atışlarını duymaya gitcez

gözün aydın canım inşallah sağsalim kucağına almayıda nasit etsin mevlam..

herşeyimiz aynı herhalde aynı zamanda da hem hamile kalıp hemde işe giricez canım..:))) bugün ki iş görüşmesinde toplu mülakata çağırdılar ve en yaşlı bendim..( olmayacak sanırım o kadar genç varken bana mı düşecek..( kısmet bakalım

gün saymıyorum ya klomen bitti ilişkiye gireyim yok çatlatma iğnesi aman offf baya sıkılmışım iyi geldi böyle dinlenmek

geçmiş olsun canım bende 99 daki 2 depremide yaşadım hemde merkezindeydim..( allah yardımcınız olsun o piskolojiyi bilirim evin yanından kamyon geçse ev sallanıyor ve deprem oluyor diye fırlıyorum ayağa 13 yıl oldu nerdeyse..(

Son düzenleme:
Kızlar ya benim acayip başım dönüyor halbuki daha adetten sonra 10.gün yani hamile değilimdir herhalde dim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…