Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

günaydın belinay... benimde yarın kontrolum var... inşallah bi aksilik çıkmazda bebişlerimiz gelir...

günaydın kelam... bende belki yarın çatlatma iğnemi vurdurucam... ilişki ne zaman oldu canım... yarın benim 12. günüm... sen kaçıncı gün iğneni vurulmuştun? sanırım bekleme süren kısalmış... inşallah burdan müjdeni verirsin bizlere...

inşallah canım bata 8 gün var. canım ben 14. gün vuruldum 12. gittiğimde tam büyümemişti iki gün bekledik 19 mm oldu vuruldum iğnemi ertesi akşama 36 saat sonrasına ilişki önerdi sonrasın gün aşırı dedi inşalllah bebeğim gelir.

inşallah canım...

benim 9. gün gittiğimde 13 mm civarındaydı ötekisi de 10 mm falandı... diğerleri de küçükmüş...

12. gün senin kaç mm di? bakalım benim yumoşlar kaç mm olmuş?

kelamcım sizin bebek olmamasında sebep neydi? eşin spermiogram falan yaptırmış mıydı?

canım bütün testleri yaptırdık biz spermiyogram normal çıktı bende rahim filmi falan çekildi hormon testi falan hepsi normal dedi sorun yok dedi ama 1 yıl olmadı bebeğimiz. kısmet artık inşallah bu sefer olmuştur. 12. gittiğimde 12mm olmuştu yumurta küçüktü benim bi tane yumurtam oluşmuş galiba gerçi doktor bişey demedi ama ultrason filminde bir yumurta işaretli. senin 3 tane maşallah

olur canım inşallah... testlerinizin temiz çıkmasına çok sevindim... psikolojikte olabiliyor... ama işte aklımızdan çıkaramıyoruz ki... :44:

inşallah o ultrason filmindeki yumoş bebişe dönüşür bu ay ve de müjdemizi alırız... :119::119::119:

inşallah canım inşallah sevinçten uçacağım o zaman rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah nur topu gibi evlatlarımız olur inş.

herkese merhaba,gecen ay klomen bi işe yaramadı. Bu ay ise doktor cok güzel dedi ama kac tane kac mm sölemedi.saat 6 dan sonra iğne olcam peki ilişki ne zaman olacak diye sormayı unuttum. bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba? bu arada cok mutluyummmmmm

ben 1 yıllık evliyim deniyos ama olmadı işte bende pko vardı kistlerim temizlendi bakalım yarın belli olacak... inşallah güzel haberler verirsin bize seviniriz. :)

ben 1 yıllık evliyim deniyos ama olmadı işte bende pko vardı kistlerim temizlendi bakalım yarın belli olacak... inşallah güzel haberler verirsin bize seviniriz. :)

slm kızlar ben yeni sayılırım klomanla hamile kalanları okudukça umutlanıyorum sora gine husran bende kloman kullanıyorum 2 denemem 1 hafta var renglme umutlanıyorum ama biliyorum gine olmucak 3 yıllık evliyim sag yumurtamda kist var benim gibi olupta hamile kalan varmı?((

allah saglıkla dünyaya getirsin inşşalllah nasıl hamiş kaldın ne kullandın ben yeniyim cvp verirsen sevinirim(ben 3yıllık evliyim ve bebişim olmuyo kıloman kullanıyorum 1hafta kaldı belli olmasına ama umutlu degilim)

bana iğnenin ertesi günü ilişki önermişti.iki gün boyunca hatta aynı günüde söyledi ama bi önceki gün ilişki olduğundan iğne olduğum gün gerekli göremedi sonraki iki gün olcak dedi.sen 3-4 günü boş geçirme bence

benim de ilk ilç+çatlatma iğnesi serüvenim başarısızlıkla sonuçlandı

biraz önce hastalandım niyetliyim orucum bozulmaz herhalde...

bu arada iğneyi adetimin 12.gününde vuruldum 14. günü çatlamış 28. günde adet oldum...

arkadaşlar inş. sizden güzel haberler alırız benden dolayı moraliniz bozulmasın ilk denemede hamiş kalanlar çok.

offff allahım güç ver,moral ver,dayanma gücü ver

canım cevabın için cok tesekkür ederim,peki siz hamişmişiniz?

bacılar 2 sa önce prengly 1500 oldum yalnız 3 kapsul vardı içinde ben sadece bir tanesini oldum acaba doğrumu? yoksa 3 kapsülmü olacaktı.....1 yum var 21.3mm miş

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza..bu ay ilk defa klomen kullandım salı gün kontrolüm var ama doktor çatlatma iğnesi verirmi bilmiyorum.. allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..

benimde durumum senin gibi canım ... üzülme dayanbiliyosun ama çok yumurtan oluştuysa geçtiğimiz ay,hemen bugün doktora git.. eğer içlerinden biri bile kiste dönmüş olsa doğumkontrol hapı kullanman gerekiyor. adetin çok geçmeden başlamalısın .. mümkünse bugün başlaman gerekiyo..

ben şu an kist temizlemedeyim ... allahım aratmasın ...

Görümcem hamile dün doktorunu sordum nasıl iyimi iyiyse ona gidiyim diye.. Bizim çocuklarımıza yaramaz die kızarsınız hee bak allahta size vermiyo o yüzden dedi ve gülüyo.. şaka yaptım diyo sonrada... bişey demedim eve geldim eşime dedim ... oda sinirlendi döndü bana kızdı sonra sinirini benden çıkarttı ne soruyosun herkeze doktor soruyosun gitme sen doktora bundan sonra bırak falan demeye başladı (

canım inşallah bi daha ki sefere olur... benimde bugün 12. günüm ve iğnemi yarım saat önce falan vurdurdum doktoruma... inşallah Rabbim daha fazla aratmadan verir... bu mübarek günde birbirimize sürekli dualar edelim... kimin duasının kabul olacağını kimse bilemez...

böyle patavatsızlara sinir oluyorum... kusuruma bakma ama canım çok sinirlendim... denilecek şey değil...

bu arada hakkında hayırlısı olsun canım... inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…