Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

amin canım sagol ne güzel ilk kutudaa hamıle kalmısısn darısı başımıza inş.yumurta takıbı yaptırmadın mı peki merak ettim

etrafında böyle insanlar olmasına çok üzüldüm sen bu insanlardan uzak dur canım cahil insanlar bunlar allah yardımcın olsun rabbım tez zamanda annelik duygusunu tattırsın canım

evet benimde 1 defa oldu ve sonlandırıldı.
zor gercekten.
ama inan ben kimsenin cocugunu sevemiyorum bile.
neden başkalarının cocuklarını sevmekle gecsin ki ömrüm umurumda bile değil.
kendi cocugum olursa severim olmasa sevmem yapıcak bişey yok.
bi kere söyledim cok yakın bi ablama bebeğin maşallahı var neyle besliyosun diye sözde nazar değmiş
bende benim nazarım deger okursaydınız dedim işte böyle seyler oluyo malesef..
ama genelde kimsenin cocugunu sevmem ....

ay benimde son 7 gün :))

kendimde gene belirti aramaya başladım. off şu son günler valla çok zor yaaa
neyseki kuzenimin nişanı var da onun işleriyle ilgilenmekten pek düşünmemeyi düşünüyorum...
ama zaten belirtilere bakılırsa bişi yok heheh

merhabalarr..bende klomen ve şeker ilacı kullanıyorum gebelik için klomende 2 döngüdeyim.ben ayın 12 sini bekliyorum az kaldı benim inşallah bu sefer tutdurabilmişimdir.aynı hastalanacakmışım gibi belirtilerim var ama hayırlısı kısmet.

selam biyolog nasılsın? batlar yine aynı bizim:)
sen bu ay hiç bişi kullanmadın o sekilde gecti demek.. artık ramazandan sonra olmazsa yine gitcen of inşallah o arada olur yaaa...

bende bu ay hastalanırsam gene gidicem ama ertelemicem..

bata kaç günün var...benimde kasıklarımda hafifden sancı var benim 2 günüm var.

benim karnım agrıyo yaa
kasıklarımda ara ara batma oluyoo

ama hiç adet belirtileri gibi değil ben anlıyorum kendimi...
Umarım iyi bişeydir...

ama psikolojik de olabilir tabiiii

ama bide gögüsuclarım büyüdü yaaa fark ediyorum ama rengi koyu değil...

mrb ben de bugn idrar sızlamasından üroloji dra gttm tahlil sonucumda kum ya da taç döküyor olablrsn ultrasolnla bakalım dedi dr.ultrasonda kum taş çıkmadı ama 3,5cmlik sol yumurtalığımda kistim çıktı.ben de çocuk çok istiyorum 17 aydır.dra sürekli gidiyorum ama hep bir engel çıkıyo.bi yara var dedi çok büyük.yakılmasın lazım dedi yaktırdım.3ay bekleyeleim tedavi için dedi bekledim.ondan önce dr 1sene olmadan tedavi yapamayız dedi.1 seneyi geçti yarayı yaktrdım 3 ay daha geçti.sonra rahim filmi çekelim ona göre uygulama yapcam.tüpler kapalıysa tedavinin anlamı yok dedi.tamam dedim.1ay olmak üzere rahim filmi çekildi temiz çıktı çok şükür.evlendkten sonra öğrendiğim hashimato tiroidi hastalığım var bideömür boyu ilaç kullancam.normale döndü hormonlarım ilk hapa başladığımda.dr onda sorun yok dedi.tam bu ay hastalığımn 3.günü gtcektm tedavye başlıcaktık.şimdide kist engel olcak tedavisi doğum kontrol hapıyla oluo sanırım kardeşime öle olmuştu.1ay d.k hapı içmişti geçmişti.yarın kadın doğumcuma gitcem.o nedicek kist için bakalım.bebek tedavim kesin yine ertelencek.aylardır drlardaım ama birtürlü tedaviye başlayamadık.çok üzülüyorum artık budurma.allahın bi bildiği var belki deondan engeller çıkıo.hayrlısı elbette ama ben de çok istyirom artık anne olmak bunları kimseyle paylaşamıyorum oyüzden bukadar uzunca yazdım rahatladım kısmen de olsa.cvp vercek arkdşlara teşekkür ederim

benimde büyümüşlerdi inşallah bu kez bebeğine kavuşursun...

bebeğin yok ve senin yaranımı yaktılar bendede yara var ama dr yaşayan bebeğim olmadığı için ne dondurma nede yakma yapamayacağını söyledi...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

ben de öle duymuştum drra söyledim kim diyo onu dedi.öyle bişey yok dedi.yaran çok büyük ve spermlern ölmesine neden oluyo ondaki akıntı dedi.anladığım kadarıyla rahim daralıomuş yakılınca.ama o da normal doğum olmasını engelliyomuş benim anladığım.bebek olmasını değil

bunu bilmiyordum benim yaram küçüktü rabbim bizlerede tez zamanda anneliği yaşatsın inşallah ...

bata kaç günün var...benimde kasıklarımda hafifden sancı var benim 2 günüm var.

ara ara resmen adet sancıları hissediyorum cok üzülüyorum tüh yaa
bu ayda olmadı heeee

benimde sanırım 15 temmuz değilde 11-13 olabilir.

kızlar kaç mg lık klomen kullanıyorsunuz?

ay hiç dikkat etmedim
mavi bi kutusu var benim içtiğimin..

ben de çok korkuyordum olmazsa dr bilmiosa die:) ama çok araştrma yaptım kadınlar kulubnde de yara yaktırıp ardından hamile kalan çok kişi gördün ondan sonra rahatladım.ama öle genel bi kanı var.şu da var gebe olmayana yakılmaz denio çünkü doğumu normal yapamaıosn ozaman.rahim daralıo.çocuk istemiyorsan die sormuolarki.ben ondan öyle düşünüyorum benim de tam bilgi değil ama öle olduna inanıoyum en azndan inş bebeğimize kavuşuruz allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inş

cok gecmiş olsun neler yaşamışsın. Allahım ne kadar zormuş kadın olmak.. Bizimde sınavımız bu heralde.... kucagımız boş

kimse yok ama ben yinede yazıyım...

bu akşam test yaptım o gögüslerimden dolayı şüphelenerek...
veeeeeeeeeee
2 . çizgi bariz görünüyooo ama foto çekemedim
hem makinanın hemde tel. sarjı bitik deli oldum..
neyse sabah ilk idrarla yapıcam inşallah daha da koyu çıkar yaaaa

şimdiden cinsiyet hesaplayıp dogum tarihine bakıyorum hahahah cok komikk
ama bu defa eger kesinsee hemen kendime bi hamile kıyafeti alıcam tamamen hamile moduna giricem valla hiç bi iş yapmıcam....

karnım agrıyooo

evet ya aynı gidiyoruz bakalım sonumuz iyi olsun..:)) ramazanda eşimle ayrı yerlerdeyiz o yüzden doktora gitmek çok saçma bayramdan sonra giderim artık..:))

oooo süpersin canım yarın sabah kalınca çift çizgiyi görürsün inşallah çok sevindim....

evet bu ayki hamişler dökülün yavaş yavaş sıra bana da gelsin..:)) forumdaki en eski olmam lazım sanırım..:)))

canım günaydın

evet maden ayrısınız calışma yapamıcanız pek gerek yok gibi.. hem dinlenmiş olursunuz..

bu sabah yine yaptım test
yine aynı incelikte cıktı koyu cıkmadı
ama normal yani
daha bata nerden baksan 4 gün var...
artık yapmam test .. cuma yada cumartesi yaparım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…