Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

cnmm merhaba ben iiyim şükür laparoskomi oldum 14 gün oldu pazartesi dikişler alındı çok şükür bi problem yok tsol tüp açıkmış sağdanda ilaç gidiomuş ama şekli biraz kıvrımlı oldugundan nazlı gidiomuş birazdoktor bu ay ve temmuzz,ağustosta ilaç yok dinlen ama korunma dedi bu ay bişe yapamadık zaten daha yeni normal banyomu yapabiliorum,önümüzdeki aylarda incire devam başlıcam raporluyum 2 haftadır,şimdide memleketteyim annemlerde,pazartesi işbaşı,cnm evet sende veda etmeden gitme inşallah bebişin hayırlısıyla gelir inşallah cnm.inşallah döndüğünde hep hamiş oluruz:)))

cnm çok sevindim acımadığına ve tabi açık olduğuna bol bol incir kaynatıp içiosun yada yiyosun bende adet olum başlıcam incire:))kurt çıkcak içimde:))

cnm hakkında hayırlısı ama üzüldüm valla allah dier 2 bebişine sağlıklı ömür versin inşallah: (

Selam Herkese ...

Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var ...

1 senedir uğraşıyorum bu yolda bu ay ilk defa klomen kullandım günde iki tablet adetin üçüncü gün başladım 5 gün sonra yani dün doktora gittim. Hiç yumurtan yok dedi.olmamış olamaz çünkü daha önceki muaynelerde yumurtamda görünüyodu hormonlarımda güzeldi ve ben her ay aynı gün adet olurum çok nadir gecikir oda mevsim geçişlerinde....

Ama dün yıkıldım... Ya bu kadın yanlış tedavi yaptı önce günde bi tabletle başlaması gerekiyodu iki tablet ağır geldi yumurta çabuk büyüdü çatladı ... Ya geç oluşacak yada bu ay yumurtasız geçiyo bilmiyorum yumurta olmadan da adet olunmazki ...

Kafam karıştı resmen sinirlerim alt üst oldu.. Haftaya perşembe bidaha gidicem ve 21. gün progesteron tahlili yaptırıcam..Onun sonucunda belli olucak yumurtlayıp yumurtlamadığım..Ama o zamana kadar çatlıycam ... beynim durdu...

Nolur bi akıl verin ... Çok ihtiyacım var ...

merhaba canım öncelikle biraz sakin ol, her dr tedavi şekli farklı ,ilaç çok gelseydi bir sürü yumurtan olurdu , 2 günde olup çatlamaz öyle ,yıkılacak bir durum yok gelecek ay tekrar devam edersin ,ilaç sana yeterli gelmemiş okadar ,zaten tedaviye başlayınca git geller başlıyor

Allah razı olsun cevabın için ...

Aklıma takılıyo konuşcak bunu yaşamış derdimi anlıcak birisi arıyorum ... Yani olmamıştır dimi belki geç gelişecektir.

O git gellerde beni yoracak iş yeriyle görüşcem artık kabul ederlerse çalışmaya devam yoksa çalışma hayatımda son bulacak.

canım daha önce ilaçsız kontrol ettiğinde yumurtan kaç tane vardı nasıldı boyutları?
eger 1 ay ilaçsız takip ettiyse yumurta tembelliği olup olmadıgını bilerek ilaç vermesi lazımdı.
yumurtaların inşallah çatlamıştır canım
siz genede bu ay calışmalara devam edin:) suanda mecburen tahlillerini yaptır günlerinde sonraki ay artık istersen başka bi doktora da gidebilirsin.

bide bol bol incir ye canım...

Yok işte ilaçsız kontrol etmedi .. Ben nisan ayında reglimin 14. günü hafif akıntıyla kanamam olunca gitmiştim kontrole yumurtan 18 mm olmuş bugün yarın çatlar demişti ordan biliyorum yumurtamın olduğunu . Bir sene önce bu progesteron tahlilini yaptırmıştım ozamanda iyiydi değerler hiç bi sorun yoktu yanii ...

Bu ay adetin 3. günü muayne etti yumurtaların var dedi ilacı verdi 5 gün sonra ilaç bitiminde hiç bişey yok dedi....

İncir duymuştum eveet yiycem bende bugün iş çıkışı ilk işim incir alcam....

Varmı böyle bişey başına gelen bilmiyorum ... Yeni bi konumu açsam acaba ?

kızlar lütfen banada bir cevap verin,bende günde 2 kez klomen içtim adetin 12.günü gittim birsürü küçük yumurta var dedi,sadece bir tanesi büyümüş oda 12mm 2gün sonra yeniden gel dedi,bu iki günde nasıl büyütebilirim,çatlatma iğnesi yapacaktı büyümezse olmazmış 20mm olması gerek dedi

Keşke anlasamda cevap verebilsem

Mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldım ama ben klomeni adetin 5.günü başladım ve 5gün içtim

Mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldım ama ben klomeni adetin 5.günü başladım ve 5gün içtim

hayırlı olsun canım,sağ sağlim bebeğini kucağına al
bende 5. günü başladım 5 gün içtim,12 .günü dr. gittim 12mm büyümüş dedi,senin nasıl ilerlemen olmuştu anlatır mısın?

kızlar bilen yok mu

ben şimdi dr. umu aradım,12. günde 12 mm olan yumurtam vardı,bugun 13. gün çatlatma iğnesini yaptır dedi telde,başı kalabalıktı acaba dalgınlıkla mı söyledi kızlar?? 12 mm yumurtaya çatlatma iğnesi olur mu ne olur yardım edin???

gunde 2mm buyur,bugun 14 mm olmuştur.genelde 16mm olunca vuruyorlar bence yarın vurulsan olur.

canim bende 12ci gunumde gitmisdim ultrasona 15mm dedi, ama iki gun sonra yani adetin 14cu gunu iliski yasayin dedi, 14cu gunune catlar dedi..bugun bende shansimi denedim..bakalim catlarmi, gerci bende catlama soruni vardi hep, bilemiyorumki acaba iynemi yapdirsaydim, yoksa kendiliginden catlarmiydi hmm>
bu arada bence biraz erken vurdurmussun, 1gun daha beklesen bence daha iyi olurdu, ama bilemeyiz tabi bunyeden deyisiyor, belkide buyumusdur ve catlamisdir seninki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…