Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

tedavin hayırlı olsun maşallah yumrutaların süper sabah akşammı kullandın klomen canım

bu yumurta boyutunu pek bilmiyordum sevindim yorumuna :))

İnşallah hayırlı olur canım yaa allah yüzümüzü güldürsün hepimizin ve olmayan herkesin inşallah

Bu arada evet 3. gün başladım sabah akşam içtim 5 gün

Son düzenleme:
Birde bu çatlatma iğnesi ni her yer vurabiliyormu acaba . iş bloklarında çalışıyorum ortak sağlık birimi var ama oranın hemşiresi vurabilir inşallah

canım kendi adıma söyliyim açıkcası sevinemiyorum çünkü senin testlerle aran iyi hep çift çizgi çıkıyo sende bence en iyisi kan testi yaptır varsada yoksada bil kafan rahat olsun benimde bata 4 gün varken ikinci çizgi silik çıkmıştı ertesi sabah hemen gidip kan testi yaptırmıştım ve beta 32 çıkmıştı doktorun söylediğini unutamıyorum çok çok çok yeniiii demişti onun için hemen git şu kan tahlilini yaptırda öyle sevinelim canım ama senin adına yinede sevindim canım

hadi hayırlısı canım...bencede yaptırma test bekle biraz tadına var heycanlan..:))) ama pazartesi git kan testi yaptır garanti olsun

canım adetlerin düzenliyse yapma zaten şurda ne kalmış adet olmana benim düzenli olmadığı için bir hafta daha beklersin adetin gelmezse sonra yaparsın

yeni gördüm yazdıklarını.
bak gene aynı seyleri yapmışız.
bizde tatile gidince bu ay yapacaklarımı yapamadım vallahi incir yemek gibi
süt kaynatıp oturmak gibi ( 1 defa yaptım) ben artık kesin 2. cizgi net cıkmadan bişey diyemiyorum ama umutlanmıyorda değilim
şimdi de ara ara adet agrıları gibi agrı giriyo he diyorum kesin gelcek
zaten daha 4 gün var gelebilir de yani
testlere güven sıfır artık ama genede duramadım yapmadan...
kız adet günü yapsam bile benim varsa cıkar hiç gecikmez cünkü adetim he cıkmazsa belki ertesi gün gelir o derece yanii
ama gel gör hiç bişi yokken bile bebek olmuyo
Allah ın takdiri ...

ah canım kesin değil bi umut işte...
demekki ilk doktorun makine iyi değilmiş
iyi ki başka doktora gitmişsin...
hadi artık bu ay çalışmalarla gecer boş gecmicek en azında...

canı tebrik ederim seni inş.hamılesındrı silik çizgi çıkınca genelde hamıle olunuyorr inş.hamılesındır biraz erken yapmıssın testı ama yinde silik olması süperr

bu testler cok kandırıyo canım
artık tecrubelim , ilk defa test yapmış olsaydım kesin hamileyim derdim o derece belli oluyo ama
daha önce de böyle oldu ..
keşke adet gecmeden test yapmasam off

hadi hayırlısı canım...bencede yaptırma test bekle biraz tadına var heycanlan..:))) ama pazartesi git kan testi yaptır garanti olsun

ah canım zaten pazartesi gününe kadar gelmezse kesin idrarda koyu çizgi görürüm ..
cumartesi günü kesin gelir bak ban diyim
bu testler cok kandırıkcı yaaa
hiç heyecan yok...

folik kullanıyorum canım
bide coraspirin içiyorum

gögüslerimin ucları cok garip bi sekilde büyük
ama ara ara adet sancısı gibi sancı giriyo umudum bitiyo işte o anda...
bi de daha 4 gün var ... gögüslerim sert değil yumuşacık..
ya kafamızdan nasıl atıcaz bu günleri saymasak öyle gecse keşke... hiç aklımdan cıkmıyoo:18:

kızlar bende önümüzdeki ay klomene başlamak istiyorum pkoluyum doktor agitmem şartmı yaa
evet canım doktor kontrolünde olman lazım
aksi halde kist olursa fark etmeleri gerekiyor
gerci ben bu ay doktora gitmeden evdekini kullandım ama olsun benim bünye alıştı artık:)))

1-2mm büyüyo canım kullandıgın klomene göre değişiyo...
ama daha yeni bitmiş klomen catlama gününe kadar zaten büyücek endişe etme
bol bol incir ye hatta kürünü yap inan faydasını görüceksin bak nasıl büyücekler mucize gibi bişey....

rahim için bişey diyemiyorum doktorun önerisini dinleyebilirsin.

vallahi şanslımıyım şanssız mıyım nedir..
nedense 2. cizgi hep cıkıyo
bide bu testi test ettim daha önce hiç çift cıkartmadı yaniii
ama ne hikmetse bata yakın hep cıkıyooo
sonra 2 gün içinde hoop kırmızılar geliyoo
gene gelicek diye hissediyorum nedense...

kafamdan bi atsam nasıl rahatlıcam ama cıkmıyo aklımdan nefret ediyorummm böyle olmasından yaaaa

kana gitmicem
daha önce 2 defa gittim
sonrası hüsran oluyo
beklicem bat gecsin..
başka testte yapmak da yokk cuma günü yaparım belki...

ah canım zaten pazartesi gününe kadar gelmezse kesin idrarda koyu çizgi görürüm ..
cumartesi günü kesin gelir bak ban diyim
bu testler cok kandırıkcı yaaa
hiç heyecan yok...

inşallah gelmez kırmızılar da hamiş haberlerini alırız...
doktorun biri demiştiki bana bizim farkına varmadığımız birçok gebelik yaşıyor ve sonlanıyormuş bu gebelikler...
acaba böyle çizgi görüp sonrasında adet olunca bu mu gerçekleşiyor diye aklımdan geçirmiyor değilim

Günaydın biyolog... evet canım bence de öyle oluyor.
bi ay ben öyle yaşadıgımı fark ettim cok agrım olmuştu ve pıhtı şeklinde olmuştum..

bu testler cok kandırıyo canım
artık tecrubelim , ilk defa test yapmış olsaydım kesin hamileyim derdim o derece belli oluyo ama
daha önce de böyle oldu ..
keşke adet gecmeden test yapmasam off
canım sen çok acele ediyorsun galıba test için gününe bekle dün hamıleleık takvımı bıle yapmsısın kendınee çok fazla takma kafaya onceden bende öyleydim çok takıyordum test ala ala bir hal olmustum ama şimdi ateş ölçüyorum ateşim düşüşe geçince kendımı adete hazırlıyorum dene istersen canım sende

kizlar iyi aksamlar..ya durusel arkadasi goren yokmu ? ugramiyor pek, nasildir acaba bilginiz varmi ?

cnm merhaba pek giremedim son günlerde memlekete gittik düğün vardı hafta sonu, bende raporluydum ya erken gittik pazarteside işe başladım işte yoğun bi tempoyla bi de 2 ay dinlendiriyor doktor beni yaa bata 3 gün var zaten bu ay çalışmada olmadı yazcak bişe de yok,vakitte yoktu zaten giremedim pek.sen napıosun hsgn temiz çıkmıştı en son gözün aydın tekrar.bende durumlar böle senin bat ne zaman?

yine aynı şeyi yapmışsın dayanamamışsın:)tatlım rabbim hayırlısıyla inşallah bu sefer verir bebişini benimde senin gibi hiiiçç güvenim yok testlere bi ayda 4 test yaptım silik falan deil kopkoyu çıktı çizgi ama sonuç fosss günü gününe adet oldum ama bu sefer dualarım seninle inşallah müjdeyi verirsin bakalım

ateş ölçmeyi daha önce denemiştim ama bişey anlamadım
şimdi ateşim ölçsem hamileysem nasıl cıkması lazım? yüksek mi?
düşük olunca regl olacagımmı anlaşılır?

valla işte salak gibi belirti arıyorum görünce aa hemen test yapaym oluyorum sonrası hüsran...
bu sabah da yapıcaktım zor tuttum kendimiii
akşama ne yaparım bilmiyorum:))
suanda sag kasıgıma sancı giriyo....
kafam çok kötü kızlar... anlatamam size böyle bi durgunum görseniz bıkkınlık var...
kuzenimin sözü var pazar günü evdeki kıyafetlerimi denedim birinin kolu yok birinin boyu kısa biri popomu büyük gösteriyoo deli oldum cok moralim bozuld.u.

kıyafet bakıcam nasıl bişey alcam bulabilcekmiyim bilmiyorum ....
önerisi olan varsa valla cok sevinriim:)))

cok sukur canim, sen hic girmeyince merak etdim kardesimi ..benim bat 20 si, bilmemki yine basladim paranoyalarima, hsgden sonra hemen doktoruma gitdim yumoslara bakdim cok iyi buyumuslerdi ilk kez ilacsiz, 12ci gun 16mm, 2gune catlar dedi, neyse ben yumurtladim bu ay sukur,ama yumrutalamadan 3gun sonra acayip bel agrilarim basladi, yumos olan tarafda agri falan, bende bu adete yakin olurdu hep, anlamadimki ben kendi kafamdami olusduruyorum ne 2gun olmadi, simdi dunde agrilarim vardi tekrar, kendi kendime belkide dollenme olmusdur diyorum, sonrada uzuluyorum, cunki sonu yine husran olur diye korkuyorum ne yapacagimi bilemedimki...sende artik hazirrr olll gelmesine az kaldi kuzucuklarinin..ayy icime doguyor ya ikizlerin olcak senin inssssaALlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…