Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

aa nedenmis o ?yaa oysa guzel haberi verecekdi bize, hamilelik subhesi vardi sanirim..neyse kisa zamanda doner aramiza insallah..sen ne hallerdesin canim? neler yapiyorsun? bat ne zaman? benim bata 8 gun kaldi..kafadan ata bilsem birde...

bilmiyorum canım , bende adet oluyorum 4 günümdeyim dr git gel aynı

cnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmm frendlyyy bizde dioduk bizi iyice unuttuu bu kız nerelerde çooookkkkkk sevindimm bitaneemmm inannn çooooooookkkkk tüylerim diken diken suan rabbim hayılı uğurlu etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bak liste yaparken yaparken sende listeye girdin sonunda Allahım yaa çook mutlu oldummm ohhh be güzel bi haber sonunda darısı bize olsun inşalllaaaahhhh

bilmiyorum canım , bende adet oluyorum 4 günümdeyim dr git gel aynı

hmm..sende asil sebeb neydi ? sendemi yumurtalmiyorsun ? bizim gibi yaani..ama bak ben bu ay hsg cekildim bilmem belkim ilacin etkisinden ola yumoslar hooop firladi buyudu, bu ay adet olursam insallah gelen aydaa yumoslar kendiliyinden buyur, cunki klomen 3kez kullandim, direnc yapdi sanirim, istemiyorum artik klolmen kullanmak...adete de 7gun kaldi bakalim ne olcak..sende yaz ha kendinden haberdar et beni

amin canım sagol ne güzel ilk kutudaa hamıle kalmısısn darısı başımıza inş.yumurta takıbı yaptırmadın mı peki merak ettim

Evet cnm yumurta takibi yaptırdım yumurta çatlamaya yakın büyüklüğe geldiginde doktorum iki güne bir iliskide bulunun dedi çok şükür ona uygun davrandık binlerce şükür oldu darısı en kısa zamanda sana insallah

kızlar merhaba bende klomen kullandım aynı ay çatlatma iğnesi oldum doktorum olmasa bu ay rahim filmi çekeriz dedi bende sizler gibi korkuodum zor oldugunu duymustum ama doktorum artık eski teknikle cekilmiyor agrı hissetmessin korkma dedi veeeeeeeee hiç gerek kalmadan hamile oldumu ögrendimmm RABBİME çokkk şükürrrr darısı hepinizin basına kızlarrrr en tez vakitte inşallahhhhh

Son düzenleme:

Çoook teşekkür ederim cnm benim ya...Evet bayadır girmiyodum mayısta işten çıktım pek evde de durmuyorum bir de açıkçası artık ufaktan ümidi kesmiştim ama Yüce Rabbim gerçekten boşa geçirdim dediğim ayda meleğimi göbişime koymuş normalde ztn hep dua ediyodum ama berat kandilinde bunun için çok dua ettim meğerse yeni yeni dölleniyomuş mübarek gecede...Çok şükür Rabbime Allah inş hayırlı bi evlat olmasını nasip eder..Ve inş sizler de tez zamanda meleklerinize kavuşursunuz gerçekten bu işler hiç belli olmuyo ne kdr uğraşırsak uğraşalım Rabbim ol desin yeterki herşeyin bi zamanı var gerçekten buna inan bizim hesaplamalarımızla hiçbişey olmuyor bizim görevimiz sadece Allah'a tevekkül etmek bu bekleyiş tamamen bir imtihan diyorum..Allah herkesin bu sınavlarını O'nun gönül rızasını kazanarak geçirmesini nasip etsin inş..Darısı tümmmm bebiş istiyenlerin başına inşş dualarım sizinle cnmm..

Cnm bu arada bana kendi ismimi listeye yazmak gene nasip olmadı heralde liste ne durumda nerelerde hiiiç bilmiyorum çünkü
Sen de durumlar nedir cnm gelince haber verirsin çoook öptüm tatlım

slm hanımlar nasılsınız 5 günlük izmir kaçamağından döndüm allah orda yaşayanlara sabır versin o sıcak nedir öyle....sıcaktanmıdır nedir hayatımda ilk defa adetim 2 gün önce geldi yani kırmızılarlayım yine..((( nasip değilmiş demek ki
önümüzde ramazan bizde tık yok kaldı hayaller eylüle zaten doktorla konuşucam aşılama isticem...

varmı bakalım hamile olanınız ben yokken bu ayı boş geçirmeyelim

gelecek_se sende vardı silik milik çizgiler en son seni bıraktığımda ne oldu

günaydın kızlar

geçen gün sancılandım yine doktora gittim iğne filan verdi hala düşük riskim devam ediyormuş ( biraz moralim bozuldu açıkçası ama ne gelirse RABBİM den kabulümüz o sıra aklımıza geldi cinsiyetini sorduk ve minik prensesimiz geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr o kadar çok ağladım ki sevinçten bi oğlum vardı RABBİm şimdide bir kız evlat nasip etti çok şükür mevlama şu mübarek ramazana girerken darısı sizlerinde başına canlarım öpüyorum hepinizi

kızlar selam,bende en son ovitrelle iğne yaptırdım iğneden sonra 11. günümdü bugun kan verdim ve 0,5 cıktı yani negatif sizce erken mi davrandım ,olsaydı şayet 1 bile cıkardı değil mi( bir fikir verin ne olur

tebrikler tebrikler canim..ayy darisi bizim basimizaa yaa minik prensesimiz gelsin artim bizimde

selam kızlar ben de bu ay yine klomen kullanıyorum. klomeni kaçıncı kullanımlarınızda hamile kaldınız acaba. 3.4. kullanımında hamile kalan var mı aranızda:26:ben ilk kullandığımda hamile kalmıştım ama 11 haftalıkken kalp atışları durdu. sonra 3 kez daha kullandım. bu düşükten sonra 3. kullanımım. dün çatlatma iğnesini vurdurdum. inşallah bu ay olur yarabbim

canımsın yaa ne güzel vallahi çok sevindim rabbime kurban olurum ne büyük! cnm liste senden sonra uçtu gitti herhalde:) ben hsg çekindim cnm tıkalı dediler ikisinede laparoskobik ameliyat oldum sol tamamen açık sağda hafif kıvrımlı oldugundan nazlı geçiyomuş bi problem yokmuş 2 ay dinlenmeye aldı,eylüle kadar ilaç falan yok,iyiydim rahattım bugün gerizekalının biri çökertti moralimi eski işyerimden patavatsız salak biri var benden 2 ay sonra evlenmişti 1 ayda hamile kaldı bi oğlu var her fırsatta sorar tembel yokmu bebek bilmem ne bugünde internette yazdı bişeler başka bi arkadaşta yazıo o arada oda evlencek dio onun düğünü olur hemen bi bebekte o yapar sende dur yaşın geçio daha 26yım ben oğlumla gelirim sen kaz gibi süzülürsün bizim orda böle bişeyi olmayanlara denir bu laf bi sinirlendim kendide kilolu sende öküz gibi böğürürsün bende olsam olsam kuğu olurum dedim ama nasıl sinir oldum bozuldu şaka yaptım falan çıktı gitti,anlamıyorum insanları sizene kardeşim yaa psikolojimi bozdudaha 1 ay olmadı ameliyat olalı cnm adetimde 14üneydi olmadım ki ben kurulu saattim 3 gün geçti ameliyattan herhalde, bi olsam bu ay incire başlıcam işte bendede böle durumlar.Rabbim sana verdiği mucizeyi banada verir inşallahhh BU ARADA HERKESE MERHABA KIZLAR NE VAR NE YOK PEK DURGUN SAYFAMIZ BUGÜNLERDE SICAKLARDAN HERHALDE:))

cnm ohhh ne güzel allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin minik kızını meleğini

canım kiminin ilk ay kiminin 4 ay sonra belli olmuyo.inşallah seninki bu ay tutar canım.kısmet bende bu ay klomen kullanıyorum 2. kullanışım rabbim sanada banada tüm isteyenlerede nasip etsin.yumurtaların kaç taneydi kaç mm idi doktor söledimi?

slm cnm bizde bayramdan sonra g,tcez izmir kuşadası tarafına inşallah her yer çok sıcak ki orayı tahmin edemiyorum:) bende eylüle kaldım ama inan cnm doktora gitmeyi bile istemio biraz öncede yazdım yaa çevre moralimi çoookk bozuyo artık kimseye tahammülüm kalmadı işyerinde de bi kuru dal ben kaldım çookk yoruldum inan
geleceksenin üyeliği geçici pasif olmuş ama neden olmuş bilmiyorum,bende merak ediyorum inşallah süprizle gelir.

ameliyat olduğunu bildiği haldemi böyle konuşuyo?ne dengesizler var ya.sinir oluyorum saten olacağı varsada bunlar bizi sitrese soktuğu için olmıcak.rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin herşey nasip kısmet.

yok cnm bilmio bilse herhalde belediyeye ilan verir gerizekalı, bu kız kısır die,bugünde hemen arkasına bi kız bebek resmi koymuş ben bundanda istiyorum bitane die dahada asla konuşmam,aminn cnm insanlar aşırı derecede acımasız ya ağlamamak için kendimi zor tutuorum işyerindeyim bi laf varya tok açın halinden ne anlar Rabbime havale ediyorum bölelerini,it köpek laf sahibi oluyor ya ona üzülüyorum düğün vardı işte 7-8inde memlekette eşimin kardeşinin oraya gittik yemin ederim zaten dikişi aldırdım gittik ağrım vardı çogu kişiye yanaşmadım çünkü sarılan karnıma bakıo bitane olsun dio sanki ben bilmiorum yaa yapmayı karnımı elliolar bide zaten acıo yaralarım vallahi çook yoruldum cnm bu ameliyat falanda yıprattı benim rabbim çektiğim sıkıntılar yüzü suyu hürmetine bi hayırlı evlatta bana nasip etsin hatta ikiz üçüz olsun

Üzülme canım kimseyi sallama onları ciddiye alma cevap bile verme o zaman daha çok sinir olurlar.na zamandır bebek düşünüyon canım sen?

Üzülme canım kimseyi sallama onları ciddiye alma cevap bile verme o zaman daha çok sinir olurlar.na zamandır bebek düşünüyon canım sen?

1yıla yaklaştı cnm 6 kez arayla klomen kullandım en son işte mayısta hsg çekindim haziran 21dede ameliyat oldum tüplere baktılar bişe çıkmadı işte sadece biri kıvrımlı oldugu için nazlı gitmiş ilaç içine onuda biraz düzeltmiş doktor,normalde yumurtluyorum da öle cnm uğrasıp duruorum işte,sende durum ne cnm yenisin herhalde

1yıla yaklaştı cnm 6 kez arayla klomen kullandım en son işte mayısta hsg çekindim haziran 21dede ameliyat oldum tüplere baktılar bişe çıkmadı işte sadece biri kıvrımlı oldugu için nazlı gitmiş ilaç içine onuda biraz düzeltmiş doktor,normalde yumurtluyorum da öle cnm uğrasıp duruorum işte,sende durum ne cnm yenisin herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…