Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız ben iyiyim allaha şükür... dinlenmede olduğum için bişeyler yazmıyorum okuyorum sizlerin yazdıklarınızı...

bende iyiyim şükür cnm olsun arada yazın yaa sayfa çok sessiz kalıo bende evdeyim yaa valla zaman geçmio iş güçte yapamayınca

bende iyiyim şükür cnm olsun arada yazın yaa sayfa çok sessiz kalıo bende evdeyim yaa valla zaman geçmio iş güçte yapamayınca

aman iyi ol canım bebek den önce bizim sağlığımız...
o kadar çok hamile haberleri alıyorum ki allah beni sınıyor resmen içimden birşey yazmak gelmiyor okuyor okuyor çıkıyorum...

yoo ben bi kere yapdirmisdim , hicde acitmiiyor en azindan hsg den iyidir dimi ? bakalim iste hayirlisi ne olcak tupler acik olsundaa..ya canim birde dun bir arkadas bi sey soyledi, eyer karinda agrin varsa demek tuplerde prblm var dedi, benim ara sira sancilarim olur bagirsaklarda..acaba tuplerdenmidir? sen duydunmu ?

yaa canim benim agriya dayanma gucum cok zayif, kucuk agrida bile kendimi kasarim..korkum agri deyil, korkum o ki kendimi kasayim tupler aciksada tikali ciksin ((( of off ne yapcam..agriyir azaltiyormu bari sakinlesdirci ?

canım benimmmmm eğer tüplerin açıksa çok acımıyor kapalıysa biraz acıyor,işlem 1 dk sürüyor, anestezili çektirenlerin bazında kapalı falan çıkıyor birşeyler oluyor boş boş anestezi alma gel sık dişini ,normal çektir. bende ağlaya ağalaya gittim çok korktum ama sağ olsun dr 1 dk bitirdi

yaa canim benim agriya dayanma gucum cok zayif, kucuk agrida bile kendimi kasarim..korkum agri deyil, korkum o ki kendimi kasayim tupler aciksada tikali ciksin ((( of off ne yapcam..agriyir azaltiyormu bari sakinlesdirci ?

canım benimmmmm eğer tüplerin açıksa çok acımıyor kapalıysa biraz acıyor,işlem 1 dk sürüyor, anestezili çektirenlerin bazında kapalı falan çıkıyor birşeyler oluyor boş boş anestezi alma gel sık dişini ,normal çektir. bende ağlaya ağalaya gittim çok korktum ama sağ olsun dr 1 dk bitirdi

kızlarrr bana cevap vercek yokmu :26:

bilmemki canim baksana arkdasin biri kendi kismisdi normal yoldan hsg yapdirirken, kapali gozukkmus tupleri, oysa kapali deyilmuis..korkuyorum yaaa baya ((

canim burdamisin ? gitdim doktorumla gorusdum, bir hastahane daha onerdi, oraya telefon edib oyrenmem gerekmis anestezili yapiyorlarmi deyilmi diye, doktorum yapiyorlar orda dedi, ama yinede telefon et oyren..yarin sabah erkenden arayim bakalim..en son ne zamana kadar yapdirmam gerek hsgiyi ??? adetin kacinci gunune kaadar?

cnm duydum evet belinde ve karnında ağrın olur demişlerdi ama bende öle pek ağrı yoktu ama bi de şu yönden bak arada kimin karnı ağrımaz ki klomen kullanırken falan gebe gibi sancılarımız oluo ii düşün ii olsun...bende de öle sancılar oluodu arada tabii ama bak tüpün biri tamamen açık biride nazlı açık dedi doktor sağ tarafın geç gidiodu açtık onuda dedi.inşallah seninkilerde açıktır cnmayyy benimde biraz önce arkadaslar geldi geçmiş olsuna iki arkadasın 2 küçük sıpaları var evimi batırdılar yaa zaten hastayım iş yapamıom eşim yazık peşlerinde dolandı bide salonum beyazbi de ben çok titizim gözüm yerlerde koltuklarda bi leke olsun hastayım demiorum ezile büküle eğilip siliorum eşimde bilio yaa elinde bez dolandı kıyamam:)) arkadasın biri sağlıkçı sorup duruo yok çikolata kistimi yok yumurtalıktamı problem benim arkadas ölede çocugun olmaz demişler,dedim hayır yumurtalıklarımda hiç bişe yok sadece tüpün yakınında bi küçük kist var onu aldırdım dedim yalan sölüyorum ama napım çocuklar şımarıo falan ama dio kocası birinin baba diyip sarılınca herşey bitio dio hepside tasdiklio ammaann kimse gelmese bundan ii bide eşim garibim dio oyuncak yokki bizde verelim dursunlar dio diolar hemen inşallah sizin evde oyuncakla dolar ayy ben alınganım herhalde herşey batıo valla(

burdayım cnm burdayım ii bakalım inşallah yapıolardır,7-11. günleri arası die biliorum ben 7. gün olmuştum cnm

ah canim yaa..bende oyle oldum bu aralar..dusunceli olmasi gerek onlarinda..seninde olcak canim insallah..yaa simdi icime kurt dusdu benim, benim kkarin agrilarim sik sik olur, ayda bi kere olur yaa (( ufff bi cekilseydi bu hsg. bende anlardim ne var ne yok (( galiba bende tikali yaa...(((

burdayım cnm burdayım ii bakalım hayırlısı inşallah çekiolardır,7-11. günleri arası oluo die biliorum ama ben 7. gün olmuştum cnm

burdayım cnm burdayım ii bakalım hayırlısı inşallah çekiolardır,7-11. günleri arası oluo die biliorum ama ben 7. gün olmuştum cnm

insallah canim bakalim..ya deminden eski topiklere bakiyorum, bi turlu hamile kalamayan bayanlarin hepsi sonda hamile kalmis..kendime kendimee soruyorum acaba bende bi gun hamile ola bilecekmiyim ? nedense umutsuz gibiyim (((( ama icime dogdu yaa sen yakindaaa guzel haber vericeksin insallah.

kızlarrr bana cevap vercek yokmu :26:

cnm bende hiç olmadı ama klomen kullanırken gecikmeleri olanlar oluo istersen bi doktoruna git kist filan için rahatlar hem,yoksa bişede zaten havaların sıcagındandır büyük ihtimal inşallah tez zamanda olursun

cnm bende hiç olmadı ama klomen kullanırken gecikmeleri olanlar oluo istersen bi doktoruna git kist filan için rahatlar hem,yoksa bişede zaten havaların sıcagındandır büyük ihtimal inşallah tez zamanda olursun

bu ay kullanmamıştım geçen ay kullanmıştım bukadar etkisi sürebilirmi :44: neyse doktorumu aradım bu hafta gelmezse haftaya gel dedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…