Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım ya rahim duvarı için ne kullanılıyo bilmiyorum ama onun iççinde tedavi var duymuştum..zaten diğer yumurta için gitceksin ya kalınlaşmazsa doktorun kesin bi tedavi uygular sıkma hiç canını sen...bakarsın kalınlaşmış olur o yumurtada tutar inşallah

canım ya rahim duvarı için ne kullanılıyo bilmiyorum ama onun iççinde tedavi var duymuştum..zaten diğer yumurta için gitceksin ya kalınlaşmazsa doktorun kesin bi tedavi uygular sıkma hiç canını sen...bakarsın kalınlaşmış olur o yumurtada tutar inşallah

telebek arkadaşımmm öncelikle nickin çok hoşuma gittii :) iğnenin fiyatı sosyal güvencene göre değişiyo sanırımm... en güvenilir bilgi eczanede :) ama öyle aşırı pahalı diill

tşk ederim canım.... bende ilk defa klomen kullandım bu ay salı gün kontrolüm var çatlatma iğnesi verir mi bilmiyorum... canım sen hamilemisin.

salı gün kontrolüm var raporu doktora bi sorayım ama rapor olmasada çok pahalı bi şey değilmiş.. peki sen hamilemisin değilsende inşallah yakın zamanda olur canım allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..

iyi geceler hanımlar bizim kızlardan kimler burada var mı hamiş olan ben dinlenmedeyim hala..:))
eylülde tekrar balarız artık..:))

iyi geceler hanımlar bizim kızlardan kimler burada var mı hamiş olan ben dinlenmedeyim hala..:))
eylülde tekrar balarız artık..:))

selam canım
benim bat daha gelmedi yaa
daha 1 hafta var
ama kesin bişi yoktur yani:) her zamanki gibi...

eylülde yeniden klomene mi başlıcaksınız?

canımıniçi inşallahh hepimizinki tutarrr bilmiyorum daha öncekinde sadece 1 yumoş vardı oda 14 dü büyüklüğü.. şimdi sanırım 1 tanesi erken büyüdü rahim duvarı kalınlaşmadann ... inşallah dediğiniz gibi olurda diğeri büyüyene kara kalınlaşırr.. bu arada ben daha 11 aylık evliyim ben adet düzensizliği için gittm eşim korunuyodu iştee bebek için hiç çalışmamıştıkk doktor dediki sen biran önce çocuk düşün dedi ve biz hiç kendimiz uğraşmadık direk tedaviyle başladıkk.. son zamanlarda buda kafamı kurcalıyo yanlış mı yaptım acaba diye ama doktor dediki senin kendiliğinden olmaz tedaviyle olur dedi (( bende 3 kere denicek klomeni sonra bi kaç kez kendim denicemm.. olmazsa aşılama

tşk ederim canım.... bende ilk defa klomen kullandım bu ay salı gün kontrolüm var çatlatma iğnesi verir mi bilmiyorum... canım sen hamilemisin.

canımm inşallah dediğn gibi hamile olurum bu ayyyyy..... henüz değilimm... ilkindede çok tutan varrr.. iğneyi sen iste doktorundan böyle bi hakkın var canım..mesela benimkinde ben istedim

öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum inşallah bu ramazan hepinize hayırlara vesile olurda meleklerinizi kucağınıza alırsınız

benim hikayem kısaca şöyle: yumurtlama sorunum vardı tam bir yıl sürdü bir yıl içersinde sadece 3 kere adet oldum oda ilaçlarda hiç kendiliğimden olmamıştım aynı menopozdaki gibiydim en sonunda doktor rahim filmi ve peşinden yumurtlama iğnesi dedi fakat iki ay bekledim bi kere kist vardı doktorum riske atmadı ikincisinde kendisi tatildeydi olmadı o zaman içinde bitkisel çay içtim adet düzenleyici ve yumurta geliştirici (yurt dışından bir ebeden satın aldım) ümidim yoktu ya öylesine tedaviye takviye amaçlı kullanıyordum ama ilk kullanmada işe yaramış doktorum tatilden dönmüştü ve ben adetimi söktürmeye uğraşıyordum biran evvel iğnelerimi yapsın diye derken hamileymişim hiç farkında değildim şu an dünyalar tatlısı kızım tam 5 aylık Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın

neyse kısacası elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var henüz bir alıcı bulamadım ihtiyacı olana duyrulur ya msjı beğenin yada özelden msj atın anlayayım

kızlar bir hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum bugünde ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi koyu yeni çatlıyor olabilirmi yumurta

canım ben ovulasyon testini duyuyorum ama hiç fikrim yokkk bilmiyorum ne olduğunuu... ama iğneden 1 hafta sonra çatlamaz yaa en facza 2 gün die biliyorumm....... inşallahhh tutar bu ay canım

acaba rahim duvarım kalınlaşacak mı yaaaaa bu nerden çıktııı ben tahlillerden korkarken bide kistlerdenn hepsi temiz çıktı çok şükür şimdide rahi duvarıı ince dendii (((

arkadaşlar bende doktora gittim,alttan muayene etti ve birsorun çıkmadı ama klomen verdi.yarın inş klomene başlıycam 5 gün günde iki kere.sonra kontrole çağırdı. oruçlu olunca birini sahurda diğerini iftarda içsem bi sorun olurmu yoksa arada 12 saat olması mı gerekir acaba??

bende öyle içtimmm faydasıda oldu sıkıntı yapmaa.. ama neden sorun yoksa klomen cerdi kii... kaç yıllık evlisin yada aylıkk... başka bi doktora daha gitseydin

canım siz daha yeni başlamışsınız keşke önce kendiniz deneseydiniz.bide başka doktorada görün.eğer bi doktor senin kendiliğinden çocuğun olmaz diyosa kesin başka doktorada görün derim.kendinide hiç strese sokma daha başındasınız canım olucak inşallah seninde bebişin

kızlar bir hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum bugünde ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi koyu yeni çatlıyor olabilirmi yumurta

canım iğne gebelik hormonlarını yükselttiği için çıkıyo olabilir mi? yine de halvete devam

bir hafta daha sabret canım... kasık ağrın falan var mı? benimde dün akşam iğneden sonra ki ilk ilişki oldu... artık bundan sonra günaşırı.. inşallah gelir bebişlerimiz ve çifte bayram yaşarız Rabbim in izniyle

geçen ay bende de 5 tane oluşmuştu ve dr birlikte olmayı dahi yasakladı.19 ve 16 mmlerdi.hamile kalırsan diğer yumurtalar gelişmeye devam eder dedi.akciğerler su toplarmış.size böyle bir şey söylenmedi mi? :/

bilmiyorumki acaba iğnedenmi yumurtluyor gözüküyorum..bir hafta geçme şimdi..kasıklarımın ağrısı hiç geçmediki hep batmalar oluyor..iğneden sonra iki gün üst üste yap canım sonra gün aşırı yap bence doktor bana öyle demişti.harika olur umarım bu ay hamiş oluruz...oh oh çifte bayram olur gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…