Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım bat tarihimiz aynı sanırım ben bu ay klomen kullandım sadece çatlatma iğnesi istemedim tatile gideceğim için benim pek umudum yok çünkü benim yumurtam kendiliğinden çatlaması çok zor ama inş. seen hamilesindir

ve sanırım bat kadar kullandıgımız seyde aynı:)
bende günde 1 tane klomen içtim doktor kontrolüne bile gitmedim düşün

benimde çatlaması zor kii
incir filan da yiyemedim o iyi geliyordu aslında
aklında bulunsun seninde...
yani bilmiyorum testler kandırıyo işte...

bugünkü burc falım:)

İKİZLER: Duygusal konularda işler yoluna girmek üzere aşkım. Ama öyle hemen güvenme. Daha önce çok yıpratıldın kıyamam sana.

tamda benlik..

tugce senin burcun ne?

canımm ben pko hastasıyım evt incir aklımdaydı ama tatile gittiğim için hiç bişey düşünmek istemedim birazda kafam rahat olsun istedim evliliğimin 8. ayında gebelik testi yapmıştık eşimle evde bariz ikinci çizgi çıktı tamam dedik kesin hamileyim eşim gitti herkeze yaydı saolsun babasına askerdeki kardeşine bile düşün akşamı kan tahlilinde olmadığımı öğrendimm nasıl bir yıkım yaşadığımı anlatamam ama senin durumun farklı 2 testtede çıkmış büyük ihtimalle hamilesin ama kan testi yapmadan önce genede fazla umutlanma üzülmeni istemem canım dua edicem senin için

sana bişey diyyimmi normalde bende kaç tane yapmıştım şimdiye ama bu ay nolduysa bende anlamadım sen kan tahlili yaptırsana varsa zaten çıkar

önceki aylar yaptırdım
salak gibi umutlanıyorum hep fos cıktı
cıks yaptırmam
günüm gecmeden asla.....
ki günüm gecerse kesin var derim cünkü benim hiç gecikmez. anlarım geliceğini de..

iyi ki yapmamışsın ne güzel
hep bi umut oluyo
şimdi ben kötü bişi yaptım yanii hiçiyi değil...

önceki aylar yaptırdım
salak gibi umutlanıyorum hep fos cıktı
cıks yaptırmam
günüm gecmeden asla.....
ki günüm gecerse kesin var derim cünkü benim hiç gecikmez. anlarım geliceğini de..

canım adetlerin düzenliyse yapma zaten şurda ne kalmış adet olmana benim düzenli olmadığı için bir hafta daha beklersin adetin gelmezse sonra yaparsın

Kızlar günaydın...

Gelecek_se hayırlı olsun tatlım ... allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...

Bende bugün doktora gittim tekrar hatırlarsınız belki geçen çarşamba klomenim bitti ve doktora gittim ..Yumurtan yok,ya olmıcak yada oldu çatladı belkide geç olur gibi birsürü şey salladı bende başka doktora gittim... yumurtam bugün 15 e 18 mm olmuş .. Çatlatma iğnesi verdi yarın 3-4 gibi vurdur dedi perşem cuma akşamlarına diikkkattt

Gelecekse sen neler yaptın bi anlat hele tecrübeli olaraktan

tedavin hayırlı olsun maşallah yumrutaların süper sabah akşammı kullandın klomen canım

canı tebrik ederim seni inş.hamılesındrı silik çizgi çıkınca genelde hamıle olunuyorr inş.hamılesındır biraz erken yapmıssın testı ama yinde silik olması süperr

kızlar bende önümüzdeki ay klomene başlamak istiyorum pkoluyum doktor agitmem şartmı yaa

canım şimdiden hayırlı olsun dün zaten gögüslerini söyleyince anlamıştım bence kan testi yaptır ve hemen druna git folikasit vs kulanıyorsundur inşallah kullanmıyorsan hemen başla sağlıkla kucağına al bebişini

bence dra gitmelisin bendede pkos var ve klomen kullanmadan hamile kalamıyorum Allah yardımcımız olsun...

amin evet allah yardımcımız olsun zor bir süreç bazıları klomen kullanıp gitmiyor yaa bende merak ettim ben 2kez klomenle takuıp yaptrıdım ama yumurtlama olmadı sonra bıraktım

Merhaba, bende bu ay klomen tedavisine basladim.dun bitti klomen bugun kontrole gittim.sag taraftaki 14x18 mm soldaki 12x12 mm.bide her iki yumurtaligimda henuz buyumekis 4-5 tanede yumurta var dedi.ama cok moralim bozuk rahim duvarim inceymis 4 mm :-( 5 mm ve uzeri olmasi gerekiyomus.hemsire bant verelim dedi.ostrojen hormonu salgiloyomus o banti takinca.persembe tekrar gidicem.yumurtalarin kendiliginden catlamasini beklicez olmadi catlatma ignesi yapilcakmis.yumurtalar hergn 1mm buyuyomus bunuda ogrenmis oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…