selam kızlar herkeze günaydın;
ait olduğum sayfayı buldum sonundabende bu ay ilk kez klomen kullandım bitti 2 gün oldu yarın kontrolüm var. ama çok korkuyorum bi aksilik olmaz inşallah... artık kavuşmak istiyorum meleğime
canım inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun bende bu ay ilk defa klomen kullandım23 nde çatlatma iğnemi vuruldum şimdi beklemedeyim inşallah bende bebeğime kavuşurum.. sen ne zaömandır deniyorsun olmadı bebek
günaydın belinay...benimde yarın kontrolum var... inşallah bi aksilik çıkmazda bebişlerimiz gelir...
günaydın kelam...bende belki yarın çatlatma iğnemi vurdurucam... ilişki ne zaman oldu canım... yarın benim 12. günüm... sen kaçıncı gün iğneni vurulmuştun? sanırım bekleme süren kısalmış... inşallah burdan müjdeni verirsin bizlere...
inşallah canım bata 8 gün var. canım ben 14. gün vuruldum 12. gittiğimde tam büyümemişti iki gün bekledik 19 mm oldu vuruldum iğnemi ertesi akşama 36 saat sonrasına ilişki önerdi sonrasın gün aşırı dedi inşalllah bebeğim gelir.
inşallah canım...
benim 9. gün gittiğimde 13 mm civarındaydı ötekisi de 10 mm falandı... diğerleri de küçükmüş...
12. gün senin kaç mm di? bakalım benim yumoşlar kaç mm olmuş?
kelamcım sizin bebek olmamasında sebep neydi? eşin spermiogram falan yaptırmış mıydı?
canım bütün testleri yaptırdık biz spermiyogram normal çıktı bende rahim filmi falan çekildi hormon testi falan hepsi normal dedi sorun yok dedi ama 1 yıl olmadı bebeğimiz. kısmet artık inşallah bu sefer olmuştur. 12. gittiğimde 12mm olmuştu yumurta küçüktü benim bi tane yumurtam oluşmuş galiba gerçi doktor bişey demedi ama ultrason filminde bir yumurta işaretli. senin 3 tane maşallah
olur canım inşallah... testlerinizin temiz çıkmasına çok sevindim...psikolojikte olabiliyor... ama işte aklımızdan çıkaramıyoruz ki... :44:
inşallah o ultrason filmindeki yumoş bebişe dönüşür bu ay ve de müjdemizi alırız... :119::119::119:
canım inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun bende bu ay ilk defa klomen kullandım23 nde çatlatma iğnemi vuruldum şimdi beklemedeyim inşallah bende bebeğime kavuşurum.. sen ne zaömandır deniyorsun olmadı bebek
süpppeeerr süpppeeerr süüppeeerr bir haber bu yaaa :)) okuyunca şook olduum ve acayip çok sevindim canım yaa allaah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah anlatamam nasıl sevindim diyecek kelime bulamıyorum rabbim isteyen dileyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bende mail yazıcaktım sana gitmeden diğerlerinede ama fırsatım olmadı bir türlü nasıl sevindim canım yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaah
Bizim kızımız annesini yordu erken bıraktık işi şimdi kendi annemlerdeyim ağırlaştığım için geldim buraya hastanede yakın hem buraya daha kolay bizim için birde fenaa grip oldummu fenalardayım resmen ama bugün iyi oldum çok şükür dün akşam kızımızla doktoru ziyaret edince görüşünce iyileştik biraz biraz 3,200 gr.minicik annemlerde pc var arada girer bakarım artık.. 38.haftadayız 2 hafta sonra inşallaah allahın izniyle doğum ama erken gelicem demezse bizim fındık..
İnanamıyorum yaa hala süper bir haber ve çok sevindim canım öpüyorum seni ve tebrik ediyorum..Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallaah tamamına erdirsin canımm öpüyorum senii
Sıra duruselde inşallaah güzel haberleri ondanda almayı nasip etsin rabbimDuruselcimm dualarım senin için inşallaah rabbim en kısa vakitte sanada nasip etsin canım
herkese merhaba,gecen ay klomen bi işe yaramadı. Bu ay ise doktor cok güzel dedi ama kac tane kac mm sölemedi.saat 6 dan sonra iğne olcam peki ilişki ne zaman olacak diye sormayı unuttum. bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba? bu arada cok mutluyummmmmm
bana iğnenin ertesi günü ilişki önermişti.iki gün boyunca hatta aynı günüde söyledi ama bi önceki gün ilişki olduğundan iğne olduğum gün gerekli göremedi sonraki iki gün olcak dedi.sen 3-4 günü boş geçirme bence
selam kızlar herkeze günaydın;
ait olduğum sayfayı buldum sonundabende bu ay ilk kez klomen kullandım bitti 2 gün oldu yarın kontrolüm var. ama çok korkuyorum bi aksilik olmaz inşallah... artık kavuşmak istiyorum meleğime
benim de ilk ilç+çatlatma iğnesi serüvenim başarısızlıkla sonuçlandı
biraz önce hastalandım niyetliyim orucum bozulmaz herhalde...
bu arada iğneyi adetimin 12.gününde vuruldum 14. günü çatlamış 28. günde adet oldum...
arkadaşlar inş. sizden güzel haberler alırız benden dolayı moraliniz bozulmasın ilk denemede hamiş kalanlar çok.
offff allahım güç ver,moral ver,dayanma gücü ver
benim de ilk ilç+çatlatma iğnesi serüvenim başarısızlıkla sonuçlandı
biraz önce hastalandım niyetliyim orucum bozulmaz herhalde...
bu arada iğneyi adetimin 12.gününde vuruldum 14. günü çatlamış 28. günde adet oldum...
arkadaşlar inş. sizden güzel haberler alırız benden dolayı moraliniz bozulmasın ilk denemede hamiş kalanlar çok.
offff allahım güç ver,moral ver,dayanma gücü ver
benimde durumum senin gibi canım ... üzülme dayanbiliyosun ama çok yumurtan oluştuysa geçtiğimiz ay,hemen bugün doktora git.. eğer içlerinden biri bile kiste dönmüş olsa doğumkontrol hapı kullanman gerekiyor. adetin çok geçmeden başlamalısın .. mümkünse bugün başlaman gerekiyo..
ben şu an kist temizlemedeyim ... allahım aratmasın ...
Görümcem hamile dün doktorunu sordum nasıl iyimi iyiyse ona gidiyim diye.. Bizim çocuklarımıza yaramaz die kızarsınız hee bak allahta size vermiyo o yüzden dedi ve gülüyo.. şaka yaptım diyo sonrada... bişey demedim eve geldim eşime dedim ... oda sinirlendi döndü bana kızdı sonra sinirini benden çıkarttı ne soruyosun herkeze doktor soruyosun gitme sen doktora bundan sonra bırak falan demeye başladı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?