Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

merhaba yumurtaların catlıyordur dr a gıtmenı gerektırecek bırsey oldugunu sanmam arkadasda yazmıs zaten evet degerlendırmelı bu gunleri ıyı calısmalarrrrrr

Canım yumurtan çatlıyordur. Normal bir durum anlayacağın. ama seni çok zorlarsa yine de bir doktora görün. benim yumurtalar çatlarken sanki yumurtaliklarım dışarı fırlayacakmış gibi ağrıyordu.

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun ilgilendiniz bayağı. bugün iyiyim bi ağrım yok.dediğiniz gibi çatladığından olmuş.
18 aydır deniyoruz eşim ve bende de problem yok bizimkisi sebepsiz infertilite. bu ay ilk defa ilaç kullandım.hayırlısı artık.
sizin de umarım tedavileriniz hemen olumlu cevap verir bebişlerimize kavuşuruz

ben tedavıye ara verelı cokkk oldu bende pko var yumurta gelısmıyor destek almadan hatta bazen desteklede gelısmıyor :/ saglık olsun acelem yok nerdeyse 2.5 sene olacak

bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bende.
çatlatma iğnesini vurduktan 8 gün sonra minik bir kahverengi akıntım geldi.
adet kanaması gibi değildi çünkü hem çok az hemde kahverengi idi ve devamıda gelmedi.
acaba neden olabilir kızlar çatlatma iğnesi kullananlar böyle bir durumla karşılaştınız mı?

bazen boyle bır catlama belırtısı gorulur bazende dollenen yumurtanın rahıme yerlesırken kılcal damar uzerınde yerlesmesınden kaynaklı genelde kadınların ustune gordum dıye tabır ettıklerı kısa suren bır lekelenme olur olabılır bunlar muhtemel boyle herseyı kafana takmamaya alısırsın yakında bende ılk zamanlar nedır bu dıye gunlerce arastırıyordum sonra bı kan tetı yerle yeksan :) aloıstım bakmıyorum lekelere amannnn gene ara kaanama deyıp gecıyorum :)

zor işlermiş sahiden bu işler.. bakalım ne kadar daha uğraşıcaz

süpppeeerr süpppeeerr süüppeeerr bir haber bu yaaa :)) okuyunca şook olduum ve acayip çok sevindim canım yaa allaah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah anlatamam nasıl sevindim diyecek kelime bulamıyorum rabbim isteyen dileyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bende mail yazıcaktım sana gitmeden diğerlerinede ama fırsatım olmadı bir türlü nasıl sevindim canım yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaah

Bizim kızımız annesini yordu erken bıraktık işi şimdi kendi annemlerdeyim ağırlaştığım için geldim buraya hastanede yakın hem buraya daha kolay bizim için birde fenaa grip oldummu fenalardayım resmen ama bugün iyi oldum çok şükür dün akşam kızımızla doktoru ziyaret edince görüşünce iyileştik biraz biraz 3,200 gr.minicik annemlerde pc var arada girer bakarım artık.. 38.haftadayız 2 hafta sonra inşallaah allahın izniyle doğum ama erken gelicem demezse bizim fındık..
İnanamıyorum yaa hala süper bir haber ve çok sevindim canım öpüyorum seni ve tebrik ediyorum..Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallaah tamamına erdirsin canımm öpüyorum senii

Sıra duruselde inşallaah güzel haberleri ondanda almayı nasip etsin rabbim Duruselcimm dualarım senin için inşallaah rabbim en kısa vakitte sanada nasip etsin canım

sonundaaaa teşrif etti yelkenlimizde :)) Hoşgeldin canımm nasılsın dicem ama zaten cvplamışsın gelmişsin hoşgelmişsin canımm sorma bende bir girdim baktım süper bir hjaber friendlyy hamişmişşş ne güzel inşallaah bir sonraki girmelerimde sizlerden de alırım bu haberleri canım

Rojjdaaa,cemretibet,cansu_26,ercelf,selocan,sevde daha aklıma gelmeyen bir sürü arkadaşımız içinde dua ediyorum inşallaah rabbim onlarada nasip eder öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın ben arada girerim yine hoşçakalıınn

evet evettt geldımm ama kımsecıkler kalmamıs yenı yetmelerımız var :) bızde eskıyetmelerdenız ya demek doğumuna o kadar az kaldı masallah bı bagrısta dogur ınsallah canım. Rojjdaaa,cemretibet,cansu_26,ercelf,selocan,sevde listesine benide ekle hos ben dr falan bıraktım tekrar sınava hazırlanmam gerek galıbaaaa:S o nedenle acele etmıyorum ama korunmyorumda yımırta kendılıgınden buyumedıgınden luzumda yok zatenn ısım ne dusundunuz bakıyımmm:)

hayırlısı olsun canım hiç takma biliyorsun artık öğüt teselli vermemede gerek yok vakti gelince durmaz gelir bebişin merak etme bak friendllt'dede pko vardı görüyormusun hamişmiş oda darısı başına inşallah canım
İsim okadr buldum çok istedim kuranda geçen isimlerden olsun özellikle Azra hoşuma çok gitmişti ama eşim istemedi büyüklerde pek beğenmeyince Azrayı..Sonra yine kuranda geçen Berra ismi olsun dedim onuda beğendiremedim benim adama :S Öyle bir gün isimlere bakarken Eylül.. takıldı gözüme öylesine söyledim eşimde dahil herkes beğenince Eylül hanımın adı kaldı..Bekliyoruz bakalım bir gelse hayırlısıyla çok zor bu sıcaklarda çünkü elim ayağım şişti hele ben fiil gibi oldum moralim bozuk acayip hormonlarım oyun oynuyor bana biraz hamilelik sendromunada girdim sanırım acayip çirkin geliyorum kendime kafayı bozdum son zamanlarda şişince iyice :)) Ama olsun 2 hafta sonra inicem inşallaah kızım sağlıklı olsunda kilo verilir mücadele edince tek dileğim onu sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağıma almak gerisini bu ara biraz takıyorum ama geçicek diyorum
Evet malesef eskilerimiz gitti hep patır patır yaprak dökümü yaşadık uzun zamandır eskiler yoklar ben arada girip baktım kimsecikler olmayınca bende seyrelttim girmeyi olsun aradada girseler girsekte yetiyor canım

çookkkk guzel ısım bencede adıyla yasasın ınsallah fıstıkkkk
acelemız yok bakalım hayırlısı olacagı varsa olur
evet sıcakkkkkkk sıskınlık hat saftaya cıkmıstır tuzu az kullan boıl su ıc canımm yaglı baharatlı fazla yeme sebzede cıg yenınce sıskınlık yaparr pısırıp ye olur mu ınsallah bı avazda kurtulacaksın
neyse bız geldık onlarda gelırler ınsallah:)) mesaj yazalım hepsine

seda Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin friendly senin adına çok sevindim inşşşşşşş tamamına en güzel şekilde erer ALLAHIM şu mübarek günlerde istiyen herkese verisn biz hamilelerede hayırlı doğumlar nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş

eline sağlık bu daha güzel...o foto bana garip itici gelmişti nedense..umarım bundan sonra hersey daha güzel olacak...
allah Allah benimde acayip hoşuma gitmişytii
sevgi yolluyordum herkese niye begenmedin kız:)))

hayırlı ramazanlar, tatlı telaş dolu iftarlar :)

evet evet valla süper yaaa
akşamda misafir alıyorum Allaaahh yandım:)))

bu arada ben klomeni bu ay bıraktım.
Hayıt hapı içiyorum

cnmmmmm hoşgeldin tekrardan sıkıca tut bebeciği içinde son 2 hafta çok önemli bebeğin ciğerleri için sonra inşallah çatır çutur doğur iyileş gel amiiinn cnm dogum yaparken melekler dizilirmiş dua etsede götürsek die rabbim kabul edermiş sende bizi unutma o an hep aklına gelelim olurmu dua et bizede nasip etsin rabbim

yelkenli ve ben buranın demirbaşı olarak kaldık site yönetimi bize maaş bağlıcak

duuruselcim nasilsinn? neler yapiyorsunn? canim sana bi sorum olucakdi lutfen senin bilgin vardir bu konuda, ben bugun adet oldum, Fsh LH Prolaktin Ve Tsh dan test vermek istiyorum, kacindi gun gideyim adetinn ?

demirbaş naberrr:) valla canım bızım kaderımız demırbas olmakmıs napalım ya :) kpss ıle ılgılı takılmaya basladım sımdıde coluk cocuktan vazgectık ama buralardayım yanı:))

duuruselcim nasilsinn? neler yapiyorsunn? canim sana bi sorum olucakdi lutfen senin bilgin vardir bu konuda, ben bugun adet oldum, Fsh LH Prolaktin Ve Tsh dan test vermek istiyorum, kacindi gun gideyim adetinn ?

canım durusel yerıne ben soylesem :) adetın 2. veya 3. gunu gıtmen onerılır dr sonrasında dr zaten gereken sıralamayla testlerını yapar

tatlim olur elbetde.duruseli yesil isik yanan gorduum o yuzden ona yonlendirdim sorumu..hm..bana doktoum 2ci gun gel demisdi, ama 7ay once verdiyimde baska doktordu o 3gun gel demisdi, o yuzden kafam karisdi.yarin 2ci gun o zaman gidib vereyim insallah..bakalim ne cikacak..anlamadigim bi sey var, 7 ay once bu hormonal normal cikmisdi, ama yine yumurtam buyumuyor catlamiyordu...sence baska sebeb ne ola bilirki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…