Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canim arkadasimm ben birazdan hsg ya gidiyorum, anestezili diye anlasdim doktorla..cok heyecanliyim, geceyide uyuyamadim..acaba ne olacak diye ((( anesteziden kac zamana uyanirim ?dua edin lutfenn

cnmm cnmm rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin anestezi hafif oluo bildiğim kadarıyla 5-10 dkkada kendine gelirsin herhalde anestezi doğru karar cnm.haberlerini bekliyorum merakta bırakma tamam mı hemen belli olur zaten kapalımı açıkmı olduğu umuyorum ki açıktır...

herkeze günaydın. yarın redüksiyonum var, çok endişeliyim...

deryacım öncelikle tebrik ederim RABBİM sana anne olmayı nasip etmiş ne güzel ne zamandır yazıp yazmamayı düşünüyordum sana ama dayanamadım canım şu redüksiyon olayı yokmu içimi çok fena acıtıyo doktorlar sana sadece riskten bahsediyo ama kesin kaybedersin bebekleri demiyor öle değilmi bence bir daha düşün canım o güzelim yavruya kıyma RABBİM sana üçtane nasip ettiyse vardır bir bildiği sen tevekkülle yoluna devam et verende o alanda o eğer bizden evlatlarımızı almak isterse doğduktan sonrada alır sen bu hakkı o minik yavrunun elinden alma be annesi kıymsınlar o minik kalbe biliyorum senin içn bende daha çok yanıyodur bu kararı vermek kolay değil ama tekrar tekrar düşün biraz daha vaktin varken canım dualarım seninle...

herkeze günaydın. yarın redüksiyonum var, çok endişeliyim...

merhaba ,bende ikizim olsuna katılıyorum, neden 3 nüde doğurmuyorsun , daha iyi dr lara gitsen 9 ay boyunca hastanede yat , sana birileri baksın rabbim nasip etmiş , bile bile duyduğum günden beri ben olsam 3 nü doğururdum diyorum eşime yaşatmak için içerde tutmak için elimden geleni yapardım diyorum , daha gecenlerde kadının birinin rahmine özel dikiş atıp üçüzleri içerde daha uzun süre tutmadılarmı .en doğru karar senin bize söz düşmez allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

canim ya gitdim bugun yapmadi doktor, 2gun sonra yapacakmis birde anestezili yapmiyormus, tabi hsgiyi kendi doktorum cekmiyor, o yonlendirdiyi doktor yapacakmis, oda anestezili deyil, sakinlesdirici ile yapacam diyor, ne yapmam gerek sence? esim cok korkuyorsan baska hastahaneye gidelim diyor, sence sakinlesdiriciyle yaaprsa yien agrim olurmu ?ne tavsiye ediyorsun?

bende sakinleştiriciyle yaptırdım kalçamdan 2 iğne vurundum.eğer kendini kasmassan hemencik olup bitiyor iş sadece sıvıyı verdiklerindeki baskı hafif bi anlık sancı yapıyor sonra malzemeleri çıkarttıklarında ağrı geçiyor...ertesi günü biraz kasıkların sancılanıyor.

yaa canim benim agriya dayanma gucum cok zayif, kucuk agrida bile kendimi kasarim..korkum agri deyil, korkum o ki kendimi kasayim tupler aciksada tikali ciksin ((( of off ne yapcam..agriyir azaltiyormu bari sakinlesdirci ?

yaa canim benim agriya dayanma gucum cok zayif, kucuk agrida bile kendimi kasarim..korkum agri deyil, korkum o ki kendimi kasayim tupler aciksada tikali ciksin ((( of off ne yapcam..agriyir azaltiyormu bari sakinlesdirci ?

kızlar ben geçen ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum.. bebek olmamıştı.. bu ay beklemedeydim..gelecek ay yine klomen kullancaktım.. ama bu bekleme dönemimde adetim bi türlü gelemedi.. normalde 30 günde olurdum bu ay 35. gündeyim daha gelen yok.. test yaptım çıkmadı bişey demekki bebekte yok.. ama bu adet neden gelmiyor.. aranızda böyle 2. ay klomensiz adeti geciken oldumu :26:

cnm bence başka hastane varsa ona git benim bulundugum yerde başka özel yoktu 150km gitmek zor geldi,ertele ertele nereye kadar dedim ve kabul ettim mecburen kendini kasarsan biliosunki kapalı görünebilio ben o kadar kasmışımki 1dirhem bile geçmemişti tüplerden üstelik sadece hafif tıkanıkmış bi taraf bi tarafta açıkmışbenimde cnm çok tatlı ki ameliyatta bile uyanınca yıktım ortalığı bağladılar yani sölemiştim.o yüzden bence başka yere git anlamıorum yaa bu doktorlara nie zor gelio anestezi vermek

iste yarin gidecem kendi doktorum baska bir doktor bakalim buluyormu,,biluyorsun ben misirdayim, araplarla konusub anlasmak o kadar zorki...insallah bakalim nasil olcak...esimde hep korkma bi sey olmaz, bak sakinlesdirici vericekler, agrin az olur, ben yaninda olacam falan filan kafami karisdiiriyooo (((

ayyy cnm yaa bilmiodum valla mısırda olduğunu unutmusum ayy işin daha zor görev nedeniyle mi gittiniz zor tabi durumun,Allahım yaa git bakalım ısrar etseydin radyologa gerci ben yalvardım ama yine yapmadılar hiç gerek yok 1 dkklık bişe die bende internetten acıdığını duydum dedim allah allah inanmayın öle şelere falan dedi,inşallah bulursun uygun bi hastane kız orda böle koca karılarda çok olur ilaç yapan bulsanda onlara gitsen

heheh ))) evet canim burdaaa ooo cok yontem var koca kari deyib gecmek gerekmez, ne kadar cok hamile kalan gordum, hatda kendim bile yumoslar icin denemisdim, baya ilacsiz buyutmusdu,ama simdilik uzakk kaldim, bakalim hepe tupler acikmi, acik deyilse bosuna etmis olmayim dimi ? birazdan gidecem doktoruma ingilisce konusuyorum onunlada, bakalim baska doktor tavsiye ede bilecekmi anestezili..ama burda cok ucuzmus 25dolarmis..turkiyede kac bilmem..bakalim yaa uykularim bile kacdi ((

ayy evet cnm öle yöntemlere ben inanırım valla hatta yakın olan varsa veysel karani türbesine siirte mutlaka gitsinler o kadar çok örnegi varki etrafımda oraya gidip hamiş kalan,gecen yıl eşim diyarbakırdaydı ben 10 kez gittim yanına bilseydim çocugum olmayacak giderdim valla,ben 350 lira verdim özelde ben özel sigortalıyım ya kurumum karşıladı,25 dolar çok ucuzmuş git bakalım söle ben bayılırım de korkuorum de acındır kendini:)

alemsin yaaa hic guleceyim yokdu ))) ee sana bunu de onu de demek kolay, gel gor ben nasil diyecem arapca blemiyorum )))) neyse yarim yamalak konusur anlatmaya calisirim ya..ben oyle turbe falan inanmam, ama cok bitkisel yontemler var, Peygamberimizden gelen tedavi yontemleri falan..tupler acik cikarsa hacamat falan yapdiracam burda araplara..hayirlisi.eee sen nasilsin kendin ?

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız ben iyiyim allaha şükür... dinlenmede olduğum için bişeyler yazmıyorum okuyorum sizlerin yazdıklarınızı...

ayy evet derken nasıl anlatcak kız die kendimde güldüm :))))))çat pat anlat eşin nasıl anlasıo o anlatsın biliosa:))))çevremde 4 tane ilk çocugu veysel olan var cnm birinin 10 yıl olmamış gezmediği doktor kalmamış sürekli düşük oluomuş neyse bırakmışlar tedaviyi 1 yıl falan sonra biri veysel karani hazretlerini sölemiş gitmiş kurban adamış ama inanmıo tabi geldim dio halı yıkadım badana boya yaptım bi sürü meğer kalmışım hamile dio oğlu 2 de kızı var:) hacamatı bende duydumda ürkütücü gelio cnm yaa kan filan ama faydası vardır tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…