ben şimdi dr. umu aradım,12. günde 12 mm olan yumurtam vardı,bugun 13. gün çatlatma iğnesini yaptır dedi telde,başı kalabalıktı acaba dalgınlıkla mı söyledi kızlar?? 12 mm yumurtaya çatlatma iğnesi olur mu ne olur yardım edin???
kızlar nasılsınız nerelerdesiniz yaz geldi topik boşaldı , bende şu sınavımı geçirsemde rahatlasam of of
hayırlı olsun canım,sağ sağlim bebeğini kucağına al
bende 5. günü başladım 5 gün içtim,12 .günü dr. gittim 12mm büyümüş dedi,senin nasıl ilerlemen olmuştu anlatır mısın?
Yok işte ilaçsız kontrol etmedi .. Ben nisan ayında reglimin 14. günü hafif akıntıyla kanamam olunca gitmiştim kontrole yumurtan 18 mm olmuş bugün yarın çatlar demişti ordan biliyorum yumurtamın olduğunu . Bir sene önce bu progesteron tahlilini yaptırmıştım ozamanda iyiydi değerler hiç bi sorun yoktu yanii ...
Bu ay adetin 3. günü muayne etti yumurtaların var dedi ilacı verdi 5 gün sonra ilaç bitiminde hiç bişey yok dedi....
İncir duymuştum eveet yiycem bende bugün iş çıkışı ilk işim incir alcam....
Varmı böyle bişey başına gelen bilmiyorum ... Yeni bi konumu açsam acaba ?
kızlar lütfen banada bir cevap verin,bende günde 2 kez klomen içtim adetin 12.günü gittim birsürü küçük yumurta var dedi,sadece bir tanesi büyümüş oda 12mm2gün sonra yeniden gel dedi,bu iki günde nasıl büyütebilirim,çatlatma iğnesi yapacaktı büyümezse olmazmış 20mm olması gerek dedi
ah ne güzel şanslı biriymişsin :)))Mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldım ama ben klomeni adetin 5.günü başladım ve 5gün içtim
valla ya yaz geldi topik günde 2 sayfa zor ilerliyor....birde ay ortasında hemen hemen herkesin adet günü 2 haftaya bak hareketliliği..:)))
dantel örmeyi sevmem ama ders çalışıyorum ya canım bir dantel örmek istiyor anlatamam sana neyse son 2 gün
Cnm bende4.günü giettim dk. Biri22mm biri 15mm olmak üzere 2yumurtam oluşmuş haftaya gidicem doktora bakalım bebisim nasilmis belkide bebeislrim
hayırlı olsun canım,sağ sağlim bebeğini kucağına al
bende 5. günü başladım 5 gün içtim,12 .günü dr. gittim 12mm büyümüş dedi,senin nasıl ilerlemen olmuştu anlatır mısın?
yumurtalarının boyutuna bakılırsa tek gibi :)))
nedense yazıcak bişi de bulamıyorum
tam ortasındayım ayın..
ne yumurtluyorum ne belirti olabilir...
son 10 gündeyim cünkü:))
kuzu kuzu bekliyoruz...
herkese hayirli gunler kizlar. Ne var ne yok bakalim. Benim bat 1hafta erken geldi bugun bitti. Yine zorlu bekleyisli bir doneme basliyoruz. Okadar kizgnimki kendime artik gozyaslarimi saklayamaz oldum. Ruhum karman corman. Tez zaman ustun yetenekli gordugum anne adaylarina bizde katiliriz insallah
bende aynen senin gibiyim canim, guya dun yumurtalama gunumdu, yada belki bugun, hafif sizi var yumurta olusan tarafda, ama hic emin deyilimki, doktorum dun ve bugune koymysdu halveti , catlar dedi o zamana..bilmemki..sen bilirsin belki 12ci gunde 15mm olan yumurta 14-15ci gunde ne kadar olucaba ???
tatlım bunu dr bilir ,biz bilemeyizki , msj 1o dk kısıtlaması olduğu için cevap veremedim burdan yazayım , hiç bir fikrim yok sen neden bu kadar takıldın onu anlamdım , çatlar dediyse çatlarDDD
bende aynen senin gibiyim canim, guya dun yumurtalama gunumdu, yada belki bugun, hafif sizi var yumurta olusan tarafda, ama hic emin deyilimki, doktorum dun ve bugune koymysdu halveti , catlar dedi o zamana..bilmemki..sen bilirsin belki 12ci gunde 15mm olan yumurta 14-15ci gunde ne kadar olucaba ???
herkese hayirli gunler kizlar. Ne var ne yok bakalim. Benim bat 1hafta erken geldi bugun bitti. Yine zorlu bekleyisli bir doneme basliyoruz. Okadar kizgnimki kendime artik gozyaslarimi saklayamaz oldum. Ruhum karman corman. Tez zaman ustun yetenekli gordugum anne adaylarina bizde katiliriz insallah
herkese slmlar
topiğin başlığını gördüm yazmak istedim
bende polikistik over var ve hep ilaçlarla regloldum
mayısın başında klomen kullandım
tek kutu kullandım ve mayısın ortasında hamile kaldım
şu anda yaklaşık 2 aylık hamileyim
inşallah rabbim sizin de gönlünüze göre
verir.
tebrikler çabuk başarmışsın:))
valla canım benimde regl cok cok düzenlidir. hiç kötü alışkanlıgımda yoktur hatta bazen diyorum herseyi tam tersi yapıcam bundan sonra
kola içccem hatta sigaraya mı başlasam:120:
ya var yaaa hersey normal ama olmuyooo olmuyoo olmuyoo
belkide gerekten bi sorun var doktorlar bulamıyoo
zaten hiç bi doktora güvenmiyorum hiç biri bişi bilmiyooo
busmai canim haklisin suphesiz Allah ol demedn olmaz gecen gezmeye gttik herkes cocuklu malum. Yok 1.ye antalyada hamile kaldim. Yok 2.de limon tuzu aserdim yok 3.de 2ay ustne gormusum falan filan ben onlari dinledikce bende anormallik var diye dusunur oldum. Aksam eve gelince cesmeler bosaliverdi.
gelecek_se ben araliktan beri hic bisey kullanmiyorum canim pazar gunu geldi. Sanirim denize grince tuzlu suyu gorunce erken geldi. Ama buseferki surekli puturlu oldu niye bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?