Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

geçen ay bende de 5 tane oluşmuştu ve dr birlikte olmayı dahi yasakladı.19 ve 16 mmlerdi.hamile kalırsan diğer yumurtalar gelişmeye devam eder dedi.akciğerler su toplarmış.size böyle bir şey söylenmedi mi? :/

öylemi gerçekten doktor bana hiç öyle bişey söylemedi.ikisi çatlayıp ikisi çatlamadığı için iğne verdi ve ilişki olmasını söyledi.doktorlar hep farklı konusuyor ne yapmalıyız bende şaşırdım

hayatcım teşekkür ederim ilginee valla ne biliyim ben öyle inandırmışım ki kendimii benim tedavisiz çocuğum olmaza bilemiyorum yaa.. ben vanda yaşıyorum eşim polis burada... 1 buçuk sene var bitmesine. burada adam akıllı doktorda yoıkki ( ankaraya yıllık izne gidince görünmeyi düşünüyorum bi doktoraa.. bide benim hep düzensizdi adetlerim her ay oluyodum ama 5-6 gün geçerdi arada kistler çıkar temizlenirde.. hoca bana ilk baktığında kist var dedi pko lusun sen senin ondan olmaz dedi.. sonraki ay kistlerim temizlenzndi acaba yinemi olmaz kendiliğinden.. 3. klomeni deneyip gene olmazsa bi 6 ay kendim denemeyi düşünüyorum yoksa aşılama

canım bende pko idim ama bu ay kontrole gittim kist diye bi şey kalmamış..çok sevindim..salı gün kontrolüm var heyecanla bekliyorum yumurtalarımın ne halde olduğunu :)) bizde anne olalım artıkkkk

canım bende pko idim ama bu ay kontrole gittim kist diye bi şey kalmamış..çok sevindim..salı gün kontrolüm var heyecanla bekliyorum yumurtalarımın ne halde olduğunu :)) bizde anne olalım artıkkkk

inşallah canım kistlerin temizlenmiş olması çokk iyi bişeyy tedaviyee 1 adım öndre başlıyosunn... inşallah anne oluruz canımm.. ne kadarlık evlisin

ayın 2 sinde kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı yani negatif gecen ayın 6snda adet olmuştum 18 nde gittigimde yumurtam 22 mm idi yine olmadı acaba test yapmak için acelemi ettim çünkü benim adet döngüm 31 32 gün filan oluyor sizce testte hata payı olabilirmi ertesi gün baska doktora gittim aşılama olmaz menogon iğne verdi iki kutu ama çatlatma iğnesi filan vermedi menogon iğnede çok pahalı 3 ay deneyeceksin olmazsa tüp bebek dedi sizce testimde hata payı olabilimi adetim dün baslaması gerekiyordu bi kac gün olmazsa testi tekrarlayayım mı

bilemiyorum ne ne kadar doğru artık.benden istediği hormon tahlilleri vardı ama yaptırmadım bu ay.tekrar muayeneye gidicem mi,korunacağız mı,bir de merak ettiğim her adette bir yumurta mı temzilenecek.yoksa her ay o beş taneden bir tane mi gidecek.
bir de 5 yumurta demek 5 ay erken menopoza girmekmiş.yumurtalar sayılı olduğu için :/

ama klomeni kullanmamızın amacı zaten çok yumurta oluşması yani doktor neden ilişkiyi yasaklıyorki.yumurtalar sayılımıymış toplam kaç yumurta yumurtluyormuşuzki bende adet olursam hormon tahlillerini yaptırıcam bakalım..keşke bu ay bebişlerimiz gelse

merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim... hani yazmıştım buraya rahim duvarın ince demişti o kalınlaşmış yumurtalarda istenen boyuta gelmiş hemen iğneni al gel vuralım dedi :) ve vuruldum salı perşembe ve cumartesi ilişki önerdi... bide cuma günü progestana başlıcam günde 3 tane alıcamm.. bana önerileriniz varmı ekstra ne yepmelıyım acaba...

bende öyle yuttum canım bir sorun olmaz... sonuçta antibiyotik değil...

canım ben sana özel msj yollayamıyorum... msj sayım 100 olmadığı için.. iğneden 36 saat sonra halvet oldu ve 3 saat sonra bi daha halvet oldu... dün olmadı... bugün olur... böyle iştee... inşallah tutar...

o kasık batmaları inşallah bebişin ayak sesleridir...

inşallah bebişin sana gelir canım... eşin hiç spermiogram yaptırdı mı?

rana teşyekkür ederim amin inşallahh hepimize bir bir gelir bebeklerr :)))) yok eşim henüz yaptırmadı... buda olmazsa( Allah korusun) yaptırtcamm

evet kadınlarda yumurtlama sayılı.erkekler gibi değil. inş bebişin gelir.ne kadar kaldı

çok sevindim canım bak kalınlaşmış ne güzel inşallah o yumurtada bebiş olur.yapman gerekenleri zaten yazmışsın bizim önerebileceğimiz şey su an hiç strese gitme rahat ol gelicek inşallah bebişin

çalışmalara devam canım olucak inşallah.benim kasık batmaları kürtajdan sonra hep olduğu için hamilelik belirtisi olarak göremiyorum...bakalım 2 güne test yaparım o zaman belli olur ama ne bilim bu ay olmıcak gibi...2 gün öncede test yaptım erken yaptım biliyorum ama negatif çıktı.

çok sevindim canım bak kalınlaşmış ne güzel inşallah o yumurtada bebiş olur.yapman gerekenleri zaten yazmışsın bizim önerebileceğimiz şey su an hiç strese gitme rahat ol gelicek inşallah bebişin

ayyy canım inşallaaahhh dediğin olur nedense öyle rüyalar gördümkiii bu ayy çok umutluyum... canım bu arada senin güzel haberlerini bekliyorum bendee tekrar tekrar test yapma... adetini bekleee oldu muu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…