- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
biyolog canım sen kocaeli de misin bende yaşadım o depremleri hayatımın donum noktasıydı. Depremden once ve sonra diye 2hayatimiz var bizim. Allah bi daha yasatmasingözün aydın canım inşallah sağsalim kucağına almayıda nasit etsin mevlam..
herşeyimiz aynı herhalde aynı zamanda da hem hamile kalıp hemde işe giricez canım..:))) bugün ki iş görüşmesinde toplu mülakata çağırdılar ve en yaşlı bendim..( olmayacak sanırım o kadar genç varken bana mı düşecek.. ( kısmet bakalım
gün saymıyorum ya klomen bitti ilişkiye gireyim yok çatlatma iğnesi aman offf baya sıkılmışım iyi geldi böyle dinlenmek
geçmiş olsun canım bende 99 daki 2 depremide yaşadım hemde merkezindeydim..( allah yardımcınız olsun o piskolojiyi bilirim evin yanından kamyon geçse ev sallanıyor ve deprem oluyor diye fırlıyorum ayağa 13 yıl oldu nerdeyse.. (
Kızlar ya benim acayip başım dönüyor halbuki daha adetten sonra 10.gün yani hamile değilimdir herhalde dim???
arkadaşlar ben şuan 6 haftadayım yapılması gereken tester yada taramalar felan varmı tecrubelilerden bilgi istiyorum
bu yumurta takibi ilaki hsg çekildikten sonra mı yapılıyor arkadaşlar?hsg çekinmeden yumurta takibi+çatlatma iğnesi olan vaRmı? istanbulda tavsiye edebiloeceginiz iyi bir doktor birde?yardımlarınız için teşekkür ederim.ben bir defa klomen kullandım ama doktorum yumurta takibi yapmadı. ilişki günü falan da vermedi..tutmadı
selam kizlar bisey soracagim acil cevaba ihtiyacim var lutfen DOSTINEX ile tedavi olurken KLOMEN kullanan var mi aranizda ya da boyle bisey duyan(
ben dostinex tek başına kullandım ,çok fena kabızlık yapıyor dikkat et 3-4 tane içmeme ragmen ölmüştüm,
selam kizlar bisey soracagim acil cevaba ihtiyacim var lutfen DOSTINEX ile tedavi olurken KLOMEN kullanan var mi aranizda ya da boyle bisey duyan(
günaydın herkese kızlar 2 gündür pek durgunuz kimse tedavi görmüo yaa ondan herhalde çogumuz dinlenmede bu ay:)bende iiyim ama hafif ağrılarım oluo oturup kalkarkenpijamalardan sıkıldım hafif kızarıklık olmuş yaramda korktum bugün yıkancaktım yoksa bari silinip üzerimi değişeyim deryac80 cnm bebekle ilgili testmi o herneyse herşey olumlu çıkar inşallah ne zormuş kadın olmak endşelerimiz sıkıntımız hiç bitmio ((
yok canım ya, klomen sağolsun üçüz hamile bıraktı beni. yarın bir tanesi maalesef sonlandırılacakbu arada sana da çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum[/QUO
gerçekten mi klomen ile üçüz mü oldu.bende klomende 2.döngüdeydim bitti ve çalışmalara devam ediyorum..akabinde tabi şeker ilacına devam..temmuz 12 batım.bugün 16.günüm ama halan bişi yokk..klomeni nezamandır kullandın da böyle oldu..
yok canım ya, klomen sağolsun üçüz hamile bıraktı beni. yarın bir tanesi maalesef sonlandırılacakbu arada sana da çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
yok canım ya, klomen sağolsun üçüz hamile bıraktı beni. yarın bir tanesi maalesef sonlandırılacakbu arada sana da çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum[/QUO
gerçekten mi klomen ile üçüz mü oldu.bende klomende 2.döngüdeydim bitti ve çalışmalara devam ediyorum..akabinde tabi şeker ilacına devam..temmuz 12 batım.bugün 16.günüm ama halan bişi yokk..klomeni nezamandır kullandın da böyle oldu..
ya evet, şaka gibi, ama gerçek :) 3 ay kullandım canım ben kolmeni 3. de hamile kaldım. şansımız yaver gitti, gerçi eşime göre ondan kaynaklanıyormuş :) açıkçası ben daha uzun sürer diyordum, bize de çok süprüz oldu. umarım senin ve herkez için de herşey yolunda gider
ya evet, şaka gibi, ama gerçek :) 3 ay kullandım canım ben kolmeni 3. de hamile kaldım. şansımız yaver gitti, gerçi eşime göre ondan kaynaklanıyormuş :) açıkçası ben daha uzun sürer diyordum, bize de çok süprüz oldu. umarım senin ve herkez için de herşey yolunda gider
peki neden birini sonlandırıyorsunuz.doktor mu önerdi siz mi istiyorsunuz bunu.
çok saol cnm ayyy kıyamam yaa nie alıolarki problemmi var ayy benim arkadasım 4üz doğurdu bi problem olmadı cnm inşallah sendede bi problem olmaz allah yardımcın olsun cnm benim
peki neden birini sonlandırıyorsunuz.doktor mu önerdi siz mi istiyorsunuz bunu.
HERİKİSİ DE, HEM DOKTORUN ÖNERİSİ HEM DE BİZİM İSTEĞİMİZ. DİĞER BEBEKLERİ DE TEHLİKEYE ATMAK İSTEMEDİM. ÇOK İYİ BİR HAMİLELİK DE GEÇİREBİLİRİM, HEPSİNİ DE KAYBEDEBİLİRİM. BİLİNMEZ TABİKİ AMA, AMA BEN RİSKİ AZALTMAK İSTEDİM.
evet cnm bende ikisini bir kullandım prolaktin belası yüzünden malesefhamiş kalınca hemen bırakıosun dostinexi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?