neden kimse cvp vermyr..2.çocğm oldğu için sizdemi tepkilisin arkadşlar dilerimki 1.çocklrnızı sağ salim en kısa zamnda kucğnza alırsıınız.2.çocuğu istemenn birincidn hiç farkı yok..yani 6 aydır istyrm çocğm var binlerce çok şükür ama kızım her gün anne nedn benm hemn kardşm olmuyo herksn hemen kardşi olup diyoo ben her gün gözmn önndeki kızma bakp üzülyrm..birinci çocuğu olp 2..çocuğu olmayn çok insan var....ben herkese en içten samimi dileklermle yardımcı olmaya çalışyrm burada ama nedense ben bişe sordğmda ha bi çocğu var neyin peşinde muhbbti göryrm...
yinde teşşkkr ederim okuyp cvp vermyn arkdşlrma
bizde olmazsa ramazandan sonra aşılama isticez artık
beklemekle olmuyo
birde ablamın eltiside 7 sene sonra cocugu oldu.
bi doktora gitti ondan sonra oldu dediler
meger kadın aşılama yaptırmış daha yeni söylüyo 1 bucuk sene sonra:))))
bizde olmazsa ramazandan sonra aşılama isticez artık
beklemekle olmuyo
birde ablamın eltiside 7 sene sonra cocugu oldu.
bi doktora gitti ondan sonra oldu dediler
meger kadın aşılama yaptırmış daha yeni söylüyo 1 bucuk sene sonra:))))
canım sana kim öyle tepki veriyo ne kadar ayıp
kime düşmüş senin kaç cocuk yapacagın
Allah versin yeterkiii
tabiki 2. cocugu yapıcaksın saglıgın yerindeyse durumun varsa
bende tek cocuk istemem şahsen
hatta genelde herkes 1 kız bir erkek der ya
ben ya 2 erkek ya 2 kız derim sonra 3. de olursa o farklı olsun isterim :))
daha birinciyi bulamıyorken o ayrı mevzu daa
yumurtaların o kadar iyiken nasıl olmuyo demicem cünkü bende aynı durumdayım
yumurta var çatlıyo filan ilaçlarla bilmem ne ama olmuyo olmuyo
belirsz mi doktorlar bile öyle diyo
bekliceksiniz diyooo
bekle bekle nereye kadar dimi..
artık son çare aşılamaya gidicez..
sende eger imkanın varsa kürleri uygulayabilirsin
incir-havuç kürü cok iyi diyorlar
ama malesef bende yapamadım keşke yapabilsem.
estağfurullah arkadasım kimse sana asla böyle birşey söyleyemez,inşallah bir önce sende hamile kalırsın kızınada bi kardeş gelir :)
evet beklemekle olmuyo gerçektende ama Allah izin verdikten sonra olmuycak şey yok..sabredelim ve bekleyelim..inşallah en kısa zamanda dileğimize ulaşırız..
senin test ne oldu bu arada canım
teşekkür ediyorum arkdaşlar şimdi ben yarın doktora gittiğimde büyüme varsa çatlama olsn olmasın çatlatma iğnesi vurmasını istesem olurmu yani? yaparmı? yada bi sakıncası var mı? ben klomen hiç bişe içmyrm ama...sadece kızımn artık kardşnn olmasnı istyrm..inanmyr bana kızım karnımda var dyorm yok diyo sen yapmysn arkdşlarmn anneleri hep yapıyo diyrm heleki bunlrı adet oldğm gün sölynce dünya başıma yıkılıyo..eşler destel oluyo ama yannzda bi çocğnz göznnzn içne baktıkça iyice eriyorsnz..
dilerim rabbim bayram şekerlerimizi bayramdan önce müjdeli haberler verirr
cnm teşkkür ederim dilerim en kısa zamnda müjdeli haberler verrsn..çatlatma iğnesi vurdurdnmu ? yani işe yarayn bişemi blmyrm aslında ..yani direk aşılamamı yaptrcksn..
eger 8 tane filan yumurtan varsa çatlatma ignesi vurmayabilir canım
cünkü birden fazla döllenme olursa sorun olur.
bu yüzden kendiliğinden olmasını bekleyebilir doktorun bu ay.
ben geçen ay igne vuruldum ama olmadı
bu ay sadece 5 gün günde 1 tane klomen içtim
doktor kontrolünde de gitmedim
öyle gecti.
bata son 2-3 gün filan var...
aşılamaya gecme zamanın geldi diye düşünüyorum cünkü gecen sene bir düşük yaptım . artık olmuyo yani 1 sene olcak nerdeyse...
dün akşam ve bugün yaptıgım testlerde yine 2. çizgi varama
cok silik.:18:
o yüzden umutlanamıyorum
cnm ya silik çizgi iki gün üst üsteyse bence hamişsin kanda baktırsannn....dielrim müjdeli haberler verirsin..
birdn fazla döllenme olursa ne olurki ikiz olsa bnm için sorun değil yani doktorda ikiz olablr dedi ama iğneden bahsetmedi hiç gel bakalım demişdi yarın gtcm blmyrm aklım karıştı iyice artık hamile kalmk istyrm herkes gibi....
rabbim bu mübrk günlerde bizim yüzümüüzü güldürsünn
merhebe geçmiş olsun öncelikle, bende puregon iğne kullandığımda bir sürü olmuştu yüzlerce desem yeri , karnımın ağrısından duramamıştım bir ilaç başlamıştı dr ,sonta ben soğan kürü yapmış o yumurtaların hepsi atılmıştı ,hatta dr hayret etmi,ş nasıl bu kadar hızlı attın vücudun demişti :) bünyenin hassaalığıyla alakalı bize sakın birlikte olmayın demişti
canım sana kim öyle tepki veriyo ne kadar ayıp
kime düşmüş senin kaç cocuk yapacagın
Allah versin yeterkiii
tabiki 2. cocugu yapıcaksın saglıgın yerindeyse durumun varsa
bende tek cocuk istemem şahsen
hatta genelde herkes 1 kız bir erkek der ya
ben ya 2 erkek ya 2 kız derim sonra 3. de olursa o farklı olsun isterim :))
daha birinciyi bulamıyorken o ayrı mevzu daa
yumurtaların o kadar iyiken nasıl olmuyo demicem cünkü bende aynı durumdayım
yumurta var çatlıyo filan ilaçlarla bilmem ne ama olmuyo olmuyo
belirsz mi doktorlar bile öyle diyo
bekliceksiniz diyooo
bekle bekle nereye kadar dimi..
artık son çare aşılamaya gidicez..
sende eger imkanın varsa kürleri uygulayabilirsin
incir-havuç kürü cok iyi diyorlar
ama malesef bende yapamadım keşke yapabilsem.
:44:Allah Allah , ben ilk defa duydum böyle bişeyi . hiç bi fikrim yok.
canım genelde ilk ay kendi halinde bırakıyolar
ilk ay igne yapmaz.
ikinci ay belki yapabilir.
sen bu ay bence incir- havuç kürü yap.
umarım öyledir yaaaaaa artık bende çocuk büyütmek istiyorum ne kadar zor olsada... onun bir gülüşü yeterdir eminim.....
dr sonra tekrar ilaç verdi mi,doğal haline mi bıraktı :/
benimki çok çok fazla olduğu için ilaç başlamıştı tabi , ben ağrıdan nerdeyse acillik oluyordum , seninki az olduğu için doğal haline bırakır ,inşallah kist olmaz ,geçmiş olsun
teşekkür ederim.hayik çayı içiyordum ilaç kullanırken kist olmasın diye.inş öyle bir şey olmaz.soğan kürü beyaz soğan ve sumak mı?
merhaba gelecekse arkadaşımızın hesabı yönetim tarafından bir süreliğine pasif edildi ,size bir süre cevap veremeyecek merak etmeyin
tatlım saraçoğlunun sayfasına bak istersen ,hem soğanın resmi var hemde nasıl yapılıp uygulandığı ,ilaç alırken başka şeyler içme ,kür yaparkende ilaç içme dikkat et
bende 5 temmuz itibariyle klomen tedavisine basladim benide araniza alin :-( tecrubeli arkadaslara ve bilgilerine ihtiyacim var :-(
Merhabalar kızlaaarr..Geçmişe hiç bakamadım ne var ne yok hamişlerimiz varmı göremedim..Umarım vardır bişeyler
Ben normalde haftaya izine çıkacaktım fakat kızımız annesini biraz zorladı 1 hafta erken izine ayrılıyorum..Yarın allahın izniyle işi bırakıyorum..Sonrasında kızımızı beklicez teyzeleri..
Burda bütün tedavi sürecim boyunca,hamileliğim süresi boyunca destek olan yardımcı olan tüm arkadşalarıma çook çook teşekkür ediyorum..İzin bitince yine burlarda olacağım merak etmeyin ama 3 ay akdar yokum biliyorsunuz bilgisayar yok benim evde (eş durumundan)
Rabbim burda tüm isteyen dileyen arakdaşlarıma nasip etsin bu duyguyu inşallaahh..
Bütün herkes kendisine çook çook iyi baksın umarım allahın izniyle döndüğümde çok güzel haberler alırım..
Kendinize iyi bakın hoşçakalın yarın yine yazarım müsait olabilirsem..Hoşçakalın k.k'nın güzel bayaanlarrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?