tatlim olur elbetde.duruseli yesil isik yanan gorduum o yuzden ona yonlendirdim sorumu..hm..bana doktoum 2ci gun gel demisdi, ama 7ay once verdiyimde baska doktordu o 3gun gel demisdi, o yuzden kafam karisdi.yarin 2ci gun o zaman gidib vereyim insallah..bakalim ne cikacak..anlamadigim bi sey var, 7 ay once bu hormonal normal cikmisdi, ama yine yumurtam buyumuyor catlamiyordu...sence baska sebeb ne ola bilirki ??
2. gunde 3. gunde aynı yere gelır dr kendısıde 2. ya da 3. gun gel der fark etmez yanı
bazısının yumurtasıda buyuyor esıde normal ama yıne olmuyor bunlarada sebepsız ınfertılıte denıyor olabılıyorr yanı yaradana sukur rahmımız var dıyoruz ne dıyelım.
bende pco da var yanı adet duzensızlıgı tabı yumurta gelısmıyor kucuk kıstler olup yumurtalıkta kalıyor pco oluyor sukurrr yımırta oluyorda buyumuyor :)) boyle ıste yaa olur sıkma canını kafanıdaw cok takma ben bıraktım artık 2.5 sene kadar oldu alısmaya baslayalı olacaksada olacak takmıyoruzz fazla... yumurtas rez<ervın varsa ılaclaRLA bır sekılde buyutulmesı saglanıyor dr una guvenıyorsan kafana takma devam et ARADA arastırmayı unutma tufaya gelmemek ıcın
Arkadaşlar inanamıyorum hamileyim. Bu klomendeki 2.ayımdı.Çat. iğnesiz hamile kalabildim nihayet
tebrik edrim canım.allah sağlıklı bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin. peki belirtilerin neydi. ben de bu ay ilk defa kullandım merak ediyorum:)
Ben hamileliğimi adet gecikmesi olmadan öğrendim.Yani adetten 6 gün önce. Kanda gebelk testi yaptrdm değerim 34 çıktı. Öncelikle gittiğim hastanede gebeliğiminsonucu biraz uzun sürdü.Ordan anladım.Çünkü eğer gebe değilsen hastanede sonucun 1 saatte çıkıyor ama gebeysen en az 3-4 saat sürüyor.5-6 saati buluyor. Bundn aklına gelsin. Burdan bugün şüphelendim ama bu tahlilden önceki belirtlerimi soruyosun sen idrarım çok kötü sarı,turuncu oldu. Rengi berbattı yanii. Üstelik çok su içmeme rağmen. Bide çok tuhaf akıntılar peyda oldu.Yani ilk kez gördüğüm.
ilk klomen serüvenim hüsranla sonuçlandı ... Kesinlikle bu ilacı kullandığınız ay belirtilere takılmayın... Herkez için hayırlısı olsun
BEnde klomenele ilk hamileliliğimi yaşıyorum. 1 sene uğraştık olmadı doktor bir takım testler sonrası klomeni önerdi. adetini 5.gün başlayıp 5 gün kullandım ve o ay hamile kaldım. Rabbim herkesin duasını kabul etsin,isteyen herkese evlat versin.
slm kızlar aranızda yeniyim.1 senelik evliyim.ilk aydan beri korunmasız ilişki olmasına rağmen hamile kalamadım.2 ay önce doktora gittim.yumurtamın çatlamadığını söyledi.adet düzensizliğide vardı tabi..bu ay tedaviye başladık.26 haziranda adetim gelmişti.2.günü cyclo progynovaya başlattı.sadece beyazlardan 10 tane içilcek dedi doktorum.3.gün klomene başladık.günde 1 kere 5 gün boyunca kullandım.adetin 9. günü kontrole gittiğimde yumurta takibi yaptı ve sağ tarafta 1 yumurtanın istenilen büyüklüğe geldiğini söyledi. daha sonra tekrar kontrole çağırdığında yumurtanın çatlamış olduğunu gördü ve ilişki günleri verdi.duphaston ilacınıda kullanmaya başlamamı istedi.oda adetin 15. gününe denk geldi. duphastonda biteli 7 gün oldu.hala adetim gelmedi ve belirtileride yok.inş hamileyimdir.çok istiyorum ama test yapmayada korkuyorum.böyle brir durumla karşılaşan varmıı? nolurr cevaaplarsanız çok sevinirimm:2::44:
ilacın bittikten kaç gün sonra adetin geldi peki?
hayırlı olsun canım... darısı başımıza inşallah..
bende klomeni dün kullanmaya başladım ve reglimin 4. günündeyim... neden kimisine 3. gün kimisine 5. gün başlanıyor klomen?
dr banada 3. gün başla klomene dedi... progestan da verdi.. fakat onu içersem orucumun yarısı güme gidiyo... bu ay sadece klomeni kullanıp Allah korusun olmazsa gelecek ay progestan ı kullansam mı diye düşünüyorum... beni de dr 9. günü kontrole çağırdı... sanırım yumoşlara bakıcak..
inşallah hamilesindir canım... :)
Arkadaşlar inanamıyorum hamileyim. Bu klomendeki 2.ayımdı.Çat. iğnesiz hamile kalabildim nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?