- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
günaydın kızlar
geçen gün sancılandım yine doktora gittim iğne filan verdi hala düşük riskim devam ediyormuş( biraz moralim bozuldu açıkçası ama ne gelirse RABBİM den kabulümüz o sıra aklımıza geldi cinsiyetini sorduk ve minik prensesimiz geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr o kadar çok ağladım ki sevinçten bi oğlum vardı RABBİm şimdide bir kız evlat nasip etti çok şükür mevlama şu mübarek ramazana girerken darısı sizlerinde başına canlarım öpüyorum hepinizi
canımsın yaa ne güzel vallahi çok sevindim rabbime kurban olurum ne büyük! cnm liste senden sonra uçtu gitti herhalde:) ben hsg çekindim cnm tıkalı dediler ikisinede laparoskobik ameliyat oldum sol tamamen açık sağda hafif kıvrımlı oldugundan nazlı geçiyomuş bi problem yokmuş 2 ay dinlenmeye aldı,eylüle kadar ilaç falan yok,iyiydim rahattım bugün gerizekalının biri çökertti moralimi eski işyerimden patavatsız salak biri var benden 2 ay sonra evlenmişti 1 ayda hamile kaldı bi oğlu var her fırsatta sorar tembel yokmu bebek bilmem ne bugünde internette yazdı bişeler başka bi arkadaşta yazıo o arada oda evlencek dio onun düğünü olur hemen bi bebekte o yapar sende dur yaşın geçio daha 26yım ben oğlumla gelirim sen kaz gibi süzülürsün bizim orda böle bişeyi olmayanlara denir bu laf bi sinirlendim kendide kilolu sende öküz gibi böğürürsün bende olsam olsam kuğu olurum dedim ama nasıl sinir oldum bozuldu şaka yaptım falan çıktı gitti,anlamıyorum insanları sizene kardeşim yaa psikolojimi bozdudaha 1 ay olmadı ameliyat olalı cnm adetimde 14üneydi olmadım ki ben kurulu saattim 3 gün geçti ameliyattan herhalde, bi olsam bu ay incire başlıcam işte bendede böle durumlar.Rabbim sana verdiği mucizeyi banada verir inşallahhh BU ARADA HERKESE MERHABA KIZLAR NE VAR NE YOK PEK DURGUN SAYFAMIZ BUGÜNLERDE SICAKLARDAN HERHALDE:))
öyle bişi olsa burda havalara uçarım canım:) ama nerdeeeee
ben bu ay hayıt hapı kullanmaya başlıyorum
en azından boş gecmesin:)))
3 ay aralıksız devam etmek gerekiyormuş...
bakalım bizde aynen aşılamaya gecicez bu gidişle
valla artık umudum kalmadı
canim duruselinde dedigi gbi igne etkisini atmiski 0.5 cikmis benim 15gun gecikmeli adtimde 2.0 cikmisti yani negatif ignesiz 5ten yukarisi hamilelik sayilabiliyor. Hic canini skma bu mubarek ramazanda olur bilemezsin bol bol dua edicez birbirimize
Duruselcim sende sakin uzulme oyle insanlari Allaha hawale et. Gun olur devran doner hayirli saglikli dunya tatlisi evlatlarin olur o cenesi yerde gezinenler utanirlar dönüp donûp sana evlatlarina gipta ile bakarlar yeterki sabret canim
izmir içi çok sıcak ama çeşmedeydik orası esiyordu denize girince rahatlıyordun...
canım çevreyi hiç takmaya gerek yok aslında biz ne kadar güçlü durursak çevrede bize o kadar az zarar verir
benden sonra evlenenler bana abla diyenlerin hep çocuğu oldu sabrediyorum rabbimin vardır bir bildiği...
OHH CNM KAFANI DAĞITMIŞINDIR BİZİMDE TATİL İŞİ BAYRAMDAN SONRAYA KALDI İŞTE AMELİYATTANALLAHIM HERKESE VERSİN BİZEDE VERSİN İNŞALLAHTA BÖLE MİLLETİ LAF SAHİBİ ETMESİN
Nbr cnm nasılsın valla arada girdikçe yazabiliyorum kusura bakma emi tatlım..Biraz ilaçsız devam ediceksin yani inş senin de bu dinlenme safhasında gelir bebişin..Kafanı hiçbişeye takma taktıkça işler daha da zorlaşıyor çünkü kendimden bildiğim için...Oyüzden olagana bırakmaya bak ve keyfini çıkar nasıl olsa Allah nezaman verirse ozaman olucak bebişin bunun rahatlıysa kendini sıkma ve moralini yüksek tut cnm..
NE DEMEK CNM BENİM BENDE PEK GİREMİORUM GİRDİKÇE YAZIORUM İŞTE:)))İYİYİM ŞÜKÜR DAHA ADET OLMADIM OLMAYI BEKLİYORUM( ASIL SEN NASILSIN BEBİŞİN KALP ATIŞINI DUYDUN MU?TAKMIODUM ÇOK RAHATTIM CNMDA İŞTE BÖLE DENGESİZ Bİ LAF DUYUNCA ÇÖKÜYORUM RABBİM BÜYÜK ONA SIĞINIYORUM,ÇOK ÖPTÜM...
inanmıyorum ya ne insanlar var densiz ..
şuanda o kişiyi boğmak istiyorum...
AYNEN CNM DENGESİZ İNSAN ÇOK FAZLA ÇOGUDA BENİ BULUR ZATEN ALLAHIMA HAVALE ETTİM HEPSİNİ
Selam kızlar 2ay aradan sonra tekrar nete girebildim net kapanmıştı da neyse bu ay klomen ve ovitrelle gecen ve sonu hüsran olan 3.ayim asım test yaptırdı hersey normal çok şükür şimdi sıra rahim filminde merak ediyorum çektiren arkadaslar narkoza gerek varmı çok canınız acısını Dr.istersen narkozla istersen normal dedi sizce lütfen bana yardımcı olurmusunuz
Selam kızlar 2ay aradan sonra tekrar nete girebildim net kapanmıştı da neyse bu ay klomen ve ovitrelle gecen ve sonu hüsran olan 3.ayim asım test yaptırdı hersey normal çok şükür şimdi sıra rahim filminde merak ediyorum çektiren arkadaslar narkoza gerek varmı çok canınız acısını Dr.istersen narkozla istersen normal dedi sizce lütfen bana yardımcı olurmusunuz
Merhabalar,
Ben istanbulda Medicine hospitalde çektirdim 170 TL narkozsuz inanki ıh demedimyani hiiiççç bi sancısı yok adet ağrının en yüksek olduğu dönemi düşün onu 1 dk çekmek çok zor gelicekse sana kendin bilirsin ama hiç bi sorun olmuyo ... Sadece yanında ped götür filmden sonra kanallardan o sıvı geri akıyo çamaşırın ıslanmasın .. benim arkadaşım radyomarda çektirdi benden 1 hafta önce 370 TL verdi benimle aynı derecede ağrı hissetti . Şimdi oda pişman okadar para verdiğine .. Benimde cesaret etmemdeki tek neden buna dayanamazsam normal doğuma nasıl dayanırım diye düşünmemden di... Umarım seni rahatlatmışımdır... kesinlikle narkozlu önermiyorum ben...
Bu arada bende klomen ve peşinden ovitrelle kullandım.Adetimin 13. günü 3 yumurtam vardı biri 18 mm di 14. günü iğne oldum .. 17. gün tekrar gittim doktora diğer yumurtalardan biri daha büyümüştü .. oda kendi çatlıcak kıvamda durmak yok yola devam dedi ... ama şuan çok ağrım var.. sanki her an adet olcak gibi göbek altında batmalarım var... sabah kalktığımda sanki ayağa kalksam kan boşalcak gibi oluyo ... hakkımızda hayırlısı daha 9. gün iğneden sonra bugün .. beklemem gereken en az 6 gün daha var :44: şu hamile arkadaşlar bi akıl fikir verin bi yorum yapın alla sen ...
merhaba hsg agrısız dıyemem bende norkoz falan almadan cektırmıstım ama hakıkatlı bı agrı cektım adet sancısı falan devede kulaktı ancakkkk kısaaa bı sure bu dayanılabılır bende narkoza gerek yok dıyorum
kasık sanıları falan çatlatma iğnesındende olabılıyor gögus agrıları adet olacakmıs hıssı falan bu ıgnenın yan etkılerı umarım doğru sı nyaller gelıyordur sana ben ara verdım tedavıye falan kpss ye hazırlanıyordm sımdıde ramazan falan gırdı duruyoruz hala acelem yok galıba
Nbr cnm nasılsın valla arada girdikçe yazabiliyorum kusura bakma emi tatlım..Biraz ilaçsız devam ediceksin yani inş senin de bu dinlenme safhasında gelir bebişin..Kafanı hiçbişeye takma taktıkça işler daha da zorlaşıyor çünkü kendimden bildiğim için...Oyüzden olagana bırakmaya bak ve keyfini çıkar nasıl olsa Allah nezaman verirse ozaman olucak bebişin bunun rahatlıysa kendini sıkma ve moralini yüksek tut cnm..
AMİNN CNM İNŞALLAH TEK DUAM BU ARTIK
izmir içi çok sıcak ama çeşmedeydik orası esiyordu denize girince rahatlıyordun...
canım çevreyi hiç takmaya gerek yok aslında biz ne kadar güçlü durursak çevrede bize o kadar az zarar verir
benden sonra evlenenler bana abla diyenlerin hep çocuğu oldu sabrediyorum rabbimin vardır bir bildiği...
OHH CNM KAFANI DAĞITMIŞINDIR BİZİMDE TATİL İŞİ BAYRAMDAN SONRAYA KALDI İŞTE AMELİYATTANALLAHIM HERKESE VERSİN BİZEDE VERSİN İNŞALLAHTA BÖLE MİLLETİ LAF SAHİBİ ETMESİN
NE DEMEK CNM BENİM BENDE PEK GİREMİORUM GİRDİKÇE YAZIORUM İŞTE:)))İYİYİM ŞÜKÜR DAHA ADET OLMADIM OLMAYI BEKLİYORUM( ASIL SEN NASILSIN BEBİŞİN KALP ATIŞINI DUYDUN MU?TAKMIODUM ÇOK RAHATTIM CNMDA İŞTE BÖLE DENGESİZ Bİ LAF DUYUNCA ÇÖKÜYORUM RABBİM BÜYÜK ONA SIĞINIYORUM,ÇOK ÖPTÜM...
AYNEN CNM DENGESİZ İNSAN ÇOK FAZLA ÇOGUDA BENİ BULUR ZATEN ALLAHIMA HAVALE ETTİM HEPSİNİ
canlar nasılsınız frıendly hamılemısın amaannn Allahım tebrik ediyorum hayırlısıyla tamamlayıp sağlıkla bebeğinize kavusun ınsallah canım benim. cok guzel bir haber oldu sabah sabah :) benim gemi hala kızakta duruyor :) acelem yok son zamanlardada bunu anladım ablam burdaydı 4 aylık bebegı var 3 yasını bıtırıyor nerdeyse oğlu var aman Allahım ne zor bırseyyy sakın cocuklarda degıl ıkısıde benım acelem yok az kafamı dınleyeyım dıyorum :) dr a falanda hepten ara verdım sınavdan ıyı puan beklemıyorum yenıden hazırlanmam gerekecek gıbı o nedenle öteleyebılırım yanı korunmuyorum ama olmuyorda nasılsa dıye dr a gıtmıyorum. sende serbest zamanlarda mı yaptın bu sıpayı bakıyım :) zaten tedavı olmuyordun yanlıs hatırlamıyorsam.
duruselcım sıkma canını bunlara ve boyle akıldan eksıklerle ıletısım kurma bence varlıkları yokluklarından daha kotudur at gıtsın sıkma canını vaktı gelınce rabbım kısmet eder ınsallah elınden gelenı yapıyorsun bellıkı canını sıkıp kafana takınca olmasına değil olmamasına faydan oluyor elınden gelenı yap gerısını rabbıme emanet ett
ıyısınız değil mi hatunlar kım var baska bızım kızlardan acep?
Zaten belli iğneyi olduğum günden beri bitmedidevam ediyo ağrılar... hem korkuyorum hem umutlanıyorum ... ilk klomenden sonra adet olduğunuzda kimbilir neler hissetmiştirsiniz.(( çok zor şeyler bunlar allahım hepimizi daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar versin inşallah ... Kafamı hiç birşeye yoramıyorum seninde kpss nin kötü geçme sebebide bu olabilir. insan başka hiç ibşey düşünemiyo yataktan kalktığım an aklımda bu çok kötü bi durum... bide hamile kalanlar başlıyolar ya işte düşünmeyin kafanıza takmayın olur bilmem ne daha gıcık oluyorum ((
canım ben hamıle kalmadım kalanlardanda duydugumda gıcık olmadım:) haklılar ger ekten dusunmenın faydası yok benım sınavım bundan kotu gecmedı osym sagolsun bızı ters koseye yatırdı ondan yoksa bebek dusuncesı aklımdan coktan uzaklasmıstı kafamı ona takacak zamanımda yoktu ee oldu mu hayır olmadı ama bunun ıcınde calısma bıle yapmadım desem yerıdır dersten herıfın yuzunu goremıyorudum:) artık takmıyorum ılk zamanlar ugrasırken haplar ıgneler falan gercekten heyecan verıyor beklıyorsun umut edıyorsun ama onada alısıyor bunye amaaannnn demweye baslıyorsun zaten umutlanmaktan yoruluyor ınsan nasıl olsa yokkk derken ogrenıyor cogu bunu 5 senedır bebek ısteyen bır arkadasla gorustum hafta sonu bır kızıda var dr a falan gıtmeye baslamıs klomen falanda kullanmaya baslamıs dr dogum kontrol hapı vermıs kıst olmus dıye regl olmus kanama falan bıde bakmıs hamıle:) dr agzı acık kalmıs ıkıbucuk aylık sımdı yanı umıt etmek ulastırmıyor bızı bebeklerımıze yaradana sıgınıp cokk oralı olmamak gelıyor uygulamada cok gordum ondan soyluyorum
AMİNN CNM İNŞALLAH TEK DUAM BU ARTIK
canlar nasılsınız frıendly hamılemısın amaannn Allahım tebrik ediyorum hayırlısıyla tamamlayıp sağlıkla bebeğinize kavusun ınsallah canım benim. cok guzel bir haber oldu sabah sabah :) benim gemi hala kızakta duruyor :) acelem yok son zamanlardada bunu anladım ablam burdaydı 4 aylık bebegı var 3 yasını bıtırıyor nerdeyse oğlu var aman Allahım ne zor bırseyyy sakın cocuklarda degıl ıkısıde benım acelem yok az kafamı dınleyeyım dıyorum :) dr a falanda hepten ara verdım sınavdan ıyı puan beklemıyorum yenıden hazırlanmam gerekecek gıbı o nedenle öteleyebılırım yanı korunmuyorum ama olmuyorda nasılsa dıye dr a gıtmıyorum. sende serbest zamanlarda mı yaptın bu sıpayı bakıyım :) zaten tedavı olmuyordun yanlıs hatırlamıyorsam.
duruselcım sıkma canını bunlara ve boyle akıldan eksıklerle ıletısım kurma bence varlıkları yokluklarından daha kotudur at gıtsın sıkma canını vaktı gelınce rabbım kısmet eder ınsallah elınden gelenı yapıyorsun bellıkı canını sıkıp kafana takınca olmasına değil olmamasına faydan oluyor elınden gelenı yap gerısını rabbıme emanet ett
ıyısınız değil mi hatunlar kım var baska bızım kızlardan acep?
amanda aman kimleri görüyorumbir gittin pir gittin canııımmm nasılsın ne var ne yok bakalım ben sonunda hsg çekindim kapalı dediler o kadar ağrıdıki kendimi kasmaktan kapalı çıkmış haziran 21 de laparoskopi oldum sol açık sağda hafif kıvrımlı olduğudan ilaç yavaş gidiomuş ama o da açıkmış,seda doğum iznine ayrıldı 8 aylık oldu,demoş doğurdu kızı oldu frendly yeni hamile başkada aklıma gelmio eskilerden pek kalmadı,bende ramazandan sonraya kadar dinlenmedeyim daha yaralarım pek geçmedi ameliyattan ötürü sen anlat kız özlettin kendini valla tedavin ne durumda cnm benim
walla bana şuan akıl dışı geliyo umut etmemek .. yatıp kalkıp aynı şeyi düşündüğüm için o yüzden inandırıcı gelmiyo :)) gıcıklığım ona yoksa herkez için gerçekten çoookk seviniyorummmm :)) arkadaşın içinde çok sevindim .. Allah kimseyi bekletmesin .. isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
amanda aman kimleri görüyorumbir gittin pir gittin canııımmm nasılsın ne var ne yok bakalım ben sonunda hsg çekindim kapalı dediler o kadar ağrıdıki kendimi kasmaktan kapalı çıkmış haziran 21 de laparoskopi oldum sol açık sağda hafif kıvrımlı olduğudan ilaç yavaş gidiomuş ama o da açıkmış,seda doğum iznine ayrıldı 8 aylık oldu,demoş doğurdu kızı oldu frendly yeni hamile başkada aklıma gelmio eskilerden pek kalmadı,bende ramazandan sonraya kadar dinlenmedeyim daha yaralarım pek geçmedi ameliyattan ötürü sen anlat kız özlettin kendini valla tedavin ne durumda cnm benim
duruselcım canı8m benım valla cok kasınca kendını kapalı cıkabılıyormus boyle bı durum varsa narkozla yenıden cekıyorlar kasılma olmasın dıye olur ınsallah canım ne zor durumlarda cocuk sahıbı oluyor ınsanlar kısmet olacak ınsallah bızede.
vay anasına seda doğurmak uzere demos doğurmus masallah hepsine valla bende okuyunca gozlerım parladı frıendly e tkır tıkır atsın kalbı bebecıgınınde cabucak annesıne kavussunn :)
dınlen canım acele etme dınleme abuk sabuk ınsanlarıda banada soruyorlar bebek yokmu faşlan bende acelem yok bu kadar cocuk varken bı tenede ben ekleyıp ugrasamam :) dıyorum hakkatende acelem yok valla eskısı gıbı aman hemen olsun demıyorum kpss de pek ıyı gecmedı o yuzden yenıden calısmam gerekebılır derslere yanı :) yavastan alıyorum dr a falan gıtmıyorum kılo aldım sınava hazırlık surecınde bugunden ıtıbaren onları vermeye calısıyrum :)) bebek sonrakı dusunce amannn kız ısteyene versın rabbım ben bu aralar oralı degılım
valla bende sızı ozledım yaa arada aklıma gelıyodunuz amannn sınava ne kaldı bıttsın gorusuruz nasılsa dıyordum ahanda bıttı ancak oturdum pc basına
Çok teşekkür ederim gercekten beni çok rahatlattin Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda hamış kalırsın hatta hamissindir:)))Merhabalar,
Ben istanbulda Medicine hospitalde çektirdim 170 TL narkozsuz inanki ıh demedimyani hiiiççç bi sancısı yok adet ağrının en yüksek olduğu dönemi düşün onu 1 dk çekmek çok zor gelicekse sana kendin bilirsin ama hiç bi sorun olmuyo ... Sadece yanında ped götür filmden sonra kanallardan o sıvı geri akıyo çamaşırın ıslanmasın .. benim arkadaşım radyomarda çektirdi benden 1 hafta önce 370 TL verdi benimle aynı derecede ağrı hissetti . Şimdi oda pişman okadar para verdiğine .. Benimde cesaret etmemdeki tek neden buna dayanamazsam normal doğuma nasıl dayanırım diye düşünmemden di... Umarım seni rahatlatmışımdır... kesinlikle narkozlu önermiyorum ben...
Bu arada bende klomen ve peşinden ovitrelle kullandım.Adetimin 13. günü 3 yumurtam vardı biri 18 mm di 14. günü iğne oldum .. 17. gün tekrar gittim doktora diğer yumurtalardan biri daha büyümüştü .. oda kendi çatlıcak kıvamda durmak yok yola devam dedi ... ama şuan çok ağrım var.. sanki her an adet olcak gibi göbek altında batmalarım var... sabah kalktığımda sanki ayağa kalksam kan boşalcak gibi oluyo ... hakkımızda hayırlısı daha 9. gün iğneden sonra bugün .. beklemem gereken en az 6 gün daha var :44: şu hamile arkadaşlar bi akıl fikir verin bi yorum yapın alla sen ...
Çok teşekkür ederim gercekten beni çok rahatlattin Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda hamış kalırsın hatta hamissindir:)))
Merhabalar,
Çok teşekkür ederim inşallah öyledirrr.. çok yoruldum artık ..
bide ezo01 canım çok normal o ağrı çatlıyo demekki yumurtan iyi değerlendirin bu dönemleri :))
canım ben klomenle hamiş kalıyorum ama sürekli düşük yapıyorum pıhtılaşma yüzünden çatlatma iğnesini vurulduktan 18 gün sonra kanda pozitif sonuç gördük klomene 3.gün başlamıştım değer 272di yani 15-16.gün kanda belli olur benim bata iki gün vardı inşallah bu ay yüzün güler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?