Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Üzülme canım kimseyi sallama onları ciddiye alma cevap bile verme o zaman daha çok sinir olurlar.na zamandır bebek düşünüyon canım sen?

1yıla yaklaştı cnm 6 kez arayla klomen kullandım en son işte mayısta hsg çekindim haziran 21dede ameliyat oldum tüplere baktılar bişe çıkmadı işte sadece biri kıvrımlı oldugu için nazlı gitmiş ilaç içine onuda biraz düzeltmiş doktor,normalde yumurtluyorum da öle cnm uğrasıp duruorum işte,sende durum ne cnm yenisin herhalde

Canım benimde 2 yıldır isityoruz ama yok.3 ay önce klomen kullandım olmadı sonra hemen hsg çektirdim birinde hafif yapışıklık var ama açıldı dedi.o ayda olmadı sonra bende bunaldım 2 ay ara verdim gitmedim.şimdik başka bir doktora gittim sadece yumurta takibine aldı ama ben klomende aldım kullanıyorum bakalım kısmet sonucu ne olcak.hayırlısıyla olsun artık rabbim bizede nasip etsin.benim anlamadığım senin doktorunun ilk önce hsg çektirmesi lazımken neden seni 6 ay klomenle oyaladı.neyse keşke sen birazcık araştırsaydın canım.sonuçta tedavi sürecinin ilk aşaması hsg dır.eğer bir sıkıntı varsa önce oranın tedavi edilmesi gerekir.

inşallah bu ay ikimizin de diğr isteyenlerin de olur inşallah. 3 tane gelişmiş. 1 tanesi çatlayacak düzeye gelmiş. diğer 2'si daha küçük kalmış. ama onlar da gelişip kendiliğinden çatlayabilirmiş

inşallah bu ay ikimizin de diğr isteyenlerin de olur inşallah. 3 tane gelişmiş. 1 tanesi çatlayacak düzeye gelmiş. diğer 2'si daha küçük kalmış. ama onlar da gelişip kendiliğinden çatlayabilirmiş

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda meleğin gelir. Rabbim bize de nasip etsin inşallah bebek sahibi olmayı en kısa zamanda.

cnm hsg doktor dedi de ben hep korktum erteledim ve korktuğum gibide kasmışım kendimi ondan kapalı görünmüş açıkmış yoksaçok ağrıdı ama ve benim canım çok tatlı burdada baya kızlar çabaladı çekin kurtul die öle işte cnm

kızlar cvb verin nollurr

cnm umudunu kırmak istemem ama bebek 1 günlük dahi olsa kan testinde çıkıyor iğnenin etkisinide atmışki vücudun 0.5 çıkmış ben bikere 9. günü yaptırmıştım kan testi 14.64 çıkmıştı iğnenin etkisiyle hamiş filan deilmişim((hakkımızda hayırlısı olsun rabbim daha fazla bekletmesin hiç birimizi(

selam
5-6 günlük aradan sonra geldim

internetten ucuz diye aldıgımız testler traş kızlar.
hiç güvenmeyin...
valla resmen çizgilerim vardı
ama malesef tam zamanında geldi kırmızılar..
nasıl bu kadar dakik çalışıyo vucudum vallahi hayranımm.Rabbim büyük elbet bi gün bizimde karnımız dolacak şişecek bebişimiz gelecek :)))

ramazan nedeniyle bu ay doktoru es gectim
zaten klomen iç igne vurul bişey oldugu yok.. nereye kadar gidicem ki doktora da ramazandan sonra artık aşılama için giderz.. başka çare yok

öptüm siziiii

selam gelecekse seni tanımıyorum ama şu avatar resmini değiştirsen nasıl olur? altıncı hissim kuvetlidir bana uğursuz gibi geldi bu foto değiştirirsen birçok şey değişecek sanki??

kızlar cvb verin nollurr

canim duruselinde dedigi gbi igne etkisini atmiski 0.5 cikmis benim 15gun gecikmeli adtimde 2.0 cikmisti yani negatif ignesiz 5ten yukarisi hamilelik sayilabiliyor. Hic canini skma bu mubarek ramazanda olur bilemezsin bol bol dua edicez birbirimize

Duruselcim sende sakin uzulme oyle insanlari Allaha hawale et. Gun olur devran doner hayirli saglikli dunya tatlisi evlatlarin olur o cenesi yerde gezinenler utanirlar dönüp donûp sana evlatlarina gipta ile bakarlar yeterki sabret canim

izmir içi çok sıcak ama çeşmedeydik orası esiyordu denize girince rahatlıyordun...
canım çevreyi hiç takmaya gerek yok aslında biz ne kadar güçlü durursak çevrede bize o kadar az zarar verir
benden sonra evlenenler bana abla diyenlerin hep çocuğu oldu sabrediyorum rabbimin vardır bir bildiği...

selam canım bende ses seda çıkmayınca senden herhalde güzel haberlerle gelicek dedim...neyse hayırlısı olsun
benim kide bu ay 2-3 gün erken geldi kendileri..
ramazan zaten bişey olmaz artık eylülde aşılama yaptırıcam kısmetse birde onu deneyim

öyle bişi olsa burda havalara uçarım canım:) ama nerdeeeee

ben bu ay hayıt hapı kullanmaya başlıyorum
en azından boş gecmesin:)))
3 ay aralıksız devam etmek gerekiyormuş...

bakalım bizde aynen aşılamaya gecicez bu gidişle
valla artık umudum kalmadı

gelecek_se hakkında hayırlısı olsun arkadasım..

benim doktor klomenide bıraktı yumurtalarım kendinden gleişiyomuş sadece rahim filmi kaldı benim önümüzdeki ay çekilicem..ama evde süt maydınız yapayım diyorum

benim doktor klomenide bıraktı yumurtalarım kendinden gleişiyomuş sadece rahim filmi kaldı benim önümüzdeki ay çekilicem..ama evde süt maydınız yapayım diyorum

Nbr cnm nasılsın valla arada girdikçe yazabiliyorum kusura bakma emi tatlım..Biraz ilaçsız devam ediceksin yani inş senin de bu dinlenme safhasında gelir bebişin..Kafanı hiçbişeye takma taktıkça işler daha da zorlaşıyor çünkü kendimden bildiğim için...Oyüzden olagana bırakmaya bak ve keyfini çıkar nasıl olsa Allah nezaman verirse ozaman olucak bebişin bunun rahatlıysa kendini sıkma ve moralini yüksek tut cnm..

hakkında hayırlısı olsun canım boşuna demiyoruz her şeyin bir zamanı var diye.. MEVLAM neyler neylerse güzel eyler....

sagol canım valla ne düşüneceğimi bilemiyorum artık:)

benimde sanırım kendi kendine gelişiyor ama olmayınca olmuyor işte ... rahim filmi ne için cektireceksin? ya ben bi kez hamile kaldım ya
tüp yada rahim filmlerine yinede gerek olur mu sizce?

bende sadece süt kaynatıp yapiyim bu ay
gecen ay tatil nedeniyle yapamamıştım:)

ya herşey normal gözüküyo şuana kadar birtek rahim filmi kaldı kötü seçenek olarak o yüzden birde ona bakıcaz..sende doktoruna bi sor istersen canım..

bende yapmak istiyorum ne olur ne olmaz belkide şifa olur bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…