iyi akşamlar hanımlar nasılsınız ben iyiyim allaha şükür... dinlenmede olduğum için bişeyler yazmıyorum okuyorum sizlerin yazdıklarınızı...
bende iyiyim şükür cnm olsun arada yazın yaa sayfa çok sessiz kalıo bende evdeyim yaa valla zaman geçmio iş güçte yapamayınca
ayy evet derken nasıl anlatcak kız die kendimde güldüm :))))))çat pat anlat eşin nasıl anlasıo o anlatsın biliosa:))))çevremde 4 tane ilk çocugu veysel olan var cnm birinin 10 yıl olmamış gezmediği doktor kalmamış sürekli düşük oluomuş neyse bırakmışlar tedaviyi 1 yıl falan sonra biri veysel karani hazretlerini sölemiş gitmiş kurban adamış ama inanmıo tabi geldim dio halı yıkadım badana boya yaptım bi sürü meğer kalmışım hamile dio oğlu 2 de kızı var:) hacamatı bende duydumda ürkütücü gelio cnm yaa kan filan ama faydası vardır tabii.
yaa canim benim agriya dayanma gucum cok zayif, kucuk agrida bile kendimi kasarim..korkum agri deyil, korkum o ki kendimi kasayim tupler aciksada tikali ciksin ((( of off ne yapcam..agriyir azaltiyormu bari sakinlesdirci ?
yaa canim benim agriya dayanma gucum cok zayif, kucuk agrida bile kendimi kasarim..korkum agri deyil, korkum o ki kendimi kasayim tupler aciksada tikali ciksin ((( of off ne yapcam..agriyir azaltiyormu bari sakinlesdirci ?
kızlar ben geçen ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum.. bebek olmamıştı.. bu ay beklemedeydim..gelecek ay yine klomen kullancaktım.. ama bu bekleme dönemimde adetim bi türlü gelemedi.. normalde 30 günde olurdum bu ay 35. gündeyim daha gelen yok.. test yaptım çıkmadı bişey demekki bebekte yok.. ama bu adet neden gelmiyor.. aranızda böyle 2. ay klomensiz adeti geciken oldumu :26:
canım benimmmmmeğer tüplerin açıksa çok acımıyor kapalıysa biraz acıyor,işlem 1 dk sürüyor, anestezili çektirenlerin bazında kapalı falan çıkıyor birşeyler oluyor boş boş anestezi alma gel sık dişini ,normal çektir. bende ağlaya ağalaya gittim çok korktum ama sağ olsun dr 1 dk bitirdi
bende iyiyim şükür cnm olsun arada yazın yaa sayfa çok sessiz kalıo bende evdeyim yaa valla zaman geçmio iş güçte yapamayınca
yoo ben bi kere yapdirmisdim , hicde acitmiiyor en azindan hsg den iyidir dimi ?bakalim iste hayirlisi ne olcak tupler acik olsundaa..ya canim birde dun bir arkadas bi sey soyledi, eyer karinda agrin varsa demek tuplerde prblm var dedi, benim ara sira sancilarim olur bagirsaklarda..acaba tuplerdenmidir? sen duydunmu ?
canim burdamisin ? gitdim doktorumla gorusdum, bir hastahane daha onerdi, oraya telefon edib oyrenmem gerekmis anestezili yapiyorlarmi deyilmi diye, doktorum yapiyorlar orda dedi, ama yinede telefon et oyren..yarin sabah erkenden arayim bakalim..en son ne zamana kadar yapdirmam gerek hsgiyi ??? adetin kacinci gunune kaadar?
cnm duydum evet belinde ve karnında ağrın olur demişlerdi ama bende öle pek ağrı yoktu ama bi de şu yönden bak arada kimin karnı ağrımaz ki klomen kullanırken falan gebe gibi sancılarımız oluo ii düşün ii olsun...bende de öle sancılar oluodu arada tabii ama bak tüpün biri tamamen açık biride nazlı açık dedi doktor sağ tarafın geç gidiodu açtık onuda dedi.inşallah seninkilerde açıktır cnmayyy benimde biraz önce arkadaslar geldi geçmiş olsuna iki arkadasın 2 küçük sıpaları var evimi batırdılar yaa zaten hastayım iş yapamıom eşim yazık peşlerinde dolandı bide salonum beyaz bi de ben çok titizim gözüm yerlerde koltuklarda bi leke olsun hastayım demiorum ezile büküle eğilip siliorum eşimde bilio yaa elinde bez dolandı kıyamam:)) arkadasın biri sağlıkçı sorup duruo yok çikolata kistimi yok yumurtalıktamı problem benim arkadas ölede çocugun olmaz demişler,dedim hayır yumurtalıklarımda hiç bişe yok sadece tüpün yakınında bi küçük kist var onu aldırdım dedim yalan sölüyorum ama napım çocuklar şımarıo falan ama dio kocası birinin baba diyip sarılınca herşey bitio dio hepside tasdiklio ammaann kimse gelmese bundan ii bide eşim garibim dio oyuncak yokki bizde verelim dursunlar dio diolar hemen inşallah sizin evde oyuncakla dolar ayy ben alınganım herhalde herşey batıo valla (
canim burdamisin ? gitdim doktorumla gorusdum, bir hastahane daha onerdi, oraya telefon edib oyrenmem gerekmis anestezili yapiyorlarmi deyilmi diye, doktorum yapiyorlar orda dedi, ama yinede telefon et oyren..yarin sabah erkenden arayim bakalim..en son ne zamana kadar yapdirmam gerek hsgiyi ??? adetin kacinci gunune kaadar?
burdayım cnm burdayım ii bakalım hayırlısı inşallah çekiolardır,7-11. günleri arası oluo die biliorum ama ben 7. gün olmuştum cnm
insallah canim bakalim..ya deminden eski topiklere bakiyorum, bi turlu hamile kalamayan bayanlarin hepsi sonda hamile kalmis..kendime kendimee soruyorum acaba bende bi gun hamile ola bilecekmiyim ? nedense umutsuz gibiyim(((( ama icime dogdu yaa sen yakindaaa guzel haber vericeksin insallah. cnmsın yaa ağzından bal damlıo inşallah hepimiz birer birer dökülür burdan haberlerimizi veririzumutsuz olmak yok çıkmadık canda umut vardır bugün birini anlattı o arkadas hiç yumurtalığı yokmuş bi tane varmış senede 1 çatlıomuş o da yok olmuş doktor demiş imkansız senin hamile kalabilmen ayy ne kötü bi durum rabbime hamdolsunki umudumuz var
kızlarrr bana cevap vercek yokmu :26:
cnm bende hiç olmadı ama klomen kullanırken gecikmeleri olanlar oluo istersen bi doktoruna git kist filan için rahatlar hem,yoksa bişede zaten havaların sıcagındandır büyük ihtimal inşallah tez zamanda olursun
Deryacım inşallah redüksiyon yaptırmamışsındır(( çok dua ettim rabbim önüne engel çıkarsın diye inşallah kabul eder mevlam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?