Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

banada aynı adet olsanda olmasan da gel dedi ama zor beklerim o günü. internetten baktım bazı doktorlar iğneden 12- 13 gün sonra test yapılabileceğini söylüyorlar bende bu cuma ya da pazartesi kanda baktırmak istiyorum o zaman var mı yokmu belli olurmuş. boş boşuna kendimi strese sokmayım bata kadar inşallah vardır eğer olduysa zaten bir hafta geçti

Kızlar geçen ay klomen artı ovitrelle kullandım 3 yumurtadan biri çatladı diğer ikisi kist olmuş .. bu ay başka doktora gittim yasmin kullanıyorum yanında birsürü ilaç verdi .. şeker ilacı verdi hem hamileliği kolaylaştırıyomuş hemde zayıflatıyomuş sanırım ... antibiyotik ve vajinal fitil verdi ben ara ara mantar oluyorum dediğim için sanırım birde 4 ilaçlı iki sabah iki akşam alınan ilaç verdi ama bilmiyorum niye. Eşim içinde sperm hareketlendirici ilaç verdi. yani bizi ilaca boğdu bilmiyorum iyi olanmı bu kötü olanmı ...

Bu ay boş geçicek önümüzdeki ay kistler giderse tekrar klomen içiicem sanırım ... Biz bir an önce bir an önce isterken işler iyice çıkmaza giriyo istemekten vaz geçtim sabretmeyi deniycem ...

ya bu yumurtalar neden kist oluyo of bende bu ay kullandım klomen ama şimdilik bilmiyorum kiste dönüştürdümü

ya bu yumurtalar neden kist oluyo of bende bu ay kullandım klomen ama şimdilik bilmiyorum kiste dönüştürdümü

çünkü çok yumurta oluyo ve biri çatlıyo diğerleri kalıyo öyle hatıra :))

Aslında böylesi daha iyi oldu sanırım bi süre hem beynim hem vücudum dinlensin.. Bide şu glukofen beni ne kadar berbat bi hale soksada duyduğuma göre hamile kalmaya baya yardımcıymışş .. onu araştırıyorum şimdi ...

kızlar ben bu ayın 6.snda adet oldum 10nunda klomene basladım sabah 1 akşam 2 ilac bittikten 1 hafta sonra proluton depot iğne verdi bana 2 yumurtam oluşmuş biri 22 mm digeri ufakmış bu proluton depotu arastırdım düşük tehlikesine veriliyormuş bana neden verrmiş olabilir perşembe günü adetimin 28.ci günü kan testinde hamile oldugum çıkarmı 2 gündür çok sık idrara çıkıyorum az su çtigim halde kasık agrım ve gögüslerimde agrı var ama çok degil sizce hamile olabilirmiyim

Elbette olabilirsin. Kan testinde de çıkar sonucun bekleyemem dersen yaptır. Doktorum banada klomenden sonra bu tarz bi ilaç vermişti. Düşük tehlikesinin yanında bebeğın tutunmasını sağlıyor. Yani tedavinde bir problem yok. Rabbim hayırlı haberler nasip etsin.

benim ikisi çatlamış diğer ikisi için çatlatma iğnesi verdi umarım catlamıştır hepsi.canım inşallah bebişlerimiz en kısa zamandA GELİR

slm hatunlarr.iki aydır klomen kullanıyorum geçen ay beş gün geçmişti reglim.bu ayda normalde 27 temmuzda olmam gerekiyordu.sanırım yine aynı şey oldu.işin kötü tarafı doktorum yumurta takibi yapmadıı.klomen kullananlar düşencelerinizi almak isterim

ay hadi bakalım inşallah.bende su an yumurta çatlatıyorum heralde kasıklarım ağrıyo.bekliyorum haberlerini

dr dan şimdi geldim

5 tane yumurtam oluşmuş üçü küçükmüş. :44: diğerleri biri sağda biri solda... bugün 9. günüm... biri 10 mm biride 13 mm olmuş... onları değerlendirecez dedi dr... günde 2 mm büyürmüş.

cuma sabahı yeniden gidicem... ovitrelle istedim ben kendim dr dan... aldım eczaneden şimdi... cuma günü yanımda bulundurucam... yumoşlar istenilen boyutlara geldiyse iğnemi vurulcam... tedavimi hızlandırayım istedim...

sen ne yaptın canım... kontrol falan yok mu bu ara?

öncelikle hayırlısı olsun..

fakat ovitrelle iğne soğukta bulundurulmak zorundadır..eczaneden alırken umarım bi buz torbasında vermişlerdir..ve ayrıca cumaya kadar saklıycam demişsiniz..buzdolabında bile her açıp kapamanızda etkilenecektir..hastaneye gidene kadarda bi okadar zahmet olacak sizin için..

bu kadar erken nasıl verdi doktor onu anlamadım:44:

sağol romacım...

evet buz torbası torbası verdi... eczane eve çok yakın zaten hastane de öyle... hemen geldim buzdolabına koydum...

burası küçük bi yer öyle hemen bulunmuyo bu iğne... aldım ki garanti olsun diye...

klomenden sonra doktor bakmadımı kaç yumurta oluştuğuna falan

hmm tamam ozaman canım... bende bilmiyorsan uyarmak için söylemiştim..umarım bu ay hamiş kalırsın :)

hmm tamam ozaman canım... bende bilmiyorsan uyarmak için söylemiştim..umarım bu ay hamiş kalırsın :)

sağol canım amin, inşallah..... eve bi gelişim vardı buz torbası olduğu halde nasıl koştum mutfağa... nerdeyse ayakkabılarla dalacaktım

senden de bekliyorum müjde...

iyi iyi çok iyi sen gün aşırı ilişkini yapta belki doktora gitmeden kendiliğinden çatlar yumurtalar iğneden sonra 2-3 gün üst üste yaparsın.
progestanda versin iğneden sonra içmen için.ay hadı bakalım inşallah çatlarda gelir bebiş bu ay.ben beklemedeyim adet günümü beklicem olmazsa güzel haber olursa kan tahlilleri yaptırıcam

dolapta hiçbişey olmazki.doktora giderkende buz torbasıyla götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…