allahım sitenin her yeri ikiz dolu bende ikiz doğuracam çok tatlılar , bugün biri gelmiş merhaba ben kaan diyor öz güvene bak sen zamani çocukları :)
merhaba kızlar ben genetik testi yaptırmak istiyorum , 1000 lirayı geçiyor özel hastanede , burdaki üniversiteler yapmıyormuş ,dr istemedi ,o teste herşey çıktığı için yaptırmak istiyorum içinizde yaptıran varmı
bence yaptırma canım çünkü genetik testlerde taşıyıcı olduğun hastalıkdan bahsedecekler sana ve bunları kafana takacaksın..
merhaba kızlar ben genetik testi yaptırmak istiyorum , 1000 lirayı geçiyor özel hastanede , burdaki üniversiteler yapmıyormuş ,dr istemedi ,o teste herşey çıktığı için yaptırmak istiyorum içinizde yaptıran varmı
kesinlikle yaptırma derim bende biyolog arkadaşımıza katılıyorum durduk yerde kendini strese sokma canım
benim annem kötü hastalık geçirdi daha ne kadar taşıyı olabilirimki :) allah esirgesin , ama biyolog herşey çıkıyormuş bu testlerde, keyfiye yapılacak testler değilmiş sonucu 1 ayda çıkıyormuş 10 fazla test var fiyatları 150-200 arası dedi şimdi memlekette üniversite hastanesinde yapıyorlarda memleket gitmek istemiyorum ya kayıvaldemler falan
anladım canım sen bilirsin...genetik testleri çok detaylı oluyor zaten iyi araştır yaptıracağın yeri yanlış sonuçlar çıkar falan kabus olur test sana
eşimde diyor nerden kapıldın bu düşünceye durduk yere diyor , hım haklısın yaptırırsam üniversite yaptırırım özelde bayağı tutuyor çünkü ,teşekkür ederim , aslında hiç düşünmesem iyi olur böyle şeyleri ,kafam karıştı durduk yere, sen yaptırdınmı canım
yok canım yaptırmadım yaptırmamda çünkü benim anne tarafım kanserden ölüyor ve genlerimde kanser riski taşıyorum..şimdi bu testi yaptırınca bana ayrıntılı olarak hangi kansere yakalanma riskimi oran olarak verecekler ve bende düşün düşün kendimi kanser edicem o yüzden hiiiç gerek yok bence sende vazgeç boşu boşuna kendini üzeceksin...kuzenimin ilk çocuğunda 3lü yada 2 li testlerden birinde çocuğun zihinsel engelli yada felç olabileceğini söylediler üzüldük mahfolduk tabi kuzenim doğurdu şimdi tosun gibi oğlumuz var 1.5 yaşında.. allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı.. o yüzden bence takılma böyle şeylere
hım bilmiyordum ,öyle oran oranmı veriyorlar valla bende girerim strese, zaten ne hamilelik var çok şükür nede düşük o zaman hamile kalırsak bakarız değilmi zaten beni arad tutar böyle hüsnu kuruntular şu mu bu mu , allaha bırakayım bugün cuma değilmi kalkıyım bir abdest alıp yasin okuyum namaz kılıyım rabbim herşeyin hayırlı tamam vazgeçtim yaptırmıyorum , hayırlısını versin rabbim bulunca kaybettirmesin :) çok sağolun kızlarya biyolog dün üçüzlerin olur yazmışınya inşallah kız çok istiyoruz ikiz- üçüz
ikizim sende sağol
en iyisi canım dua edip allahımıza sığınmak...dediğin gibi bugün cuma bugün öyle bir an varmış ki allah her duamızı kabul edermiş inşallah o anları yakalarsın canım..
inşallah canım üçüz kızların olur..:)))
amin canım sağlıklı ve hayırlı olsunlar inşallah ,çıkayım ben canım öptüm seni :)
ya bende bilerek ilerlemek istiyorum , zaten adam dedi kaç düşüğün oldu biz onu düşüğü olanlara yapıyoruz dedi , bebeği bulmuşken kaybetmiyim ,hamile kaldığımda yok ama
canım hiç uğraşma değmez sen krem filan bize sat ben alırım bu hamilelik beni çirkinleştirdi iyice şöyle güzel şeylerin varsa süsleneyim kocama :))
ne kremi kız ne satması anlamadım ,evet çok maske yaparım ama pervin bulgak varya onun ürünlerini kullanırım kitabi var face ekle kadını , tatlım sen hamilesin sana her türlü kozmetik yasak mineral fresh ürünler olabilir onlarda çok pahalı ama ben pudramı ve rimeli hazır alıyorum ,allığımı ve rujumu kendim yapıyorum topuk kremi falanama ben oyuncakçıyım organik oyuncaklar yapıyorum face ekle beni okullarla çalışıyorum bu konuda , çamaşır makinesinde yıkanıyor oyuncaklarım var :)
canım bir ara evde kendin bir şeyler yapıyodun ya benim hiç vaktim yok sen yap bana sat diye dedim öyle :))) ama oyuncaklara bakıcam face ekledim seni kabul edersen sevinirim ismim gülcan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?