- 25 Temmuz 2011
- 278
- 4
- 318
canım günaydın
evet maden ayrısınız calışma yapamıcanız pek gerek yok gibi.. hem dinlenmiş olursunuz..
bu sabah yine yaptım test
yine aynı incelikte cıktı koyu cıkmadı
ama normal yani
daha bata nerden baksan 4 gün var...
artık yapmam test .. cuma yada cumartesi yaparım...
canım bat tarihimiz aynı sanırım ben bu ay klomen kullandım sadece çatlatma iğnesi istemedim tatile gideceğim için benim pek umudum yok çünkü benim yumurtam kendiliğinden çatlaması çok zor ama inş. seen hamilesindir
ve sanırım bat kadar kullandıgımız seyde aynı:)
bende günde 1 tane klomen içtim doktor kontrolüne bile gitmedim düşün
benimde çatlaması zor kii
incir filan da yiyemedim o iyi geliyordu aslında
aklında bulunsun seninde...
yani bilmiyorum testler kandırıyo işte...
bugünkü burc falım:)
İKİZLER: Duygusal konularda işler yoluna girmek üzere aşkım. Ama öyle hemen güvenme. Daha önce çok yıpratıldın kıyamam sana.
tamda benlik..
tugce senin burcun ne?
Terazi canım :)
bu da senin içn:)
TERAZİ: Sana laf edenler sanki çok mükemmeller aşkım bakma sen onlara. Sıcakkanlısın üzülmek yakışmıyor sana. Şu yalnızlıktan bi kurtul.
yanlız ikimiz de dengesiz burç grubundayız bakar mısın:)))
wallahi yaatşk. tatlım :)
bişşi değil
:))
sen test yapmadın mı hiç peki
ya ben neden yaptım ki
sinri oluyorum kendimee
sana bişey diyyimmi normalde bende kaç tane yapmıştım şimdiye ama bu ay nolduysa bende anlamadımsen kan tahlili yaptırsana varsa zaten çıkar
önceki aylar yaptırdım
salak gibi umutlanıyorum hep fos cıktı
cıks yaptırmam
günüm gecmeden asla.....
ki günüm gecerse kesin var derim cünkü benim hiç gecikmez. anlarım geliceğini de..
Kızlar günaydın...
Gelecek_se hayırlı olsun tatlım ... allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
Bende bugün doktora gittim tekrar hatırlarsınız belki geçen çarşamba klomenim bitti ve doktora gittim ..Yumurtan yok,ya olmıcak yada oldu çatladı belkide geç olur gibi birsürü şey salladı bende başka doktora gittim... yumurtam bugün 15 e 18 mm olmuş .. Çatlatma iğnesi verdi yarın 3-4 gibi vurdur dedi perşem cuma akşamlarına diikkkattt
Gelecekse sen neler yaptın bi anlat hele tecrübeli olaraktan
kızlar bende önümüzdeki ay klomene başlamak istiyorum pkoluyum doktor agitmem şartmı yaa
bence dra gitmelisin bendede pkos var ve klomen kullanmadan hamile kalamıyorum Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?