Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

merhaba arkadaşlar,
ben günde 4 tane klomen kullanıcam bu ay.acaba bu 4 tane hap aynı andamı yutuluyor.Dr. bişey demedi.Ayrıca benim gibi dörtlü yutanlar varmı acaba büyürmü ki bu sefer..

canım aynı anda alınmıyordur kesin bir günü dörde bölüp o saatlerde alırsın eczanede de birşey demediler mi nasıl kullanacağın hakkında istersen tekrar doktoruna da sor ben günde iki tane aldım sabah akşam olarak yumurtam da doktorumun istediği seviyeye gelmişti ben ilk defa kullandım. sen de mi ilk defa kullanıyorsun günde dört tane çok değil mi ki.

inş hamilesindir cnm.bnde çok istiyorum ama test yapmayada korkuyorum.bugün ve yarında gelmezse pazartesi gitçem dr a

kızlar nasılsınız kimse yazmıyo artık bakıyorumda ben adet olmayı bekliyorum klomenle değilde iğnelerle denemeye başlıcaz ya aşılama olcak yada iğnelerle büyütüp kendiliğinden ilişkiye bırakcak doktorum ama ben aşılama istediğimi söylicem hakkımızda hayırlısı olsun inş.

kızlar bu ay klomen kullanmıştım bugün doktora gittim 5 yumurta oluşmuş ikisi çatlamış ikisi için çatlatma iğnesi verdi zar zoruna yaptım biri küçükmüş ama onda umut yok...pogestan verdi bide ama ben onu adet olana kadar mı kullanıcam acaba bide döllenme olmazsa adet gecikmesi yaparmı bilgiisi olan varmı

merhaba canım...

bende bu ay ilk defa klomen kullanıyorum..

şunu anlayamadım. :44:

5 yumurtanın oluşması çok iyi fakat 2 si çatlamış ikisi içinde çatlatma iğnesi vermiş... ya çoğul gebelik olursa...

bi de bu çatlatma iğnesini devlet karşılıyor mu? markası ve fiyatı nedir?

progestanı bana da verdi dr. ama ben kullanmıcam... çünkü orucumun yarısını tutamıcam... günde 3 tane... benim dün bitti reglim... 17. gün progestanı almaya başlamam gerekiyo... inş. bu ay bebişlerimiz gelirde bir daha gerek kalmaz ilaçlara...

şayet gebelik olmazsa (ki inş. olur) olursa gelecek ay kullanırım progestanı...

kusura bakma çok soru sordum...

valla çoğul gebelik ihtimalini bende düşündüm korktum o yüzden..ama klomeni ilk defa kullandım ve yumurtalar çatlamazsa kist yapıyomus yani çatlatma iğnesi gerekli....devlet karşılamıyor iğneyi malesef markası ovitrelle 67 tl ye aldım.iğneden iki gün sonrası progestanı kullan dedi.eger bu ay tutmazsa hormonlara bakıcak çünkü bir yıl içinde bir zorunlu kürtaj ve birde kimyasal gebelik geçirdim. artık iyice kontrol gerekiyor ve bende iyice bunalmaya başladım birden vazgecerim diye korkuyom.ama erteleme sende keske ben baştan deneseydim bunu aylarca sıkıntıya girdim hep doktorlar bir yıl dolmadığından önemsemedi biride önce hormonlara bakalım demediki doktoru değiştirdim bakalım bu doktor hemen hormonlara bakalım dedi.inşallah bu ay olurda gerek kalmaz ama çoğul gebelik korkutuyor beni

korkma canım bence düşünsene ikiz oluyo harika bişey... keşke olsa havalara uçardım sanırım... benim ayrıca bi kızım var... 7 yaşında... Allah bağışlasın...

ben klomene 3. gün başladım. sen kaçıncı gün başlamıştın?

sahurda yutmayı unuttum bugün bitecekti... :26: artık akşam iftarda ve de sahurda yuttum mu tamamdır...

salı günü yani reglimin 9. günü dr çağırdı... yumoşlara bakıcak sanırım... alttan mı bakıyo?

inşallah bebeklerimiz gelir canım...

haha benim koca şoka girer sanırım ikiz olursa

bende 3 üncü gün başladım...sende bu aymı başladın yoksa önce kullandınmı klomeni..evet alttan bakıyo yumurtaların boyunu falan ölçüyo rahimde yumurtanın tutunacağı yerin uygunluğunu falan söyledi...inşallah kızına kardeş en kısa zamanda gelir....bebişlerimiz inşallah gelir bu ay. klomenle hamile kalan cok inşallah bizde onlardan oluruz

canım harika olur bi düşünsenee

inşallah oluurrrr

ben bu ay ilk kez kullandım klomeni... 3. gün başladım... en düşük dozu....

Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı ve de salih saliha evlatlar nasib eder isteyen herkeseeee

inşallah canım...hayırlısı olusun..sende doktordan sonra haber ver kaç yumoş oluştuğunu..gelsin bebişler

inşallah canım...hayırlısı olusun..sende doktordan sonra haber ver kaç yumoş oluştuğunu..gelsin bebişler

tamam canım haberleşelim... salı günü dr gidicem... gelişmeleri gelince yazarım... bi de bakmışsın geliyo ikizler... ramazan bayramında çifte bayram yaparız heralde... Rabbim nasib eder inşallah... ben namaz kılmaya gidiyorum... dua edicem

ay hadi bakalım inşallah.bende su an yumurta çatlatıyorum heralde kasıklarım ağrıyo.bekliyorum haberlerini

bende ilk defa bu ay klomen kullandım pazartesi de çatlatma iğnesi vuruldum şimdi meraktan çatlıyorum oldumu olmadı mı diye tam bir yıldır istiyorum bu müjdeyi .sizde bu ay ilk defamı kullandınız klomen sonucu sizin kaç yumurtanız oluştu çatlatma iğnesi vuruldun mu.

peki kaç yumurta oluşmuş doktor ne dedi.bende ilk kez bu ay kullandım.5 yumurtam olmus benim.ikisi çatlamıs ikisi için çatlatma iğnesi verdi dün yaptım bakalım

peki kaç yumurta oluşmuş doktor ne dedi.bende ilk kez bu ay kullandım.5 yumurtam olmus benim.ikisi çatlamıs ikisi için çatlatma iğnesi verdi dün yaptım bakalım

hımm senin çok olmuş maşallah. benim 1 tane oluşmuş tam istenilen büyüklükte dedi pazartesi çatlatma iğnesi vurdu salı günü ilişki önerdi şimdi bekliyorum işte adet tarihin geçtikten sonra gel dedi bat 10 ağustos o tarihe kadar nasıl bekleyeceksem. daha erken kanda öğrenemezmiyim ki.

mrh canım hatırladın mı beni sabredenler kulübünden:)ben de ilk defa bu ay kullandım 17 temmuzda çatlatma iğnesi oldum.ama umudum yok hastalancak gibi karnım ağrıyor.

bence hemen test yapma çünkü iğnenin etkisi 10 günden sonra geçiyormuş yanıltıcı olabilir iğneden 13-14 gün sonra yaptır test bence...

merhaba canım hatırladım bende 23 temmuzda çatlatma iğnesi oldum daha yeni ama sabırsızlık işte zor bekliyorum batıma daha var 10 ağustos o güne kadar zor beklerim.. canım umudunu kesme hiç belli olmaz belki bebiş ağrıtıyordur karnını inşallah rabbim çok bekletmez bizleri.

inş. canım ama vücudumu çok iyi tanıyorum hayırlısı olsun. ben de senin gibi ilk günlerde sabırsızdım 1-2 güne geçer merak etme:)

sonucu yaz mutlaka inşallah güzel haberlerle gelirsin

inş. canım ama vücudumu çok iyi tanıyorum hayırlısı olsun. ben de senin gibi ilk günlerde sabırsızdım 1-2 güne geçer merak etme:)

sonucu yaz mutlaka inşallah güzel haberlerle gelirsin

inşallah yazmazmıyım 1 yıldır istiyorum bu haberi alınca duymayan kalmasın istiyorum inşallah sende yanılıyorsundur mutlu haberi beraber paylaşırız belki de.

bende dün yaptım işte iki gün ilişki önerdi...adet olmazsan gel dedi olursanda hormon testi verdi onları yaptır gel dedi.adetten önce yaptırma bence olduğu halde cıkmaz falan moralin bozulur edetin geciksin garanti olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…