Üzülme canım kimseyi sallama onları ciddiye alma cevap bile verme o zaman daha çok sinir olurlar.na zamandır bebek düşünüyon canım sen?
1yıla yaklaştı cnm 6 kez arayla klomen kullandım en son işte mayısta hsg çekindim haziran 21dede ameliyat oldum tüplere baktılar bişe çıkmadı işte sadece biri kıvrımlı oldugu için nazlı gitmiş ilaç içine onuda biraz düzeltmiş doktor,normalde yumurtluyorum da öle cnm uğrasıp duruorum işte,sende durum ne cnm yenisin herhalde
canım kiminin ilk ay kiminin 4 ay sonra belli olmuyo.inşallah seninki bu ay tutar canım.kısmet bende bu ay klomen kullanıyorum 2. kullanışım rabbim sanada banada tüm isteyenlerede nasip etsin.yumurtaların kaç taneydi kaç mm idi doktor söledimi?
inşallah bu ay ikimizin de diğr isteyenlerin de olur inşallah. 3 tane gelişmiş. 1 tanesi çatlayacak düzeye gelmiş. diğer 2'si daha küçük kalmış. ama onlar da gelişip kendiliğinden çatlayabilirmiş
Canım benimde 2 yıldır isityoruz ama yok.3 ay önce klomen kullandım olmadı sonra hemen hsg çektirdim birinde hafif yapışıklık var ama açıldı dedi.o ayda olmadı sonra bende bunaldım 2 ay ara verdim gitmedim.şimdik başka bir doktora gittim sadece yumurta takibine aldı ama ben klomende aldım kullanıyorum bakalım kısmet sonucu ne olcak.hayırlısıyla olsun artık rabbim bizede nasip etsin.benim anlamadığım senin doktorunun ilk önce hsg çektirmesi lazımken neden seni 6 ay klomenle oyaladı.neyse keşke sen birazcık araştırsaydın canım.sonuçta tedavi sürecinin ilk aşaması hsg dır.eğer bir sıkıntı varsa önce oranın tedavi edilmesi gerekir.
kızlar selam,bende en son ovitrelle iğne yaptırdım iğneden sonra 11. günümdü bugun kan verdim ve 0,5 cıktı yani negatif sizce erken mi davrandım ,olsaydı şayet 1 bile cıkardı değil mi( bir fikir verin ne olur
kızlar cvb verin nollurr
selam
5-6 günlük aradan sonra geldim
internetten ucuz diye aldıgımız testler traş kızlar.
hiç güvenmeyin...
valla resmen çizgilerim vardı
ama malesef tam zamanında geldi kırmızılar..
nasıl bu kadar dakik çalışıyo vucudum vallahi hayranımm.Rabbim büyük elbet bi gün bizimde karnımız dolacak şişecek bebişimiz gelecek :)))
ramazan nedeniyle bu ay doktoru es gectim
zaten klomen iç igne vurul bişey oldugu yok.. nereye kadar gidicem ki doktora da ramazandan sonra artık aşılama için giderz.. başka çare yok
öptüm siziiii
kızlar cvb verin nollurr
slm cnm bizde bayramdan sonra g,tcez izmir kuşadası tarafına inşallah her yer çok sıcak ki orayı tahmin edemiyorum:) bende eylüle kaldım ama inan cnm doktora gitmeyi bile istemio biraz öncede yazdım yaa çevre moralimi çoookk bozuyo artık kimseye tahammülüm kalmadı işyerinde de bi kuru dal ben kaldım çookk yoruldum inan
geleceksenin üyeliği geçici pasif olmuş ama neden olmuş bilmiyorum,bende merak ediyorum inşallah süprizle gelir.
selam
hiç güvenmeyin...
nasıl bu kadar dakik çalışıyo vucudum vallahi hayranımm.Rabbim büyük elbet bi gün bizimde karnımız dolacak şişecek bebişimiz gelecek :)))
zaten klomen iç igne vurul bişey oldugu yok.. nereye kadar gidicem ki doktora da ramazandan sonra artık aşılama için giderz.. başka çare yok
öptüm siziiii
selam gelecekse seni tanımıyorum ama şu avatar resmini değiştirsen nasıl olur? altıncı hissim kuvetlidir bana uğursuz gibi geldi bu foto değiştirirsen birçok şey değişecek sanki??
izmir içi çok sıcak ama çeşmedeydik orası esiyordu denize girince rahatlıyordun...
canım çevreyi hiç takmaya gerek yok aslında biz ne kadar güçlü durursak çevrede bize o kadar az zarar verir
benden sonra evlenenler bana abla diyenlerin hep çocuğu oldu sabrediyorum rabbimin vardır bir bildiği...
selam canım bende ses seda çıkmayınca senden herhalde güzel haberlerle gelicek dedim...neyse hayırlısı olsun
benim kide bu ay 2-3 gün erken geldi kendileri..
ramazan zaten bişey olmaz artık eylülde aşılama yaptırıcam kısmetse birde onu deneyim
canımsın yaa ne güzel vallahi çok sevindim rabbime kurban olurum ne büyük! cnm liste senden sonra uçtu gitti herhalde:) ben hsg çekindim cnm tıkalı dediler ikisinede laparoskobik ameliyat oldum sol tamamen açık sağda hafif kıvrımlı oldugundan nazlı geçiyomuş bi problem yokmuş 2 ay dinlenmeye aldı,eylüle kadar ilaç falan yok,iyiydim rahattım bugün gerizekalının biri çökertti moralimi eski işyerimden patavatsız salak biri var benden 2 ay sonra evlenmişti 1 ayda hamile kaldı bi oğlu var her fırsatta sorar tembel yokmu bebek bilmem ne bugünde internette yazdı bişeler başka bi arkadaşta yazıo o arada oda evlencek dio onun düğünü olur hemen bi bebekte o yapar sende dur yaşın geçio daha 26yım ben oğlumla gelirim sen kaz gibi süzülürsün bizim orda böle bişeyi olmayanlara denir bu laf bi sinirlendim kendide kilolu sende öküz gibi böğürürsün bende olsam olsam kuğu olurum dedim ama nasıl sinir oldum bozuldu şaka yaptım falan çıktı gitti,anlamıyorum insanları sizene kardeşim yaa psikolojimi bozdudaha 1 ay olmadı ameliyat olalı cnm adetimde 14üneydi olmadım ki ben kurulu saattim 3 gün geçti ameliyattan herhalde, bi olsam bu ay incire başlıcam işte bendede böle durumlar.Rabbim sana verdiği mucizeyi banada verir inşallahhh BU ARADA HERKESE MERHABA KIZLAR NE VAR NE YOK PEK DURGUN SAYFAMIZ BUGÜNLERDE SICAKLARDAN HERHALDE:))
selam
hiç güvenmeyin...
öptüm siziiii
gelecek_se hakkında hayırlısı olsun arkadasım..
benim doktor klomenide bıraktı yumurtalarım kendinden gleişiyomuş sadece rahim filmi kaldı benim önümüzdeki ay çekilicem..ama evde süt maydınız yapayım diyorum
sagol canım valla ne düşüneceğimi bilemiyorum artık:)
benimde sanırım kendi kendine gelişiyor ama olmayınca olmuyor işte ... rahim filmi ne için cektireceksin? ya ben bi kez hamile kaldım ya
tüp yada rahim filmlerine yinede gerek olur mu sizce?
bende sadece süt kaynatıp yapiyim bu ay
gecen ay tatil nedeniyle yapamamıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?