biyolog
posta kutunu boşaltırmısın sana msj gönderemiyorum , canım hemen bakıyorum
duruselcim ameliyatının süper sonuçlanmasına çok sevindim artık bebişin yola koyulur oturuverir göbüşünesanki ben bi umut bekliyor gibiyim o kadar sevindim cidden gelsin boy boy bebişler kışa birşeyler bulmam lazım evde durup çocuklu hatunlar gelince sinir oluyorum muhabbet bitiyor çocuklarının hareketlerini izliyoruz sıkıldım artık. eşime söyledim böyle böyle sıkıldım ben artık diye bi iş bulmam lazım diye dur bakalım kışa hamile olucaksın sen diyor bana biliyorum üzülmeyeyim diye diyor ama bişeyler rtık kapıma dayandı birilerine patlamam an meselesi. burnumdan alevler çıkıyor artık.geçen bi çocuk geldi yavrum çok zeki maşllah sevimli bişey erkek çocuğuydu. mutfakta servisleri hazırlarken yanıma geldi hadi oğlunu uyandır oynayalım artık dedi. aşkım benim oğlum yokki çocuğum yok benim diyorum. hayır var git uyandır diyor. nerde uyuyo peki diyorum sustu. bu balkonda oynayan bi çocuk var o senin oğlun diyor şaşkınım hala malummu oluyor çocuğa kimbilir Rabbim biz fiili dua yapıyoruz aciziz ben sürekli istiyorum sen hazinesi bol olansın istiyrum istiyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar istiyorum sana tevekkül edip kendimizi sana emanet ediyoruz yüreğim yanıyor kapına geldim Ya Rabbim hepimize ve bizede evlatlar nasip eyle aminnnn
Deryacım inşallah redüksiyon yaptırmamışsındır(( çok dua ettim rabbim önüne engel çıkarsın diye inşallah kabul eder mevlam..
inşallah, bende çok merak ediyorum
kızlar çok üzgünüm ama bir engel çıkmadı, maalesef yaptırdım, daha yeni girebiliyorum nete, 3 gündür evdeydim, işlem sonrası bugüne kadar fiziksel olarak çok sıkıntım olmadı çok şükür ama duygusal olarak baya sarsıldım. daha iyiyim şimdi
kızlar çok üzgünüm ama bir engel çıkmadı, maalesef yaptırdım, daha yeni girebiliyorum nete, 3 gündür evdeydim, işlem sonrası bugüne kadar fiziksel olarak çok sıkıntım olmadı çok şükür ama duygusal olarak baya sarsıldım. daha iyiyim şimdi
ay canım , ne diyelim hayırlısı ama çok üzüldüm ,
deryacım hakkında hayırlısı olsun inşallah RABBİM diğer bebişlerini sana bağışlasın ne diyelim nasip RABBİM dayanma gücü versin
selam her kese ..nasilsinizz? ya size guzel haber vereyim, ben 2gun once yapdirdim rahim filmini, bi turlu anestezili yapmadilar, agrikesici verdiler, aaa hic agri bile olmadi, azicik oldu )) ve tupler acik cikdi cok sukur..simdi sira geldi benim yumoslari buyutmeye..bu konuda yardim edin yaa lutfennnn
selam her kese ..nasilsinizz? ya size guzel haber vereyim, ben 2gun once yapdirdim rahim filmini, bi turlu anestezili yapmadilar, agrikesici verdiler, aaa hic agri bile olmadi, azicik oldu )) ve tupler acik cikdi cok sukur..simdi sira geldi benim yumoslari buyutmeye..bu konuda yardim edin yaa lutfennnn
Günaydın arkidişler
ben bu ay doktor kontrolünde olmadan klomen kullandım ( günde 1 tane sadece ,5 gün)
yumurtlama zamanı cook feci agrılarım oldu . ve resmen yumurtlama günü gecince gecti.. 12. -15. günler arası agrıdı akıntı oldu
biz 15-16-17. günler çalışma yaptık.
ama yumurtalar ne alemde bilmiyorum:) bu ay hastalanırsam gene doktora gidicem tabiii.. onun dışında bişey yapamadım bu ayç
süt kaynatıp 1 defa oturabilmiştim .. incir de yiyemedim bu ay..
benden haberler bu kadar..
gün aşırı ilişkiye devam bata kadar.
canım en iyisi klomen kullanmak hızlı çözüm için.
Doktor klomen vermedi mi?
sana söylemiştim tatlım tüpler açıksa okadar acımıyor diye
canim ya tesekkur ederim, simdi dogal yoldan bi seyler yapmak istiyorum. duyduguma gore balkabak suyu cok iyiymis yumoslar icin, cekirdeyide hormonlar icin, gerci benim hormonlar normal, bilmemki..hormonlarimida mi bir daha versem test hmm ?
Günaydın k.k'nın umutlu mutlu kadınları
Uzun zamandır giremiyordum malumunuz her defasında söylememe gerek yok :)
Allahın izniyle 3 hafta sonra izine çıkıcam 3-4 ay kadar buralarda olamicam..Geçmişi okumadım ne var ne yok hamişlerimiz varmı eskilerden gelen gidenler hayırlı haberler varmı durusel ne oldu ne durumda inşallah iyidir ve inşallaah bebişi en kısa zamanda onunla olur bugün burlardayım müsaitim çalışmıyorum zaten yeni kız yapıyor işleri ama fazladan pc olmayınca giremiyorumBir aksiliğim olmadan sağlıkla güle güle doğuma gidersem sizlere veda etmeden gitmem allahın izniyle özlicem o dönemde sizlere yazamicam görüşemicem ama inşallah geri döndüğümde bolcaaa güzel haberlerle karşılaşırım
tatlim yaa ben 3defa kullandim klomeni, en son hic etki etmedi, onceleri iyi kotu 18mm olurdu yumoslar, ama sonuncu kez 13mm den yukari cikarmadi ..o yuzden istemiyorum artik klomen, ben dogal yontemi soruyordum, sen bilirmisin ???
ben de sizler gibi çok bekledim bebeğimi tam 4 yıl klomen kullandım bal tarçın çörek otu yedim soğan kürü yaptım ama olmadı tüp bebek yapmaya karar verdiğimiz ay hamile kaldım kendiliğinden oldu tam 119 kilo ile hamile kaldım 125 ile doğuma girdim harika bir oğlum oldu ve 113 kiloya düştüm bebeğim şuan uyuyor onunla yaşam çok güzel haaa hamile kalmak için ne yaptığımı sorarsanız aslında hiçbirşey yapmadım sadece düşünmedim ne kadar kafana takarsan o kadar geç geliyor bu sıpalar oğluma her baktığımda olmayan ve isteyen herkese nasip etsin diye dualar ediyorum en kısa sürede sizlerinde olur inşallah hepinize tek söyleyebileceğim bir gün olacağına inanın ınancınız ne kadar yüksekse gelmesi o kadar yakındır
hayırlı olsun canım şimdiden bebişin Allah analı babalı büyütsün .
bu arada sadece klomenle mi geldi bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?