- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
ben doktora ilk gittim artık bebiş istiyoruz dedim
o da bana klomeni verdi aynı zamanda yaşın çok genç bunu
dert edinme kendine dedi çünkü bazen
geliyolar herşey normal ama olmuyo bunun tek sebebi
stres yapıolar dert ediyolar ondan olmuyo dedi
sen de akışına bırak cnm
ben çok rahattım olmazsa ilerde allahın izniyle olacak bi gün diyodum
sonra ilaçtan sonra doktor yumurta gelişimimi takip etti
çatlamaya yakın zamanda 2 güne bir ilişkide bulunun dedi
daha sonra adet zamanımda testte 2 çizgi çıktı
inşallah isteyen herkese verir rabbim.
tebrikler çabuk başarmışsın:))
valla canım benimde regl cok cok düzenlidir. hiç kötü alışkanlıgımda yoktur hatta bazen diyorum herseyi tam tersi yapıcam bundan sonra
kola içccem hatta sigaraya mı başlasam:120:
ya var yaaa hersey normal ama olmuyooo olmuyoo olmuyoo
belkide gerekten bi sorun var doktorlar bulamıyoo
zaten hiç bi doktora güvenmiyorum hiç biri bişi bilmiyooo
hım anladımmm .....
ay bende gecen hafta tam da yumurtlama günlerimde denize filan girdim cok fena bel ve kasık agrısı cektim yumurtlama günlerimle beraber gecti gitti vallaa
kesin bende senin gibi olurum canım.
yanlız değilsin
evet evet kesin stressten zaten başka bişi yok tek bildikleri buu.... Ne yapalım beynimizi mi keselim düşünmemek için...
O zaman biz boşuna kadındoguma filan gidiyoruz en iyisi psikologa gitmek..
Etrafımda herkesin cocugu olurken catır catur doğururken ve yaşım gelmişken her an her taraf cocuk doluyken nasıl düşünmücekmişiz bi onunda reçetesini yazsalar ne güzel olur......
Neysee bugün biraz asabiyim sanırım....
Kaç yıllık evlisin ki olmuyordu doktora gittin merak ettim..
sayın gelecekse sizin arkadaşınız olarak , bunu yazmayı bir borç biliyorum , bugün pek bir asabisiniz, pek bir çemkirir gördüm sizi , lütfen silkinin ve kendinize geliniz, ben şuan makarna yapmaya gidiyorum geldiğimde toparlanın lütfen
ben doktora ilk gittim artık bebiş istiyoruz dedim
o da bana klomeni verdi aynı zamanda yaşın çok genç bunu
dert edinme kendine dedi çünkü bazen
geliyolar herşey normal ama olmuyo bunun tek sebebi
stres yapıolar dert ediyolar ondan olmuyo dedi
sen de akışına bırak cnm
ben çok rahattım olmazsa ilerde allahın izniyle olacak bi gün diyodum
sonra ilaçtan sonra doktor yumurta gelişimimi takip etti
çatlamaya yakın zamanda 2 güne bir ilişkide bulunun dedi
daha sonra adet zamanımda testte 2 çizgi çıktı
inşallah isteyen herkese verir rabbim.
evet evet kesin stressten zaten başka bişi yok tek bildikleri buu.... Ne yapalım beynimizi mi keselim düşünmemek için...
Etrafımda herkesin cocugu olurken catır catur doğururken ve yaşım gelmişken her an her taraf cocuk doluyken nasıl düşünmücekmişiz bi onunda reçetesini yazsalar ne güzel olur......
ooh maşallah bayagı büyütmüşsün valla :))))
çok güzel yaa maşallah darısı biizm başımıza :))
inşallah canım RABBİM çok bekletmeden sizede nasip eder inşallah
tatlım bana kızmana gerek yoktu ben sadece paylaşımda bulunmak istedimevet evet kesin stressten zaten başka bişi yok tek bildikleri buu.... Ne yapalım beynimizi mi keselim düşünmemek için...
canım hayırlı olsun bebişin seni hatırlar gibiyim pko topiğinden galıba ne güzel hemen kavuşmuşsun bebeişine .bişey sorcam klomene adetın kaçıncı günü başladın ve çatlatma iğnesi vuruldunmu bende 2 kez klomen kullandım takıp yaptırdım ama yumurtlama olmadı klomen 5 mg mı 50 mg neydı hatırlayamadım bak şimdi adetimin 3,günü 7gün içtim ama olmadı günde 1 tane sen nasıl içtin acaba doktora pek güvenim kalamdı bana zayıfla yumrutlaman düzelir dedi bende diyetteyim 59 kıloya düştüm 65 kılodan 54 düşsem doktora gitcem
hamile kalmak yeterli olmuyor ne yazıkki ben dört defa klomen kullandım üçü düştü şuanki ise boş gebelik çıkmak üzere ve artık yoruldum çevremdekilerin saçmasapan konuşmaları hatta benim bu durumumu bir ayıp günah gibi yüzüme vurmaları kimilerinin çocuklarına nazarım değer diye aman aman maşallah de demeleri çocuklarını benden kaçırmaları tükendim artık çevremizde böyle kendini bilmezler oldukça zaten psikoloğa gitmemiz şart oluyor ne diyeyimki rabbim yardımcımız olsun onlarıda ıslah etsin...
üzülme canım,emın ol saatı vardır...etrafındakileri cahilliklerine ver,sinir oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?