mrb arkadaşlar çatlatma iğnesinin fiyatını bilen varmı?
telebek arkadaşımmm öncelikle nickin çok hoşuma gittii :) iğnenin fiyatı sosyal güvencene göre değişiyo sanırımm... en güvenilir bilgi eczanede :) ama öyle aşırı pahalı diill
canım dktorumda aynısını söylediii diğeri olgunlaşıncaa rahim duvarının kalınlaşır gibilerinden konuştu ama ben yinede üzülüyorumm önceden kistlerim vardıı onlar kaybolduu testlerim iyi çıktı bu ay tutar diyodum şimdide rahim duvarı çıktıı.. peki bunun için bi ilaçç veriyolarmıı rahim duvarı için
canım dktorumda aynısını söylediii diğeri olgunlaşıncaa rahim duvarının kalınlaşır gibilerinden konuştu ama ben yinede üzülüyorumm önceden kistlerim vardıı onlar kaybolduu testlerim iyi çıktı bu ay tutar diyodum şimdide rahim duvarı çıktıı.. peki bunun için bi ilaçç veriyolarmıı rahim duvarı için
telebek arkadaşımmm öncelikle nickin çok hoşuma gittii :) iğnenin fiyatı sosyal güvencene göre değişiyo sanırımm... en güvenilir bilgi eczanede :) ama öyle aşırı pahalı diill
salı gün kontrolüm var raporu doktora bi sorayım ama rapor olmasada çok pahalı bi şey değilmiş.. peki sen hamilemisin değilsende inşallah yakın zamanda olur canım allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..canım fiyatı eczaneden eczaneye değişiyor doktorum 50 ile 60 arasında normal fiyat olduğunu sölemiştiti bizde bir kaç yere sorduktan sonra 55 tl ye aldık. ama bunun raporuda varmış canım hiç çocuk olmadıysa bu raporla iki defa alma hakın varmış biim rapor çıkarmak için vaktimiz yoktu yumurta kontrolüne gitmiştik olması gereken büyüklüte oldğu için hemen o gün iğne istedi. istersen sen bu rapora bi bak doktoruna söyle o anlatır sana.
iyi geceler hanımlar bizim kızlardan kimler burada var mı hamiş olan ben dinlenmedeyim hala..:))
eylülde tekrar balarız artık..:))
canım ya rahim duvarı için ne kullanılıyo bilmiyorum ama onun iççinde tedavi var duymuştum..zaten diğer yumurta için gitceksin ya kalınlaşmazsa doktorun kesin bi tedavi uygular sıkma hiç canını sen...bakarsın kalınlaşmış olur o yumurtada tutar inşallah
tşk ederim canım.... bende ilk defa klomen kullandım bu ay salı gün kontrolüm var çatlatma iğnesi verir mi bilmiyorum... canım sen hamilemisin.
arkadaşlar bende doktora gittim,alttan muayene etti ve birsorun çıkmadı ama klomen verdi.yarın inş klomene başlıycam 5 gün günde iki kere.sonra kontrole çağırdı. oruçlu olunca birini sahurda diğerini iftarda içsem bi sorun olurmu yoksa arada 12 saat olması mı gerekir acaba??
canımıniçi inşallahh hepimizinki tutarrr bilmiyorum daha öncekinde sadece 1 yumoş vardı oda 14 dü büyüklüğü.. şimdi sanırım 1 tanesi erken büyüdü rahim duvarı kalınlaşmadann ... inşallah dediğiniz gibi olurda diğeri büyüyene kara kalınlaşırr.. bu arada ben daha 11 aylık evliyim ben adet düzensizliği için gittm eşim korunuyodu iştee bebek için hiç çalışmamıştıkk doktor dediki sen biran önce çocuk düşün dedi ve biz hiç kendimiz uğraşmadık direk tedaviyle başladıkk.. son zamanlarda buda kafamı kurcalıyo yanlış mı yaptım acaba diye ama doktor dediki senin kendiliğinden olmaz tedaviyle olur dedi(( bende 3 kere denicek klomeni sonra bi kaç kez kendim denicemm.. olmazsa aşılama
kızlar bir hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum bugünde ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi koyu yeni çatlıyor olabilirmi yumurta
kızlar bu ay klomen kullanmıştım bugün doktora gittim 5 yumurta oluşmuş ikisi çatlamış ikisi için çatlatma iğnesi verdi zar zoruna yaptım biri küçükmüş ama onda umut yok...pogestan verdi bide ama ben onu adet olana kadar mı kullanıcam acaba bide döllenme olmazsa adet gecikmesi yaparmı bilgiisi olan varmı
canım iğne gebelik hormonlarını yükselttiği için çıkıyo olabilir mi? yine de halvete devam
bir hafta daha sabret canım...kasık ağrın falan var mı? benimde dün akşam iğneden sonra ki ilk ilişki oldu... artık bundan sonra günaşırı.. inşallah gelir bebişlerimiz ve çifte bayram yaşarız Rabbim in izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?