Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

sağol canım amin, inşallah..... eve bi gelişim vardı buz torbası olduğu halde nasıl koştum mutfağa... nerdeyse ayakkabılarla dalacaktım

senden de bekliyorum müjde...

kısmet bakalım canım :)

dolapta hiçbişey olmazki.doktora giderkende buz torbasıyla götürür.

bende bişey olsun diye söylemedim bişey olmasın diye uyardım farkındaysan...buralar çok sıcak o yüzden öyle söyledim

hayat cım inşallah canım benim...

iğneye gerek kalmaz umarım... progestan verdi dr... fakat günde 3 defa yutmam gerekiyor oruç ne olacak?? :44: yutmayı düşünmüyorum...

inş. hamlesindir ve de tabi ki ayağını sürtte bende peşinden geleyim..

merhaba arkadaşlar benim doktorum da kaç ay önce klomen vermişti çatlatma iğnesiz ve yumurta takipsiz sadece hangi günler klomen hangi gün ilişki olacagını söylemişti. 3 ay böyle denememi olmazsa tekrar gitmemi söylemişti. ben de eşim yanımda olmadıgı için kullanmamıştım. ama baktım hala çatlama problemim aynı.. kendi kendine düzelmiyor. artık bu ayın 3 ünde adetimin 5inci günü klomene başlayacagım hadi bakalım umarım 3 aya kalmadan hamile kalabilirim..

takip falan yapmadı canımm.şuan o doktorun yüzünü bile görmek istemiyorum

banada klomeni bir doktor verdi fakat takip ve çatlatma iğnesinden bahsetmedi.ben o doktoru bıraktım ve başka doktora gittim hemen ve işte kaç yumurta olustu kaç tanesi catladı , rahim duvarı falan hepsini söyledi ve çatlatma iğnesi verdi..sende hemen başka bir doktora gözük kist falan yapar sonra

kısmet bakalım canım :)

bende bişey olsun diye söylemedim bişey olmasın diye uyardım farkındaysan...buralar çok sıcak o yüzden öyle söyledim

bende öneri olsun diye söylemiştim ikimizde iyi niyetliyiz yani..sen kullandınmı klomen

bende öneri olsun diye söylemiştim ikimizde iyi niyetliyiz yani..sen kullandınmı klomen

evet canım haziran ve temmuz aylarında kullandım çatlatma iğneside vuruldum olmadı..benimki sebepsiz zaten..doktor yumurta takibi yapalım demişti o amaçla kullandım..ama zaten yumurtalarım geliştiği için bir daha kullanmaya gerek görmedi doktor

inşallah iğnesiz çatlarsa daha güzel olur.bana günde 1 tane verdi progestanı...canım yut o ilacı klomen kullandın iğne olcaksın boşamı gidecek bu çabaların ilacı kullan...sonuçta keyfi bişey değil olması için içeceksin yada bir sahurda bir iftarda iç.iki tane içersin..ay inşallah hamişimdir valla bekliyorum dört gözle

ben de ilk dfa bu ay serophene ve çatlatma iğnesi olmuştum bugün öğlen test yaptım negatif malesef. adetime 3 gün var olsa çıkardı herhalde.

yine dr yolları gözüktü hiç moral kalmadı.sabır,sabır,sabır...

canım moralini bozma inşallah olur bu yola girdik geri dönmek yok sabırla bekleyeceğiz o mijdeli haberi alana kadar elimizden geleni de yapalım. bu ay olmassa inşallah bi sonra ki ay olur sabır

günaydın canım... günde iki tane içsem olur mu ki? ben bunu cuma günü dr kontrole gidince sorayım bari... ben böyle düşünmemiştim sağol canım...

sana bi tane demiş dr... demek ki olabiliyo... :44:

bende bekliyorum canım senin hamiş haberini... bana umut olacaksın inşallah...

sen doktora bi sor olur bence 2 tane...ben akşamları bir tane içiyorum.inşallah bebiş olursa davulla zurnayla söylerim canım inşallah hepimizin bebişi olur

selam kızlar herkeze günaydın;
ait olduğum sayfayı buldum sonunda bende bu ay ilk kez klomen kullandım bitti 2 gün oldu yarın kontrolüm var. ama çok korkuyorum bi aksilik olmaz inşallah... artık kavuşmak istiyorum meleğime

canım inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun bende bu ay ilk defa klomen kullandım23 nde çatlatma iğnemi vuruldum şimdi beklemedeyim inşallah bende bebeğime kavuşurum.. sen ne zaömandır deniyorsun olmadı bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…