Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

sağ kasıgıma ince ince bir sızı agrı giriyor.
acaba kist mi oluyoregl mi gelicek baya bi hissettiriyo
bu belirsizlik kötü yaaa
şimdi eşim bişiler isticek olsa bi türlü olmasa bi türlü :)

:44::44:

sağ kasıgıma ince ince bir sızı agrı giriyor.
acaba kist mi oluyoregl mi gelicek baya bi hissettiriyo
bu belirsizlik kötü yaaa
şimdi eşim bişiler isticek olsa bi türlü olmasa bi türlü :)

:44::44:

neden testi erteliyorsunki bence hemen kan testi yaptır için rahatlasın böyle olunca çok strese giriyoruz inşallah güzel haberler verirsin

Merhaba arkadaşlar,
burada yazdıklarınızdan klomen hakkında bilgi topladım,ama ne yazık ki benim karşılaştığım durumla kaç kişi karşılaştı acaba...
3 gün başladım ve günde 2 tane.7.gün dr gittim.(doktor değiştirdim bu arada)doktoru da şaşrtan bir şey oldu 5 tane yumurta oluşmuş ve 19mm ve 16 mm.''çatlatma iğnesi vurmamıza gerek yok'' dedi.şimdi dr bir ay birliktelikten uzak durmamızı söyledi.
''çünkü bir tane dahi yumurta döllense diğerleri büyümeye devam eder ve akciğerlerin su toplar boyut değişir'' dedi.
gözlerime de etki etti ilaca çok fazla duyarlı kalmışım :/ önümüzdeki ay için tahliller istedi.

merhebe geçmiş olsun öncelikle, bende puregon iğne kullandığımda bir sürü olmuştu yüzlerce desem yeri , karnımın ağrısından duramamıştım bir ilaç başlamıştı dr ,sonta ben soğan kürü yapmış o yumurtaların hepsi atılmıştı ,hatta dr hayret etmi,ş nasıl bu kadar hızlı attın vücudun demişti :) bünyenin hassaalığıyla alakalı bize sakın birlikte olmayın demişti

saol cnm benim iyiyim çok şükür.inşallah tutunur bebişin hsg çekindin ya bu ay şansın çok cnm.yumurtanda büyümüş ohhh.cnmsın yaa inşallah ikiz olur ben çok istiyorum geçen annemde diyor doğur bebeklere bişe almam sana bilezik alırım dio dedim bebeklere derken ne bilim ağzımdan öle çıktı dio ki annem hiç istemez ikiz olsun :)))rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize inşallah biraz önce internetten hamile kıyafetlerine baktım bende istiorum artık inan çok yoruldum dünde bi arkadasım yeni doğurdu bana anneliği anlatıo istememiştim ama şuan bebek gözüme bakınca yüreğim eriyo dio nasıl içim sızladı bilemezsin

cnm öncelikle geçmiş olsun çok şaşırdım demek akciğere kadar gidiomuşdemekki bünyen çok hassas,bidahaki ay ilacın dozunu azaltsın bakalım doktorun belki düzelir

kızlaarrr kafamı rahaltamaya ihtiyacım var .. Ankaralı müzikler dinleye dinleye bi hal oldum dün akşam 3,30 - 4 civarı vuruldum çatlama iğnemi ovitrelle .. Dün gece başladı çalışmalar :26: bugün yarın durmak yok yola devam :))
C.tesi doktora kontrole gidicem bakalım ne dicek ... allahım hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşallah

Merhabalar kızlaaarr..Geçmişe hiç bakamadım ne var ne yok hamişlerimiz varmı göremedim..Umarım vardır bişeyler

Ben normalde haftaya izine çıkacaktım fakat kızımız annesini biraz zorladı 1 hafta erken izine ayrılıyorum..Yarın allahın izniyle işi bırakıyorum..Sonrasında kızımızı beklicez teyzeleri..
Burda bütün tedavi sürecim boyunca,hamileliğim süresi boyunca destek olan yardımcı olan tüm arkadşalarıma çook çook teşekkür ediyorum..İzin bitince yine burlarda olacağım merak etmeyin ama 3 ay akdar yokum biliyorsunuz bilgisayar yok benim evde (eş durumundan )
Rabbim burda tüm isteyen dileyen arakdaşlarıma nasip etsin bu duyguyu inşallaahh..
Bütün herkes kendisine çook çook iyi baksın umarım allahın izniyle döndüğümde çok güzel haberler alırım..
Kendinize iyi bakın hoşçakalın yarın yine yazarım müsait olabilirsem..Hoşçakalın k.k'nın güzel bayaanlarrı..

teşekkür ederim...ben bu 5 taneyi atarım herhalde.soğan kürüne ihtiyacım var mıdır? :/ bilemiyorum. beyaz ssoğanla yapılan bir kür var forumda onu mu yaptınız?
dr bana tekrar ilaç vermeye cesaret edebilir mi? :) sağlıklı bünyede ilaç daha çok aktive olmuştur gibi geldi bana:/

cnm öncelikle geçmiş olsun çok şaşırdım demek akciğere kadar gidiomuşdemekki bünyen çok hassas,bidahaki ay ilacın dozunu azaltsın bakalım doktorun belki düzelir
teşekkür ederim bu ilaç olmadan aşılama denenmez mi? doğal oluşsa yumurta ve öyle aşılama yapılsa mesela :/ çünkü çok şükür tahliller felan hepsi temiz çıkıyor.daha önceki dr iyi olduğumu söylemişti.yani neden ilaç kullanayım ki:/

teşekkür ederim bu ilaç olmadan aşılama denenmez mi? doğal oluşsa yumurta ve öyle aşılama yapılsa mesela :/ çünkü çok şükür tahliller felan hepsi temiz çıkıyor.daha önceki dr iyi olduğumu söylemişti.yani neden ilaç kullanayım ki:/

kızlar merhaba bu ay 2.defa kolmen kullandım çatlatma iğnesi oldum..

regl oldum fakat eskiden 7-8 gün süren adetin 2 aydır sadece 2 gün sürüyo 3.gün bitiyo sizlerdede böyle olmuşmuydu acaba

kızlar merhaba bu ay 2.defa kolmen kullandım çatlatma iğnesi oldum..

regl oldum fakat eskiden 7-8 gün süren adetin 2 aydır sadece 2 gün sürüyo 3.gün bitiyo sizlerdede böyle olmuşmuydu acaba

aynennnnnnnn canım o dert bendede var demekki herkezde oluyor buu...bak bugün 3.günüm bitti gibi yaa normalde 3.günümde pedimm dopdolu oluyordu bende 2.defa klomen kullandım canım çatlatma iğnesini birincede yaptı 2.de yapmadı doktorum...ilaçlardan mı artık bilmiyorum yaa ( demek sende böylesin.

evet canım vallahi öyleyim insanın aklına kötü kötü şeyler geliyo..eşim bile şaşırdı alışık tabi 7-8 güne

senin cevabın beni çok rahatlattı valla birtek ben böyle değilim demekki

bende 2.defa kullandım klomeni canım,benim tahlilerimde hiç bişey yoktu eşiminde yoktu..doktor bide yumurta takibi yapalım dedi..ondanda bişey çıkmadı gayet güzel büyüyolar dedi.. bi daha klomen kullanmaya gerek yok dedi..bu ay rahim filmi çekilecektim ama şansıma oda makinesi bozulmuş bi dahaki ay çekilicem..doktoruma dedimki bu ay ne yapalım...bişey yapamayız herşey normal bu ay dinlen istersen biraz dedi..hey Allahım ağlancak halime gülüyorum hiç birşey yokken neden gebe kalamıyorum anlamadım..

isyan etmiyorum tabiki haşa ama insanız sonuçta..Allah isyan etmeden sabredebilmeyi nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

canım ben ilaç tedavisine başlamadan önce doktorum hormaonlarıma baktı eşimin spermine baktı ve rahim filmime baktı aynen bizdede herşey normall ama 2 yıldır tutduramadık son 3 aydır düzenli kontroldeyim işte 2 aydır bişi yok bu 3.ayım bakalım bende buay ilaç falan kullanmıyorum doktorum banada vermedi bu ayda tutmazsa aşılama yapacak doktorumm kısmet artık napalımm...

çok benziyormuş seninle durumlarımız canım inşallah bir an önce Rabbim nasip ederde bebeklerimize kavuşuruz..
insan çok üzülüyor çünkü hele zaman geçtikçe iyice stres oluyo insan ister istemez

5 yaşında bi kzıım var 2.yi düşünyrz 6 aydr kısmt olmadı 9.günümde doktora gttk neden olmadğna dair ilaç felan vermedi..yumurtalrın normal hatta fazla dedi 8 tane yumurtam varmış ve 12 ml dedi 13.gün yarın gtcez tekrar bakacak..bu ölçümler normal mi ? yani büyüyckmiş ve çatlayckmş ..konu hakknda çok blgm yok ama doktor ikiz bebeğin bile olablr dedi ama 6 aydr hamile kalamayrm sizce çatlamyrmudur? yada daha fazla büyümyrmyudr ?

çatlatma iğnesi vurdur dediler doktora sölesm vurdursam garantimi oluyo....

teşekkür ederim ...dilerimki en kısa zamanda rabbim bebişlerimize kavuştursun müüjdeli haberler vermyi nasip etsin..

neden kimse cvp vermyr..2.çocğm oldğu için sizdemi tepkilisin arkadşlar dilerimki 1.çocklrnızı sağ salim en kısa zamnda kucğnza alırsıınız.2.çocuğu istemenn birincidn hiç farkı yok..yani 6 aydır istyrm çocğm var binlerce çok şükür ama kızım her gün anne nedn benm hemn kardşm olmuyo herksn hemen kardşi olup diyoo ben her gün gözmn önndeki kızma bakp üzülyrm..birinci çocuğu olp 2..çocuğu olmayn çok insan var....ben herkese en içten samimi dileklermle yardımcı olmaya çalışyrm burada ama nedense ben bişe sordğmda ha bi çocğu var neyin peşinde muhbbti göryrm...

yinde teşşkkr ederim okuyp cvp vermyn arkdşlrma

canım sana kim öyle tepki veriyo ne kadar ayıp
kime düşmüş senin kaç cocuk yapacagın
Allah versin yeterkiii
tabiki 2. cocugu yapıcaksın saglıgın yerindeyse durumun varsa
bende tek cocuk istemem şahsen
hatta genelde herkes 1 kız bir erkek der ya
ben ya 2 erkek ya 2 kız derim sonra 3. de olursa o farklı olsun isterim :))
daha birinciyi bulamıyorken o ayrı mevzu daa

yumurtaların o kadar iyiken nasıl olmuyo demicem cünkü bende aynı durumdayım
yumurta var çatlıyo filan ilaçlarla bilmem ne ama olmuyo olmuyo
belirsz mi doktorlar bile öyle diyo
bekliceksiniz diyooo

bekle bekle nereye kadar dimi..
artık son çare aşılamaya gidicez..

sende eger imkanın varsa kürleri uygulayabilirsin
incir-havuç kürü cok iyi diyorlar
ama malesef bende yapamadım keşke yapabilsem.

çok benziyormuş seninle durumlarımız canım inşallah bir an önce Rabbim nasip ederde bebeklerimize kavuşuruz..
insan çok üzülüyor çünkü hele zaman geçtikçe iyice stres oluyo insan ister istemez

bizde olmazsa ramazandan sonra aşılama isticez artık
beklemekle olmuyo

birde ablamın eltiside 7 sene sonra cocugu oldu.
bi doktora gitti ondan sonra oldu dediler
meger kadın aşılama yaptırmış daha yeni söylüyo 1 bucuk sene sonra:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…