Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Canım sanırım başının kalabalıklığından söyledi. 1 sene yumurta takibi yaptırdım. 17 - 18 mm olmadan çatlatma iğnesi vermiyor doktorlar. Bu gün ancak 14 mm olmuştur. Bu da yeterli bir büyüklük değil.

kızlar nasılsınız nerelerdesiniz yaz geldi topik boşaldı , bende şu sınavımı geçirsemde rahatlasam of of

valla ya yaz geldi topik günde 2 sayfa zor ilerliyor....birde ay ortasında hemen hemen herkesin adet günü 2 haftaya bak hareketliliği..:)))
dantel örmeyi sevmem ama ders çalışıyorum ya canım bir dantel örmek istiyor anlatamam sana neyse son 2 gün

hayırlı olsun canım,sağ sağlim bebeğini kucağına al
bende 5. günü başladım 5 gün içtim,12 .günü dr. gittim 12mm büyümüş dedi,senin nasıl ilerlemen olmuştu anlatır mısın?

Cnm bende4.günü giettim dk. Biri22mm biri 15mm olmak üzere 2yumurtam oluşmuş haftaya gidicem doktora bakalım bebisim nasilmis belkide bebeislrim

Anladım canım ya valla hiç bi fikrim yok çok enteresan ya nereye gider yumurtalar....

büyürler canım daha.. günde 2mm filan büyüyor cünkü..

Mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldım ama ben klomeni adetin 5.günü başladım ve 5gün içtim
ah ne güzel şanslı biriymişsin :)))

hepimizin bat yakın yakın çok ilginc yaaa neden öyle acaba :)))
benim bu ay tam ay ortasında valla 15 temmuz...

ee yarın sınav günü hadi bakalım gecmiş olsun şimdiden..

hayırlı olsun canım,sağ sağlim bebeğini kucağına al
bende 5. günü başladım 5 gün içtim,12 .günü dr. gittim 12mm büyümüş dedi,senin nasıl ilerlemen olmuştu anlatır mısın?

yumurtalarının boyutuna bakılırsa tek gibi :)))

Hayirlisi cnm allahım sağ salim versinde 2side1ide aynı rabbim olmayan herkese nasip etsin

nedense yazıcak bişi de bulamıyorum
tam ortasındayım ayın..
ne yumurtluyorum ne belirti olabilir...
son 10 gündeyim cünkü:))

kuzu kuzu bekliyoruz...

nedense yazıcak bişi de bulamıyorum
tam ortasındayım ayın..
ne yumurtluyorum ne belirti olabilir...
son 10 gündeyim cünkü:))

kuzu kuzu bekliyoruz...

bende aynen senin gibiyim canim, guya dun yumurtalama gunumdu, yada belki bugun, hafif sizi var yumurta olusan tarafda, ama hic emin deyilimki, doktorum dun ve bugune koymysdu halveti , catlar dedi o zamana..bilmemki..sen bilirsin belki 12ci gunde 15mm olan yumurta 14-15ci gunde ne kadar olucaba ???

herkese hayirli gunler kizlar. Ne var ne yok bakalim. Benim bat 1hafta erken geldi bugun bitti. Yine zorlu bekleyisli bir doneme basliyoruz. Okadar kizgnimki kendime artik gozyaslarimi saklayamaz oldum. Ruhum karman corman. Tez zaman ustun yetenekli gordugum anne adaylarina bizde katiliriz insallah

üstün yetenekli anne adayları güzelmiş ,kızlar bir silkinin gene buhran çöktü topiğe herşey güzel olacak ,biraz sabır ,

tatlım bunu dr bilir ,biz bilemeyizki , msj 1o dk kısıtlaması olduğu için cevap veremedim burdan yazayım , hiç bir fikrim yok sen neden bu kadar takıldın onu anlamdım , çatlar dediyse çatlar DDD

tatlım bunu dr bilir ,biz bilemeyizki , msj 1o dk kısıtlaması olduğu için cevap veremedim burdan yazayım , hiç bir fikrim yok sen neden bu kadar takıldın onu anlamdım , çatlar dediyse çatlar DDD

haklisin canim cok takdim galiba ben..cunki ben bugune kadar dogal yoldan catladigimi bilmiyorum hic,, hep klomenle zorla 16mm e ulasirdi yumosum, catlama ignesiyle catlardi ..simdia ilk defe bu kadar erkenden 12ci gunde 15mm olunca panik yapdim..aslinda bata kadar kk ya girmek istemiyorum, cok okudukca daha fazla takiyorym galiba...bos vermem laizm biraz.sende durumlar nasil ?

canım 20-22 mm arası olur ki tam kıvamında:))))
gün aşırı devam et canım ..
hadi inşallah tutar...

Canım anne adaylarının hiçbiri üstün yetenekli falan değil, Allah veriyor onlar da taşıyor karınlarında. Kimse Allahın izni olmadan yapamaz,hemen hamile kalıyorum diye hava atanlar Allaha şirk koşuyorlar haberleri yok.Kendine kızman çok normal,ben de vücuduma her ay "birşeyi beceremiyorsun" diye kızıyordum. Ama o da uğraşıyor. İlaçlara iğnelere adapte oluyor, başka ne yapsın? Allah "ol" demedikçe o nasıl başarsın? Kendimizi sevmek zorundayız,bizden bir tane daha yok. Bu olanlar bizim suçumuz değil. Çok şükür rahimimiz yumurtalıklarımız var,hala ümit var. Allah hayırlı zamanda hayırlı ,sağlıklı çocuklar nasip etsin tüm isteyenlere..

kesinlikle...
süper bi tespit..
Üstün yetekli Anne adayları

inanırmısın şu hayatta yapamayacagım dediğim yada beceremeyeceğim dediğim bişey yok ama
gel gelelim bebek konusunda elde olmayan sebeplerden dolayı yapamam nasıl koyuyooo

1 hafta erken geldi hee bu ay ne kullanmıştın kaçıncı gün geldi seninkler?

herkese slmlar
topiğin başlığını gördüm yazmak istedim
bende polikistik over var ve hep ilaçlarla regloldum
mayısın başında klomen kullandım
tek kutu kullandım ve mayısın ortasında hamile kaldım
şu anda yaklaşık 2 aylık hamileyim
inşallah rabbim sizin de gönlünüze göre
verir.

busmai canim haklisin suphesiz Allah ol demedn olmaz gecen gezmeye gttik herkes cocuklu malum. Yok 1.ye antalyada hamile kaldim. Yok 2.de limon tuzu aserdim yok 3.de 2ay ustne gormusum falan filan ben onlari dinledikce bende anormallik var diye dusunur oldum. Aksam eve gelince cesmeler bosaliverdi.

gelecek_se ben araliktan beri hic bisey kullanmiyorum canim pazar gunu geldi. Sanirim denize grince tuzlu suyu gorunce erken geldi. Ama buseferki surekli puturlu oldu niye bilmiyorum

tebrikler çabuk başarmışsın:))
valla canım benimde regl cok cok düzenlidir. hiç kötü alışkanlıgımda yoktur hatta bazen diyorum herseyi tam tersi yapıcam bundan sonra
kola içccem hatta sigaraya mı başlasam :120:

ya var yaaa hersey normal ama olmuyooo olmuyoo olmuyoo
belkide gerekten bi sorun var doktorlar bulamıyoo
zaten hiç bi doktora güvenmiyorum hiç biri bişi bilmiyooo

ben doktora ilk gittim artık bebiş istiyoruz dedim
o da bana klomeni verdi aynı zamanda yaşın çok genç bunu
dert edinme kendine dedi çünkü bazen
geliyolar herşey normal ama olmuyo bunun tek sebebi
stres yapıolar dert ediyolar ondan olmuyo dedi

sen de akışına bırak cnm
ben çok rahattım olmazsa ilerde allahın izniyle olacak bi gün diyodum
sonra ilaçtan sonra doktor yumurta gelişimimi takip etti
çatlamaya yakın zamanda 2 güne bir ilişkide bulunun dedi
daha sonra adet zamanımda testte 2 çizgi çıktı
inşallah isteyen herkese verir rabbim.

hım anladımmm .....
ay bende gecen hafta tam da yumurtlama günlerimde denize filan girdim cok fena bel ve kasık agrısı cektim yumurtlama günlerimle beraber gecti gitti vallaa
kesin bende senin gibi olurum canım.
yanlız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…