Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Neyin kusuruna bakıyımki beynimden vurulmuşa döndüm ben ... böyle işte dengesiz desen laf ettirmezler ablalarına ama sonuç ortada...

inşallah cümlemiz çok beklemeden kavuşuruz ... bu iğne etkili olur başka hiç bişeye gerek kalmaz canım ...

inşallah canım inşallahhhh

o nasıl bir konuşma ya terbiyesizlik .iyi dayanmışsın ben azıma geleni söylerdim heralde

hayat arkadaşımm öyle densizler çokk etraftaa... canını sıkmaaa onlarr o bebeğin Allahtan geldiğine inanmayanlar , kendilerinden olduğunu sananlaarrdır bencee...

arkadaşlar bende az önce dotordan geldimmm.. bu 2. klomenim 2 yumurtam oluşmuş 11. günde birisi 20 dieğri 16 boyutlarında ama rahim duvarım inceymiş 20 olan için yarın ilişki dedi ama tutmayabilir dedi rahim duvarı ince olduğu için biz diğerine odaklanalım dedi 16 olanada pztesi tekrar bakacaakk onu çatlatırırz büyüyünce dedii... ama neden rahim duvarı inceyse çatlatacak acaba küçük yumurta büyüyünce duvarda kalınlaşacakmıı.. bi fikri olan var kı ?????

canım 2 yumurtam oluşmuştu biri 23 mm biri de 15 mm.sence gitmeme gerek var mı.taşınma işlerim var hatta kendim eczaneden alacaktım ilacı dr a gitmeden.

ne insanlar var ne kadar gereksiz konuşuyorlar nasıl bi mantık ayıp ya.eşinde niye sinirlrniyo ki sorduğun onun kız kardşi el mi.hiç takmamak gerekiyo..

amin canım inşallah...eşinin sperm durumu iyiyse her gün yapın:)birazcık sorun varsa gün aşırı dr lar öyle diyo:)

ben zaten hep dua ediyorum allah kimseyi evlat hasreti, acsıyla sınamasın isteyenlere çok bekletmeden versin...
güzel haberler verirsin inşallah bize

vallah vcanım hiçbir fikrim yok hatta kafam karıştı bu iki yumurta farklı zamanlarda mı çatlıyo... sen dr una güven diğer gittiğinde not al kafana takılanları sorarsın..

Kizlarrr daha once gunde 3 klomenle hamile kalmistim sonu dusukle sonuclansa da... Tekrar 3klomen kullandim 1tane bile yumurta olusmadi doktor tekrar al dedi... Niye yumurta olusmadi ki

Tatlım sen bi doktora gitsen en kötü hastaneye bile gitsen bakarlar kist fln varmı yokmu diye ona göre davranırsın... Bence git baktır kafan takılmasın...

Eşimde sinirlendi döndü bana patladı işe neye patlıcağını şaşırdı ...

Kizlarrr daha once gunde 3 klomenle hamile kalmistim sonu dusukle sonuclansa da... Tekrar 3klomen kullandim 1tane bile yumurta olusmadi doktor tekrar al dedi... Niye yumurta olusmadi ki

Geç oluşuyo olabilir 3-4 gün sonra tekrar git kontrol ettir yumurtalarını benimde geçen ay klomenin bittiği gün bomboştu hiç yumurta yoktu 4 gün sonra gördüler.

çok sinir oluyorum öyle insanlara hiç olmayanın halinden anlamıyolar anca iğneleme hava atma bilmem ne cins insanlar..

canım belki diğer yumurta büyüyene kadar rahim duvarı kalınlaşır diye düşünmüştür doktor.o zaman çatlatıncada tutunma olasılığı fazla olur.

hayatcım nasılsın canım? kaç gün kaldı bat ına?

ben bugün sabah iğnemi vurdurdum... yarın akşam mı ilişki olacak? yoksa bu akşamda olsun mu? offf... kafam karıştı... :44:

ben bugün sabah iğnemi vurdurdum... yarın akşam mı ilişki olacak? yoksa bu akşamda olsun mu? offf... kafam karıştı... :44:

canım bu akşam ilişki olmasın yarın için spermler daha kaliteli hale gelir doktorum bana iğneden 36 saat sonra demişti iğne akşamı olmasın dedi yarın akşam senin için daha iyi olacaktır daha sonra her gün ya da gün aşırı yapın... inşallah bebeğine kavuşursun bir an önce benim iğneden sonraki 12. günüm bu gün sabırsızlıktan çatlayacağım..

kıyamam canım sana ben yaaa ..

inşallah 3-5 güne kadar müjdeni verirsin bize...

inan bunu yürekten diliyorum...

çünkü seni çok iyi anlıyorum...

dediklerine uyucam canım... önerilerin için sağol...

canım dktorumda aynısını söylediii diğeri olgunlaşıncaa rahim duvarının kalınlaşır gibilerinden konuştu ama ben yinede üzülüyorumm önceden kistlerim vardıı onlar kaybolduu testlerim iyi çıktı bu ay tutar diyodum şimdide rahim duvarı çıktıı.. peki bunun için bi ilaçç veriyolarmıı rahim duvarı için

telebek arkadaşımmm öncelikle nickin çok hoşuma gittii :) iğnenin fiyatı sosyal güvencene göre değişiyo sanırımm... en güvenilir bilgi eczanede :) ama öyle aşırı pahalı diill

mrb arkadaşlar çatlatma iğnesinin fiyatını bilen varmı?

canım fiyatı eczaneden eczaneye değişiyor doktorum 50 ile 60 arasında normal fiyat olduğunu sölemiştiti bizde bir kaç yere sorduktan sonra 55 tl ye aldık. ama bunun raporuda varmış canım hiç çocuk olmadıysa bu raporla iki defa alma hakın varmış biim rapor çıkarmak için vaktimiz yoktu yumurta kontrolüne gitmiştik olması gereken büyüklüte oldğu için hemen o gün iğne istedi. istersen sen bu rapora bi bak doktoruna söyle o anlatır sana.

inşallah canım hepimiz müjdemizi veririz isteyen herkese versin rabbim....

canım bana aynı gün ilişki demişti ama benim bir gün öncesinden ilişki olunca o zaman ertesi gün ve sonraki kün ilişki olsun dedi.senin dün ilişki olmadıysa bugünü değerlendir ve bence 3 gün boyunca ilişki olsun sonrada düşük önleyici kullanırsın.sonra gün aşırı yap..fırsat buldukça yap hehehe .benim 9 gün falan var bakalım ama kasık ağrılarım devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…