Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım Allah a emanet
sen dikkat et kendine
inşallah bişey olmaz

benim içinde hep düşücek demişler anneme ama dünyaya düşmüşüm işte..

inanmıyorum ya ne insanlar var densiz ..
şuanda o kişiyi boğmak istiyorum...

Selam kızlar 2ay aradan sonra tekrar nete girebildim net kapanmıştı da neyse bu ay klomen ve ovitrelle gecen ve sonu hüsran olan 3.ayim asım test yaptırdı hersey normal çok şükür şimdi sıra rahim filminde merak ediyorum çektiren arkadaslar narkoza gerek varmı çok canınız acısını Dr.istersen narkozla istersen normal dedi sizce lütfen bana yardımcı olurmusunuz

bu hayıt hapını bende duydum ama net bilgi bulamadım hiç bu ay eşimle farklı yerlerdeyiz o yüzden boşum incir bile yemicem vucudumu dinlendiricem ramazan ayına kanalize olucam sadece

artık eylüldeki adetimde giderim doktora

AMİNN CNM İNŞALLAH TEK DUAM BU ARTIK

cnm konu hakkında ben hiç yorum yapmayım benim acıdı çünkü pişman oldum narkoz almadığıma ama hiiiçç acımaynlarda çok,benim doktor inatla vermedi narkoz

Merhabalar,

Ben istanbulda Medicine hospitalde çektirdim 170 TL narkozsuz inanki ıh demedim yani hiiiççç bi sancısı yok adet ağrının en yüksek olduğu dönemi düşün onu 1 dk çekmek çok zor gelicekse sana kendin bilirsin ama hiç bi sorun olmuyo ... Sadece yanında ped götür filmden sonra kanallardan o sıvı geri akıyo çamaşırın ıslanmasın .. benim arkadaşım radyomarda çektirdi benden 1 hafta önce 370 TL verdi benimle aynı derecede ağrı hissetti . Şimdi oda pişman okadar para verdiğine .. Benimde cesaret etmemdeki tek neden buna dayanamazsam normal doğuma nasıl dayanırım diye düşünmemden di... Umarım seni rahatlatmışımdır... kesinlikle narkozlu önermiyorum ben...

Bu arada bende klomen ve peşinden ovitrelle kullandım.Adetimin 13. günü 3 yumurtam vardı biri 18 mm di 14. günü iğne oldum .. 17. gün tekrar gittim doktora diğer yumurtalardan biri daha büyümüştü .. oda kendi çatlıcak kıvamda durmak yok yola devam dedi ... ama şuan çok ağrım var.. sanki her an adet olcak gibi göbek altında batmalarım var... sabah kalktığımda sanki ayağa kalksam kan boşalcak gibi oluyo ... hakkımızda hayırlısı daha 9. gün iğneden sonra bugün .. beklemem gereken en az 6 gün daha var :44: şu hamile arkadaşlar bi akıl fikir verin bi yorum yapın alla sen ...

SELAM KIZLARRRRRR

Aranızda tanıdık varmı acep:) kpss bitti bende bittim işte yeniden geldim sınavı merak eden varsa berbattı sağ kroşe beklerken sol kroşe yedik o denli...

varmı yenicek hamilemiz bakalım varmı yeni yöntemler falan doğurmuş olmalı hamilelerimiz:)

merhaba hsg agrısız dıyemem bende norkoz falan almadan cektırmıstım ama hakıkatlı bı agrı cektım adet sancısı falan devede kulaktı ancakkkk kısaaa bı sure bu dayanılabılır bende narkoza gerek yok dıyorum

kasık sanıları falan çatlatma iğnesındende olabılıyor gögus agrıları adet olacakmıs hıssı falan bu ıgnenın yan etkılerı umarım doğru sı nyaller gelıyordur sana ben ara verdım tedavıye falan kpss ye hazırlanıyordm sımdıde ramazan falan gırdı duruyoruz hala acelem yok galıba

Zaten belli iğneyi olduğum günden beri bitmedidevam ediyo ağrılar... hem korkuyorum hem umutlanıyorum ... ilk klomenden sonra adet olduğunuzda kimbilir neler hissetmiştirsiniz. (( çok zor şeyler bunlar allahım hepimizi daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar versin inşallah ... Kafamı hiç birşeye yoramıyorum seninde kpss nin kötü geçme sebebide bu olabilir. insan başka hiç ibşey düşünemiyo yataktan kalktığım an aklımda bu çok kötü bi durum... bide hamile kalanlar başlıyolar ya işte düşünmeyin kafanıza takmayın olur bilmem ne daha gıcık oluyorum ((

canım ben hamıle kalmadım kalanlardanda duydugumda gıcık olmadım:) haklılar ger ekten dusunmenın faydası yok benım sınavım bundan kotu gecmedı osym sagolsun bızı ters koseye yatırdı ondan yoksa bebek dusuncesı aklımdan coktan uzaklasmıstı kafamı ona takacak zamanımda yoktu ee oldu mu hayır olmadı ama bunun ıcınde calısma bıle yapmadım desem yerıdır dersten herıfın yuzunu goremıyorudum:) artık takmıyorum ılk zamanlar ugrasırken haplar ıgneler falan gercekten heyecan verıyor beklıyorsun umut edıyorsun ama onada alısıyor bunye amaaannnn demweye baslıyorsun zaten umutlanmaktan yoruluyor ınsan nasıl olsa yokkk derken ogrenıyor cogu bunu 5 senedır bebek ısteyen bır arkadasla gorustum hafta sonu bır kızıda var dr a falan gıtmeye baslamıs klomen falanda kullanmaya baslamıs dr dogum kontrol hapı vermıs kıst olmus dıye regl olmus kanama falan bıde bakmıs hamıle:) dr agzı acık kalmıs ıkıbucuk aylık sımdı yanı umıt etmek ulastırmıyor bızı bebeklerımıze yaradana sıgınıp cokk oralı olmamak gelıyor uygulamada cok gordum ondan soyluyorum

walla bana şuan akıl dışı geliyo umut etmemek .. yatıp kalkıp aynı şeyi düşündüğüm için o yüzden inandırıcı gelmiyo :)) gıcıklığım ona yoksa herkez için gerçekten çoookk seviniyorummmm :)) arkadaşın içinde çok sevindim .. Allah kimseyi bekletmesin .. isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh

idencim insan basına gelmeden anlamıyor haklısın yasayıp gorecegız ınanacagız herkes kendısı ıcın yazılanı yasıyor umarım bızler ıcınde vaktı zamanı gelınce guzel haberler vermeyı bızlerede nasıp eder.

Çok teşekkür ederim gercekten beni çok rahatlattin Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda hamış kalırsın hatta hamissindir:)))

mrh arkadaşlar ben ilk kez serophene kullandım bu ay.salı günü kontrole gittim adetimin 12. gününde sağda 23 mm solda 15 mm yumurtam olmuş akşamında çatlatma iğnesi verdi.

dün akşam sol yumurtalığım çok ağrıdı biraz ayağımın üstüne zor basıyordum yumurtam çatlıyor galiba. ama bugün sağ felaket ağrıyor acayip batıyor ve yürüyemiyorum çok sancım var.

dr a gitmelimiyim sizce bu ağrı normal mi?l

Çok teşekkür ederim gercekten beni çok rahatlattin Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda hamış kalırsın hatta hamissindir:)))

Çok teşekkür ederim inşallah öyledirrr.. çok yoruldum artık ..

bide ezo01 canım çok normal o ağrı çatlıyo demekki yumurtan iyi değerlendirin bu dönemleri :))

canım ben klomenle hamiş kalıyorum ama sürekli düşük yapıyorum pıhtılaşma yüzünden çatlatma iğnesini vurulduktan 18 gün sonra kanda pozitif sonuç gördük klomene 3.gün başlamıştım değer 272di yani 15-16.gün kanda belli olur benim bata iki gün vardı inşallah bu ay yüzün güler canım...

çok teşekkür ederim dualarınız içimi rahatlatıyo güç alıyorum çok saolun allahım sizede sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah. Allahım dertsiz derman vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…