Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

biyolog canım sen kocaeli de misin bende yaşadım o depremleri hayatımın donum noktasıydı. Depremden once ve sonra diye 2hayatimiz var bizim. Allah bi daha yasatmasin

Kızlar ya benim acayip başım dönüyor halbuki daha adetten sonra 10.gün yani hamile değilimdir herhalde dim???

bilimsel olarak mümkün değil canım ama allahın işi belli olmaz..:)))

Düzceliyim ben kasım depremin merkez üssü bizdik zaten ağustos depremide çok yakındık zaten anlayacağın zor bir dönem geçirdik..((
Allah düşmanımın başına getirmesin hala travmasını yaşıyorum

arkadaşlar ben şuan 6 haftadayım yapılması gereken tester yada taramalar felan varmı tecrubelilerden bilgi istiyorum

arkadaşlar ben şuan 6 haftadayım yapılması gereken tester yada taramalar felan varmı tecrubelilerden bilgi istiyorum

öncelikle tebrik ederim, umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine. ben şu an 13+3 teyim, 2 gün sonra 2li testim var. bildiğim kadarı ile 11-14. haftalar arası oluyor. daha önce sadece kan ve idrar testi yaptırdım, hamile olduğumu öğrendiğimde. bildiğim kadarı ile bir de 3lü test var ama detaylarını bilmiyorum 6. ayda da şeker yüklemesi olduğunu biliyorum, gebelik şekeri için.

bende hsg çekilmedi adetim 3 günü gittim klomen verdi 12. günü gel dedi gittiğimde yumurtam 23 mm olmuş çatlama iğnesi yapalım dedive 3 gün boyunca sabah akşam ilişki dedi.ama biz ilk gün sabah akşam yapabildik son iki gün sadece akşamları oldu bakalım ne olacak.

selam kizlar bisey soracagim acil cevaba ihtiyacim var lutfen DOSTINEX ile tedavi olurken KLOMEN kullanan var mi aranizda ya da boyle bisey duyan (

ben klomenle beraber kullandım canım ama kabızlık yapmadı bende... gerçi troid hastasıyım ve troid ilacı kabızlığımı önlüyot onun da etkisi olabilir

günaydın herkese kızlar 2 gündür pek durgunuz kimse tedavi görmüo yaa ondan herhalde çogumuz dinlenmede bu ay:)bende iiyim ama hafif ağrılarım oluo oturup kalkarkenpijamalardan sıkıldım hafif kızarıklık olmuş yaramda korktum bugün yıkancaktım yoksa bari silinip üzerimi değişeyimderyac80 cnm bebekle ilgili testmi o herneyse herşey olumlu çıkar inşallah ne zormuş kadın olmak endşelerimiz sıkıntımız hiç bitmio((

yok canım ya, klomen sağolsun üçüz hamile bıraktı beni. yarın bir tanesi maalesef sonlandırılacak bu arada sana da çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

yok canım ya, klomen sağolsun üçüz hamile bıraktı beni. yarın bir tanesi maalesef sonlandırılacak bu arada sana da çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

çok saol cnm ayyy kıyamam yaa nie alıolarki problemmi var ayy benim arkadasım 4üz doğurdu bi problem olmadı cnm inşallah sendede bi problem olmaz allah yardımcın olsun cnm benim

çok saol cnm ayyy kıyamam yaa nie alıolarki problemmi var ayy benim arkadasım 4üz doğurdu bi problem olmadı cnm inşallah sendede bi problem olmaz allah yardımcın olsun cnm benim

CANIM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM. bir problem yok ama, sonuçta üçüz gebelik çok riskli, diğer bebekleri de riske atmak istemedim. sanırım böylesi daha doğru olacak. tabi şuan yazması kolay geliyor, bakalım yarın neler olacak, neler hissedeceğim. UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER.

evet cnm bende ikisini bir kullandım prolaktin belası yüzünden malesefhamiş kalınca hemen bırakıosun dostinexi

canim arkadasimm ben birazdan hsg ya gidiyorum, anestezili diye anlasdim doktorla..cok heyecanliyim, geceyide uyuyamadim..acaba ne olacak diye ((( anesteziden kac zamana uyanirim ?dua edin lutfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…