amin evet allah yardımcımız olsun zor bir süreç bazıları klomen kullanıp gitmiyor yaa bende merak ettim ben 2kez klomenle takuıp yaptrıdım ama yumurtlama olmadı sonra bıraktım
tedavin hayırlı olsun maşallah yumrutaların süper sabah akşammı kullandın klomen canım
kimse yok ama ben yinede yazıyım...
bu akşam test yaptım o gögüslerimden dolayı şüphelenerek...
veeeeeeeeeee
2 . çizgi bariz görünüyooo ama foto çekemedim
hem makinanın hemde tel. sarjı bitik deli oldum..
neyse sabah ilk idrarla yapıcam inşallah daha da koyu çıkar yaaaa
şimdiden cinsiyet hesaplayıp dogum tarihine bakıyorum hahahah cok komikk
ama bu defa eger kesinsee hemen kendime bi hamile kıyafeti alıcam tamamen hamile moduna giricem valla hiç bi iş yapmıcam....
karnım agrıyooo
canım günaydın
evet maden ayrısınız calışma yapamıcanız pek gerek yok gibi.. hem dinlenmiş olursunuz..
bu sabah yine yaptım test
yine aynı incelikte cıktı koyu cıkmadı
ama normal yani
daha bata nerden baksan 4 gün var...
artık yapmam test .. cuma yada cumartesi yaparım...
canımm ben pko hastasıyım evt incir aklımdaydı ama tatile gittiğim için hiç bişey düşünmek istemedim birazda kafam rahat olsun istedim evliliğimin 8. ayında gebelik testi yapmıştık eşimle evde bariz ikinci çizgi çıktı tamam dedik kesin hamileyim eşim gitti herkeze yaydı saolsun babasına askerdeki kardeşine bile düşün akşamı kan tahlilinde olmadığımı öğrendimm nasıl bir yıkım yaşadığımı anlatamam ama senin durumun farklı 2 testtede çıkmış büyük ihtimalle hamilesin ama kan testi yapmadan önce genede fazla umutlanma üzülmeni istemem canım dua edicem senin için
canım adetlerin düzenliyse yapma zaten şurda ne kalmış adet olmana benim düzenli olmadığı içinbir hafta daha beklersin adetin gelmezse sonra yaparsın
ah canım kesin değil bi umut işte...Kızlar günaydın...
Gelecek_se hayırlı olsun tatlım ... allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
Bende bugün doktora gittim tekrar hatırlarsınız belki geçen çarşamba klomenim bitti ve doktora gittim ..Yumurtan yok,ya olmıcak yada oldu çatladı belkide geç olur gibi birsürü şey salladı bende başka doktora gittim... yumurtam bugün 15 e 18 adi mm olmuş .. Çatlatma iğnesi verdi yarın 3-4 gibi vurdur dedi perşem cuma akşamlarına diikkkattt
Gelecekse sen neler yaptın bi anlat hele tecrübeli olaraktan
canı tebrik ederim seni inş.hamılesındrı silik çizgi çıkınca genelde hamıle olunuyorr inş.hamılesındır biraz erken yapmıssın testı ama yinde silik olması süperr
hadi hayırlısı canım...bencede yaptırma test bekle biraz tadına var heycanlan..:))) ama pazartesi git kan testi yaptır garanti olsun
canım şimdiden hayırlı olsun dün zaten gögüslerini söyleyince anlamıştım bence kan testi yaptır ve hemen druna git folikasit vs kulanıyorsundur inşallah kullanmıyorsan hemen başla sağlıkla kucağına al bebişini
evet canım doktor kontrolünde olman lazımkızlar bende önümüzdeki ay klomene başlamak istiyorum pkoluyum doktor agitmem şartmı yaa
Merhaba, bende bu ay klomen tedavisine basladim.dun bitti klomen bugun kontrole gittim.sag taraftaki 14x18 mm soldaki 12x12 mm.bide her iki yumurtaligimda henuz buyumekis 4-5 tanede yumurta var dedi.ama cok moralim bozuk rahim duvarim inceymis 4 mm :-( 5 mm ve uzeri olmasi gerekiyomus.hemsire bant verelim dedi.ostrojen hormonu salgiloyomus o banti takinca.persembe tekrar gidicem.yumurtalarin kendiliginden catlamasini beklicez olmadi catlatma ignesi yapilcakmis.yumurtalar hergn 1mm buyuyomus bunuda ogrenmis oldum.
vallahi şanslımıyım şanssız mıyım nedir..canım kendi adıma söyliyim açıkcası sevinemiyorum çünkü senin testlerle aran iyi hep çift çizgi çıkıyo sende bence en iyisi kan testi yaptır varsada yoksada bil kafan rahat olsun benimde bata 4 gün varken ikinci çizgi silik çıkmıştı ertesi sabah hemen gidip kan testi yaptırmıştım ve beta 32 çıkmıştı doktorun söylediğini unutamıyorum çok çok çok yeniiii demişti onun için hemen git şu kan tahlilini yaptırda öyle sevinelim canım ama senin adına yinede sevindim canım
klomen kulanınca kist mi oluyor
ah canım zaten pazartesi gününe kadar gelmezse kesin idrarda koyu çizgi görürüm ..
cumartesi günü kesin gelir bak ban diyim
bu testler cok kandırıkcı yaaa
hiç heyecan yok...
inşallah gelmez kırmızılar da hamiş haberlerini alırız...
doktorun biri demiştiki bana bizim farkına varmadığımız birçok gebelik yaşıyor ve sonlanıyormuş bu gebelikler...
acaba böyle çizgi görüp sonrasında adet olunca bu mu gerçekleşiyor diye aklımdan geçirmiyor değilim
canım sen çok acele ediyorsun galıba test için gününe bekle dün hamıleleık takvımı bıle yapmsısın kendınee çok fazla takma kafaya onceden bende öyleydim çok takıyordum test ala ala bir hal olmustum ama şimdi ateş ölçüyorum ateşim düşüşe geçince kendımı adete hazırlıyorum dene istersen canım sendebu testler cok kandırıyo canım
artık tecrubelim , ilk defa test yapmış olsaydım kesin hamileyim derdim o derece belli oluyo ama
daha önce de böyle oldu ..
keşke adet gecmeden test yapmasam off
evet canım doktor kontrolünde olman lazım
aksi halde kist olursa fark etmeleri gerekiyor
gerci ben bu ay doktora gitmeden evdekini kullandım ama olsun benim bünye alıştı artık:)))
bende eylül gibi gitcem doktora agustosda kulanıp gitmesen nasıl olur diye düşündüm ama yanlış düşündüm galıba neyse 1ay daha beklerim artık
kizlar iyi aksamlar..ya durusel arkadasi goren yokmu ? ugramiyor pek, nasildir acaba bilginiz varmi ?
canım sen çok acele ediyorsun galıba test için gününe bekle dün hamıleleık takvımı bıle yapmsısın kendınee çok fazla takma kafaya onceden bende öyleydim çok takıyordum test ala ala bir hal olmustum ama şimdi ateş ölçüyorum ateşim düşüşe geçince kendımı adete hazırlıyorum dene istersen canım sende
yine aynı şeyi yapmışsındayanamamışsın:)tatlım rabbim hayırlısıyla inşallah bu sefer verir bebişini benimde senin gibi hiiiçç güvenim yok testlere bi ayda 4 test yaptım silik falan deil kopkoyu çıktı çizgi ama sonuç fosss günü gününe adet oldum ama bu sefer dualarım seninle inşallah müjdeyi verirsin bakalım
cnm merhaba pek giremedim son günlerde memlekete gittik düğün vardı hafta sonu, bende raporluydum ya erken gittik pazarteside işe başladım işte yoğun bi tempoyla bi de 2 ay dinlendiriyor doktor beni yaa bata 3 gün var zaten bu ay çalışmada olmadı yazcak bişe de yok,vakitte yoktu zaten giremedim pek.sen napıosun hsgn temiz çıkmıştı en son gözün aydın tekrar.bende durumlar böle senin bat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?